18 d’octubre 2007

Cambio RaDiKaL

Bon dia amics i resta de particulars personatges del soporífero blog.

Avui toca especial per la nostra blogista amenaçant puntual Klanker, reapodada recentment per la complexa inventiva de la senyoreta Pumuky com a Klander grijander jaar –que trist tenir com a líder al tal Txiquito- perquè celebra una data especial i que tothom ja sap quina es, oi que si? sabeu el motiu, no en tinc cap dubte ... no se li passa per alt a ningú cap any …. peaso memorión el que gasteu …. menos detalles que un panda 4x4 ... sou una font de sabiduria i informació ...

Per aquest motiu ha decidit fer un Canvi RaDiKaL aprofitant aquesta jornada en la seva necessitada imatge física. S’ha fet un ligero canvi de coloració del pelo en una perruqueria del carrer Nord amb tendències africanes i el resultat ha estat diguem discret, una ligera coloració del pelo en plan sueca de les pel·lícules del Pajares i Esteso, les ojeras son a causa de les imaginàries nocturnes que té assignades de fa mesos –concretament 3 de les 4, una em toca a mi, estic putejat-.

Qui endevini el motiu i causa d’aquest dia tant important per Klanker tindrà un premi espectacular consistent en ser borrat de la llista negra de la protagonista d’avui.
Vinga, a estrujar la massa gris irrigada per la sang que teniu sota el molest cabell ... som-hi!!!!

P.D. CULLONS, ALGUIEN SE MA DELANTAO .... POS LO CUELGO MISMAMENTE ... Jaaar





31 comentaris:

Anònim ha dit...

cony anchoveta pater pelota... mi adelantau... estoooooo... bueno... felicitats de totes formes... no? escriviu adalt, ho assumeixo... au... clanker wher are you?????

Anònim ha dit...

ostia... quina imaginaria tens? la ultima? keda amb el segla que tb es veu que la goya tira molt de nit...o de dematí

Anònim ha dit...

sera k avui es el dia de ovulació???? apreta anchovaaaaaaaa

Anònim ha dit...

mes val que recordeu quin dia es avui... es veu que la klanker o klander o kanker... kanker? kanko? canco? quillo? usy... bueno al k nava... te un gen que li fa maleir a tot aquell k no la felicita... si sis sisisis... es el gen io... MAL genIO... AKEST ES... ostic com sus oblideu... aneu llestos... jopeta... ves k hi farem...si no te mes fenya... jojojo

Anònim ha dit...

Lo de la piga damunt el llavi es la nova moda, tendència entre l'alto copete recuperada de la societat parisina del palau de Versailles

Anònim ha dit...

i les dents, tb se les ha retocat??? vec una brillantor tirant a color piata a la dent al costat de la canina esquerra...

Anònim ha dit...

un pregunta: tema de disabado es con canalla?

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Klanker!!!!
K tal els regalitos???El sr. Anxova s'ha estirat una mica i al menys t'ha portat l'esmorzar al llit. Què això de fer anys ja comença a deprimir i un ha de començar el dia amb bon peu

Anònim ha dit...

si,al llit... lesmorsar... siiiii... pel danielet al llit, jojojo

Anònim ha dit...

No he tingut temps de portar-li l'esmorzar al llit, ja se sap .. les urgències horàries del matí, a més les torrades feien bona pinta i me les he cruspit jo, pa despistar el gusanito. A més això de esmorzar al llit es de monyes, recent enamorats i ja ha caigut en dessus, a part de que queda tot ple te molles.

Anònim ha dit...

Es prepara -postconfirmation- una entradeta per lo del projecte dissabte, esperarem, ja hi ha moltes tirades enrera.

Anònim ha dit...

FELICITATS KLANKER, DE TOTS EL M-KLAN BROTHERS

Anònim ha dit...

AHIVA LOS DONUTS !!!!
AHIVA LOS REGALITOS !!!! SE MAN OLVIDAO

Anònim ha dit...

