15 d’octubre 2007

moto esmorçar a Rosselló

Ahir diumenge 14 d'octubre de 2007, seguint la tradició, es va celebrar el XIIIè moto esmorçar al municipi veí de Rosselló.

El blog va enviar una representació composta per:
- milanés cbr 900 rr con su paquete Dolors prevista ducati monster
- ion de rues bandit 600 mm
- dr. pestanya bmw r1150r
- ombra del camp d'esports bmw r850r

L'hora de quedada fou les 9'00 del matí. Vam començar un pelet tard a conseqüència de la trucada de telefon que va tenir en Ombra provinent del celular del Ion; aquest excusava la seva presència a Armengol's Furniture Shop i es dirigia en companyia de la seva sufridora pareja i sus dos nebots cap al poble organitzador. Parlar també de l'absència de Varios participants d'anys anteriors sense la més mínima menció ni minut solemne.

Després de plenar de fuel i reomplir de vent i aire la roda posterior del Pestanya dirigim-nos-en cap al certamen gastronomic motorístic. L'arribada fou triomfal... aparcats al costat de la xurreria perquè la zona normal d'aparcament estava a petar. Després de caminar entre màquines de ferro i assegurances cares arribarem a la zona de avituallament on es van unir tant en ion de rues com en chumari azzurro i la seva conversa àgilviperina. Ens vam dividir en dos grups donada la cua de gent per aconseguir un tros de llangonissa i un de gotifarra negra de berro amb el pertinent bocata pan del dia sucat amb tomàquet estirat estil Pumuky. D'una banda, la Dolors... i de l'altra tots els demés. Com no podia ser d'altra forma, Dolors ducati va aconseguir dos bocates en pocs minuts i beure, molt beure; els altres a esperar que es fes la brassa.

L'excursió va ser com sempre, és a dir, membres subversius oferint el seu cos i diners per tal de variar l'itinerari oficial i fer un d'alternatiu, chumari alfari que se las pira dando qualsevulla excusa, i finalment reagrupats els 4 fent gala duna conducció extrema i rasurada. Què voleu que us digui? que fardi una mica? que em faci lo xulo? no és aquest l'estil. Al mig camí, alegant manca de gasolina i per tant de pressupost previst i establert per repostar alli on érem, en ion de rues va dirigir-se cap a Lleida, que és on anàvem tots amb un itinerari 8,5 kms més llarg.

La resta va entrar triomfal a Rosselló amb cavallets típics del milanesia, i la dolors de paquet amb el doctor pestanya que va tenir vàries frenades d'emergència per provar frenos. EL sorteig de regals es va celebrar sota lo previst, és a dir, sense tocar-nos res de res... algun gafe hi ha pq no ho entenc.

Cap a l'hora de dinar les màquines van empendre el viatge de tornada a casa sota un solano de justitia i una calor que tetorras.
Queda penjat un videu demostratiu d'algun dels cavallets o ponys que el milanés oferia al respectable jugant-se tot menys els intermitents pq ja no els porta.


33 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore aquesta entrada no té res a veure amb la supermoto,que per cert encara no he llegit, es que foteu un rotllos, però després llegiré.
En quant a lasalida nocturna, que m'esteu contant, de sopar a casa meva, no hi va haver cap, ni amb patxaran, ni sense.
Jo la meva sortida nocturna va ser dijous amb les meves amiguetes, Estrella, Meri i Tere sense el meu estimat Richi Balanç, divendres una escapadeta al cine a veure molta sang i el dissabte amb la familia del doctor Pestanya vam anar a sopar, ja que la senyora Pestanya va dir que podríem anar a sopar i que resta de grup no acudiria a evento, per motius dversos. I aquesta es la meva vida nocturna, i res de pacharan i si d'altres homenajes que no es el moment ni el ligar.

Anònim ha dit...

Errata: " Ni el momento,ni el lugar" Que ligar es otra cosa, como todos sabeis.
Per cert ja he llegit la crònica motera, I he vist vide impactant. Però comestava ese bocata i les birrestes que segur l'acompanyaven, a quina gasolinera va posar aire el doctor pestanya, a que volieu vendre el cos, més informació. Gràcies

Anònim ha dit...

pumuky diu """"es que foteu un rotllos ???"""
pumuky no me losperava de tu...

