03 d’octubre 2007

Rally CATalunya 2007: 2 dies!!!

Darrera hora: sembla que el temps s'ha espatllat una mica... caldrà tenir en compte el detallet. A la portada del blog h ha la predicció que per ara fan pel divendres... tot i que no seria extrany que no caigués ni una p. gota d'aigua com fa dos anys, que tot era ploure i finalment quatre gotes en carrerilla i prou... això si, vam poder collir bolets!

si plogués avui i demà... qui sap si dissabte dinariem uns rovellonets o llanegues tendretes... el temps ho dirà. I no obstant, el cotxe triple zero Laguna ja està preparat com bé diu el seu nom amb sistemes retràctils i dinàmics de achique de aigua i sombrilla parasol veraniego adaptable a las inclemencias del tiempo.
Pel que fa al rally s'han realitzat els reconeixements de les carreteres, havent-se destacat un membre suportador d'aquest blog (véase foto) durant el dia d'ahir per tal de poder triar els diferents escenaris i localitzacions. La feina està feta i ara només cal esperar el pistoletasso de sortida!!




53 comentaris:

Anònim ha dit...

Que llueva, que llueva la virgen de la cueva ....
Resfriado llevo, catxis

Anònim ha dit...

resfriado? cagondena como to hijo de vesino... jo al mati moquejo com una aixeta i alego se'm passa... no ho entenc...

Anònim ha dit...

me ausento un rato... tinc un affaire basquetbolístic a mollerussa, uno de esos embolaus que van con el sueldo... on no conce ningú i ben bé no se a que vaig... pero bé... dignitat i com si fossis l'amo jejeje... es com quan vas a una altra ciutat... qeu no set noti que no ets d'allí... ben rapid i si la ruta es erronia, no taturis ni lamentis, gira elegantmetn i palante!!!!

bueno, sustenta això, k no fots res pel blog jejejejeje

Anònim ha dit...

Mollerussa ... Miralcamp ... eh? ui, ui, ui ... sospechoso vamos.
A no ser que et presentis al Mollerussa Fashion Week lo cualo seria denigrant.

A mi em moqueja el nas simil de catarata niagara, em llagrimejen els ulls com a la virgen de Fatima i tinc un pelin de sueño. Jodido, vamos.

Be, jo sustento el que faci falta

Anònim ha dit...

Como no va a moquear el anchova, tiene algo que hacer tipo rallie i aplequet i ja ens posem malalts per no perdre les costums!

Qui sera baixa als eventos de divendres a diumenge ???

Anònim ha dit...

pues el anchova, si es que no se le puede decir nada con tiempo, hay que pillarle desprevenido.

Anònim ha dit...

pues el anchova, si es que no se le puede decir nada con tiempo, hay que pillarle desprevenido.

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, ja veurem ... no digueu blat fins que estigui lligat dins d'una saca o algo que asín.

Intendència rally:
De moment només hi ha truita i pa, unes pastes de postre i café, copa i puro ... o pa, vi, champán. No sé .. un bon fuet, no vale cualquiera, unes llaunetes d'algo ... patatitas, pistatxos de maials, galletitas saladitas, montaditos san sebastian, conill al ajillo ... va homes, falta algo.

Anònim ha dit...

En visita de confraternidad del amic Ion em acordat canviar el cogñac per Bailes que aportaré del meu botellero desfasat i caduco. Si cal moscatell tinc varietat d'oferta, el seu destí es momificar-se dins l'armari i tarda molts anys a desaperèixer.

Anònim ha dit...

Hi haurà nevera camping en voiture per refrescar birres, vi, patxaran, gasosa ... i els refrescos de cola ?

Anònim ha dit...

R. Laguna -que las tiene- cotxe oficial de la 4ª sortida amics del Rally i dels esmorçars campestres??

Anònim ha dit...

sisisisisisisissisisisii

Anònim ha dit...

per parts: laguna cotxe oficial si no es que el qasqai tumba cunetas se ofrece por ser nuevo i haykestrenarlo!

nevera si: tema gel no en tinc... gestiona tu, si? d'allo de plastic congelat etc

cocacoles???

el moscatell: pel music de postre que el ion ha de portar... si no el porta ell... tu mateixxxxx

Anònim ha dit...

pero per cert, anchova, seguint les instruccions de la clanquer... en principi no estas convocat... ni per laplequet ni pel rally, tu demana't festa pel divendres per si et convidem...jeje... es k com et facis a la idea que tens eventos te viene tu subconsciente enfermizo i ZAS! febrazo

Anònim ha dit...

al blog hi ha les coses que caddascú no te excusa de no portar... si vols innovar, jo p.e. ja tinc una innnovació que portaré, plogui o no, pq cal dir k si plou pues a mi me la suda, jo ja he demanat festa eh? si cale me voy solo o solitario...

llegeix llegeix:""""ANCHOVA: encarregat de suplir la mancança de vi que el Ion ha declarat, per tant un altre litro i mig ( o dos) de vi i susodicha gaseosa nostarían mal. Algunes birres preparatòries de l'event també es consideren vitals, ja sia llauna o ampolla amb abrefacil.

