ion rallista dijo...
Si voleu saber de veres com va anar la trobada rallista, pareu ull i pels comentaris sabreu de qui i de que es parla a continuació.
Si voleu saber de veres com va anar la trobada rallista, pareu ull i pels comentaris sabreu de qui i de que es parla a continuació.
No sé per que es proposa la matinada del copón si saps que no hi seràs ni de conya.No se per que proposes a tothom que es porti tal cosa o tal altra si tu acabarás foten tot tu sol.
I no cal que es porti un desplegament tecnològic tant acollonant si saps on vas com i vás i com i arribaràs, i en cas de que et despistis fan un TOM i ya està home!!! Total arribaràs i els mossos et fotran en un parquing que serà pitxor el remei que la malaltia.
Bé peró no tot foren penes i desgràcies, i va haver ratos de puta pena i moments ben desgraciats, en fí amb poca gràcia, que passarem a relatar tot seguit: que es pot dir l'esmorzar; Queixes generals per la crosta que recobreix tant gomàtica molla, així com la barrecha bermutera a base de minis escopinyes terroses amb navalles xilenes i un duet de olives verdes i negres an os (gràcies per avisar després de caure l'empast vucal per la consegüent mossegada de força devastadora)i uns trosets de pebrot vermell de que se li van trobar unes gracioses comparacions que no direm per que es l'hora de sopar tot amanit amb salsa FERRER i que juntament amb el pernil de pato van marcar la nota més alta del àpat. Un àpat que va continuar amb les protestes generalitzades sobre la poca trasa amb la que es va tallar la truita, un truita a la que se li va trobar en falta una mica de ceba i un tallets de carnsalada que sempre reforcen el gust de l'ou.
Tot aixó ben regadet amb una vi amb grasiosa i possat en porrona la qual va ser aixequeda qual aixaneta per al deleit dels allí presents tantes vegades com va ser posible fins que el sol va fer infumable tan exquisit líquid (Aquesta vegada si que vam veure la porrona mig plena). I continuant amb el desànim del esmorzar, acabarem pels postres que van causar sopresa i admiració, unes copes del que en dien xocolata amb nata mugronera (una nata que després de donar uns tombs per dins la bosa van acabar diluint-se en unes ratlletes blanques enmig d'aquella gelatina marronosa) la sorpresa i admiració també per lo poc gustoses que podien arribar a ser, i després de tan infernal tipera, el que no va estar tant malament van ser unes madalenetes de poma (per a facilitar el trànsit intestinal, cosa que segons em van explicar un del components no te cap problema alhora de cagar pels descosits) que aquestes si van sorpendre tant per vista com per gust.
I per acabar, el café, i quin café, al que ya no li quedaba ni la malta, ni l'escalfor ni la crema ni el color, peró con tal de poder afegir-si un bon raig de ambdós licors que portavem per fer sendos rebentats, eran capaços de dir que era el millor café dels últims 45 anys. I s'ha de dir que un dels licors anava amb pot de mahonesa industrial que quan fou vist pels allá presents la pregunta fou la següent:
- ¿Qui va dir de fer coctel de gambes?
Doncs segons li tocaba el sol aquell pot deixaba un semblant a salsa rosa o de coctel que ti cagaves! I si ben mirat haguessam tingut que posar en un plat tot el que vam deglotir, o sigui la truita, el pa i la tomata corresponent, la sal tot damunt del pernil de pato i la barrecha bermutera juntament amb les patates de bossa (gran acompanyament per la truita hace mía) i ben sucat amb l'oli i les mini madalenes de poma i el músic (i em refereixo a les postres i no que ens fotessam a un percusionista pels peus) i regadet amb el vi i la gaseosa que va sobrar (gràcies a dèu) tot aixó untadet amb les natilles marronoses possat en un plat faría passar la gana a un negret de l'africa només de veure tant descomunal ingesta de matèria orgànica ahh! i encara quedaba el moscatell (que no falti)
I lo collonut del assunto es que després d'aquest desproporcionat esmorzar a altes hores del migdia, es proposa la moció de dinar (i no a cap deshora) i s'accepte per unanimitat; i es que quan hi ha gana em sembla a mí, que més ganes hi ha de beure! Tot aixó va ser la part gastronómica després hi va ser la part lúdica, com els serollets de culleretes cafeteres contra vidre al vell mig de tant acollonant silenci, o els comentaris en veu alta per a la distracció del respetable com: PASATE AL LADO DE LOS GAYS!!! O com les risotades que provoquen bajanades com les de possar-se un embut al gargantxó.