Anònim ha dit...

A mi personalmente nadie me preguntó, los motivos diversos salieron de la pestaña o de lamaginación.
ah, vaig estar sol com un musol lliure a la meva chosa.

Anònim ha dit...

i escolti vosté, aquests comentaris Pum tenien que anar a l'altra entrada -Salidas nocturnas-ja com be dius no tenen res a veure amb la sortida dels singulars moteros de pacotilla i domingeros del gas.

Anònim ha dit...

domingueros, volia dir i bolingueros també

Anònim ha dit...

ostras tu, Roselló, lo menimo Gps i mapas gogle i tradicionals per a orientació ... tremenda excursió, quin gasto combustible, vengaaaa contaminar el planeta para pasar el rato,

Anònim ha dit...

Estimat anxova, ja ho se però volia aclarar tema Pacharan que no se pas d'on ha sortit, que el pacharan corria por mi house. I he pensat que no aniriau a l'altra informació de salidas nocturnas.
Per cert que tu i la teva family no anaveu de bateig!!!!!!!

Anònim ha dit...

el bateig seria el domingo... i no el sabado noche; ni el viernes en k el anchova (no chova ni choveta) libraba como un chapero cojo... i naide le preguntó si keria assistir a la cena disabatoriana con o sin conyuge... engoistes! jojojo

Anònim ha dit...

I on era la Sra. Anxova,de farra així m'agrada!!!!!!
Però jo no vaig organitzar el evento sopar, al Pastificcio, amb Richi Balanç, alias " Voy porque ya he faltado a un evento no te pongas de morros" i la familia Pestanya. A veure aquí la cap de prensa del grup que expliqui que va passar a on va fallar la cadena, que s'expliquin tots els motius.

Anònim ha dit...

que millor zona per plantar les motos que al costat de la xurreria, aceite con perdedores de aceite, prefecta convinació

Anònim ha dit...

I el Sr.Anxova que expliqui la seva festa de divendres a la nit!!!
, certs vianants, van sentir sorolls estranys just a l'alçada del carrer on fins al moment la família Anxova té la seva residència,
que pot dir el Sr. Anxova a aquestes acusacions???

Anònim ha dit...

menuda plantada ... misera i ruin elevació, això si de soroll que no falti.

Anònim ha dit...

No perdem oli, som tot oli!!!! I Ke

Anònim ha dit...

Per cert, necessitem oli a la Xurreria el comprem a bon preu

Anònim ha dit...

La cadena se rompe donde siempre, ya que ni empieza!
Jo vaig sortir amb altra gent perque ningu de la family pesta em va dir res ni si podia ni si no podia, i con el gusto que le he cogido a dejar que los abuelos disfruten de los nietos por la noche no se no se sino voy a salir más! (amb els que ens vulgueu o pugueu acompanyar)
I el bautizo fue el domingo a las 13 horas!!!

Anònim ha dit...

Klander, no me digas más, apa a sortir, tu ves dixant els nens amb la canalla i a sortir!!!! ja millorarem els canals de sortida i d'informació, això té fàcil arreglo

Anònim ha dit...

PUMUKY DIJO Y ESCRIBIÓ CON DOS COJONES: "Klander, no me digas más, apa a sortir, tu ves dixant els nens amb la canalla i a sortir!!!! ja millorarem els canals de sortida i d'informació, això té fàcil arreglo"

aviam, KI ES KLANDER??? tenim nou integrant al blog, felicitats per descobrir-nos i anims per llegir-nos...

que vol dir deixar els nens amb la canalla???? es k me pierdo, me dan motivos pa presentarme a lo de los monologos de la tele, con esta motivacion i motivos tengo una mina... si que diuen k els agüelos es comporten com canalla pero... no pillo andestan los nens i ande la canalla

"ja millorarem els canals de sortida i d'informació, això té fàcil arreglo" desconjonante... itu k lo digas... si es ke... si sescribe al blog sescribe, i se piensa pq dos cosas la vez no podem... o es ke ascaso el "alias vengo al evento pa no ganarme otra bronca" o tb llamado "san acabao los efectos del ultimo hasakihemosllegao" estaba bajo la mesa urgando cables digitalmente?

una mina, lo dicho jojojo

Anònim ha dit...

klanker grijander klander i anchova power... queno ho veieu que no volen lios de canalla tots akests? i els pestanyas pues a los últimos coletazos cual hicimos nantros hace ya tantos años...

