29 d’agost 2007

El RetornO de los ColeccionableS

Estábame tan tranquilo mirando la tele, con fondo acústico de coches, armónica sinfonier de claxons, música rap de tuneados, críos ruidosos y negros gritando por el móvil -es curioso, deben ser algo duros de oído porque siempre gritan o será que están muy lejos y la jodida cobertura falla- creyéndome todavía en mi merecida época vacacional cuando caí en detalle del atropello de publicidades de coleccionables, fascículos y pastochadas, con infinidad y muy variada oferta: casas de muñecas, barcos para construir y que nunca navegarán más de 10 segundos, coches de leyenda o, coches de bomberos -que enfermizo puede desear esta colección? ... un pirómano lo menos-, abanicos locomia, series de Tv de rabiosa actualidad -Verano Azul descolorido-, cursos de inglés, de francés –que buena falta hace, eh?- de alemán -curiosamente no hay ninguno de Dingala, ese lo habría comprado- cursos de dibujo –siempre sospechosamente el último fascículo es el de pintar desnudos femeninos-, de costura –dedicado claramente a flojeras-, soldaditos de plomo –de regalo y con el tiempo marchando una de saturnismo gratis- cuentos, cuentitos, novelitas y fichas para cocinitas... y así hasta el infinito nito y más allá si cabe abe, que diría Milanesito.
Señoras, señores y chabacanos, guarden las chanclas, camisetas, piratas y el gorrito de los niños, dejen de hacer el ridículo por los paseos costeros de una vez que … se acabó el verano, llegaron los fascículos !!!

Comenteu quines col·leccions heu fet des de que éreu petits i innocents canalles fins a les dates actuals? I de les iniciades, quantes heu aconseguit finalitzar? Que coleccioneu actualment?

Anims, doncs, a reconèixer que alguna vegada heu comprat el primer número d’oferta i teniu per casa una roda i un tros d’ala d’un projecte d’avió de la Guerra de Secesión o un rascaqueixals i un braquett dental del coleccionable “Piezas dentales y ferralla del odontólogo”

Foto cedida por el amigo Ion correspondiente a su último coleccionable.
By Anchoa Power

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha molt personal que a vegades fa coleccions sense saber-ho, per exemple ... de calçotets i que guarda per calaixos reliquies numismàtiques i reseques de guardaous normalment decorats amb motius florals i ornamentals patètics i dignes de castració inmediata, amén del clàssic tanga vermell lluit un cap d'any per oblidar.

Per lo demés la clàsica colecció de PINS, de moda en la seva época i d'absoluta i pura vergonya en l'actualitat.

Anònim ha dit...

extensible mismamente para las femellas

Anònim ha dit...

He començat varies vegades la colecció dels billets de 500 verracos, que en aquest pais n'hi ha un futimé, però no hi ha manera, una vegada que en tenia un el vaig canviar per altres de més petits i vaig abandonar ... ara faig acopi coleccionable de monedam de 1 i 2 merdosos cèntims. Un plaer de colecció.

Anònim ha dit...

Bonito coleccionable el de la foto sobretodo el que lleva perolo para el líquido, muy práctico y super real para los días menstruales y mismamente coitales, se llena de ketchup y efectos especiales clavados como el parato mismo.

Anònim ha dit...

acollonant document grafic del choveta... es veu k les darreres febrades lan afectat al membre viril i necessita recanvi... aixo es comenta arreu...

Anònim ha dit...

bona fenya...

Anònim ha dit...

Jo només vaig acabar les que donaven amb els Danones, perque amb tants buitres per casa (4) s'en menjaven molts, i quant faltaven dos cromos m'intoxicaven a menjar iogurts a la germana petita! Per aixo els odio tant ara!.
En aquest moment a casa nostra fem col.lecció de virus, el que més en té es el anchova amb una clara ventatja davant els demès!!!

Anònim ha dit...

Més que res de bacteries aerobies i analerobies vulgars i corrents, alguns virus tontos i absència absoluta de fongs, una llastima, podria montar un negoci de champinyons i bolets boladors dels que solta el Pestanya.

Anònim ha dit...

De petit -uns 14 anys- coleccionaba llaunes de cervessa, previa ingesta del marillo liquid, era una colecció marejant i molt adictiva que va generar conflictes amb la familia i beneficis importants als pintors de les parets que vomitaba qual sortidor d'incendis.

