02 d’agost 2007

5 años de prisión por robar ropa interior a compañera de trabajo

ASSOCIATED PRESS

Kearney, Nebraska — Un estadounidense fue sentenciado a cinco años de cárcel por robarle la ropa interior, y otras pertenencias, a una mujer que conocía de su trabajo.

Dan Trompke, de 37 años, fue acusado inicialmente de robo, luego que agentes le hallaran más de 500 elementos de ropa interior de la mujer en su casa.

La mujer no fue identificada.

Andevé como está er mundo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

33 comentaris:

ombranchova ha dit...

benvolgut destralerdelaseglamorenation... he fet la prova que kas manat a la tarda nit i ha funcionat de conya... pot ser el problema es des de quin correu lenvies... el meu es un GMAIL i ha anat bé, ha agafat tot el titol i era llarg i tambe el texte i era colló de llarg... si ho has fet de hotmail pot ser aki el poblema... si vols un correu gmail diguemho k et fare una invitació.
sempre teu... lombra

Anònim ha dit...

respecte a robar roba de la companay sexi de la feina... jo pregunto... per robarli a algu 500 peces de roba interior una de dos, o ella es tonta analfabeta no sap comptar te molta pasta i vicio, o ell es un pofesional del robo pq paket robon 500 prendes i no donarsen compte sa de ser acollonantment bó robant.
un altre tema es don li robava... pq si era a la fenya que vol dir, k arribava amb sostens i marxava al estilo hippie con las carxofes a laire?

collons akests amaricans son la polla, ni ha de llestos pero ni ha de tant rucs...

Anònim ha dit...

ombraanchova, moltes gracies pel teu oferiment, no dubto dels teus coneixements informàtics, però deixa'm dubtar de la teva comprensió lectora i si t'hi fixes (cosa que supossa un esforç en concentració) veuras que el meu correu es un GMAIL. No obstant m'agrada que tinguis inicitiva i que intentis positivitzar les coses i buscar solucions.

Ara bé, aixó potser una endivanalla.

Si signa el OMBRAANCHOVA, qui dels dos ha possat la solució i qui a llegit l'e-mail?

Deixó oberta la contesta i es podria fer una altra enquesta respecte aquest tema.


Atentament.....un usuari de gmail

Anònim ha dit...

aver segla... et jugues tenir ja no a les teves mans i ditets el tema blog sinó a casa teva... anem per parts... ON COLLONS VEC JO SI TENS GMAIL? EIN????????? enlloc, disho amb mi... poc a poc...
e n l l o c . per tant no puc donar amb el error, si de cas repeteix el correu, sobretot amb lletra mes petita pq sortia amb lletra molt grossa... intentaho... i diguem algo

segon, jo ho vaig fer i va sortir bé... conclusió? jeje... a mi tb magrada k tingos niciativa... jojojo

tercer, quan surt ombranchova en blau i amb foto soc jo, el mendalerenda, normalment, pq es quan em trobo CREANT pel blog amb la contrasenya i tot i dona aquest perfil... jeje

quart, al teu club de fans hi ha algo k es pugui aprofitar? o tot es xavalla? ja mantens

cinqué: ets un tio despert eh? aixi magrada, sobretot a les 7 del matí

sisé: ... sisé tercera, cal destraler, plaça joan vilagrassa (amb qui vaig tenir el plaer de fer alguna feina)

au... bon dia...

Anònim ha dit...

Per resoldre aquests conflictes tècnics i complexes el millor que podeu fer és concertar un duelo a muerte a cops de teclat gmail i gpolles al costat la tàpia del cementiri ... em dieu l'hora i vindré que estic al costat.

Valen .. menuda panda pacotilla d'informàtics

Anònim ha dit...

Destra ... 2 coses ...

Uan - Moltes gràcies per la vostra trucada d'ahir a la vesprà interesant-vos pel estat sanitari de la familia anchova.

Tu - Ja he pensat i barrinat la teva proposta i valorat els beneficis comentats que conseguiria la meva familia i no, no et donem el nostre vot a webmaster d'agost.

Abrazoak

Anònim ha dit...

