22 d’octubre 2007

Informe de l'última trobada grastronomica a la terrassa MILAFOX

Pels que desgraciadament no hi varem poder ser a l'esdeveniment de l'any, ens agradaria rebre tot tipus d'informació, quin va ser el menú, que va portar cadascú, quin entreteniment hi va haver per les criatures, i l'Aleixfox amb quines idees de preadolescent us va deleitar....les idems, anaven vestides iguals o no, més que res per poder-les diferenciar, al pobre anchovaniel finalment s'el va excloure de l'evento... la papito us va deixar menjar alguna cosa, ja que amb aquesta gana depredadora que té comença a fer por sentar-se al seu costat... i el que més em preocupa, als que no estavam al festival s'ens va pentinar d'allò més ve o es va ser prudent?

Amics, movem-nos, fem coses, organitzem sopars, dinars, costellades, calçotades, anchovades, no perdem el temps, aprofitem que som joves i siguem actius.

Per cert no em vull fer pesada però aquella informació sobre Formentera que un tal anchoveta havia de preguntar al seu cosi el dels xanxullos... com tenim el tema.... jo puc buscar informació, però hauriem de començar a tenir clar si volem que aquest sigui el destí de les nostres properes vacances, en quin mes les volem o podem fer, qui vindrà i qui no... l'oferta està oberta a tothom, però seria bó definir-se amb temps.

AQUEST ÉS EL MEU PRIMER ARTICLE, espero tenir millors idees i millorar poc a poc. QUI FA EL QUE POT, NO ESTÀ OBLIGAT A MÉS!!!

Panx.

60 comentaris:

Anònim ha dit...

Panx, molt bela redacció de l'article.
En quant a les vacances de moment,em sembla bé però clar, depent de les peles??? Anxoveta comença a preguntar

Anònim ha dit...

que passa avui, es que ja heu marxat tots de vacances u que???
sempre anem al rebés de lo món, quan tothom escriu, jo no, ara que jo escric, ningú ho fa... que passa és un complot o no es pot?

Anònim ha dit...

Per ser la primera entrada, astupendo, benvinguda al petit mon dels redactors d'aquest blog.

La consulta al dels xanxullos turistics està en marxa, us mantindré ben desinformats.

Depres continuo, no puc ... tinc al jefe vigilant per aqui

Anònim ha dit...

Es veritat quin éxit!!! Bé jo tambéus deixo una estonaque tinc tutoria amb uns papis. !!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ei pumu aquesta tarda allà a les 6:30 estaré a casa que es l'hora que mes o menys torno de la piscina, per si vols venir a buscar el regalito.

Anchova qui vols dir el teu quefe, el teu clon?

Anònim ha dit...

ja ja ja si també ... però soc jo mateix que em vigilo no faci cap malifeta, es dificil controlar les diferents personalitats.

Anònim ha dit...

regalito? que pasa amb regalitos? jo també en vull ...

Anònim ha dit...

a sant de que regalitos ?....
que cullons pasa ? canteu lolailes...

Anònim ha dit...

Ombra?

Anònim ha dit...

Estic super liada es 22 de trimestre!!
Panxa despres t'informo de tot ok??

Anònim ha dit...

ombra is out of order by the moment
sorry

Anònim ha dit...

regalito, que en vols un tú? si et portes bé potser et tocarà alguna cosa.

Klanquer no treballis tant dona, podries torna r a quedar-te embarassada i agafar la baixa des del primer dia, això és un xollo!!!

Anònim ha dit...

Que passa amb aquella parella tant eixerida que escrivien al blog com uns desesperats i ara no es dignen ni ha entrar-hi, a passat alguna cosa?
Si midarling i lodestraler va per valtros això!!!

Anònim ha dit...

no vos penseu que escric tant perque estic aborrida, ni molt menys, es que estic aquí a la bujardilla fent de pinxe, forrant radiadors, pintant raconets, encintant, perque el mestre pintor ho tingui tot preparat per acabar la seva obra.I jo m'escarrasso en adelantar la feina perque arribaran els mobles, la criatura, tot a l'hora i la feina per fer, quin desantre.... i els honors després que s'els enduguin els altres
hay que ver!!!

Anònim ha dit...

Ei!panxa,millor deixa botiga, que avui toca anglès i aquella hora una mica just!
Que xafarderets sou, tant preguntar regalito???

Anònim ha dit...

