08 d’agost 2007

WEBMASTERs pel període vacacional

El jurat del blog reunit en data d'ahir fins a les tantes de la matinada i després de regar el acte amb bon vi sense gaseosa i unes birres preliminars ben fresques CREU CONVENIENT encomanar-nos al deu dels blogs i a la verge dels internautes i NOMENAR, sense efecte retroactiu, a DON JAVIER MORENO i DOÑA ESTER GASSET PEIRÓ com a WEBMASTERS DEL PERÍODE VACACIONAL que va del dia 10 al 25 d'agost de 2007, a.i.
Els seus DEURES seran:
  1. vetllar per la bona marxa del blog davant l'absència dels seus creadors i màxims exponents
  2. instigar als internautes d'arreu a participar-hi dins d'un ambient cordial i amistós i als que malgrat entrar de tant en tant no es prodiguen
  3. introduir al menys una entrada diària via correu electrònic (olgajoseplluis.vacances@blogger.com) amb afotos i el que calgui
  4. comentar, malgrat els hi sembli que ningú ho llegirà mai, les notícies que ells mateixos redacten
  5. riure, gesticular i parlar mentres escriuen missatges o comentaris nous
  6. potenciar l'ús del preservatiu i dels preliminars

Els seus DRETS són... tenen dret a mantenir-se en silènci i demanar la presència del seu advocat si per un casual la cosa es descontrola i cal passar un judici ràpid del qual els creadors del blog no sabran res, obviament.

Recordem que hi ha una valoració en curs amb la qual destacarem la productivitat del tàndem Moreno-Gasset i que s'han establert convenis de col·laboració amb les REPES per tal que vigilin (com sempre fan, pobretes) les actituds i aptituds dels seus progenitors. A la vegada instem a tot aquell que tingui algo a dir, que ho remeti via correu electrònic a l'adreça citada i automaticament surtìrà publicat. I si la cagueu, els tentà-culs dels webmasters titulars són llargs i ja s'espavilaran, coi.

ombra i anchova, webmasters de vacances

23 comentaris:

Anònim ha dit...

aquí l'hora de dinar es sagrada no?

Anònim ha dit...

aixo es lestiu amics segla i darling... sort k sou dos...

Anònim ha dit...

Ya vec que podeu marxar tranquils!!! , els "pre-vacacionals y masters del universo" anchova en salmorra i ombra al sol, acaben de passar el marrón del blog (baster?)als qui tantes vegades han estat cuestionats, reprimits i acusats amb falsos testimonis, per a que els hi treguin les castanyes del foc, ya podeu estendre les vostres toballoles plenes de mentides i mediocres acusacions que no s'aguantaven per enlloc i posar els vostres físics a la solana, peró no pareu ni un moment tranquils per que l'ION amb carga negativa no deixarà que esteu tranquils ni un moment, per que serà el que voicoteixarà el blog amb un estrany virus alimentat amb CLEN LAMONS, que modificarà i mutarà fins a nivells insospitats!

Destra, Darling, tranquis a vosatres no us putejaré.

Anònim ha dit...

ei, merda negativa o com te diguis... collonut el tema blogbaster jojojojo... me petat lo cul i lanus a la vegada...
pel demés no problem... pensa qui te la clau de volta. Has encertat pq no ets tonto, pot ser tontet pero tonto... ah per cert, recorda que tenim un tema pendent, un duelo al sol, al amanecer de qualsevol dia a partir de finals d'angosto...tu i jo... si?

destra i segla... no patiu, no mossega i penseu que si no sap massa ni com se diu, sabrà fotre un virus o k se jo? pot ser pensa que si estussega contra lo pc de casa o de la fenya (si enté o li dixen) limpegarà lo virus? vantros a lo vostre. tot i que cal dir que a lunic que se lacusat de marrano en lenquesta ha estat al segla, la darling ni tocarla ein? i marrano ha estat pq tenint club de fans i tot no mos les ha presentat ni ha fotut una p. foto delles al blog... nothing more

BON DIA

Anònim ha dit...

Ho recordo perfectament....et diré més, ni em preparo per tal event, el duel està servit i només caldrà que hi posis día i hora i ves tirant que quan estiguis a punt d'arrivar només cal que em facis una perduda i t'agafaré abans d'entrar a la meta per arrancar-te el 0 del número que portes al dipósit....per que així serà més realista la cilindrada amb el que fas corre la teva burra....ji, ji, ji (riure esglaiador i maligne, qual Tierno de Luna a la serie "Los Autos Locos") a més em lligaré la mà dreta al darrera i donaré gas amb el peu esquerre, tú mentres posa greix a la cadena i després passat les mans pel cavell que estaràs més guapo per la "foto finish"

Anònim ha dit...

L'ion va gas fondooooo!!! t'ha deixa't com un furullo de fibra flotant damunt la depuradora d'aigües inmundes i fecals.
Espere'm la conseqüent rèplica ...

Anònim ha dit...

No puc enviar comentaris

Anònim ha dit...

ja es el segon que se'm envia a pendre pel c..., qui em saboteija???
Si no voleu que entri no entrare pero no em feu pegar la currada i despres no pugi publicar

Anònim ha dit...