ION DE RUES .... ANDESTAS?

Anònim ha dit...

la meva familia tampoc et dona el vot... ja estem comprometings... i fins aquí puc llegir...

Anònim ha dit...

ion de rues deu estar per la zona de comiols amb el seu buga gris piata donant coba a qualsevulla damisela que se li apropi preguntant pel terme municipal de "coi yoncs dandares"

Anònim ha dit...

per cert, algun comentari de la noticia k el flamante candidato segla ha remés a akest nuestro blog?

Anònim ha dit...

POS NO, a més sospito que això no ha pasat tant lluny com als EEEEUUUUUU sino més cap a la zona dels Frares, segueixo bona pista, no?

Anònim ha dit...

seguixla seguixla friend...

Anònim ha dit...

M'admire la vostra facilitat.....per fotreus a parir amb paraula destra i fàcil sinònim; el que em desconcerta es que ho feu per vía intergalàctica i després un home que ha sigut tan qüestionat, repudiat, menyspreat, i fins i tot insultat, truqui personalment per donar solucions a una petita indisposició.
Desde aquí animo al DESTRA que dongui les solucions médiques per internet per que tots poguem veure i provar en llurs cosos pràctiques médiques desconegudes per la resta dels mortals, que agafis teléfon en mà i premen un a un tots els números (del nº de telf del teu amic-enemic) fins que clavis les ungles a la fusta (i no detallaré el tipus de fusta ni color) de la taulate on tens l'endemoniat aparell, li diguis amb gruixuda paraula, profunda veu i "soez insulto" tot el que penses i més de cada punt que han respós amb escarni, a la teva aclaració, i que acabis penjant l'altaveu-micro amb força descarnada fins que ho sentim tots desde casa nostra.
Cal dir que aquest petit sugeriment no està fet amb ganes de enemistar dingú, peró sí que es quelcom veure les "coses" desde un altre prisma. Doncs endevant Destra, que no sigo dit.
Aprofito per donar "un vot" de confiança a lo DESTRA.

Anònim ha dit...

collons ion .... l'has votat!!

Anònim ha dit...

moltes gracies per les multiples mostres de confiança, anims i apoyo que estic rebent per part de moltissima gent. ja que hem sento perseguit i cuestionat en aquest blog

recullo el guant del duel i reto a tota aquesta gent que hem volen dessafiar a un duel qualsevol dissabte al migdia consisten en un dinar regat per abundant vi amb grasiossa i a veure qui reventa primer. tothom qui vulgui apuntas al duel que ho faci saber aqui o que calli per sempre.





a veure aquests valents.

Anònim ha dit...

benvolguts... jo es k soc molt curtet aki om me veieu... i em perdo... haurem de limitar els comentaris a 50 paraules, i si calen mes, pos sescriu una latre o un altre... aixi dona temps a respirar...

ion, don treus tot això quescrius? has pensat mai en dedicarte a la prosa? escriu algo, publica-ho... encara que sigui al paper del vàter... daqkell vater on un dia holandès, millor dit nit... vas patir una insuficiència de força esfinteral i et vas nar de potes avall durant més de 35 minuts mentres un amic... (ostia, aixo es per ferse ex-amic teu eh?) aguantava estoicament la tormenta pudenta assegudet a una cadira davant la tv de 14'' on feien amotos... i damunt afegirem que tingueres els sants ous de demanar entre rialletes tontes postporrerils una tovalloleta i paper que se lavia acabat... jo llavors vaig pensar que era per netejar el bullate ennegrit per l'avalancha de merda que va caure sense freno... pero ara vec que era per escriure, per relatar el que alli estava passant... QUAN PUBLICARÀS AQUELL RELAT?

per cert... per a k completis el relat el teu amic anchova estava en akells moments preocupat de ke no et llancessis per la finestra dakell desè pis, i el teu amic milanés reia tontament pensant que en pocs minuts o es plenava de merda fins al coll pq el seu esfínter també fallaria o cauria rodó a terra al estil " me marejooooooooooooooooooooooo"

altres estàvem algo preocupats per tots tres. eh panxacontenta? eh clanquer? eh ... ?

siau

Anònim ha dit...

segla... et recordo que al darrer dinar vas patir desperfectes en quant vas deixar el niu familiar... et convé marxar de nou un dissabte migdia? la yesmyvehicleaboñegating te una fugida pel parquing escandalosa... i continua portant la marca fiat...

ah... i recordo que disposo de 23 ordinadors on votar... jeje

retos?

