01 d’agost 2007

Hotel Dato - Vitoria-Gasteiz



El Hotel Dato, es un símbolo en la ciudad de Vitoria. Su exquisita decoración es reconocida a nivel mundial. Es como un pequeño museo donde el arte se funde con el confort de las habitaciones. Cada rincón es un descubrimiento de color y formas. Trato exquisito a los clientes. Servicio especial a empresas.
Habitaciones: 14.


El cuestionario de evaluación se envía a los clientes que se han alojado en el Hotel Dato.Se trata de comentarios de clientes que reflejan sus opiniones sobre su estancia en el hotel.

Media Total 7.7 basado en 80 comentarios
Personal 8
Servicios 7
Limpieza 7.9
Confort 7.1
Relación calidad - precio 8.4

(tiene cojones las mentiras que se dicen en las encuestas de los hoteles, collons)
los datos (jejeje) computados corresponden hasta el día 22 de julio dias antes de la llegada de la pareja denamoraos de Lleida. Sentimos no incluir sus comentarios, pues no eran significativos: los de ella totalmente negatifos pues el estilo del hotel museo dato no eran de su agrado, tampoco nuestras cucarachas tigre. Los de él fueron contrarios totalmente, a las 7 la mañana ya estaba dando vueltas rascándose la huevera en plena efervescencia tamboril de las fiesta de Vitoria-Gasteiz. Parecía de aquí, oiga, plenamente integrado... y se hizo amigo de las cucarachas. Su único punto en contra fue que empezó a morrear al busto de la lámpara de la entrada (ver foto) metiéndole la lengua hasta la garganta que es donde radican los cables, sufriendo una pequeña descarga que éste calificó como de "la muy ijaputa me ha querido morder".

by ombra turística

22 comentaris:

ombranchova ha dit...

juro que les dades fins al darrer paràgraf son de la pagina web www.booking.com totalment certes segons el que alli hi figura

el darrer paragraf es collita pròpia un cop sentides les versions dels implicats durant la nit del sopar-cleptoman a cals moreno.

Anònim ha dit...

ciertamente esto es una decoración rococó, exceso y abuso en dorados, estatuas, cuadros coloreados, mármol y telas. Agobio hotel

Anònim ha dit...

Aquesta narració forma part de la triología novelística dels "Grandes relatos y experiencias de Maese Milanés", ara entenc el de la mal dormits, menos mal que no dormitaen a una fonda de Calanda amb la tamborrada que fan de 24 hores tocant els tambors i el que no sóna.

Anònim ha dit...

Destra .... ha aparegut algo del material volatilitzat de casa teva?
sino sempre pots anar a aquest hotel i proveir-te d'articles de decoració varios, quedaràn espectaculars al costat del jerro xino de 2 m d'alçada que teniu al menjador.

Anònim ha dit...

Destra ... comença a ser preocupant l'absència de la darling .... o dona senyals de vida ja ... o farem una trucada als mossos ... a vore que pasarà, eh?

Anònim ha dit...

apoyo la trucada als mossos pel tema andestàladarling i k de pas investiguin qui collons vota al segla, pq ni te tants amics ni te tants diners per pagar vots...
daltrabanda, el comité intern de valoració d'enquestes es reunirà per debatre el tema. Pot ser es retirarà el candidat si no està clar si ha hagut dopatge per EPO (endrogamiento per a població ociosa) o si la te curta de naixement.

Anònim ha dit...

ojo al daaaato, hotel

Anònim ha dit...

aixó es un pais retrogat i ple de fatxes. primer retiren o secuestren "el jueves" i ara amenaçen en retirar el meu nom de unes votacions democratiques. en ves de anar endavant anem enrrera.

si aixó pasa, ja ho dic publicament, me pasare a la web moniata i que sigui el que deu vulgui.

Anònim ha dit...

pero es clar si a la web moniata em pregunten no podre mentir sobre segons quins temes. eh OMBRA eh ANXOVA.

Jo crec que ens hem de portar be tots plegats.



records


i visca les votacions lliures

Anònim ha dit...

DESTRALER DE LA SEGLA PER TOTAL PARCIALITAT I UNANIMITAT SERA EL NOU WEBMASTER

Anònim ha dit...

jejeje.. k tho cregos, lluita cobarde... i no facis trampa.. mes k res pq com la darling samprenyo la portes clara... per cert, on es? las emmudit amb algun numero eroticofestiu? o esta amb les repes que no pot fer res mes?

