09 d’octubre 2007

GP Bajada al parquing

Fernando Anchova Alonso (McQasqai) necesita no rayar ninguno de los cuatro lados de su vehículo en el GP Bajada al Parquing de Casa para tener opciones de revalidar sus dos mundiales del mundo anteriores, aunque su mas directa rival y compañera de equipo, la sanuiera Newis Queralt Hamilton, se volviera a retirar en la última carrera de la temporada.

Newis Hamilton, que cuenta con más puntos, no ha puntuado en ninguna pilona ultimamente, lo que sí ha hecho Anchova Alonso gracias a la no ayuda de anchovetanna que no le avisó de la obertura lateral.

En el duelo Hamilton-Alonso, si el segundo aboñega un poco más el Qasqai, la sanuiera optará por trinchar el viejo Primera de flota empresarial con lo cual las cosas parecen estar igualadas. Si Anchovalonso gana la bajada y no ralla el vehículo, la sanuiera habría de ser segunda, pues siendo tercera no sería campeona delm undo mundial pues al estar empatados a puntos , desempatarían por la magnitud de los choquetazos i rallas y en este caso es Anchovalonso quien gana de calle.

Las mayores posibilidades de Anna Raikkonen para lograr el título pasarían por arriesgarse a conducir con elevador i grupo O del copiloto nanieletchova, i que ni Anchovalonso ni Newis HAmilton la vieran coger ninguno de los dos vehículos familiares (tienen sed).

Confirmar que para el año venidero el circuito parquing de l'arcalde porqueras se trasladarà a la tierra, con un circuito local en la Villa Anchova sita en Sanui Towers, una vez acabadas las obras.

La suerte está hechada en el III campionat bajada parquing torres de sanuï.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

encara no es deuen trobar portes de qasqai al xatarrero no???

Anònim ha dit...

cagondena anchova una entrada homenaje i no dius res???

Anònim ha dit...

pregunta a pumuky k se lleva bien con los peritos que igual t'entre al seu seguro jeje

Anònim ha dit...

que està passant? ni anonims??? pumukyyyyyyyyyyyyy para de dinar i torna coi

Anònim ha dit...

ei, algu em cridava???

Anònim ha dit...

estic ojo avizor... ho controlo tot , se qui pinta els dibuixets catxondosssssss

Anònim ha dit...

jojojojojojoojjojojo o no

Anònim ha dit...

A bones hores, estava obrint l'inscripció per la Baja dels Monegros i també la Baja Papito, juo juo juooo.

Està clar que vaig patir un boicot traidor de la Newis Hamilton que va sabotejar la meva etapa dins del parking no advertint-me de l'apertura lateral. Jo ja he puntuat en dos grans premis, la Bajada del Viana i a la Bajada Oscuraibruta del Urgell con sendos laterales afectados por las columnas que se mueven com a la propaganda del Ing seguros direct o no se quin altre.

Anònim ha dit...

Familiares??' no, son .....

Anònim ha dit...

Caracter se gasta el tal achovalonso, que lo aguante su tia Felisa ...

Anònim ha dit...

a cals mclarenschovetas hi ha mala llet i mal caràcter darrerament segons les declaracions d'ambdues parts... serà per això que el chovetanielet es desperta at night? la llet no es qualitativa? feu xocolata desfeta coi...

Anònim ha dit...

Envidias cochinas y mucho celo de su conducción es lo que hay, fusión entre deportiva y señorial, caracterizada por ligera, habilidosa, equilibrada, práctica, visionaria y muy segura.

A las pruebas me repito, quien se marea con la conducción de Anchovalonso???
nadie, solo anchovetanna en una única ocasión, fruto de la dura persecución tras un coche plagado de Lagunas en sus complementos y repleto de polvo, barro y piedras en sus alfombrillas.

Anònim ha dit...

ojo amb el preu de la llet, ja podem repostar el cotxe

Anònim ha dit...

ja has fet el rotet, anchova???
k has dinat? fotut bon dinar la queralt??? no oblidis fotre migdiadeta con baba... i sin niños... k cabrons com disposen de migdiades jojojo... ufff massa divagar no? ja semblo un k me sé yo

Anònim ha dit...

No obstant mantindré, sense cap mena, tipo, clase de dubte, el titol de velocitat punta en el descenso de la 2ª rampa, sin freno i sense marxa la velocitat i el grau de curvatura fa dificil batir-me, sempre i quan valoris minimament el vehicle que despenyes rampavall.

Anònim ha dit...

ei, kel primera no esta tant d primera eh? si no no el canviaries a la que pots pel qasqaimela pamela... a més avui porta mes pols encara despres de suporatr un dia en garage a 1 metro de makina corta maderas de dr pestanya

juro que el veurel quasi vaig plorar... me lavien pintat de color fusta... tot un serrín... ufff... ara que penso pels gòmits es posa serrin... uhmm... ja dorms?