Queda oberta la llista de coses que cal emportar per si cada persona vol sorprendre als demés, la qual cosa quedarà molt reconeguda.""""

llaunes olives etc... pues a tuttiplen, al cap i la fi si no es gasten tornaran a qui les ha portat, no? menys el licor que no sobrarà...

Anònim ha dit...

Bueno, si, vale, d'acord, molt be ... però així no cal doblar coses i anar carregats com les mules del RaCa raca 21.

El qashquai ja està estrenat fa dies, aqui el menda lerenda practica l'esport d'alt risc consistent en anar per dins dels parkins amb les portes obertes i ZAS PLAM logicament ... em falta practica per esquivar columnes.

Anònim ha dit...

A ver si apareixerem a quatre boses de patates frites sabor ajo ... i la liarem.

I ni un punyetero obridor o tovallor.

Anònim ha dit...

Ei, veig que per aquí tot continua igual, i em sembla que perilla el catering, una mica més d'organització. Ei anxoveta vigila amb el Baylys, que aquestes coses caduquen i el teu fetge no esta per emocions fortes.
Ombreta per Mollerussa fashion ben pasada per aigua xq ha plogut amb ganes!!!!
tant acollit bé alo pla d'urgell????

Anònim ha dit...

a lo pla durgell tot correcte... ha sigut un ná i vindre, els he atés i punto.

Anònim ha dit...

el tema patates, olives, navalles... sencarrega el pestanya... ejemmmmm... no se si lo sabe joajaojaojaoajoajao...
lunic que li vaig insistir molt es en tema video camara... no se...
i si portem do sbosses patates sempre es poden quedar al cotxe, no? no ho vec tan greu...

Anònim ha dit...

EI, estic super estresada, i no es pot tenir tanta mala sort, encara tinc cotxe mecànic amb un lio, de Perits que miren cotxe, i no periten tot el cotxe, Renault que diu Perit que no te cotxe i cotxe està allí. Ara entre seguro, ara no. Esto es un fàstic i jo sense el meu modus,si se tanto jaleo arreglo jo a cops de martell, m'estan dando por saco todos!!!!!

Anònim ha dit...

Perdoneu ja se que això ara no toca, que esteu fent reconte de la manduca i això es molt importants, perdoneu la intrusió al món de la patata i els obridors

Anònim ha dit...

ja et va dir el anchova k li eresultava raro raro raro que el seguro pagués labonyegament de la bala azul, son uns putes i uns escatimadors... juguen amb lesforç i la ilusio de mils de persones... abajo los usureros!!!!

Anònim ha dit...

anchova ostias ande `paras????

Anònim ha dit...

aviam... anchova... tu et fas carrec de vinacho, gaseosa suplementaria i de marca , bailis (fatal, bailis fatal al estilo njeta), i ke mes?
es per aclarir coi

Anònim ha dit...

Ei, he de tornar a fer una reunió ja os veo en el supermercada más cercanos haciendo acopio de alimentos:::::
No si si entra seguro,si pagan pero con jaleo y malentendidos, pero pagar pagan ya os explico el circo montado com mi bala azul, pero pagar, pagan!!!!!!!!!!!!

ombranchova ha dit...

el k no tiene poblemas se los busca o lo encuentran eh??? cagondiez

ombranchova ha dit...

ja mi comprat un chabusquero!!!

Anònim ha dit...

Per parts:
1.- Al anchova dieu-li claramente y con mayusculas tot el que ha de fer o portar, ja que estarà sol a casa i me veo la poca despensa arrasada i de vuelta a casa pero tota recalentada pel sol.
2.- Ombra, si sus llevais el qasqai, me quedo sin coche y si sillas para los churumbels y no estamos para logistica de los llevo yo o no valen?
3.- Vale ya del p..o rallie y hablemos un poco del aplequet no?
Que sembla que nomes visqueu per vosaltres !
Tal y com molt be vas dir no se quin dia a quina hora, podriau lliurar un rato de criatures a les mares i porteu-les a paxeix que diu anchoanna. No val comprar 5 fitxes seguides al baby scalextric de les fires eh! Que ens coneixem !!

Anònim ha dit...

