13 d’agost 2007

GENT DE MAL ROTLLO

Hi ha gent que si no se esbaralla amb algú no es feliç. Necessita sempre fomentar alguna nota discordant per poder reafirmar-se personalment el seu ego. Es podrien clasificar con els "mal follats/des", sempre relacionat amb el sexe, toquen les pilotes per no concretar res.
 
Hi ha els inconformistes, que tu dius blanc, ells negre, ja potser de día ells ho veuen negre.  "Que bonic es anar de vacances", ells "vaja merda, només gastar diners en una societat consumista". Que tu dius vaja "montatje aixó del Nadal", ells defensen a mort les festes tradicionals, familiars  i populars, encara que es deixin el doble de diners que anant de vacances al Carib en un "todoincluido"i prefereixen comprar corbates que ningú es posarà ja que son de un mal gust horrible i només han sigut comprades per autojustificar-se.
 
Després hi ha els tocapilotes, que no es que siguin gent que tenen malrotllo però es el recurs que utilitzen desde el anonimat de Internet,  es portar la contraria a tothom, (i desitjem que no passi d'aqui). Se senten importants pensan que que pensarem, se senten motivats desde la distancia a veure si piquem i caïem en les seues limitades facultats literaries, i ens revotem i montem una picabaralla pocasolta, ja que no sabem qui es.
 
I encara que es "amaguem" darrera de un nick tothom sap qui som i que alló que diem es per  a pasar-nos bé, encara que no sempre estiguem d'acord amb alló que diuen els altres.
 
Per tant com deia el Àngel Pavlovsky:

El mal rollo y el buen humor son contagiosos.

 

Si us plau, no piqueu i feu vindre a la gent al altre costat, al bon humor.

 

SIGNAT:

 

LODESTRALERDELASEGLA

 

 

18 comentaris:

Anònim ha dit...

ASÍ SE HABLA!!!!!!

Anònim ha dit...

molt bé, molt bé!!!!

Anònim ha dit...

Ole, ole, aixo m'agrada, potser calia una mica de picant (piques mes que una gallina amb una merda) que diuen uns bons coneguts meus, per a que t'espavilesis i estiguesis a l'altura dels bons webmasters residents!.
De totes maneres, tens tota la raó del mon sempre, a tot arreu, a cada familia, i ben a prop hi ha el tipic pitufo gruñon que no troba mai res be, pero tot no ha de ser tant bonic com ho pintem, hem de reconeixer que la VIDA ES DURA, i com et vaig dir ahir mig mon se'n fot de l'altre mig.
Fins ara

Anònim ha dit...

No puc entrar be al blog, em surt com a primer titular el nick pel ion de rues, quant n'hi ha molts mes publicats, algu em pot explicar que passa?

Anònim ha dit...

actualitzar collons, actualitza, no servirà de res però x provar.

Anònim ha dit...

Tota aquesta literata fulera i de baratija xinesa en contra dels anònims i de les seves aportacions denota escasa confiança en la vostra feina com a webmaster's substituts i teniu la copa mig buida de creativitat i riquessa, per això escudeu les vostres carències en l'atac innacceptable cap als nònims que publiquem veritats relatives a la actualitat del blog y sus circunstancias.

Anònim ha dit...

Vaaale, vamos a organizarnos...

Jo, Ilst. Sr.Anchoa Power, com a cowebmaster, poc aplicat per cert en aquestes tasques, comento:

Es habitual que els anònims de la faràndula deixin caure els seus missatges amb diferents finalitats i variats objectius, entre les que destacaré:
-Tocar els collons i fotre mal rotllo entre el personal.
-Liar la troca per crear pol·lèmica en la pàgina.
-Dir veritats com a punys des de l'anonimat.
-Soltar bajanades i pepinillos a la mar.

Diré que l'anònim sempre s'ha de agafar com a tal. Com algú impersonal, bromista, liante, poco lanzao, sin personalidad, acometedor, acusador, malnazio, atacador i inclus, a vegades, com a maldito cobarde txapero hijoderanaenferma.

