14 de desembre 2007

suggeriments

me sa ocorregut fer una entrada on els participants d'aquest il nostro blog... suggereixin ideies per tal de mantenir una vetllada de sopar nadalenc agradable... podeu suggeriu el que vulgueu... alego aplicarem el k ens roto... un bon detall del chova serien uns godivas... o pot ser una mica d evinacho de marca desos de las catas, el de 4 varietals... també caldrie un bon postre, ciocollatto of course... marisc i angules... i un tobbacco directly from grasshoppers de amsterdam, único en su especie de 3

pa les nenes pues quansevol cosa, no? i pel nielet... pues... una alfombra per seure, no?

au... aneu pensant jolin, k un dia qu ehi soc no feu bis a bis... mamongggs!

42 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs! si podríem ambientar el sopar nadalenc! Lo del amic invisible esta bé però una mica tard per fer paperets!,o no? també podríen comprar un regalet cadascú de 3 euricos i aquell dia doncs deixar-los a taula i que cadascú agafi un o fer cagar una soca!

Anònim ha dit...

Como nos quedamos con el nombrecillo de los buenos caldos, eh? molta memòria i retentiva ... res de demanar un Abadia normalito que també va ser nombrat, ni un Clamor que clama al cel, no, a parlar del 4 varietals. Menudos someliers de buena oreja i paladar de fusta.

Anònim ha dit...

Semen està fent la boca agua i cascades de saliveres del festival gastronòmic nadalenc que estant preparant els Ombra's en su cousine amb península.

Anònim ha dit...

també podem sortejar un Pernil! Jo tinc un a casa què per fer el Brou doncs estàmolt bé! si fem el sorteig docs jo porto la pota.

Anònim ha dit...

I com que és Nadal doncs...
" Vuelvo a casa vuelvo por Navidad"...
Feu-me lloc familia Ombra que torno!

Anònim ha dit...

Ja podeu contar amb el vi proveït pels anchoas, sus vais a enterá, una botellica de 500 ml de kalité que us deixarà gran record, gran paladar i la flora intestinal arrassada qual deforestació de l'Amazonas.

Salud

Anònim ha dit...

Lo Papada Noel -entre nosaltres Lo Pestanya- te prevista la sev actuació estelar consistent en berrejar qual cernícalo fracturat al caure des de la finestra de la cuina al acces al parking en el intent d'accedir misteriosament a la vivenda??

Penso que això donaria força caliu, animació i feina extra -ambulància, mossos, veïns xafarders, immovilitzar amb guix la fractura del metatarso ...- a la vetllada. Es una bona proposta.

Anònim ha dit...

Una botellica, encara que sigui una mica cabezón, el vi, porta un parell o tres de botelletes noi!!!!!!!!!!!!!!
Ah i Cava,que segur que tanbéen tens de gran qualité

Anònim ha dit...

Jo penso que el pobre Pestanya amb un copa l'any que ho faci ja en té prou! I penseu qua aquest any hi ha criature smolt petites que poden quedar fortament impresionades

Anònim ha dit...

Errata: cop a L'any, i no copa que segur la farà després.
parlant de copes,El Pacharan que no falti!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si, i Baileys pel café sense descafeinar -que somos machos o floretes?- acompanyat de pastes dolces bones. I bombonets. I nata pesonera. I una pelicula de pistoleros bujilleros. I algo de Zaquique. I un quem rasqui l'esquena. I un espectacle pirotècnic a la zona piscina amb stripptis integral de las silicon valley ... I més coses.

Volem una zona de fumadors calefactada, racista del tabac.

I

Anònim ha dit...

Parejita? Venezia? Suspiros? Ay ay ay que aixo mal sona!!

Anònim ha dit...

Ei! aquí veig moltes expectatives!

Anònim ha dit...

Sugggggereixo racions de guletes abundants, res de substitut conglomerat amb els ullets pintats.

I un coctel de welcome de martini's fosc amb gel i llimona

Anònim ha dit...

no tenim lloc per jamongs...
sentoooooooooo

i si,, el 4 varietals mola mazo, no?