T'adverteixo Dr. Ombra que el teu colega el Dr. Pestanya en comunicació d'avui mismo, no te ni punyetera fava del que a de dur, l'unic que sap es que a de matinar un huevo i no se que de que les carreteres no estaran encara fetes i estona fins que pintin la ratlla del mig.

Anònim ha dit...

Pulutant t'aconsello enviis un mail detallat a cadascu en fulla excel amb les seves obligacions, aquest es el mitja o medi per que tothom s'enteri del que.

Sobretot per mails, que l'Ion i el Pestanya son habituals usuaris adelantats.

Anònim ha dit...

Dixit personajillo del 3al4º "si portem do sbosses patates sempre es poden quedar al cotxe, no? no ho vec tan greu..."

I si, insisteixo, totes son sabor ajillo i ningú porta, per dir algo, sabor jamon o mediterraneo que? eh? ara que, que men dius .... vaaa, parla.

Anònim ha dit...

Molt ben dit anonimo, i afegeixo, aprofitant la coyuntura casual que permet el comentari de l'anonim, que li pasa al bailis ??? millor que un carajillo coñac, no? si podrem sucar madalenes .. en el cas que algú en porti, claro está.

Anònim ha dit...

At 02 octubre, 2007 10:50, ombra del camp d'esports said...
jo hi seré

Tenim un esquirol botifler entre nosaltres, a la seño vas!

Anònim ha dit...

I L'APLEQUET QUE?

Anònim ha dit...

estic molt ocupat, ja veig q tot continua igual.
Ens veiem.

Anònim ha dit...

clanquuer: ke dius????

3.- Vale ya del p..o rallie y hablemos un poco del aplequet no?
Que sembla que nomes visqueu per vosaltres !


pos ahposikè... publica algo de laplequet i pallí ke vamos todos no te digoooo rodrigoooooo

Anònim ha dit...

ya sabia yo k pestanya no se sabia la leccion del viernes... cagondena... ja el trucaré...

Anònim ha dit...

uy un tal segla... ocupat diu jajajaj... com sempre... excusas burdas, sal ya del asmari, campeon i deja tu culo al airee1!!!!

Anònim ha dit...

per cert... clanquer... jo oferí el meu lagunation pero no se qui ha preguntat sobre vehicle oficial... jo he dit que si ell volia... i una cosa mas... les cadires les portes empegades amb superblue???? o amb masilla reparaarañazos???? amos no me fotis!!!
jojojo

el laguna hi serà, no problem... guardatel el qasqajo pa tu parquing revienta pilonas jijiji

Anònim ha dit...

botifler???
joojjojo
pero a k mola?
jo hi seré
claro estaré amb les calces i dingú sospitarà jijiji

acàs hem jurat fidelitat a aquest nuestro blog??? pozi

Anònim ha dit...

per cert, nomes escric pq no puc parlar que vinc del dentiste i ma adormit lo maxiar inferior i em foto unes mossades del carallu... vaig a reposar la llengua...

Anònim ha dit...

vaya negoci el siñó dentiste...

Anònim ha dit...

aviam, la de la junta de la penya paris del aplequet de los vuevol... que parli, organitzacio, data, hora, dinar, ressopó, hamaques pels socis, genuflexions opcionals, campionat de porró, baberos pels calçots, vino del güeno... que diga algo que pa eso cobra!!!!

Anònim ha dit...

cagondena qu siempre toque al mismo tontodelculo organizar

Anònim ha dit...

Ja es comença a parlar de l'aplequet de tardor i de caguera, està apunt de caure el monografic monoleg del ralli del seu pedestal dels darrers dies. La cosa s'aproxima a marches 5ª i 6ª forçades i tenim la jornada a les portes.

Anònim ha dit...

ara només cal acabar de pulir i perfilar quatre detalls sense trasendencia i superfluos, com ... qui li ha dit al Barios que matinem tant i mas o menos als trams que estarem??? que sou curts o que? ostia, cojones, pero menuda panda paranormals ...

Anònim ha dit...

I al Loscos? joder, si fotrà mania el tram.

Anònim ha dit...

que diu la klanker que deixis de donar calor amb el ralli i que deixis d'involucrar als pobres d'esperit com jo, abandonant familia, feina i la bossa el reciclatge a su suerte.

Anònim ha dit...

ei, que ja tinc altaveus per sentir videos i si vols fer una xarla messengers, crec que m'avisa que un usuario pederasta vol conectar-se amb mi.

Anònim ha dit...

nostic operatiu parlem dema

Anònim ha dit...

coi jo disculpant-me i no havia ningu... chovetaaaa!!!!!!!

Anònim ha dit...

Per cert, a la foto hi ha una calva rutilant de taronja que observa al fotograf visionario.

Giveaway of the Day