Anònim ha dit...

pensa que el coche empresa es diferen al cotxe propietat gasolina i sin to riesc...

Anònim ha dit...

eh pumuky calla te la boca coi

Anònim ha dit...

shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

per cert, anchova comensa afotre missatges guays i amb fotos vale? k nomes cabilo jo, collons i tu de panxing...

Anònim ha dit...

Omb,
Dinar justet, com sempre, no pel volum de manduca sino pel sabor, qualitat i cuinat. No cale rotet ...

Lo de la siesteta ho deixo pels privilegiats, a mi no en done temps, si no fos pq estic aqui donant el callo i cumplint el meu deure escrit diari amb el blog, no como otros sardinos que sabemos.

Anònim ha dit...

Vigila amb els pencaires montadors, amb serra? ja m'imagino que sota la serradura hi ha alguna ratllada, eh! pero ... yo no he sido ... y esto ya estaba, eh? fijo.

Anònim ha dit...

Que foti missatges guais del paraguais qui pugui, yostoi seco...

Anònim ha dit...

Ja t'has donat al piro?
a dinar ... la migdiada .. la tarda de jauja -ja, que sil jardí, que sil les calces, ja ja lo de sempre - a viviiiiir!

Anònim ha dit...

SOI UN TRUHAN
SOI UN SENYOR
ALGO BOHEMIO
Y XUMADOR OOO OOOR

Anònim ha dit...

gràcies per la gestió documental del oceanografico ... weys!
El sello i tal

Anònim ha dit...

ei ket sembla si vaig recollint... es ke he tingut alguna visita i ma fet endarrerir jajajaja... jojojojojo.... i mira... aiki acabant... cagondenas...

Anònim ha dit...

de res ... tot i sentirme no se k de jauja..o de xauxa... cagondena...d es de les 8 menos 10 fins a les 4 menos deu quantes hores fan? eh? pues venga a contar... aviam kien me coge... madrugadores!!!
jjoojojoj

pumuky tu chiton k la enseñanza tol mundo sabe kes mu dura...i tu darling aviam si fas los deures que ja em comensat lo cole i arribaran los etsamens i ke fotrem? ein???

sicla... torna home torna... encara k sigo de matinada...

Anònim ha dit...

piro dinar men... nos vemos en la red!!!

Anònim ha dit...

A ver ombra, te ñamo yo por el nombre u apellido?
Que quieres que nos descubran y tambien nos echen de este blog a pesar que es solo nuestro?
Pues venga hombre ombra que para eso están los pseunoanonimos!

Anònim ha dit...

Lo bueno del anchova alonso, es que siempre busca a alguien para echar las culpas, que si la chovetaanna no ha tancat la porta, que si tu klaker has tancat la porta del maletero i t'has deixat l'altra oberta...
Al pobre chovanielet no li pot dir res de moment, que sino...

Anònim ha dit...

Kina festa de missatges,jo mirava i callava ja sabeu que la conducció no es lo meu, i amb les rascades al parking també tinc un màster i he pensat que " en boca cerrada no entran moscas" No volia rebre que ahir ja vaig rebre lo meu.
A pert avui una mica de feina, reunions i demés tranquis només cobrir expedient ja sabeu

Anònim ha dit...

les reunions entre mestres del cole, no? en plan de chachara, venga a darle a la sin hueso i a criticar la direcció, a les mares cansines dels alumnes i sobre pàgines webs relacionades amb el nardo i el seu cultiu, como si lo viera. Máxima actualidad.
Colectiu educatiu dimisión ya!

Anònim ha dit...

Pos sembla que avui tornes a rebre i no t'escapes ni tu ni tot el colectiu marsupial de les ciències de l'educació, el tal Vari Wait ataca cual hiena atormentada por el hambre y la sequía del largo verano en el desierto del Kilimanjaro. Imagino deu tenir un desorden post-traumàtic escolar, no sé, jo no en faria gaire cas però potser una reflexió si, es gratis i segurament no va gaire equivocat.

Te despeinas menos que Cindy Crawford en su vídeo de aerobic.
Saludos,

Anònim ha dit...

Per cert Ombra ...
des de les 8 menos 10 fins a les 4 menos deu quantes hores fan? eh? pues venga a contar... aviam kien me coge...

Pos van 8 hores como qualquier currela normalito chupatintas o cadena montaje, la jornada menima, a les que descontaré la 1/2 del esmorzar, els paliques pels pasillos, les tasques improductives, les gestions personals -en las que incluyo la mia farrow- i la de webmaster del universo petit que formem ... en resumint ... lo normal tirandillo a menos.

Anònim ha dit...

