06 d’agost 2007

pumuky is here

L’ABSENT DEL JULIOL PUMUKYYOLANDA HA TORNAT DEL RETIRO ZAMORANO I ENS HA FET ARRIBAR AQUEST TEXT. TRADUIU-LO SI PODEU… NOMÉS HE DE DIR QUE NO LA VOTARÉ PER WEBMASTER VACACIONAL PQ AMB TAL DOMINI IDIOMÀTIC POR EM FARIA QUE NO TROBÉS EL CODIGO MÀQUINA DEL WINDOWS O INCLÚS TROBÉS VIDA A MART. (textual, no he posat ni una coma, ho prometixo)

“My name is Yolanda, I'm a teacher, I work in a school in Miralcamp. (Looking field)
Every day I get up at 7 o'clock, I have a shower and I have breakfast a
toast and a coffee with milk. I go to work at 8 o'clock. I get to work at 9
o'clock.
(1 hora de viaje??????)
I have a coffee at half past 11. (al patio niñosssssssssss). I finish work at 1 o'clock. (sudando?). I have lunch . I start to work and I finish work at 5 o'clock. (la hora del té)
I go home at 6 o’clock, (otra horita de viaje, con razon gasta poco el Modus) after I go for a walk with ( 1 ) my couple. (couple = cuplé
I have dinner at 9 o’clock, after dinner I watch TV and at ( 2 )12 o'clock I go to bed.
___________________________________________________________
Peter is a handsome man. He’s talk and thin. He has short, fair hair. He has
big green eyes. He is wearing a blue t-shirt and blue trousers, ( 3 ) white
shoes.

( 1 ) and…I , with….amb.

( 2 ) davant de les hores at.

( 3 ) shoes es plural per tan no pots dir a."

42 comentaris:

Anònim ha dit...

ah, molt bé ... si, si, un dubte .. spelling? que es? allò de fer caure la pell morta fregant amb alguna merda rasposa i pudent d'humitat i plena de pels de cul d'altres llordos que es fan el spelling de la rajal cul .. es?

Anònim ha dit...

Ostitu, tu si queets un gran fiordo llordo ple de enfermetat lingüistica i mentalitat podrida, fes te un spelling destos del interior del crani, bruuuutt.

Anònim ha dit...

Star, enretirat la pell del prepuci i fes-te un peeling complert i enèrgic del mateix amb una lija del 4 i desprès no oblidis desinfectar amb abundant alcohol de 98 octanos. Burinot.

Anònim ha dit...

i si vols ja et circundarem el que faci falta ... i et farem una bufanda amb el pellejo sobrant.

Anònim ha dit...

Ion afluixa ja i menja tranquil

Anònim ha dit...

Pareu de suplantar la identitat del nostre benvolgut star i deixeu de dir aquestes paraules tant llordes i vulgars de la seva boca que ell es més fi.
Benvingut pumuky, veig que t'estas aplicant fent deures d'angles no???
Vigila amb el spedy y no et passis de frenada del Modus je je me parto del festival del humor de verano eh que si jua jua jua.

Anònim ha dit...

Joder clanquer ... menudo festival del humor ... el spedy ? deu ser el spedy González jia jia jia

Anònim ha dit...

Escolta clanquer, si et quedes pos treballa i sino cap a casa, jastabé el cachondeo i al damunt ... "i fas de segon el peix amb verduretes" ... i una merda de mamut prehistòric australopitecus ... ni el primer ni el segon faré, i a més no penso recollir ni les sabates ni els calçotets de damunt la tauleta. Con dos cojones.







PD. El segon el deixaré a dins del forn calentet, valeee, darling del meu cor?

Anònim ha dit...

ostic... men vaig unastona i jastan discutint... cony choveta ke la clanquer esta mu ke´má, k ni duerme ni la entretienes por les nights... vegila!

Anònim ha dit...

Pumumky .. ni flowers powers d'inglihs, espero no et posin aquest any de mestra d'anglés al cole perque ja us imagino de viatge de fi de curs a les platges de Miami ...

Algo així passaria .... un eeuu aixeca la tovallola i et clava de sorra al jeto ... "sorry!" i tu "si, en todos los ojos, cabrón!"

Festivaaaal, festival del Huuuumor!