Pum, està clar que vas coaccionar a Panx per a que anès a comprar un regalet, alegant que "jo no sé que comprar", que "tu tens més idees", que "tu trobaràs algo guay" pel del motocultor i aleshores tu emportar-te la glòria.
No pots negar-ho, ti hemos pillao, menuda farsa de regalito.

Anònim ha dit...

Delega'nt la compra de regals ... molt fort!

Anònim ha dit...

ruin, diria

Anònim ha dit...

Panx, en el sopar de dissabte, ni paraula sobre el blog, no va sortir a conversa en cap moment .... mutis absoluts i jo no vaig destapar la caixa dels trons per si de cas em tocava pillar.

Anònim ha dit...

I no treballis tant, que no es moment ni estat, a veure si haurem de còrrer .... quieta parada en el sofá, eh! SIT PANX SIT !!!!

Anònim ha dit...

Un voluntari per la crònica del sopar .....

Dios, ja se a qui li tocarà, sempreigual ...

Anònim ha dit...

aqui tothom parla però ningu concreta res, es que no ens enterarem del que va succeir el dissabte!!!!!!

Anònim ha dit...

El regalito ja està entregat a la pumuki, realment SÍ el vaig haver de comprar jo i ella l'entregarà, quines coses més estranyes que fem les dones per quedar bé.

Anònim ha dit...

fe de deu... coses de dones... aysssss

Anònim ha dit...

volem la crònica del sopar, extensa eh???

Anònim ha dit...

Ara impacients ara!!
Primer la family anchova, com ja va essent habitual, va arribar bastant més tard de l'hora prevista, per tant si ens o us van deixar galdosos a primera hora ja no ens en vam ni enterar!! (sempre us dic que millor estar en tots els aconteixements)
De primer molt ben currat per par de la Sra. milanesa i suposo molt suposo que pel Sr.... ens van deleitar amb un pica pica molt complert tot elaborat artesanalmet.
Despres quant totes les panxes estaven a punt de reventar com la de la panxa contenta encara va dir ara toca pasta! i ja se sap al general palafox pocs li porten la contraria.
De postres tarte de tres chocos de la pons, suministrada per la family pestany i part de la family anchova que ho va fer per quedar be perque encara no l'he pagat jeje!!
En resum les viandes i l'hospitalitat un 10 el resto anar fent !!!

Anònim ha dit...

La cronica serà diferent segons qui us la explique clar, ja que tothom cuenta la feria según le va!

Anònim ha dit...

aixo es tot?

Anònim ha dit...

exigim una entrada com cal, no un commentari curt i per cobrir l'expedient...

Anònim ha dit...

Especial relevància l'apartat beure. Vam deleitar els nostres paladars amb una colecció variadísima de caldos alcoholics dels que vam donar bon compte i acceptats generosament pels comensals reunits, vi negre bo -sense adició de gasosa selex-; vi blan dolç per les postres proveït pels de la barriada pardinyera i comprat en la botiga del barri zoco mohama de Viana; un sorprenent cava de moscatell -raro raro- ja no saben que inventar; pels cafeses una botella d'aquelles que el liquid va separat -un blanco y negro crec que en diuen, ja es un clàssic la seva presència en l'atic del carrer General Palafox; i alguna beguda espirituosa més que ja no recordo a causa de la neblina mental fruit de la premescla.

Al final el tarro va quedar un tanto espés de tanta ingesta i mescla variada.

Exit en la faceta bodeguera i felicitats als someliers per la seva oportuna elecció.

Anònim ha dit...

I recordo als presents, que en la vetllada ni paraula del blog, a part d'una petita menció de lodestraler que no va tenir seguida per part de ningú.

Realment entre els comensals sentats a taula no mereixem la més menima atenció al nostre esforç i dedicació. No som ningú. No semos nadie.

Anònim ha dit...

pos bueno, pos fale, pos malegro.

Anònim ha dit...

vaya por dios!

Anònim ha dit...

I-on anirem a parar

Anònim ha dit...

Be aquests resums no estan mal però m'haguessin algradat altre tipus de detall però ho deixarem com aprovat.

Anònim ha dit...

Pumuki al final m'hauras de donar la raó i enviar el regalito per seur, ja que dema tampoc es un bon dia per quedar...
anchova estas intrigat, intrigat ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Anònim ha dit...

Vaja, com apretes al personal eh?panx, així m'agrada, bona gestió, sino la penya es mulla menos que una ballena amb sobrepés i excés de teixit adipós.

Anònim ha dit...