Com podeu veure en sé un ratico largo d'anònims, tinc llarga experiència guanyada a pols en la pàgina Moniatos de la que vaig ser acceptat i apreciat per uns i vilipendiat, marginat i finalment expulsat per altres que no van soportar la presència d'algú no conegut en la pàgina.

En resum, endavant tothom .. identificats i anònims ... això si, com sastamente diu lodestraler ... SEMPRE BON ROTLLO

Abrazos a mares.
Anchoa Power

Anònim ha dit...

Ese es mi hombre, asin se abla!!!
Aquesta chent tot s'ho pren al peu de la lletra, no saben aprecia ni una broma jejeje!!!

Anònim ha dit...

escolta tu! pardala, para ja d'entrar al blog i posa algo més creatiu i que doni peu a alguna cosa nova, enlloc de donar copets a les chepes del personal cada vegada que diuen algo, sigui el que sigui .. conio ... una mica més de personalitat i sobretot de CREATIVITAT.

Valeee?

Anònim ha dit...

Per cert, certes dualitats de personatges ara no es donen desde que no hi ha el ombra. Voleu dir que el vallisoletano no era ell? i quins altres personatges s'havia inventat?

Per cert anonim, vec que comences a fer uns atacs molt frontals. No serà que començes a perdre credibilitat. No serà que veus que ningú et fot putocaso. No sera que la teva autoestima esta per terra i necesites reafirmar-te. Si es aixo darrer necesites un profesional. ei de bon rotllo.

en espera del teus (cada cop menys) aguts comentaris.......


una forta abraçada.

Anònim ha dit...

Bona observació destrarler, bona observació .. la de l'Ombra i casualment desaparició de comentaristes tipo Valli i Sistolets, ja es casualitat ja ... o més que casualitat ... deixo en el aire contaminat la pregunta i que cadascú pel seu propi peu i cerebelo determini les seves concluions.

Anònim ha dit...

d'altre costat, quedaria molt lleig amic Destra, aprofitar l'absència de l'Ombra polenyinensa per intentar enbotonar-li la responsabilitat d'altres nicks, utilitzant la rudimèntaria tàctica d'aprofitar una absència per no publicar les teves dualitats i així poder carregar-les a un altre, eh? lleig ... però ... penso no es la teva manera d'actuar, no? ... o 6?

Otra pregunta en el aire condicionado buscando respuesta ...

Anònim ha dit...

Ja tenim on polemitzar -com les abelles-

- Tema dualitats i tàctiques del despiste.
- Masclisme vs feminisme
- Anonimats (viva o muerte)

Webmaster's, ja teniu temari abans de donar el piro vacacional pels pringats que quedem dijueves i diviernes per aquí.

Anònim ha dit...

Volia dir webmaster Segla ja que la Yespalaplaying haurà ja donat posiblement el piro a la beach abandonant les seves responsabilitats maritals, sus labores i les blogistes. Muy malamente, mu malamente Yesing.

Anònim ha dit...

Vaya merda de demati, hem pensaba que no tindria feina i he anat de c..!!
De totes maneres no penso entrar mes fins que no tingui res important que dir, ja que el xoveta m'ho critica tot.
Tema anonimos si-no, depende de lo que se diga, perque ens coneixem tant be que tal i como ho diuen sabem el que.
Sus habeis enterau d'algo, pues m'alegro, yo no!

Anònim ha dit...

critica constructiva amiga clanquer, constructiva com el tente i el lego junts. Stamos sensibles en general, eh? nospot dir res, vamos hombre o ombra.

Anònim ha dit...

porque ombra? es ell qui està anonimant destructivament per posterior beneració del seu nom? tot es posible en el mon internauta i més venint del personatge ombrivo comentat.

Anònim ha dit...

bueno, hem guanyat!!!!!!!!!!!!!!!!!

l'anonim s'ha acollonit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


VISCA

Giveaway of the Day