Anònim ha dit...

ostia... quin document gràfic aquest de la Yolanda eh? fixeuvos que quan diu MIRALCAMP hi posa entre parèntesi LOOKING FIELD... acollonant... tremendo...

jojoojo hola soy Julius Churches, mucho gusto... i laltre diu, jo soy Joseph Lewis Shoeman, president of espain... pa morirse risa...

per cert, no aparece la pumuky pq tiene que hacer un viaje suicida a Villarubielos del norte zamorano pa llevar a su nebot, i vuelve namás tocar la iglesia del pueblo... ver para creer... a la renfe li volen posar el seu nom a una locomotora... o un motocultor? ays no se... a algo segur... que no te lleven al huertoooooooooooooooooooooooo

Anònim ha dit...

humor ingles, sentén, no? vull dir de lentrecuix jojojojojojo

Anònim ha dit...

Aburridos todos estamos eh ????

Anònim ha dit...

cony... jo entro i surto pero em provoqueu, mamongssss inomes faltes tu pa incitar al choveta

on deu estar ara? fent lo dinar????? no mu puc creure... sigali k si a laplatja agafa un jamacuco serà nomenat cuiner, pq ja kesta puteao pos k haga algo no???

Anònim ha dit...

puc venir a dinar?

Anònim ha dit...

ei, jasteu dinant??? vale gràcies...
per cert, choveta pater si tinguessis ordiñador a casa podries conectarte a hores intepestives com lo destraler...

ja te las pillat? ves demanant la adsl k tarden setmanes.

ombranchova ha dit...

UN TEMA... qui es el tal peter del qui parla pumuky al final del seu text? no serà nuestro peter? no serà dr. pestanya?
ahi keda

Anònim ha dit...

Buenas y cordiales tardes a todos los españoles de bien.

Se nota que continuamos siendo un gran pais acogedor, y que los turistas de todas las partes del mundo no siguen visitando y además se integran en este, nuestro gran blog. . Es que el Generalisimo hizo una gran labor a la cual, no si gran esfuerzo y sudor, el señor "sombra" y el señor "anchova" mantienen diariamente y dan un realce ejemplar, que debería servir de ejemplo a toda nuestra juventud de hoy en día.

Como me alegro.

VIVAN LOS TURISTAS Y ARRIBA ESPAÑA¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Por cierto me gustaría que me incluyesen en estas votaciones (habrá que aceptar estos tiempos modernos) para dar un cambio a este blog.

Me gustaría además de las interesantes aportaciones de todos ustedes, dar un toque más de Ñ, de la ESPAÑA que somos todos, del toro, de más símbolos nacionales, de nuestra gran realidad nacional a esta simpatica página.

No duden que si me votan haré una página al agrado de todos ustedes.

Anònim ha dit...

bien, captat sinyó vallisoletà.. pero lenquesta ha comensat i ara ja es tard, haver vingut abans... pq si la recomencem lo destraler per echemple perdria tots los vots que ara porte, i samprenyaria un ou
llavorons que fotem?
poseso o posaixò, deixemu estar que pot ser vosté te altres temes on fotre el nas, ke no?

au

Anònim ha dit...

Querido camarada "sombra":

Entiendo perfectamente su clara exposición de los hechos, pero luego no se me quejen si se produce otro alzamiento. Y yo no seré como Tejero que mucho gritar, mucho tirito y luego ¿que?, nada de nada, que era un flojo de narices.

Por cierto supongo que ustedes escuchan cada mañana al MESIAS, AL TOPODEROSO, AL MAXIMO EXPONENTE DE LA RADIO DE ESPAÑA. Quien sino al ILUSTRISIMO SEÑOR DON FEDERICO JIMENEZ LOS SANTOS.

Anònim ha dit...

no ke esta de vacances
ah per cert, com algu busqui al google algun tema dakests teus "valli" i busquin la teva IP te giñas patasabajo como no comulgues con lo k dius... dixit

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom apreciats amics i com va dir lo president JA SOC AQUI, CULLONS.

Bon dia també a la gent que desvaria amb arenges polítiques i mítings online i que canta més que un exhibicionista en un convent de clausura.

Dia ennuvolat i fresquet, s’està de meravella, fins i tot a la nit un llençolet sobre el poderós físic per cobrir-se de la fresca.
Demà es preveu que sigui dimecres i ja tenim el cap de setmana a la vista i a tiro.

