15 d’agost 2007

BONES VACANCES

No queda ni l’apuntador.

 

La veritat ja fem prou els que hi som, perqué som 4 (mai més ben dit), aahhh,  i l’anònim (ja és com de la familia) hem aconseguit 18, 19 comentaris per article. Quantitat per damunt de quant no hi era jo. Ja se que tampoc, alló que es diu fàcil fàcil, no estava. Sabem de bona font que la ombra es “molt allargada” i té baix amenaça a algun integrant del blog per a que no esprodigui molt (premi per a qui endivini qui es. Anxova tu no pots participar).

 

Per tant “aquí dejamos esto” el qui queda que no es faci la pitxa un lio intentant contestar-se a  ell mateix.

 

I com deia aquell autor que no el coneix ningú:

 

El mundo es un libro, y quienes no viajan, leen sólo una página.

 

La familia Detradarling&sons sortirem a veure món per aportar noves idees al blog (ja mirare´m de no pasar-nos en les despeses), i tornare’m amb aires renovats el mes de setembre.

 

Però “cuidadin” que os vigilamos. Ficare’m un Servei de guardia  que vigilarà selectivament al personal; es a dir, anònimdelscullons , no et passis ara que no hi serem. Que total,  per barallar-te amb el anxova (que no et fa ni puto cas), i la clanquer  que se la veu molt estresada aquesta setmana no cal,  guarda forçes pel setembre que hi serem tots.

 

Au, bones vacances. (la veritat pagan tots vosaltres fan més il.lusió).

 

 

 

 

 

 

42 comentaris:

Anònim ha dit...

Cullons Destra, també podies haver dit abans que marxaves, abandones el barco i no deixes ni marinero ni timonel, on s'ha vist aixo?
De totes maneres Bones Vacances a tothom.

Anònim ha dit...

nou record al blog. les 12 i el anxova sense dir res.

Anònim ha dit...

i vosaltres? que no marxeu de vacances?

Anònim ha dit...

I per cert cambio aquest barco per un altre, el dels canals de França.

Anònim ha dit...

Marxem dissabte.
En nom i representació del anchova, he de dir que:
Autorizo a mi esposo Sr. Anchova a ausentarse del trabajo durante unas horas, por tener visitas médicas, y como la S.S. funciona tan bien no sabemos si estará opertivo esta mañana, sino lo está sera en contra de su voluntad.

Anònim ha dit...

Llavors a qui vigilare jo?
he de fer uns articles perque els contesti jo mateix?.
Jo crec que no cal. La meva salut mental podria sortir més tocada.
I com me porto la contraria a mi mateix? tot i que hi ha grans experts en aquest blog que tenen un doble personalitat i "ellos se lo guisan ellos se lo comen" (conocidos como juanpalomos).

demà m'esmerare molt i posare el darrer article que ja fa temps que tinc en un borrador. que me ha costat moltes nits de insomni per poder donar-vos la "guinda" final, una cosa us donarà una gran tranquilitat esperitual i podreu emprende aquestes merescudes vacances sense remordiments de com quedara de sol el blog i tornar al setembre amb anims renovats.

Anònim ha dit...

Bon dia nois, estic per aqui però emprenyat del kopón i no amb els anònims precisament, les maldites SS i Gestapo's hospitalàries m'han traït qual escariote cualquiera i han extraviat tot el material documentatl de la meva dolència, ara he tingut de moure fils com qualsevol corruptela urbanístic per accelerar diagnòstics i he fet un conato de mareig per amenaçar en arremetre en la caiguda contra tot el material i intrumental mèdic car, de moment ja els hi arrencat un poster de la paret que relatava nosequé de citològies ... ojito questoy muy cremat.

Bones vacancetes Destra i a tota la familia marinera i recorda de fer un bon forat a la part de baix de tot del vaixell per poder agullar la sauna femenina.

Adéu, per avui o ara ja he complert la meva aportació.

Anònim ha dit...

aBANS D'abandonar lo vaixell, si, penja la darrera entrada que tens i que tans suors nocturns t'ha provocat.

Anònim ha dit...

A més tinc bona experiència en marejades hospitalàries i ho saben, doy fe.

Anònim ha dit...

Francament ... ME TEMEN!

Anònim ha dit...

NO M'ESTRANYA GENS. no hem preguntis perque?

Anònim ha dit...

Com observaria lodestraler ....

"que raro l'anchova no ha dit res i no hi ha sospitosament cap anònim ... deixo la pregunta en el aire"

Ja veus Destra, com t'estalvio feina i sobretot pensar, així no malgastes reserves que van escases, je je jeee

Anònim ha dit...

Afegire que el article de demà serà una cosa breu, entranyable, que tots ja coneixem, però que serà una profunda reflexió del moment actual i que en tres paraules reflexera tot el nostre sentiment estival en una profunditat que fa molt temps que no experimenteu aqui al vostre/nostre/detots/ blog.

Anònim ha dit...

EN RESUM ... UNA BAJANADA ... SUPONGO

Anònim ha dit...

El famoso autor desconocido en realidad creo dijo

El mundo es como un gallinero, lleno de p__tas gallinas y atiborrado de mierda, picotean sólo una página.

Anònim ha dit...

hombre que tal? apareixer l'anxova i apareixer tu. que? heu anat junts al metge? que que li han dit? perque a tu t'hauran explicat la veritat oi? i a ell l'hi han explicat una milonga de un parells de cullons

Anònim ha dit...

joder tot el matí només a entrat la clanquer un moment perque sabia que no estava vigilada, però ha sigut sortir l'anxova i marxar.

