07 d’agost 2007

retiro la meva candidatura

Distingits integrants d'aquest blog:

A causa de les presions que he rebut perquè la meva massa electoral deixés de votar-me com a millor webmaster substitut durant l'agost, he decidit, irrevocablement, retirar la meva candidatura. Però no per por a aitals amenaces o presions, (a mi no me achantan chiquilitruidiles del 3 al 1/4) sinò perquè no hi veig cap "talante" o tarannà democràtic en aquest blog (como muestra un botón: als meus votants se'ls ha titllat d'anormals), i per tant no vull participar en pucherazos. Només afegir que tots els meus vots han estat emesos legalment, d'això no hi ha cap dubte.

ARRIBA EL BLOG!!!

sistoletes

26 comentaris:

Anònim ha dit...

coño... un giñeras entre nosotros???

Anònim ha dit...

mira ombra, tengo una cosa que si la extiendo te va a hacer sombra a ti, o sea que callate la boca

Anònim ha dit...

uyyyyyyy... sistoletes... amenazas las ménimas eh? perque em millor estar preparat per a una oportunitat i no tenirla mai que tenir la oportunitat i no estar preparat...
arriba el blog!

Anònim ha dit...

uy, ombra, con esta filosofada haces idem a platon, a descartes y a ruper fajardo tambien. Pero no se entiende, o sea que hazme un favor y no te salgas del tema central subliminal de este blog que no es otro que: EL VINO CON GRASIOSA

Anònim ha dit...

signem la pau sistoletes, tot i que em fot no saber qui ets, pero ho respecto... on birndem amb vino gaseosero? diguem lloc i hora, ja sigui aprop de casa al estil parador de la cerdera, ja sigui al restaurant els alamuses, o al mirador del colldelilla
tu manes...

Anònim ha dit...

per cert... lo de "se un mejor amante del cine " pq ho dius? jojojo... ja ho esborro i et faig un favor

Anònim ha dit...

no te confundas, ombra, yo JAMAS mezclaria agua del segre gasificada con los maravillosos caldos de nuestro suelo patrio. mejora tu propuesta o abandona

Anònim ha dit...

este es el vallisoletano. fijo

Anònim ha dit...

pues pa mi ke si... pero...

Anònim ha dit...

i tant. pero a saber qui collons es de veritat.

Anònim ha dit...

algu k ens coneix, fijo , sino no te sentit parlar aki no?

Anònim ha dit...

Destraaaaa, que testas fotent la pitxa un lio amb triplicitat de personalitats, ja no taclareeees i te confundes de personalidades ...
que nos facil portar 3 nicks a l'hora i cadascun amb el seu loco tema ...

Anònim ha dit...

Parlant de locos .. i el ion??
igual a agafat carga negativa i s'ha volatilitzat per l'espai sideral ... no caerá esa breva o breba o ...

Anònim ha dit...

Podriam posar de webmasper a Papito ... seria el novamás.

Anònim ha dit...

Menuda reaparició lo sistoletes .. apareix i desapareix cual almorrana, se quan està molesta i pica i quan desapareix ni hi penses.
Sisto, es una metáfora, un purparler per posar exemple, no m'ha sortit cap altra idea, no vull dir que siguis tu una morrana donant pel cul i al idem lloc.
No t'ofengos, gam.

Anònim ha dit...

Les restes d'EPO detectades a lodestrales podrien ser restes de pintura EPOxi inhalades en les tasques d'alicatao efectuades.

Pot ser un fals positiu ...

Contranàlisi ja ...

Anònim ha dit...

voleu veure com invertim una pasta i mos comprem un portatil amb connexio internet i actualitzem el blog des de la platja?

lo ke me sestà ocurriendooo....

Anònim ha dit...

tranquil niel, no m'ofens... vulguis que no, les anomalies analògiques són un altre puntal d'aquest blog, per això m'agrada tant de participar-hi.

:-)

ombranchova ha dit...

esto es amor?

Anònim ha dit...

cuando quieren decir sexo .. marrano.

Anònim ha dit...

porquet

Anònim ha dit...

Ara que començo a no saber qui es ni el Sistoletes ni el Vallisoletano ni el deu que ens va parir a tots crec que es el moment de veure la copa buida, pero buida del tot!
Reflexionem: El Vallisoletano gran admirador de la "RAZA" española retrógrada i franquista parla amb castellà com de vegades fa el Sistoletes, amb aquella arrogància i prepotència insultant.
Llavors crec que tant lo destra com la yesmailoquesiguing porten una vida entreseparada que fa que tinguin triple personalitat cadaescú i el que acaba parlant amb anglés, només es per despistar.
Concluint: El Sistoletes es la cuarta personalitat del anchova que a la vegada está compinxat amb el Destra (que es un de sol) per a picar-se al blog i mantindre aquesta pugna pel webmaster del collons que no es res més (segons vec yo) que la patata calenta o l'ou ballant que no vol ni déu!!!
Així que si no volem que acabem parlant tots en castellà proposo que parlem com l'Ombra el dialecte més conegut arreu de la Pell de Toro, el "PITARQUÉS"

Feta aquesta reflexió.....torno a veure la copa plena, plena de vi, del vi que ens de veure amb grasiosa tots plegats per tornar-la a buidar i així tantes vegades fins que decidim entre tots que el Vallisoletà parli amb anglés i que el webmaster sigui l'últim de la puntuació i que l'Ombra pasi al sol i l'anchova amb salmorra!!!
Viscalví&%!"=?$

Anònim ha dit...

vale, mola un ou... pero qui ets? pa mi que et sel ion, desionitzat amb una mica de vi BOSS al cos... si o si?

Anònim ha dit...

Renoi quin pollastre, complicao com una equació de 3ª generació i amb hipotenusa circulant, jo si que vec la copa buida i la botella ... i el botellero, em sembla que us les foteu sense coneixement les ampolles de vi i de bon matí.

Au va, preneu la medicació receptada i no la barrejeu amb alcochol adulterat.

Em perdo totalment ... i em tiro de la moto ... vaja rascades em faceré.

Una locura.

Anònim ha dit...

i feu el favor de no tirar tants missatges enrer queal final hauré de revisar els de maig, adefesios.

Anònim ha dit...

Volia dir ... malditos adefesios .. oblidava el complement directe normalment d'us en català, ja no sé en spainglish

Giveaway of the Day