Anònim ha dit...

Respecte a l'important noticia aportada pel lodestraler, un dubte ... no especifica si la roba interior la portava posada en el moment del robatori o si la paia l'anava deixant penjada de les pantalles dels pc's del personal ... la tia llorda.
I no vull saber res respecte al nivell d'higiene intima de la susodicha marrana.

Aclarar-nos aquests dubtes sin mayor dilatación ...

Anònim ha dit...

aclarixu destra i tb aclarix fins a kin punt estàs implicat, o hauria de dir enmerdat?

Anònim ha dit...

ja pot jurar, destra, quel primer que reventarà o millor dit, plegarà qual sofallit artítric i rovellat en aquest duel vinogasosero que proposes es sense cap dubte l'Ombra a la voz de ... em marejooooo!!! i arrastrant en la caiguda les estovalles i tota la cuberteria sostreta de la teva llar .. un fraude.

Anònim ha dit...

ja li he pres les claus a myloving

Anònim ha dit...

ara faras de taxista, tontet... si es k som com germans els tios...

Anònim ha dit...

DELATORS, XARRAIRES, no em queda res per amagar....estic totalment descobert!!! Em sento nu (que no, ñu) i nu com em sento aprofito i em .... trec la màscara per obrir-me de cor i dir als quatre vents qui soc, soc.....no puc!! estic mutant qual capullo es torna papallona (au vinga tots els simpàtics del blog a fer el seu comentari grasioset i maldestre) i empren sota una nova identitat un nou camí dins el blog amb altre pseudònim.
No se vaian todavía aún hay más!

Anònim ha dit...

a peu. que lleida no es tant gran i no han d'anar tant alluny

Anònim ha dit...

me cagon dena... aixo sa convertit en un blog de papallonetes voladores ke van de flor en flor... ara nou nick... a tomapelcul k diria el dr. pestanya... et fotrem una catalpa k tanirà justet per arribar a casa i plorar... cagondena... vigila k el club de fans del destra abans era el club de pulsos de Oiartzun i et foten una somantapalos ke SEgUR que flipes...

ah, i si, aprofitant el terme papallona, si no no haverho dit jojojo

amb amor... (papallona)
per cert, ion de rues... tu fas nudisme?

Anònim ha dit...

Tota la quincalla de comentaris questeu publicant no tenen ni lògica ni pictograma, no hi ha continuitat, cadascú solta la merdegerada que li ve al crani i sense contemplacions ni sentit. Es un diálogo de besugos preñats i amb sarna. Demano una mica d'ordre.

Anònim ha dit...

Reconec que amb el comentari de l'Ombra sobre el flojo material holandés ... ESTO ES FLOJO ! m'he partit el pecho fins a l'extrem de txapelar, entre risotada i risotada silenciada, el taulófusta que em fa de taula i un parell de papers que tinc damunt per disimular.
Me partooo .... omnivoro ombra, molt bo.

Anònim ha dit...

en essència per això està aquest blog, per riure

Anònim ha dit...

en essència per això està aquest blog, per riure

Anònim ha dit...

si, claro ... però no cal repetir-se cual manat d'alls en boca.

Anònim ha dit...

no perdonem ni una collons... jiji

Anònim ha dit...

tarda divendres i tu aki???? choveta k no playeamos?

Anònim ha dit...

YES, en el decurs de la tarda agafarem cami la playa a empastifar la zona de contaminats i nitrits.
Diuen que es bo cambiar d'aires ... no te jode ... claro, així te'ls treus del davant i a empestar a altres, molt espabiltats alguns.


Aquest missatge està penjat per error al tema canvi de nick de l .... aisss .. casi se m'escapa. ... el pipi

Giveaway of the Day