31 d’agost 2007

anónimo gana premio al visitante 10.000

El famoso blog ombra-anchova ha recibido su visita numero 10.000 motivo por el cual ha sido premiado un visitante anónimo y desconocido también. En la foto además de al emocionado ganador, vemos al mismísimo Bill Gates que se dispone a hacer entrega del premio, con todas las intenciones de hacerselo experimentar en este precioso instante. Efe.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona doncs a l'anònim i desconegut guanyador.

I també enhorabona igualment a l'anònim dibuixant d'aquestes vinyetes habituals tant divertides i logrades, mescla de dibuix i tegnològia informàtica, un mix entre el classicisme de mina llapissera i noves tegnologies.

Veurem si Bill Puertas podrà aconseguir la posició frontal per rebre el premi del desconegut anònim genuflexionat.

Felicitats a tots dos.

Anònim ha dit...

FELICITATS també pa Los Ramones, no el grup de música, sino pels anònims emmascarats sota pseudònims i que s'anomenin segons el DNI Ramon o similar.

Una abraçada i un beso de pelícano per ells.

Anònim ha dit...

vaya chapero el dibujante del viñeto... nu sep nuse p.. yo me huelo kien es...

Anònim ha dit...

reitero, un chapero

Anònim ha dit...

doncs vaja olfato de sabueso que tens ... i algo txapero? ni flowers in the nigth de qui es el publicador de dibujitos. Yo solo huelo a camelo i fusta conglomerado, res més.

Anònim ha dit...

ei quitxalla¡¡¡ que hi ha de nou¡¡¡¡¡¡

aixó sense mi no es res. esteu enfonsats. a les dades "me remito". heu tornat hi no hi ha manera de aixecar el nombre de comentaris.

però tranquils ja torno a ser aqui.

Anònim ha dit...

Pues menos mal que ja esteu aquí, semblava segla que el creuer s'havia perdut pels canals i remontat fins al canal de la taca (mancha) desprès de la vostra sublevació tirant al capità per la borda per tio borde i saquejar el buffet lliure cada dia.

Veurem, desprès de la vostra injustificada deserció del blog, si això torna a remontar, va quedar tocat i quasi esfonsat l'asumpte.

Que en saps d'aquestes entrades de dibujitos?
Com a anat la navegació? mola el tema canalitos franceses? fes-nos-en 15 cèntims en una entrada per considerar-ho en futurs viatges.
ah! i benvinguts a la maldita rutina ...

Anònim ha dit...

Nos marxem de vacances dimecres, hem guardat munició vacacional a la guantera.

Anònim ha dit...

ESPECIAL 11 SET.

A veure, qui vol anar a la manifestació de Lleida?

Jo no puc, estic a la platja.

Un patriota

Anònim ha dit...

Inviteu al Vallisoletano, segur que s'apunta sense dubtar-ho i a més s'ho passarà de conya.

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTHOM i A NINGÚ, que no sigui dit que un dia no es va entrar cap comentari, seria la debacle.

Anònim ha dit...

a la borsa blogista estem perdent punts heavymetalment i em baixat en el ranking 29 posicions, i el més preocupant, tendència catastròfica i clarament de crash blogístic, una crisi en tota regla.

Anònim ha dit...

Recomano, com deia l'amic manresà Jesus el Tomanjau, "una injecció urgent de llimona a l'almeja" com a mètode de distracció.

Anònim ha dit...

Crisi obviament financera a causa de les elevades nòmines dels fraudes webmaster's d'agost, han esgotat reserves, han xupat del pot el que han pogut i han fotut les maletes. Pirateria, vamos.

Anònim ha dit...

Tota la raterada ha abandonat el barco, i citaré: Panxa, Pestanya, clanquer, yesing, ombra, ion, sisto, pumuky, papito, segla ...

Jo solet tiraré endavant i remontaré el vol qual aligator quebrantahuesos a base d'esforç, pizza i valentia solitaria. He fet una inversió en l'adquisició d'un pc exclusivament per vosaltres i així m'ho pageu. ISCARIOTES TODOS!

Anònim ha dit...

POR LA GLORIETA DE LOS EMBAJADORES QUE SUS VAIS ANTERAR CON EL BLOG DE LOS COJONES

Anònim ha dit...

si, ja, i ara els anònims apareixen ... vinga ja.

Anònim ha dit...

mic anchova, no desisteixos.. ja torno a ser aki despres de missio llampec de dos dies per terres andorranes... he conegut laltra andorra... tio, res a veure amb la de les bosses de pvc i tecnologia pakistaní...

aguantem aixo uns dies... aviam si el segla es fot les piles el k keda de setmana i llavors despres de la diada li fotem canya al tema, em de reunirnos per deliberar sobre temes pendents que san annat apuntant.. a la chepa dalgu pq dubto k en unpaper...
i quan tinguis el pezon a casa aixo sera una passssssada, o no jajajaj
bueno dema prometo introduirme pero encara estic al 10% , tinc dentista, etc etc... petons... nos vemos en el europeeeeeeee

Giveaway of the Day