Ha dicho!!

Anònim ha dit...

ASPAVIL KLANKER

Anònim ha dit...

CLANQUER: si escrius el cometnari i cliques sense voler a publicar, has de copiar pegar de nou el comentari... no se pq... aixi k primer suggereixo que posis el nom clanquer, marquis lopcio al costat i alego escriguis....

destra i yesmyalcalding... aniré passant dietes per aquests temes puntuals que ja no em toquen de resoldre...

Anònim ha dit...

ME LO PUEDE REPETIR

Anònim ha dit...

LO TENEIS CLARO CON LOS ACTUALES RESPONSABLES DEL COTARRO, DOS DIAS VA DURAR LA VERBENA DE LA PALOMA

Anònim ha dit...

A LA MENIMA ABANDONARAN, POCA RESPONSABILIDAD EN LAS ESPALDAS TIENEN

Anònim ha dit...

ION MOTAR (tu delatas, jo delato ell delata...): par de cosillas sencillas pa k las pilles rápido sin necesidad de libros gordos de FePete ni manuales tésnicos de dinguna moto japonesa...

la primera... mes que Tierno de Luna (collons de nom k ja et delata) estic dubtant entre si ets més un simple ajudant del malvado Pierre Nodoyuna con su fiel can Patán, que corrían en el coche 00, se dedicaban a sabotear a sus rivales en vez de correr al igual que los demás participantes. Así fue como no logró ganar ni una sola vez. Su bigote fino y largo, su joroba prominente y ese gorro pasado de moda eran una caricatura arquetípica del villano de las películas mudas, o la pija Penélope Glamour única piloto femenina (una adelantada) y fue también objeto de alguna cortesía rayana en la galantería por parte de Pedro Bello.

i segon... la meva moto R850R no porta cadena, mai n'ha portat, ni en la epoca dulce de heavymetal... deixem de banda greixos i manteniments cars per les japoneses, i diguem junt amb el Dr. Pestanya que nosaltres portem CARDAN. cal explicar que vol dir? pues a las pruebas me repito, acabo de venir del ginecòleg i el cardan ha funcionat molt bé, oi dr.?

em despedixo de tu amic ion pq al menos has donat una mica dalegria a aquesta nova etapa de webmasters suplents. per cert... sempre amb carinyo... jojojojooj

te toca tirar

Anònim ha dit...

PREVEO UN COLAPSO DE LA PAGINA E INSISTENTES LLAMADAS PARA SOLUCION DE PROBLEMOS:

- MIRAR SI ESTA ENCHUFADO
- HAY CORRIENTE? PON LOS DEDOS
- SE HA BORRADO
- NO SALE NADA
- FOTOS COMO SE PONEN


SUCEDERA, POR ISCARIOTE QUE SUCEDERA

Anònim ha dit...

heu notat les innovacions de color, textura i negreta dels meus comentaris??? jejeje

Anònim ha dit...

no donguis el mobil choveta k alteraran la pau de ... de... on anem k ja no se ni on és.

Anònim ha dit...

donar-lo? si es de darrera generació, lo menos del 27, i que faig sense comunicador si el dono?

El podria donar a una Ong's d'aquestes que timen al personal apadrinant nens innexistents. Uns fills de putón verbenero.

Anònim ha dit...

ojo no tapadrinin a tu que darrerament amb tot plegat testàs quedant als ossos :)

Anònim ha dit...

Quin pes m'acabes de treure del damunt, pensaba que tu il Dr. Pestaña estarieu trucan-vos tota la tarda per a veure on co....s posaveu el greix a la "cardena" (bona, aquesta, eh?, l'hau pillat?). Ara que no us tindré entretinguts amb aquesta qüestió, comenceu a fer tandes......aquí a Alcaràs diuen que han fet un circuit que si bé no es una carretera oberta al públic, almenys no us fareu mal ni a vosaltres ni a dingú més, i quand feu les voltes (i no de campana)amb els ulls tancats, llavors com he dit avans posseu data i hora i yoya us agafaré primer a la carretera de Grañena de les Garrigues, i després us aniré donant el tomb com un satélit al vostre voltant mentre fem la carretera de Folquer a Gualter. I si arriveu quand encara estiga dinant o fen postres os pagaré un "llepa xups",estic generós i últimament nado en la ambulancia.
A10, club BMW (Buscando Moto en Water)

Anònim ha dit...

mira ion... te van a caer catalpas hasta el en ndi (niñatos document of identity) si? i lany que ve, a la golta chiclista chunior de lleidal... te caeran las que te faltaran ahora... pq mira que hay bemuveros pa parar un tren... japonés.

joojjo
per cert, ahir vaig encabalgar de nou en la ex-meva bandit queridaaaaaaaaaaaaaa... ke tema... ara pot ser em faria mal, eh? no pesa res... pufff...

besos

Anònim ha dit...

QUE DIOS NOS PILLE CONFESAOS Y CON LOS CALZONCILLOS LIMPIOS

Giveaway of the Day