Anònim ha dit...

per cert.. aixo parlava de motos i rosselló!!!

Anònim ha dit...

ei anchova pater power... com tescaquejes del lab no? alego diran... p. empresaris

Anònim ha dit...

Efectivament, s'han sortit de contexte, pixat fora de test i cagat fora la tasa, anat per los cerros de ubeda, salido de madre, escampant la boira, donde dije digo diego, cada loco con su tema.

Hi ara que tenim per aqui al Hander Klander grijander diré a Pumu que "Se te entiende menos que a Dark Vader comiendo un polvorón de Esteparrrr" ese pico vena caballo que viene de bonanzaaaa, jaaaar

Venga que teneis menos luces que la casa de José Feliciano.

juo juo

la olla, donde está la olla.

Anònim ha dit...

tu has dinat avui? tio, festho mirar amb ke tal con otal jojojojo i et trobará que lalmorrana o morena cular se ta pujat al cervell del cul i ta enuegat la gola amb podredumbre varia... coi coi kin paio
es posa a pensar i tremola Bush!!

Anònim ha dit...

anchova power... el del video es el milanés eh? i es real... ket sembla? el video, no laixecada (la feia la dolors con un pelin de gep)

Anònim ha dit...

vaja amics¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
t'avisen el disabte a les dotze de la nit per misatge (que pensen " amb una mica de sort no el sentira") per anar a Roselló.

no, si no voleu que vinga no ho podieu fer millor. bueno hi ha més dies que llangonises de rosello.

per cert el milanes, que se marca pedaso plantada, es el millor dels 4, que jo els he vist en vivo i en directo i la maxima plantada que fan a la moto es per treure el cavallet.

Anònim ha dit...

doncs a mi ni el missatge, segurament no m'ha arribat pq no hi havia cobertura o va arribar per erro en l'idioma xinés mandarina, però segur que també me'l van enviar, no ho poso en dubte.

Anònim ha dit...

hi ha un que la major plantada que ha fet es la de gespa al jardí i quatre plantes de colors.

Anònim ha dit...

hi un altre que va plantar al lechón loreto por indecisión

Anònim ha dit...

ostia el xova¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ com se gasta ordinador e internete conectantse a las 11 de la nit. aixo amenaça record de comentaris cada dia, a menos que li agafi torticulis als dits de tant escriure.


bon dia

Anònim ha dit...

UYS SI NI HA PER REAPRTIR AVUI...
aviam segla... benvingut de nou i no et facis de rogar pq estem pensant si hem fet algo malament pero no tenirte entre nantros... per cert, no cal fer el pilotari al milanes... vale k levanta la moto, pero otros levantamos otras cosas (de moment alguns casi tenim ja dos xurumbelas...)

Anchova... si fos per tu, encara tindria pedrotes i totxos a la plantació de gespa... que poc testires, laltre dia ni un "tajudo en algo" nomes riure i una birreta, calro, k el chaval sha fet sed al pujar la unica escaleta del local... cagondena sera possible... no oblidis que el blog fa història i la historia es pot repetir i oposart... jejeje... 15000 metros per plantar k? jojojo... no me voy a reir del rei del aixolet... yastas demanantli el moticultor al tal balanx... jojojo... posali oli i palante ... juos juos

Anònim ha dit...

pero bueno, peazo obra ingenieria la de les fustes divisores de parterres, si vaig fregar una amb el peu i es va desmontar el tenderete, s'aguanta pels pèls del sobaco tot el montatge amb el rotllo que s'ha d'aposentar la fusta a terra i al damunt bronca "jastá ja ha tingut que tocar" asiliconau a terra o fot-li un clau ... a la fusta.

Jo alquitranaré tota la finca i a ventilar-la, servirà com aeroport pels narcos i traficants d'oli a canvi d'un peatge.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, casi divendres.

Anònim ha dit...

Volem una salutació de Yesdesaparecing sense falta, si vol en inglés q tots entenem.

Giveaway of the Day