46 comentaris:
ION, trobo a faltar un comentari extralarrrrrrrrrrgo del post meridiam... es a dir l'hora de dinar, el seu menu ruscalleda i la interpretació bárbara i extensa del "Andando bajo la lluvia" protagonizada por el sinpa (raguas) anchova
un hurra por:
.- pernil de pato i copa nata chocolate
.- carajillo cognac
.- el resum que ha fet el ion
.- les madalenetes de poma nada dulces
.- les mosques del anchova
.- la porrona
un no hurra per:
-- los porretas no invitadores
-- la pizza mil gustos
-- les zones de seguretat
-- el p. cap de zona dels trons i su amigo con chorva
-- las quejas continuas
per cert, es VEN gorra de un tal Mizuno, color beige guarrillo con estampación de sudor capilar interna. El muy demente se borda las letras en la frente i aun es tan simplón de olvidarsela en cualquier lugar o localización
el preu de sortida és 3 euros, pues no crec que naide pugui pagar alguna cosa més per semejante imitación burda de gorra golfera.
anims ion i a fer la segona part avui nit, amos hombre!!!!!
Ens fem una idea de vostre encontre, però no cal tantes explicacions, quina fartera a llegir, que la gent no està tan acostumada a la bona literatura
ei, k la lectura es un tema a potenciar des del col·lectiu de l'ensenyament!!!!!
es molt productiu veure com un grup d'amics passen un dia de natura i fauna, fent ús dels seus mitjans gastronòmics i no fent ús de la herba porrera qual trompeta canuto que si més no sabem k a l'ensenyament també en fan algun us esporadica i puntualment!!!
anchova, necessito un justificant de casa teva conforme no entres al blog ni per fer anonims... si no el presentes a temps et restarem un dia de sou i sueld...
Ei però que passa amb el col.lectiu de l'ensenyança, quin problema teniu amb els docents? Ara quèus han fet o bé deixat de fer!!! Pobres mestres,que ningú els te en compte per a res, ni tan sols els amics, que aprofiten qualseevol oportunitat per enfoter-se d'ells. I el porret que te a veure en tot això, no sabeu que es l'herba del riure i riure allarga la vida !!!!!!!!!!!!!!
coi i tb allarga altres coses???
Gràcies doctror per l'aclaració, però un altre dia sigui unamica més concret,sino la gent es perd!!!!!
Avui no tinc temps ni per suplir al meu estimat anchova, espero poder.vos dir algo a la nit!!
Bona currada ion, a mes a mes del menjar amb el que els vas deleitar, ens dones una mica més de conciència de la jornada ralliera que vau tenir!
Encara estic a la feina i ara marxo amb els xurumbels petits!
i el choveta??? no estara per la localitat turolense de morella???? uys uyssss...
at nihgt no prometo nada... voyen viaje suicida hacia la osca oscense amb lastre que deixar... see you
Andávame yo por tierras morellanas en la jornada de hoy y arribar i trovar-me un peaso de crónica de la jornada gastro-lúdica rallistica i molt ben narrada per l'Ion, tot un resum de situacions en referència al picnic efectuat.
Molt be Ion, ja tenim un bon cronista per ajudarnos en les redaccions de les noticies, alguns ja estem una mica resecs.
Però ja possats, diré que, jo també vaig proveir al grup amanerat del material compromés i més del que tocava:
Vaig carregar durant kilometres una nevera repleta de birres, fresques del kopón i que, ens vaig veure obligat a consumir-les jo mismo per evitar carregar-les de retorn. I per Inri, quan finalmente n'hi van demanar, aleshores tothom va començar a atosigar en "te les has fotut totes" que "no n'has guardat cap" ...
Vaig rebre heavy metals crítiques pel material logístic aportat:
-plats, gots, cuberts .. etc,
-pel pot de les mosques on dins hi havia un espectacular Bayles que va fer les delicies dels carajilleros;
-la navaja -unic utensili que tallae realment- també va ser criticat, que "menuda merda", que "d'on treus això"
Es va utilitzar la tapa de la meva nevera com a sucador de pa -per cert també el vaig sucar jo, i dos rondes- i al final, plena d'oli i restes de tomata em va tocar netejar-la a mi ... que "si buscat la vida" que "si es teva tu te la netejes" i similars
la nostra zona de picnic semblava un campament ilegal de gitanitos ortiz ... un escampall de coses ... igual 5 m2 dalt d'un turonet atiborrat de jaquetes, motxiles, bosses, restes de menjar, porrons, botelles, basura, el pot de les mosques ... foteia mania gran, enorme, i alrededor un munt de gent aliena a nosaltres
Mención aparte tiene la mochila de ultima generación -de los 80 mas o menos- que nos traia el Ion, mochila fantasia de colores fosforitos amarillos con cierta caida de intensidad colorística
-descolorida, cony- de marca Mistral.
Gràcies, per cert, a tots per esperar-me i preocupar-se per mi en la ruta al tram de la tarda, ho havia oblidat comentar.
Encara espero igualment els agraïments per la ingesta del somelier vi del dinar, al damunt que us evito un mal estomacal encara .. "que jo he fet 2 gotets", que "te l'has empapat tu tot" i similars i burdes acusacions obviament sense base ni fonament. A més algú es va fotre la gasosa i a palo seco era un vinacho matador de feria.