Anònim ha dit...

OJO destraler ... no ens amenacis, eh? ..
sabem on vius
on fas veure que treballes
qui es la teva dona encara que deusap on està ...
tu si ets un dictador corrupte d'enquestes i falsificador de vots ... PIRATA de segla

Als moniatos anireu ... no siguis pamplines amb bata escolar i lluita com els homes ... amb el tors nu i amb el tanga de drap dels gordos de sumo.

I no ens fotis, tio o cantarem a la darling unes cançons basades en històries escoltades de bocamolls que parlen pels descosits.

Ale, a veure ara ...

Anònim ha dit...

seguro que luego delante de cualquiera de nosotros eres incapaz de articular palabra. Aquí bien haces el gallito provocador y luego te haras pipí encima y en la cama.

Anònim ha dit...

juo juo juo ... comostal patio ... agresivo, eh?

Anònim ha dit...

ostic tu... jo com soc un cagat paso de disputes pq sempre rebo... a mi magrada el GRAN BOSS a temperatura ambient... i punto... hace?
ion k dius?
lloc data i hora

Anònim ha dit...

MOÑAS

Toma ya!
Duro, eh?

ombranchova ha dit...

anonims cobardes

Anònim ha dit...

sisi. pero no toqueu el que no no SONA. perque vec que la censura funsiona. un tal moreno a publicat una cosa abans de dinar i ara ja no hi es. ????????. CENSURA? FATXES? REPRIMIDORS?.



SI JO SURTO ELEGIT DEMOCRATICAMENT ES PODRA DIR I ENSENYAR EL QUE ES VULGUI EN AQUEST BLOG.


SENSE AMENAÇES. SENSE REPRESSIONS, TOTAL LLIBERTAT.


VISCA EL NUDISME DIALECTIC.

VISCA LODESTRALERDELASEGLA.

Anònim ha dit...

Continueu veien la copa mig buida, si el vostre company al que anomeneu "Maese" va anar a aquell hotel, no va ser pel que es pugui veure en una webmediocremediatica si no per lo que representaba per a ell en aquell moment, rodejat del encant que hom pot gaudir tot veient-se envoltat per tal luxe i suntuositat; si no imagineu-vos al susodicho "Maese Milanés" cubert per una enorme peluca de blancs cavells amb lligada cueta per una negre llaç avellutat, i enfundat dins camisa de punys lagarteranos tant llargs que les mans li cobreixen, i damunt...levita rebrodada de fils de colors daurats sobre tela rojigualda, i sota de levita,....uns pantalons de "banderillera boixa" marcan paquet, el paquet de les piles per lo del traje de "luses" i als peus....uns peus de pato que s'ha oblidat de treure quan ha tornat tot torrat després de fotres 68 caipirinyes amb porró mentre remullave tormells a la xarca contigua de la piscina, on estaba jugant aquell xavalet contractat a hores per fer dic en platja de sorra blanca a D.F. Tinerfeny; que?, que m'en diueu de tant vucólica imatge? Siusplau que'm vingui una mala gana ara mateix i em porti de revolada a veure tan acollonant escena.

Anònim ha dit...

... jo (entoneu el que escric amb veu de melancolia) ... ahir tarda... i ahir nit... no vaig entrar al blog... no vaig poder... em va ser impossible... del tot... i vec... k... entre el segla i el rues... això... aquest nuestro blog... quest punt de trobada de nantros... que comença a ser com sempre (un puto club de gays) doncs la darling i la panxacontenta apareixen poc... doncs com deia... aixo... aixooo... axiooo va de capacaiguda... nois! esteu com a p. cabres pero de les p. ben p. eh? collons, com divagueu com dialogueu, el sanchez dragó es tonteria... sou els Gila del moment, els Hermida del futur, els Amestoy dels amestoyliando...

Anònim ha dit...

jo intento veure el got mig buit pq ja fa rato que bec, però algu mel torna a plenar com en aquells dinars que feiem els dissabtes (sanrecordeu?) i plenar i plenar i plenar... ufff... vaig a pair els comentaris...i de pas MESEstà ocurrint un tema nou... jejeje... van a saltar xispas...

Anònim ha dit...

nomes sé una cosa... el hotel dato es diu dato per a que lapuntem... lapuntem tots... i disparem!

Giveaway of the Day