24 de desembre 2007

declaracion de darrera hora

en propassat dissabte, cap a la nit, ben bé al mig de l'hora de sopar, el Dr. Pestanya va fer unes declaracions serioses i concloents, sense paliatius i directes, a l'estil "que us dongon pel c.........." en referència a este nuetro blog. En concret se'l va sentir dient el següent, animat per un entusiasta del blog i dels comentaris pestanyils:
- NO ENTRO FA MOLT TEMPS I NO PENSO TORNAR A ENTRAR EN AQUELL BLOG DE XAPEROS I GENT DE MAL VIURE!
Preguntada a la vegada la seva cónjuge marital doña gemita Papito ella va alegar que arribava tard i que la internet no era d'ella, etc etc... a lo que el públic oient va comentar por lo bajini que ja es podia preparar a l'hora que la Chloe ( chloe anem al cole que venen els coleguis a la cloenda ) neixi.
No entenem tal comentari pestanyil doncs en aquest blog se l'ha tractat amb exquisitessa i devoció per tal d'animar la seva participació des del començament. Sempre ha alegat excès de fenya per no entrar-hi o desgana premenstrual...

Seguirem insistint però creiem que és una guerra perduda!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

tremendo documento verídico, yo estaba allí!

Anònim ha dit...

Els comentaris de lo Pestanya en la seva curteta vida blogista van ser d'un altíssim nivell i això que no va calentar, ara està a la graderia qual Pestañal Ronaldinyo cualquiera, esperarem recuperi voluntariament la seva titularitat qualsevol dia. Mentres anar fent i clar anar recollint si no queda tot desordenat i cau bronca.

Saludos

Anònim ha dit...

HOHEUSENTIT !!! HOHEUSENTIT !!!
LAMAREQUEMVAPARIIII ... HOHEUSENTIT !!! LO QUE HA DIT LO PESTANYA

Anònim ha dit...

HO HEM LLEGIT SOLAMENT NO HO VAM SENTIR

Anònim ha dit...

Conclusió: Pos que hi farem si los amics, parents, coneguts, diplomàtics, presidiaris o ministres ... no volen participar d'aquesta petita activitat conjunta que fem amb il·lusió i que costa una merda rodona d'ovella escriure algo per colaborar, participar i contentar-nos. Tomo nota. Ja farem dinars de peras a uvas al pantera rosa per saber i veuren's.

Anònim ha dit...

quanta ragó ke te lamic anchova, total pa lo ke vale, no? nobstant no desesperem i continuem amb lo nostre pq mola, k no? sera k falta el temps o k "sutilitza" en altres menesteres... no?

anchova, serà k nantros podem entrar 15 segons per escirure aquí i altres no... tio, es k no ho entens... o sera ke tenim ADdesele a casa... miakemisió!

Anònim ha dit...

per cert, tu ja venies històricament amb aquest savoir faire ke no fiare... pq ahir vaig veure el algum de fotos i comentaris currats per tu dels 30 anys de GUADALAJARAAAAAAAAAA i AL-GIL jojojojo... ese estilo inconfundible, com tho vas currar tio, tu solet, fijo, i algu k et va proporcionar les afotos pero ni pestanya ni milanes, ni cuqui ni el ion van aportar el seu conaixement per descriure tals abatars de la vida... gracies un cop més i gon nadal, neng

Anònim ha dit...

k tal los chorumbeles a casa? ja pots? jeje... i a mes amb lo bon dia que fa, com per anar pel carrer a pillar una galipandía de tres pares de cojones fins al dia de reis... ayssssss

Anònim ha dit...

ostic... k no soc anomin, soC l'OMBRA SINHOM

Anònim ha dit...

ostic... k no soc anomin, soC l'OMBRA SINHOM

Anònim ha dit...

ei, anomiOm, ja voldria veure de nou aqueste album que parles per rememorar viejos temps i també aquella penicula que li vam fer al pestanyeta tras estudiar profundament el guió al dinar de can Ramon. Jo juo juo menuda pelicula ... y lo bien que nos lo pasemos.

Anònim ha dit...

He anat a, diguem, treballar ... a una décima de gas, los canijos con su buelo a donar de menjar pastilles evaucadores al que pasa tron pa que vaja ligero i solti grossen caixes.

Anònim ha dit...

amic anchova endosadordecanalla pidele a los reyes majos de loriente que te traigan la vision de tal algum de fotos i recortes, asin como la penícula vidio del perepestanya en sus años mozos... millor dit, lalgum donau per fet, la pinicula no tinc n.p.i. andesencuentra... a mi tb magradaria vorela jojojooj... amb lactuació estelar de ION WOLF en su papel de desternillante embaucador de angulas i laparicion de chumari alfari conpaketesiempre en el papel de estelar vendedor de viajes a benidrom!

Anònim ha dit...

per ser el primer corto que feiem els cortos no va quedar mal. Preparat i cosa tècnica eh? amb guió, escenaris triats, roba i complements, rodatge en exteriors, camaraman, equip d'actors, equip de muntage, banda sonora i campanya de llençament i marketing, amb pressupost que va inclore un dinar de caragols ben regadet per incentivar la creativitat. Un exit sense premi Goya ni mención honorífica ninguna però un cum laude del 7º arte una obra maestra.

Anònim ha dit...

es veu que akest any ens volen fer una reedició uns americans per guanyar ells el oscar... canalla...puaj
bueno... men despido por hoy, i BON NADAL!

Anònim ha dit...

Eso, Bon Nadal.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom i com sempre ben matiners a casa nostra!
I això que ahir l'anchovadanielet va fer tard!!! menos mal sino a les 6 ja voltavam!!
Bon dia de Nadal a tothom, a los que duermen, a los que no. A los que nos quieran leer y apoyar y a los que no, penseu que sempre s'ho perdran ells.! (i no es que les meves entrades siguin espectaculars, però al menys ho intento)

BON NADAL!!!!!

Giveaway of the Day