Tenim una bujardilla multicolori fantastica, com això duri una mica més entre la internete i la pintura ja tindre un parell de masters més a afegir a la meva llarga llista....
quin conyas!! no podem fer com la gent normal que lloga un pintor li diu el que vol, paga i ja està?

Anònim ha dit...

no

Anònim ha dit...

pero si teniu un amic pofesional del tema d'empastifar parets de colors i esnifador que us faria preu de timo ... ai, d'amics.
Ale, Melargo .... o aixines es diu.

Anònim ha dit...

la bronca que s'en van dur alguns per arribar tard al sopar va ser de órdago ... a sac pac

Anònim ha dit...

el personal petit va anar caient com els politoxicomans de Holanda, un darrera l'altre, al final el sofà era una estesa de caidos en el campo de cena.lla, excepte una petita de rubios pelos rizados ...

Anònim ha dit...

quin sake alguns dels comensals, uns tie breaks brutals -saque directo- al fetge

Anònim ha dit...

Destraler, esperem ens deleitis amb la teva crònica

Anònim ha dit...

Lo Pestanya va començar fort, d'entrada metzo litro de bierre pel garganxo .... lider tertuliano del fondo sur de la mesa.

Anònim ha dit...

clar que sense accés als comestibles, seure a la punta de la taula ja ho te això, no arribes a una merda sense molestar al prójimo demanant més que les hermanites de los probes

Anònim ha dit...

segur que a la canalla se'ls va donar un somnifer abans de sopar i com la familia anchova vareu arribar tant tard(cosa que ja se'ns havia comunicat)doncs no ni va tocar per la rinxols dor. A la propera trobada doneu-vos presa sempre es interessant arribar puntualet!!!!

Anònim ha dit...

El Penstanya tenia que aprofitar per treures la panxa de perill, ja que a casa seva ultimament hi ha una arraso con todo que fa por!!!

Anònim ha dit...

D'entrada cert malabarista va tacar mitja taula i les estovalles de red wine tint hard, i va intentar disimular però habilment i sempre alerta un individu cranealment pelat va donar l'alarma del fet delictiu vociferant i va arribar a la oida the sargent of Iron .... uys, uys ... lomalavarister i l'acusica han quedat per anar a la tintoreria ... ho paguen a mitjes.

Anònim ha dit...

hi ha el síndrome Anibal Papito??? por donde pasa no queda madalena sin papel ???

Anònim ha dit...

voliva dir --- con papel

Anònim ha dit...

Tenim una bujardilla multicolori fantastica .... amb els colors de la bandera GAY, no hi tenim cap dubte.

Anònim ha dit...

si, i tu et baixaras los gallumbos i entomaràs por ande haga falta... bujardillo

Anònim ha dit...

Cony, quin repertori de text, on va parar, deunnidor quanta literata, m'ha calgut una llarga estona per posar-me al dia, sembla que esteu distrets.
Està clar que el Matias Prats comentarista hi va estar present, fisicament o a través de webcam menimament.

Anònim ha dit...

Menudas risas el Pestaña amb el tema del SEÑOR CERT(*)!
Señor Sert juo juo juo ... en variades ocasions.

(*)ex-lumno of Epis, colaborador full Epis-Club i conegut per tots i que ara anomenen les noves generacions Sr. Sert, amos ... no me jodas, hombre.

Anònim ha dit...

Al igual que un tal SR. Garcia, conegut militant del Epis Club es veu.
A tot aixo la yesmi fent honor a la seva professió va dir que no desacreditesin als SRS. PROFESORS davant els alumnes, haciendo caso omiso de sus indicaciones, es més partint-se el cul davant de l'alumna pequeña kia milana palafox

Anònim ha dit...

a titola informativa us comunico que aquesta entrada està en 2ª posició del ranking de "LAS MAS COMENTADAS", enhorabona.

Anònim ha dit...

jeje... sr garcia junior sera no? i senyor sert... uffff.. joan sert... tremendo...

Anònim ha dit...

estic super estupefactada de saber que aquesta ha estat una de les entrades amb més audiencia del blog.
Tot s'ha de dir que jo m'estic esforçant molt a escriure-hi, gairebé podriem dir JO ME LO GUIS, JO ME LO COM. (les majoscules són per donar enfasi anchovapower)

Anònim ha dit...

comentari nº 60: i el ION DE RUES? on para akest noi? es com el GUADIANADA... un dia guai i el otro nada...

Giveaway of the Day