08 d’octubre 2007

operació gimnàs


Arribats els primers freds i, a la vegada, les primeres calors i sufocacions al veure'ns reflectits en els miralls i/o aparadors de les botigues, hem de pendre una decissió: ara o mai!

Els cossos han patit un procès de recreació gastronòmica desaforada després que, cap al mes de maig, havíem de posar en marxa l'operació bikini. Aquesta operació bikini no es va assolir amb èxit, doncs just quan un està decidit a fer règim i practicar una mica d'esport, sorgeixen invitacions sobtades a sopars estivals, sortides a pendre copes a les terrasses del lugar, maximegacopes de gelat que demanen un consum ràpid i decidit... i s'han anat deixant per més endavant els projectes de modelatge de la figura. Pantalons que apreten, cinturons màgics que permeten no abotonar el darrer botó, samarretes licroses que altre temps eren una mostra de les xocolatines barrigals, ara són traïdores companyes de mixelins caiguts i pectorals axafades (tenim proves).

Conclussió: ara que ve l'hivern estem preparats per dur a terme l'operació gimnàs; els horaris estaran més definits i segur que podrem trobar una estona cada dia per fer una mica d'esport i baixar aquests quilets de més.

Des del blog volem convertir-nos en un tutelador de l'operació gimnàs i ajudar-vos en aquest dur camí. També volem que expresseu les vostres inquietuds versus el tema, anònimament o identificant-vos...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei és una idea molt bona,primera clienta quina és la taula d'exercicis a seguir, que la elmitxelin està agafant una dimensió desconeguda i el meu no marxa al cap de 9 mesos, com a altres menbres del blog.
La taula plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Recomanar-ho al Pestanya, està deixat de la ma de Deu i ha entrat en total decadencia fisica i ara va agafat de la ma o mes ben dit abraçat a les pizzes, bocadills varis, tapetes, cerveses, solomillos, pa, bolleria industrial repleta de grasa vegetal, animal i sintètica, patatoes frits, fruits secs, nata pesonera i un llarg eccetera d'aliments. Ajudem-lo o li cauran les pestanyes taponades pels greixos, triglicerids, urees i colesterols circulants.

En canvi altres, tenim un cos especific, un do de la naturalesa.

Anònim ha dit...

Falta molt per l'estiu, deixem´ho per despres de reis, com sempre ...

Anònim ha dit...

Tan mal nos ves????

Anònim ha dit...

Publiqueu la taula de gimnàstica i la periòdica, la dels elements quimics, quedem per sopar i comentar els exercicis.

Anònim ha dit...

La millor taula .. una de patés i d'iberics dels bons

Anònim ha dit...

mapunto a la taula darrera... jo poso el beure!

Anònim ha dit...

per cert, amic choveta tornem, com aixi ens ho han demandat els darrers dies, als comentaris sobre temes específics i no al tipic hola bon dia, un saludo, k ta semblat????

Anònim ha dit...

LO CUALO?
MANDE?
POS ...

Anònim ha dit...

pos k akest es un tema gene`ric, no un saluda vale?

Giveaway of the Day