19 d’octubre 2007

ELECCIONS PER LA PRESIDÈNCIA DEL PUFF

(PARTIT UNITARI FEMINISTA FANTABULOSO)

S’ha endegat la darrera part de la campanya presidencialista del PUFF

Semblava que la candidatura Pumuky for a desestressing life era la que es destacava sobre les demés, i més després de la retirada de Papito Gemma tour per baixa prematernal, tot prometent caps de setmana en balnearis i altres paradissos terrenals. No obstant, durant les darreres hores s’ha pogut entreveure com dues candidatures més podrien optar a la Presidència. D’una banda, Panxaestoyquereventocontenta, que exultant, ha reivindicat la figura femenina en essència, invocant a la maternitat i a la generositat de les mateixes, envers l’home escultural. D’altra, Klanker gruñonchovamater reivindica el paper de mare atrafegada, ofegada i treballadora, tot queixant-se del sexe masculí.

Sembla també quie els moviments per certs pactes van endavant; les darreres converses bloggianes entre panxa… i klanker així ho demostren, pot ser pensant que la unió fa la força per anar contra la candidatura miralcampiana de Pumuky.

Altres candidates com podrien ser Yesmyjustificationdenoentrarenelblogprepáralaparaelsabading o la candidatura anómina, queden pràcticament sense possibilitats al no disposar de pressupost.

Apoeu amb comentaris les diverses candidatures. Gràcies.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia matiners!!!
quina dura lluita per la presidència ... les candidates prometeu algo, exposeu els vostres programes... no se... caps de setmana liberalizados de canalla, excursions, sopars a tutti plen, depilacions laser, jamon de pato curado i bailis de postre... nose ... exposeu!!!

Anònim ha dit...

Si formalitzen un tripartit serà de pànic polític i sobretot entrarem en una etapa de terror i pressió inhumana que deixarà als Yemenes Rojos com las hermanitas pequeñas de la caridad en les casernes oficials dels sufridors marits.

Atents als moviments geopolítics de les candidates.

Preparem-nos per la lluita i la resistència, compañeros.

Anònim ha dit...

Caldrà obrir un concurs per ajudar a la Yesexcusing a trovar una justificació que coli per la seva no participació al blog

Anònim ha dit...

Em consta que la candidata Panxa no podrà continuar la campanya al PUFF molt aviat i abandonarà, al final quedarà tot en un PUFFo.

Anònim ha dit...

L'Ion us podría servir d'ajuda en el cumpliment dels vostres objectius amb un programa obert, plural i comunicatiu, amb clares tendències masclistes, primitives i extremadament radicals tirant a talibanes.

El millor assesor ....

Anònim ha dit...

Com a candidata em nego a lluitar per la presidència competint amb altres dones, ja tenim prou cadascuna amb lo nostre, com per competir!!!.
Noies: " La unió fa la força".
Quan esteu una mica més lliberades d'obligacions que només vosaltres podeu complir, tornarem a pensar en dies de descans i de relax!!!

Anònim ha dit...

eso, nos precipiteu, ante todo mucha calma.

Anònim ha dit...

no aneu agafar una decima stress


relax!


ioga!


porritos ...

Anònim ha dit...

EI QUIN BON ROTLLO I QUINA ENVEJA RABIOSA QUE VEIG....que us pensaveu que les dones no teniam collons per plantar la canya, unir-nos i lluitar contra l'enemic, doncs si els tenim, dissenyats i pensats d'una manera que resultin més atractius que els vostres(de Colllons parlo). deixo aquest tema per no entrar en vulgaritats i anem al que interessa.

Si , organitzarem unes vacances sol dones aquest proper estiu: que inclouran tot i més, no cal entrar en detalls ara....i teniu clar que això només es començar i ficar-si...
aquesta es la proposta que jo aporto, sempre tenint en compte l'opinió de les meves colegues i apañeres del grup.

Anònim ha dit...

me oblidat de ficar el nom.

Anònim ha dit...

es perdona l'oblit del nom per ser tu, k si noooooooooooo...

Anònim ha dit...

ombra... ojala tantdebó organitzon les vacances akestes de dones fémines... jo em quedaré solet a casa i tu nomes amb el anchovanielet jojojo... eso es una promesa, no? i està escrita... ahhhh se siente... pensando antes de escribir sino mira el k passa jejeje...

Anònim ha dit...

i dale amb la promesa de desstresar al personal... candidata pumuky, innovació i no et votarà ningúuuuuu

Anònim ha dit...

Estimat anònim, les meves colegues i jo ja estem unides,no cal votar ningú.Pilles?.
Estic amb la meva amiga Panxa... unes vacances de dones i vosaltres com tota la vida s'ha fet de Rodríguez!!
al pobre anxovadanielet, potser li posarem una cinta al cap i una faldilleta per poder-lo camuflar en aquesta sortida de dones, que si no!!!!!!!

Anònim ha dit...

ole ole oleeeee, confirmat, tots de rodriguezzzzzzzzz!!!!!!!

Anònim ha dit...

quan he dit dones he dit dones, no nenes... enteneu el concepte.

(gil t'estimo i saps que estic al teu costat per tot).

Anònim ha dit...

Bueno, la cosa es posa seria i perillossa, reconec que no es pot anar contra vosaltres, així com que sóc savi i es de savis rectificar em poso del vostre costat i proposo:
Financiar a Klanker el 10% d'aquest viatge ja programat i firmat a l'agència -sense seguro d'anulació- perque pugueu marxar els 15 díes contractats amb absoluta tranquilat.

No patiu, tranquiles, jo em faré càrrec de la meva casa.

Heu guanyat ...

Anònim ha dit...

Libre,
como el sol cuando amanece,
yo soy libre
como el mar
Libre,
como el ave que escapó de su prisión y puede al fin, volar… ...

LIBREEEEE !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

panx, esas declaracions d'amor ?.... que esto no es una pagina sentimental ni del corasón corason

Anònim ha dit...

Molt bé Panx, l'amor s'ha de demostrar sempre allà on sigui!!
Vive l'amour!!!!!!

Anònim ha dit...

sshhhhiits! que nos estamos amanerandooooooo ...

Anònim ha dit...

kin amanerament del blog, si alla on hi ha dones perd la gracia bruta que tenia jojojojojo

jo tb, gracies

Anònim ha dit...

moments agridolços companys... enteneu a la happypanza

Anònim ha dit...

Molts anims!

Giveaway of the Day