15 d’octubre 2007

salidas nocturnas

Benvolguts, davant la comprovació que darrerament ha fet aquest blog podem arribar a dir que certs participants del mateix han fet sortides nocturnes no declarades o declarades amb poc temps de gestació.

Efectivament, sense dir noms ni cap altra dada identificativa, hom sap que algun membre ha organitzat sopars privats al seu pisito de solter/a on calia anar ataviat amb unes gales dignes del casament reial més oficial, és a dir, texans, samarra i vehicle oficial patrocinat per FORD, per poder anar a la FIESTA.

Altres es compliquen la vida i surten a sopar a l'exterior, sense avisar a temps a la seva parella per recontraorganitzar, alegant que era una obligació, una cita inexcusable, un deure com a amiga... bla bla blaaaaa. Aquest blog encara ignora l'hora d'arribada a la llar familiar on la seva parella l'esperava entre somnis banals i superficials, tot expectant davant la possible oferta bucosexosuccicunilingvaginfolleteo que se li podia plantejar. Seguirem invectigant sobre aquest tema donat l'interès que despertarà segurament en els vostres comentaris.
I altres, com sempre, s'ho passen de vicio super maxi mortal quan hi ha algun membre del grup que falta... p. casualitat diríem...
Aquí queda dit i anotat per tal que les properes sortides furtives siguin declarades per obtenir legalitat; si nó es pendran les mesures oportunes.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Exactament a les 3 i pico algú va retornar a your house

Fdo. Chivato

Anònim ha dit...

I res de res del bucotalexpresió, a pan y cuchillo.

Anònim ha dit...

Falten pistes pel primer cas, no caigo qui es el/la de la gala nocturna relatada. Però imagino ...

Anònim ha dit...

aviamos... amic anchova power... aquello fue una FIESTA de color grana ... tremendo bacanal de alimentos frugales i carnales... i diguem que l'invitat estrella no estava massa FORD!

Anònim ha dit...

a les 3 i pico i no hubo ni tastet?????????? suncaso acollonits pels commentaris de 3r churumbel en puertas????? jojojo

Anònim ha dit...

Fiesta color grana? de la gramanet CF? els diuen grama i van de grana o blau grana barça ... no conec ningu de gramanet ...

Ford? que pasa amb ford? questava fluix com el cotó? flojoo de cojones el pestaña pero no es ...

Anònim ha dit...

deuen ser els de sempre ... els viva la virgen ..., els que son nuvis i se nota, altres ja no recordem esos tiempos de tocateja i altres tocades ...cenita romàntica i de postre ... ui, de postre .... menú consistent en remenat d'ous, cigala i cigalitas al llit de verduretes -pastanaga, pepino, berenjeno penetrante, a més de entrantres varios ..veces i peras maceradas al vino.

Traidors, aviseu als abandonats de la vida, ja marxarem puntuals i no ens quederem a beure patxaran fins a les tantes ... que nons agrada fotre el plan en l'aire.

Anònim ha dit...

i nons agrada el patxaran, fot mal de tarro

Anònim ha dit...

amb gel, vale eh? entra bvien

Anònim ha dit...

jolines con el balance oh balance,

Anònim ha dit...

si, es desbalanceja rapid el put... jojoojjo... i els demés vam patir més de fiesta automovilistica i no aquests ensenyants de practiques dubtoses que tenen pis, parquing i sus familias les dejan !"!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pum, que hi ha de cert de tot aixos? dona la cara, explica'ns-ho tot, confesa pecadora i també volem plat i copavino a taula ja.

Anònim ha dit...

hubo convite pero no el jueves, fou fa uns dies... yo lo vi con mis ojos... si sisisisisis... el balanx i la bala granate fiesta de ford cap a lo piset a fotreun soparet i un resoponet i un rotet ... no digais k no ,, ay pruebasssssss ayyyy!!!!

Anònim ha dit...

la 0mbra vigilante es alargada, un hacha voyeristisca de la video vigilancia.

Anònim ha dit...

Buf menos mal! Pensava que anava per mi lo de la salida nocturna, que solo men fui a cenar y a tomar una cerveza sin alcohol(que triste lo mio)!!!

Anònim ha dit...

a mi em sembla que també va per tu, i ja has escurrit el bulto de tant candent tema axantant per la tangent i el diametre.

Anònim ha dit...

Pum, no et justifiquis i asumeix els teus pecats, tant els venials com el de la lujuria perciniosa i el vici dels plaers carnals, aquest ja capital del Ecuador, ni Qui To ni pongo rey.

Anònim ha dit...

Només admeto, els meus pecats carnals, dels altres no en vull saber res!!!!

Anònim ha dit...

pues ojito la penitencia a pagar, pumu... ke la carne es debil i esto es un sin parar...

Anònim ha dit...

i si, klanker, en un inici la parida aquesta anava per tu jojojojo... pero mira , pumuky sa puesto a tiro i patapam... pecado carnal del hombre interrogante

Giveaway of the Day