Poc desprès la vaig abandonar per passar-me a la de refrescos i va ser quan vaig engreixar, sense hormones ni clenbuterols, uns 20 kg gràcies als sucres artificials que duïen.

Anònim ha dit...

Hi ha un, que no citaré per no ferir sensibilitats, que feia la colecció de suspensos i cates escolars durant molts anys, un profesional coleccionista, en tenia una tira llarga, alguns de molt bons com els molt deficients en pretegnología i que era molt difícil de conseguir.

Anònim ha dit...

La yesxafafiatings no sé si actualment fa la colecció de Fiats abonyegats exclusivament o ha ampliat a d'altres models.

Anònim ha dit...

jo conec mes duna amb coleccio de suspensos i carabassons junyials i setembrals...

Anònim ha dit...

jo coleccionava papallones vives pero costava molt de tenir-les controlades... per això ara nom es colecciono amics papallones com el tal anchova , el ion de rues i el segla... k son mes grossots pero a lhora de fer la papallona en saben un munt, pero no volen gaire estona... han agafat kilillos

Anònim ha dit...

tambe en conec un k colecciona clientas... si es clienta es sagrado el tema.

Anònim ha dit...

hipoteques, prèstecs i deutes a sobremanera.

Anònim ha dit...

pels a la rajal cul

Anònim ha dit...

colecciono amics que no surten de l'armari ni pel mal de morir.

Anònim ha dit...

dioptries i pedres al ronyó

Anònim ha dit...

visites al metge, aquest any n'hi he fet més que en tota la vida

Anònim ha dit...

coleccions de sellos i catalpes a tutti plein

Anònim ha dit...

De petit, coleccionaba caniques amb forta tirada cap a les xines ... sempre més morboses.

Anònim ha dit...

Cromos de jugadors de futbol, de Mazinger Z i de Marco Imedio -que lloros-. La Heidi para los moñas, claro.

Anònim ha dit...

Coleccion de tios tontos y raros de la clase, ahi si que habia variación y para escoger, a cada uno más complicao y raro ... que ejemplares ... de finacoteca lo menos.

Anònim ha dit...

Pastillas GUALDA, de andorra por supost.

Anònim ha dit...

Peazo colección la de piedras y minerales del mundo, que distracción ... para Sapientines.

Anònim ha dit...

Vaja amb el Ion, quines coleccions més entranyables que fa, però quina es la finalitat, objectiu base i destinació finals dels objectes? Como está el patio y los cuartos traseros ... uff.

Anònim ha dit...

Paciencia tinc per anar mirant aquest blog, es com una aparició el que hi hagi un comentari nou.
Per avui ja en tinc prou i desapareixo del cotarro fins demà, ara em compraré el primer fascículo de la colecció "Como ser un Jaquer destructivo en 7 días" i veureu el que us pasa pardillos. Total son 1234 números a un per setmana, així doncs cap al 2029 preparense per a les conseqüencies. Jastabé!

Anònim ha dit...

Anda que no, ni els nocturnos i privilegiats de pc domiciliar diuen res ja. Esto es un fraude en toda regla.

Anònim ha dit...

Ja heu apreciat el munt de publicitat de colecció que tiren a la tv? jodé, lo último ... los CUENTOS DE CALLEJA, que es el que teniu tots aqui, molt cuento i molta excusa per no fer ni un comentari.

Anònim ha dit...

El tiempo lo pone todo en su sitio ...

Anònim ha dit...

Tu también Ombra Escariote?

Anònim ha dit...

antes que cante el gallo, Ombra negará 3 veces ser Sistoletes.

Anònim ha dit...

No sé si el barquito patera franchute s'ha esfonsat per algun canal, els family bronzellat no donen cap senyal. Algun SOS?

Anònim ha dit...

15 comentaris son els que falten per 10.000. Premi especial pel que faci saltar el digit, les rodilleres incloses. Anims i a flexionar-se.

Anònim ha dit...

PROPERA ENTRADA TE PREMI !!!!!!

RODILLERAS APUNT !!!

VINGA CAMPION/A

Anònim ha dit...

reconec estar una mica desconectat del blog... les vacances son dures, ja se ssap
pero tornare... i vureu

Anònim ha dit...

hi ha un que va començar la de casita de muñecas, però ho negarà per fer-se el tio dur i no quedar com una dubtosa fina papallona.

Confiesa lod...aler..la

Anònim ha dit...

Surt de l'armari ropero coleccionista i confesa les teves deprevades coleccions.

Giveaway of the Day