Home anxova, que forma de trencar l'encant, ja penso en les molles, molestant a la nit, picant,quina manera de tornar a la realitat. Jo que et veia fent-li mimitos a la teva Klanker!!!!!!
Ei dissabte quina festa hi ha?????

Anònim ha dit...

Ah! ja recordo una mica de que parleu ?? no cal especificar!!! oh si!! bé ja explicareu oh no!! oh si!!!
Tic reunió de mestres ensopits fins ara!!!!

Anònim ha dit...

enrera? ki?

Anònim ha dit...

Moltes felicitats amics meus, no m'esperava menys de vosaltres, aquest any esteu tots fora de la llista negra momentaneament eh?
Espero acabar impostos i parlos més amb vosaltres.
Una abraçada

Anònim ha dit...

acaba acaba els impostos que alego hagenda ve al radere i mos fot... per sert.. avui he parlat amb l'star by mobil... kin facilitat de parablo... kin verb... ahhhh

Anònim ha dit...

Avui a la reunió hemparlat de com crear un bloc!!!
que us sembla, el departament ens deixa un raconet per crear el nostre propi bloc!!! A veure si en faig un, però tranquils no podre fer-vos competència no hi ha color!!!!!

Anònim ha dit...

Ei Clanquer, com prova el dia? he entrat al bloc per tu i la teva nomastica, ja saps que tinc una vida molt complicada i atrafegada. Sort que estic de baixa sinò no se pas el que faria!!!!!
Moltes felicitats, gaudeix del dia i aprofita per demanar tot allò que desitgis, segur que es complirà. ( Per si acas demana-ho amb veu alta i quan hi hagi força gent aprop).

FELICITATIONS!!!!!!

Anònim ha dit...

No estic gens dacord amb que això d'esmorçar al llit s'està perdent, la família ombra ho fa tot sovint i les molles es queden a la safata, que per algo les han inventat, no deixem perdre els petits encants que ens quedqn de la vida.....

Anònim ha dit...

eso mateix

Anònim ha dit...

Ei panxa.... mira el mobil plis que tens un mensajito.
Sr. Ombra recorda-li a la teva dona, que avui com que esta conectada a una cosa no esta a l'altra!!!
O sigui que esmorzar llit, quin luxe, quin saber fer, molt bé!!!
Anxova als chinos hi ha moltes safates i de tots preus i colors! Anima't!!!!

Anònim ha dit...

millor les "safates" que hi ha a les fires, juo juo juo con sus trajecitos y su gorrito, y el corte laaaaaargo de la falda.

Anònim ha dit...

esmorzar al llit? a base de pizza recalentada i pollo rebosat del McDonal del sopar anterior, vamos hombre, menud romanticism. Y latica trinaranjus sin gas per lo del feo rotet que no pega amb el moment.

Anònim ha dit...

ombra! que graciòs eh?
"el xenon no està tancat??"
tu ja saps de que parlo.
Tu también Pedro? ... Yo te acuso!

Anònim ha dit...

Ei panxa, tot un honor per mi que entris a felicitar-me!
No t'estresis que ara no et prova eh!
Us he de dir a tots que hem fa molta ilusio ser la protagonista del blog per un ratet, ni que sigui per la dura feina de fer anys, que ja no son pocs!

Anònim ha dit...

Esmorzar que es esmorzar i menos al llit, aixo seria un luxe!!

Anònim ha dit...

ESPIRITU DE LODESTRALER .....

ESTAS AHI !!!!

ESTAS AHI !!!

MUESTRATE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ven a nosotros

Anònim ha dit...

ESTA LLEGANDO TU HORA ....



"pos si, ma o meno sobre las 7 a.m. suele merodear el esperitu de lodestraler per los pasills" declaró una vesina del edificio.

Anònim ha dit...

aviam anchova power ranger... que fots a les 6'30 la mañana coñ...?????

alego et queixes de los destra... no us piqueu per matinar, no val la penaaaa

Giveaway of the Day