Anxova no coneixiam aquesta faceta tant dominant teua. Vec que sempre estas ojo avizor. Tens una gran vista de la jugada.

Anònim ha dit...

Ja es casualitat ja, i reconec que sospitós, però et confirmo que al metge només he anat jo i un cabàs dels grans de mala llet.

Em sembla que algú està fent coincidir els meus comments amb els de l'anònim per involucrar-me en aquesta trama i encolomar-me el mochuelo ... no piquis, com diu l'autor anònim, es una farsa pajarera ombrera, fijo. O del ánodo negatiu del Ion, podria.

Anònim ha dit...

ion? ion de rues?.

es que la gent sempre esta atenta. mira que veuret involucrat en una trama com aquesta. es que la gent del mon de la farmacia teniu grans enemics i sempre heu d'estar atents

aixo de les multinacionals i el espionatge industrial ho patiu molt vosaltres, i et veiem patir i que t'afecta la salut, i vas al metge i deu estar pagat per aquestes multinacionals per a putejar-te i treuret del teu lloc de treball i no poder aixi fer la teva feina i minar-los cada dia.

nomes et puc dir que estiguis tranquil que tots estem amb tu.

Anònim ha dit...

No mal penseu, jo no desapareixo amb la presència del meu estimat espos, ha hagut d'absentar-me per motius laborals, pero vist com esta el pati de la mala llet del anchova, crec que m'en anirè a dinar por ahi... je je!
Adeu i fins demà, espero amb candeletes el comentari de dema!!!
Crec que no dormire aquesta nit (ja en van tantes que no ve d'una)

Anònim ha dit...

Si, l' Ion es un personatge politicament perillós, refugiat polític a causa del seu pensament i ideología. Expert sabotejador i corrupte individuo es capaç d'entrar com anònim minador i actuar, qual boina verde de escaso pelo, camuflat i emmascarat en nicks de personalitat demolidora i tirana, emprenent accions literates subversives com el vietcong de l'estil Sistoletes o el diplomàtic nacionalista fatxenda anomenat Vallisoletà.
ACUSO! vaja.

Anònim ha dit...

Ion ! tens algo que dir? buscat una advocada amb liguero d'ofici per la teva defensa.

Anònim ha dit...

Me las piro vampiro (s), vaig a fer un mosada i una migdiada de cal deu .. . a la sala radiologia del cap de Prat, desgraciats.

Anònim ha dit...

record 24 comentaris

Anònim ha dit...

Noi, estàs preocupat pel número total de comentaris? com saps no importa la quantitat sino la qualitat dels mateixos i, ara que teoricament, l'Ombra no hi es, el nivell està de "cum laude", millora important, si sinyó, un èxit, una medalla a la vostra pitrera us toca.
Això si, lo prometido es deuda i tens pendent l'entrada extensa i interessant que has xarlotejat.

Anònim ha dit...

TAMOS SPERANDO WEY!

Anònim ha dit...

Veus, el joc es: entro jo i l'anònim poc després, poca feina i molta paciència aquest anormalnimo. Ja men tienes harto buji. Ara veureu com pocs minuts desprès fa acte de presència.

Anònim ha dit...

TAMOS SPERANDO ANORMALNIMO

Anònim ha dit...

ei hola estic aqui

Anònim ha dit...

Fàcil eh? jastaqui.

Bueno amic anònim tipo ladilla o rémora -per lo pegat que estàs i al acecho darrera dels meus comments- ja pots explaiar-te una mica i fotre maranya la que vulguis, el blob es teu, tira milles i demà et diré algo.
Vengaaaaa ....

Anònim ha dit...

va que no cola anxova. ja has fet be de voler aguantar una hora, pero se te ve el plumero......

Anònim ha dit...

AVUI ES EL GRAN DIA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Destra, sino es perque marxem de vacances no veig res fora de la normalitat, tipica i topica de cada dia!
Venga va, no et facis suplica més i penja ja alguna cosa.

Anònim ha dit...

Es clar que es el gran dia ... te larges de vacances pardalito.

Jo també i un munt de dies, variades fulles de calendari cauran abans del meu reencontre amb la dura jornada laboral, ji ji jo.

Anònim ha dit...

Si publicites tant la teva darrera entrada serà que es un full absolut, me lo veo venir.

Anònim ha dit...

Me lo huelo, una sapastrada gran.

Anònim ha dit...

chabacano y salchichero ...

Anònim ha dit...

com patiu, e pajaros, pero todo llegará.

Anònim ha dit...

pero aquest article batra tots els records habidos y por haber, perque si treiem el ratio de comentaris versus gent conectada es acollonant, vol dir que no hem parat de escriure i posar coses



LODESTRA ES EL MILLOR¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

DESTRA FOR PRESIDENT¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hombre ancho, com t'ha anat avui?
Has acabat amenaçant a algú amb un de tu cara men recuerdo!
Destra a poder ser publica abans de les 3 que a casa no tenim conexió amb el blog i no voldria pas quedar-me sense tan magnifica publicació anunciada a bombo i platillo je je !!!

Anònim ha dit...

DON'T WORRY

Anònim ha dit...

acollonant... tan tsuar per aixo????

Giveaway of the Day