08 d’agost 2007

aqui hi va un titular, wey's

COMUNICAT OFICIAL DESTRADAYLING

Moltes gracies pel nomenament, i per ser nomenats, perque aixó de les campanyes electorals son una pallissa. Mitings, reunions, sopars, berenars, petons a canalla que no coneixes de res, etc.....

El primer que farem una cop ja esta oficilialitzat el carrec es (com a la diputació de Girona) es posar-nos un petit sou vitalici. Una cosa significativa, 150.000 euros al any per cadascun. Aixó ja os indicarem quines cuotes heu de anar pagant, que creiem que pagareu amb molta il.lusió i ganes.
Després ja anirem veien quines millores introduïm.

A lo millor fem algun viatje per veure que fan altres parts del món (despeses que també os seran carregades), ja que diuen que a Estats Units i al Japó hi ha unes innovacions bastant importants.

Però no patiu, sabem que os preocupa el nostre grau de implicació en aquest nou repte, però esteu tots ben tranquils que encara que sigui un sou significatiu i purament testimonial farem aquesta tasca amb gran plaer i humiltat i molta dedicació.

Si ens voleu fer arribar comentaris i sugerencies ho podeu fer amb tota la tranquilitat del món, ja que montarem també un servei d'atenció al usuari del blog, que no sense gran dificultat hem aconseguit que les nostres dues filles facin aquesta tasca per només 60.000 euros al any, suposan aixó un gran estalvi per tots vosaltres ja que les altres ofertes eren sensiblement més cares.


ja anirem informant de les millores.


--
ATENTAMENT
FAMILIA DESTRADAYLING&SONS

18 comentaris:

Anònim ha dit...

ostic ostic... no t'ennueguis amb decoracions i recarregaments, pq el llenguatge html no entén de romanticisme, segla

per ara bé eh, anchoveta?

Anònim ha dit...

aviam destraler del blog... francament... deixa el mando a la yesmyblogging pq elles tenen mes delicadessa per aquestes coses... jojojo... ah! ja he arreglat el títol, no abussis de les lletres tant granssssssssss jejeje

Anònim ha dit...

uys, era jo, el de lanterior comentari...
per cert... sort de mi teniu, parella... ahir el 9290 blanco anava a ser multat per estar damunt la vorera... sort que vaig moure fils i mira... us neu lliurat, pero no passi més

Anònim ha dit...

venga vaaaa, a possar-se les piles, on està el títol per clicar i llegir els comments?? aquest en vermejo no funciona ... esos detalles hay que pulirlooooss.

Anònim ha dit...

gràcies per intercedir per mi, però ja saps a casa de qui era i no me'n posen de multes. Segur que qui ho intentava era un novatillo de pacotilla que no sap qui sóc (com va dir la Rahola)

Anònim ha dit...

Nous webmasters, ja podreu soportar la presió que això comporta? suposo ningú us ha advertit de les amenaces que normalment la chusma envia, de les propostes indecents d'alguns, de els robatoris d'idees, del poc cas que et fan desprès d'elaborar una noticia collonuda i que ningú es digna a comentar ni agrair ... ja veureu ja .. les nits despertant pensant en la publicació del dia següent, les investigacions per endevinar que s'amaga darrera nicks nous, posar pau, fotre candela de la bona ... una feinada de cal deu sense reconeixement.

Anims, eh?

Si que sou humildes, quina poca remuneració que demaneu, no dóna ni per cubrir gastos, ni els medicaments que us receptarà el psiquiatra al que haureu de visitar.

Anònim ha dit...

COM DIRIA L'ION CANYERO
OIANTAN!!!

Anònim ha dit...

´ti ragó el anchoveta extussidor... aixo us donarà uns mals de cap de ca lample... ja vureu ja

Anònim ha dit...

només li posen multes de radar a Bilbao per anar excedida un 51% de la velocitat recomanada a la circumval.lació de Bilbao que es una autopista

Anònim ha dit...

leches con la yesmyradaring

Anònim ha dit...

lodeuqueovaparir, un peligro.

Anònim ha dit...

51% de más, casi ná ... un menimo despiste .. dunindor, paciència la teva, destra.

Anònim ha dit...

bon dia... estare i no estare jeje

Anònim ha dit...

on son els que manen a partir davui????

Anònim ha dit...

on son els que manen a partir davui????

Anònim ha dit...

saludos del dr.pestanya al qual estic dirigint en la montatje duna habitacio infantil... pluriempleo lo llaman...

Anònim ha dit...

estamos aquí. cuidado lo que haceis que se os observa

Anònim ha dit...

ya sera menos... nantros si kestem aki i mira... res de nou res de novédós, ja ho deia jo kel sistema delecció era molt basic... no era adient... lun por ahi de pikospardos i laltra a ca larcalde banyantse en labundansia... ays ays.. encara no marxare de vacances pel puto blog...jajajaa

Giveaway of the Day