També vull recordar el fraccionado a tacos de la tortilla ... primer intento de taquetejar-la per a més comoditat del personal churrutero circulant ... i tot deu, "que faaaas?", que "que talleeees?", "no facis porcions" i desprès, quan van veure que la idea de taquetejar la truita era sublime, espectacular i digna d'un geni, si, aleshores ... "si talla aquesta", "fes mes porcions" i tal ... uns bujarras dels grans los cumpanys.
Jo que us vaig salvar de tot el mosquitam de la zona atraient-lo amb feromones aromàtiques a la meva samarreta no em mereixo un tracte així.
Records a la colla de passarells que tenin 4 paraigües al cotxe i apunt de caure la del pulpo van agafar-ni només un, i menos mal que era del tamany XXLL Demis Roussos.
Vaig aportar un postre diferent, res a veure amb les madalenetes farcides de crema, colorants, edulcorants, conservants E-300 i antifungics de l'Ion, era un bon turrón de Alicante, kalité, amics, kalité de turró.
Jo tot ilusionat porto uns trossos pels meus companys gastronòmics i ... que "si caducat del nadal passat", que "m'acabo d'empastar la piñata i nos moment", que "quins trossos més grossos" en definitava, no van faltar agraïments i felicitacions a la meva aportació i que no formava part de les meves atribucions.
No podia ser un altre el que repliques, el pitufochovagruñon!!!
ei, ara fora conyes, tot el k diu el anchova es cert, chertooooo... eperooooo... es que el tio va gruñir la mitad de la journey... ke si fa fred, k kina calor, k ke foten los mostquits aki a la meva samarra, k no te taquis ombra com sempre i fot i es taca ell amb la porrona traidora, que no marxem? que plou, queda molt per arribar señó? ufff... pero cert el tema turrong, vinacho dinar, i tot el k diu... i inclus havia coses que ja no menrecordava jajaja i me fotut un altre tip i coll de riure
gracies per dies aixins... i ara nomes falta k pestanya sanimo i parlo algun k altre dia...
ei, choveta family connecteu el mesenger coiiii
Ion rallista, mai millor dit ... ratlle molt
Durant la nit em vaig despertar i encara sentia l'olor a petazeta, brutal allí fumaven porrets fins les ardilles i també els esquirols que visiten la pàgina moniata.
un saludo al cap de zona poligonal i moñes que no va parar de fer-la petar amb l'altre subnormal de la gorra descolorida i la seva parella cagadora als matorrals.
Recordo el tio cansino:
Eeeh! que aqui no se puede estar, pasar a este ladoooo!
A la otra aceraaa! con los gaiiss!
Un saludo al picoleto verde que va multar a la pobre canalla per caminar en tram obert .. un tio duro el canijo verde .. i soplagaites.
Qui va xafar un palté de vaca en la cursa montanya a través?
gràcies als mossos per enviar-nos al puto parking arcillós als collons d'andares i que ens va tocar creuar un bosc empapat d'aigüa i ple de bestioles ... merci boñiges humanes.
Molt bona orientació de l'Ion al fer-nos agafar la ruta equivocada per creuar aquest bosc. Un brújula el tio.
exquisita pizza la consumida, ni el pigüa la voldria.
Bueno, menos mal, al final ha sortit a la llum pública tot el anecdatari i bestiari del rally.
Semblava que no es vomitaria mai, l'Ion a prés la metxa del sanitari i a sortit tot el fem a fora.
i també els esquirols que visiten la pàgina moniata.??????
eis eis... parles en plural amic i savi anchova... esquirols si aixi els vols dir, pero sense accès a la web goniata pq no paguen la quota mensual que altres paguem de la nostra butxaca recosida
Espectacular fisic del ex-adonis Pestanya amb la samarreta arrepretá al cos ... esos pez-onarros marcats permanentment, esa barriga cervecera o de felicitat, esas futuras lorzas laterales .. en definitiva, s'està tunejant un cos mescla d'estils entre Dani DeVito i Sancho Panza.
Una vergonya anar aixins pel mon del motor i en general. No hi ha paraules.
Espere'm, amb ganes, la contrarèplica del Pestanya ... anirem esperant.
I esperant.
esperando stoy. ...
apoyo la mocion del choveta... i la doblo!!!!
peaso michelin rodancha que gastava con la samarreta lycra... ya no hay decoro... al estil miguel bosé i la movida madriñenya!!!
muy dejado lo veo al pestanya, el abandono está penado.
La movida deu ser gastronòmica, com s'està posant lo fletxa pestanyeat
A fe de deu, que el music que mes aprop vaig veure va ser el que tocava el pito.
el music de postre ni el vam olorar, estafador, esos pinyones i armendras
lo moscatell reserva tampoc ni olora'l, de fet la botella ni va asomar de la motxila de 4ª generació que fa que la porten.
Publica un comentari a l'entrada