Anònim ha dit...

com se nota k el sr. constructorchova esta en el tema reformas jajaja, cocine con peninsula...

Anònim ha dit...

suggereixo suggeriment de llistat de compra i o pressupost... val? a quan per cap? per cap de gamba vull dir jeje

Anònim ha dit...

Uy! aqui hi ha un malentés, que es paga a escote??? cony, si es així deixa les gules, clasca i cotxino jabalín i Pumu porta ja el jamón de 23 billotas alta selección atropellado que es nostre i a menjar conill que diu no se quin retrasat del govern que està barat i lo hideput es fotrà une beires, ostres i whiskye de 15 anys.

Anònim ha dit...

Y despues se cepillará un pivón de alto standings. No seamos gerrapos y tirar la casa por la ventana que total es una planta baja.

Anònim ha dit...

alto a lautoritat mancomunada... la cena de nadal es a escote... i no vale llevar mucho escote pa despistar a los presentes i no pagar, vales?
asing que aviso para navegantes i patrones de embarcaciones de recreo... apoginando 50 euracos por cabeza i point... el cava no cal comprarlo yal posem el sumelier ombra... asing como la manteleria pal evento i la coberteria registrada, fotografiada i con sensores de movimiento por si alguien la muve a partes o entera fuera de la jaus pltan baja menos un ficus que esta muy alto

Anònim ha dit...

proposo una compra plus.es... 50 euracos por... quants som? pumuky define al incognita predicator, coi... pero k se prepare un monologo como los de la tele, no linterromprem , en serio, nomes anira de cap al tutuky splash

anchovas, pumuky & vozarrón, pestanyas i ombras... 50 € per 8... 400 auros... ostias... si casi podem fer el resopó al poligam de torrefarrera com alguns fan... ke sus sembla?

amb 400 podem comensar a menjar, no? coi... com un sopar dempresa pero millor...

va, escotats, k fa fred si decidim ja, pues el escote se esconde i decidit queda

Anònim ha dit...

per cert, shhhh k no senteri lanchova power k fem res, pq es fot malalt fijo i aki no volem viruses ni antiviruses eh? asing que ... savisa

Anònim ha dit...

pestanyas i ombras... acollonant, no habia caido ... si sembla una propaganda de cosmética per a fisnos mariposons.

Anònim ha dit...

aki los sabados sace mucha fiesta o k?

Anònim ha dit...

no es la una, pero estoy mas asolo ke ella... buaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

ostias ya es dumenche? coi... dema dilluns torna al curro.. jolin anchova tu sindrome depresivo dominical se extiende, me voy a piltrar que llevo mas sueño que un koala... kuala? pues cuá va ser... protsimamente nuevo comentario seccion... FAEMIIIIIIIIIIINO I CANSADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Anònim ha dit...

Helou, good lleganya.

Dumenge i dia del senyor sofa.

Activitats programades per la jornada?

Anònim ha dit...

cojonudo, m'apunto a totes. Vamos.

Anònim ha dit...

Quan de temps i quin atràs representa el fet de que no em pugui possar al día de tanta notícia. Quans canvis en la vida de certa xent, quins lliurespensaments que deambulent per aquest bloc, no el conec, ni el coneix ni el coneixen, osigui...que està desconegut!!! Quina feinada, heu fet....com us heu estrujat aquests cervells, sobre tot per part dels que tenen tant de temps per pensar!!!
Que aquesta, (a pesar de que petita i escanyolida) entrada representi la continuació de més entrades, i ser que em costarà força possar-me a l'alçada d'alguns dels col.laboradors que suscriuen diarament aquest humil espai de berborrea mental cuotidiana.