Sin nada más que decir, recibid mi saludo cordial

Anònim ha dit...

ahi esta mi chovetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bon dia tambe a tu bentrobat amic i tambe als arengueros del blog, tambe al segla tramposillo con los votos i tambe a la darling, la panxacontenta i la clanquer que poc se prodigan...

home... avui es dimarts i veure ja el finde aprop es optimisme... k ta passat? ja no tusses? tas aprimat? ta mirat una rumana? explicamu

Anònim ha dit...

si teniu proves de les meves trampes dieuo, sino callar para siempre.



a mi, mis fans.

Anònim ha dit...

per cert aquest/a sistoletes (que no se qui es) també esta pujant de manera perillosa i pot amenaçar el segon lloc de yesloquetumemanisimes.


S'haura de vigilar.

Es que no tothom te un club de fans com jo

Anònim ha dit...

destra estem totes amb tu

Anònim ha dit...

Fins a la cera de l'orella d'eritromicina succionato succionadora sembla que la tos comença a remetre, els atacs tussigens ja són pocs, la cosa va a millor.

Per optimisme el teu, no? divendres ja de vacances romanceres ...

Indica'm el capital circulant que s'ha d'aportar pel viatge espacial previst.

Anònim ha dit...

casualitat.

tots hem enviat un missatge alhora.


records, os estimo

Anònim ha dit...

Güenas destraler, com va la cosa? a part de la teva major preocupació que és l'enquesta.

Em sembla que avui fan un especial a TV1 relacionat amb el dopatge, corrupció electoral i clubdefans tapaderes, es posible que relacionat amb el teu cas. No t'ho perdis ...

Anònim ha dit...

neng: bon dia

qui es el sistoletes?

i el vallisoletano?

Anònim ha dit...

Os estimo ??? ... tio, mariconades les minimes ...

Exemple de salutacions més adequades pel personal hombrío:
- Bajo be
- A cascarla
- Saludos
- Déu vos guard
- Nos vemos

un beso,
Niel

Anònim ha dit...

Hola Destra,
Estamos en ello ... desenmascararem a tothom i farem net de tramposos, arengadors polítics i la rècula de pollinos que hi ha.

potser aleshores no quedarà ni l'apuntador, però bueno ...

Anònim ha dit...

tambe es pot despedir el tema amb un QUE TE DEN, O KET DONGON...

Anònim ha dit...

crec que el tema enquesta està desmarxantse entre clubsdefans, sistoletes emmascarats, vallisoletanos fachas, etc... aviam... ki voliem k fos la webmaster? eh??? pues yastá... asunto zanjat...

per cert, si el destralerdeloxoperal fos un candidat estria fent pràctiques de missatges via coorreu lectronic i no hofa... clubdefans, aviam aki apoieu

Anònim ha dit...

os estimo era per les meves fans.

no et facis il.lusions, que els concursos (que sempre perdies) de qui la feía més llarga queden molt alluny.


salut.

Anònim ha dit...

per cert, tema apogine et remeto un correu via interna que et portaran els de seur... 10 cagon

Anònim ha dit...

ostic... kin transit de missatges...

Anònim ha dit...

bon dia,,, hola ejjejeej

Anònim ha dit...

Ombra, al meu parer lodestraler ha fet mèrits, legals o més aviat no, per a ser webmasper del blog a l'agost... proposo sigui una titulació compartida entre ell i yesmydarling ...
Que et sembla? i cal resposta ràpida que lo sistoletes està adelantant posiciones que te cages.

Anònim ha dit...

lo sistoletes me voy a cagar en sus huesos... k ja crec ke sé ki es...

el tema compartit em sembla correcte, la yesmylokemediguisdestraling porta uns dies sense apareixer i això dificulta la seva objectiva elecció i mira que la hi votat eh? aixi k si tu ho consideres convenient recolço la teva opinió

Anònim ha dit...

per cert, de kin període de dies estem parlant? seria més aviat del 10 d'agost al 25 del mateix mes¿? així fem la quinzena, no?
pero s'hauran destablir uns objectius que ha de complir sinó serà sancionat degudament

pensemhi amb els objectius, reals, i farem un recordatori per a que quedi clar... anim sistoletes, tu pots, cachogay

Giveaway of the Day