Si voleu saber de veres com va anar la trobada rallista, pareu ull i pels comentaris sabreu de qui i de que es parla a continuació.
No sé per que es proposa la matinada del copón si saps que no hi seràs ni de conya.
No se per que proposes a tothom que es porti tal cosa o tal altra si tu acabarás foten tot tu sol.
I no cal que es porti un desplegament tecnològic tant acollonant si saps on vas com i vás i com i arribaràs, i en cas de que et despistis fan un TOM i ya està home!!! Total arribaràs i els mossos et fotran en un parquing que serà pitxor el remei que la malaltia.
Bé peró no tot foren penes i desgràcies, i va haver ratos de puta pena i moments ben desgraciats, en fí amb poca gràcia, que passarem a relatar tot seguit: que es pot dir l'esmorzar; Queixes generals per la crosta que recobreix tant gomàtica molla, així com la barrecha bermutera a base de minis escopinyes terroses amb navalles xilenes i un duet de olives verdes i negres an os (gràcies per avisar després de caure l'empast vucal per la consegüent mossegada de força devastadora)i uns trosets de pebrot vermell de que se li van trobar unes gracioses comparacions que no direm per que es l'hora de sopar tot amanit amb salsa FERRER i que juntament amb el pernil de pato van marcar la nota més alta del àpat. Un àpat que va continuar amb les protestes generalitzades sobre la poca trasa amb la que es va tallar la truita, un truita a la que se li va trobar en falta una mica de ceba i un tallets de carnsalada que sempre reforcen el gust de l'ou. Tot aixó ben regadet amb una vi amb grasiosa i possat en porrona la qual va ser aixequeda qual aixaneta per al deleit dels allí presents tantes vegades com va ser posible fins que el sol va fer infumable tan exquisit líquid (Aquesta vegada si que vam veure la porrona mig plena). I continuant amb el desànim del esmorzar, acabarem pels postres que van causar sopresa i admiració, unes copes del que en dien xocolata amb nata mugronera (una nata que després de donar uns tombs per dins la bosa van acabar diluint-se en unes ratlletes blanques enmig d'aquella gelatina marronosa) la sorpresa i admiració també per lo poc gustoses que podien arribar a ser, i després de tan infernal tipera, el que no va estar tant malament van ser unes madalenetes de poma (per a facilitar el trànsit intestinal, cosa que segons em van explicar un del components no te cap problema alhora de cagar pels descosits) que aquestes si van sorpendre tant per vista com per gust. Y per acabar, el café, i quin café, al que ya no li quedaba ni la malta, ni l'escalfor ni la crema ni el color, peró con tal de poder afegir-si un bon raig de ambdós licors que portavem per fer sendos rebentats, eran capaços de dir que era el millor café dels últims 45 anys. I s'ha de dir que un dels licors anaba am pot de mahones industrial que quan fou vist pels allá presents la pregunta fou la següent: ¿Qui va dir de fer coctel de gambes? Doncs segons li tocaba el sol aquell pot deixaba un semblant a salsa rosa o de coctel que ti cagabes! I si ben mirat aguessam tingut que posar en un plat tot el que van deglotir, osigui la truita el pa i la tomata corresponent la sal tot damunt del pernil de pato i la barrecha bermutera juntament amb les patates de bossa (gran acompanyament per la truita hace mía)i ben sucat amb l'oli i les mini madalenes de poma i el músic (i em refereixo a les postres i no que ens fotessam a un percusionista pels peus) i regadet amb el vi i la gaseosa que va sobrar (gràcies a dèu) tot aixó untadet amb les natilles marronoses possat en un plat faría passar la gana amb un negret de l'africa només de veure tant descomunal ingesta de matèria orgànica ahh! i encara quedaba el moscatell (que no falti)I lo collonut del assunto es que després d'aquest desproporcionat esmorzar a altes hores del migdia, es proposa la moció de dinar (i no a cap deshora) i s'accepte per unanimitat; i es que quan hi ha gana em sembla a mí, que més ganes hi ha de beure!
Tot aixó va ser la part gastronómica després hi va ser la part lúdica, com els serollets de culleretes cafeteres contra vidre al vell mig de tant acollonant silenci, o els comentaris en veu alta per a la distracció del respetable com: PASATE AL LADO DE LOS GAYS!!! O com les risotades que provoquen bajanades com les de possar-se un embut al gargantxó.

Anònim ha dit...

aki està vist que amenitzes la jornada, atens les visites i demandes de compulsa, contentes a tot deu, dines a l'hora del tè anglès (5), educques als seus fills, aguantes als seus fills, suportes als seus fills i encara t'han de dir que no seké k no se kuantos... nens mimats es lo que ña un futimé...

Anònim ha dit...

epsss... varicela zoster??? i ese quien es???

ombranchova ha dit...

em permeto el luxe i la llicència de copiar pegar con anejo de fotos el missatge del ion rallista... per unanimitat

Anònim ha dit...

que dormiu encara??? ays no molestar, nooooo...

Anònim ha dit...

per no parlar de la jornada de tarda de 5 a 8... es k...

Giveaway of the Day