Anònim ha dit...

ostia... k ha entrat una barreja de carles francino i mosen tarragona al blog??? marededeusinyó!!!!
cuanta palabra bien dicha!!!
cuan saber faire ...
restem oberts a les teves aportacions de seny i cordura, amic ion, ja tho hem repetit mil vegades en persona... i recorda que si mai vols enviar un missatge dels grossos plantejant una reflexió al colectiu "este nuestro blog" has de enviar un mail a olgajoseplluis.vacances@blogger.co
m

la mancança mes gran la tenim los fidesetmana... malgrat estar tumbats tot lo puto dia a la bartola pues no tenim ganes destrujarnos la chaveta per escriure... asing k...

animem a la resta de desapareguts a sortir de lasmari o simfonia i escriure pensaments u ocurrencies dislocades..

en nom de tots... benvingut, i si la sony croket vol comentar algo, pa bien o pa mal, pues a pensar un nick i palante como los de talante... au... vaig a desmuntar lo pc k en kesta bitació nyaurà canvis de mobiliari i molesto!

Anònim ha dit...

activitats per avui:




















jo he de fer una feineta de 40 fulls word per entregar demà, si em voleu dictar lo k sus acudixi, pues... sms al mobil i kedem, parlo del cert!

Anònim ha dit...

Aleluha aleluha!
Y nuestro Ion apareció entre las tinieblas y del mundo de los desaparecidos

Alabemos, Oh! Ion

Domingo apostólico ...
Bienaventurados dijo el Señor,
dejad que los niños se acerquen a mi ...

Diumenge blogístic ...
Benvingut i benretrovat dic al senyorito Ion, deixem que expressi tota la seva crepuscular i atormentada men ...

Aleluha aleluha

Anònim ha dit...

Gràcies!!! Gràcies a tots els benaventurats que al.leluyen el meu retrovament amb les ànimes pater i mater d'aquest blog; ni que sigui per esmicolar-me trinxar-me i esbucinar-me qual desbudellat mamifer past de carn de roda de carretera local transitada per diumengers afamats de tranquilitat pastoril des muntanyes fora capital.

Anònim ha dit...

Està clar que el titul de "Predicador" cambiarà de mans en breus dates ... l'aparició de l'Ion fa retocar les titulacions no oficials que otorga aquest blog.

Davant aquesta reaparició sublime només podem cantar alabances ...
Oh! Jahvé de la paraula
Oh! disenyador de la sílaba
Oh! orador literato
Oh! parabola constrictor
Oh! meidei meidei las bolaaaas

Anònim ha dit...

Menudas siestas eh? a pierna suelta, anus idem i boca abierta. Menudo personal.

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom!
Anchova pater m'ha amenaçat fes el favor de publicar algo.
Teniu ragó, estic una mica desconectada (crec que es per la muntanya de son que tinc sempre)
A vore si ara em puc ficar una mica les piles en aquestos dies de pau? i armonia?

Anònim ha dit...

Ombra si et poses el pc més a l'abast osease al menchador o algo aixines, a part de que faràs més nosa que una brosa a l'ull, serà un allau de publicacions que no ens donaràs temps ni a pensar!!
Prent-ho amb calma noi!!

Anònim ha dit...

Gelou companys,
Que us passa? ja esteu de pont? els del sector de l'enssenyança aviat començarà la seva temporada ociosa nadalenca, a viure, menjar turrons, capon relleno i beure vino espumoso lluny de la canallada. Casonslolla ... ale, fins al nosequantos de gener.

Anònim ha dit...

parece que fa fred avui.

Anònim ha dit...

Entenc que tinc majúscula raó ja que ningú rebateix el meu comentari. Ara ja es tard, definitivament tinc raó.

Be, vaig a cantar nadales amb els de l'empressa, nova tècnica de marketing imposada amb olivicas i vino espanyol de jumilla em sembla. Ja no en tenim prou amb el dinar de dijueves proper.

Adeeeeeste fideeeeeles ...

Anònim ha dit...

holas... avui el xaperitic del iion encara no ha parlat??? crec que sera un ave nocturna...

esperem les seves benaurances... perdoneume pero he dabsentar-me, com al demaití

Anònim ha dit...

ni ave nocturna ni pollas en vinagre acido... el ion no surt del seu cau, laurem de treure, vaig a republicar un post (toma ya, kin vocagulari) en que es citava la seva persona...

Giveaway of the Day