09 de desembre 2007

el de las bolas

aquest blog te l'honor de presentar al successor del cuñau i del risitas, properament, el Loco de la Colina l'entrevistarà al seu pograma pagant-li el que calgui per a sentir les seves declaracions a l'estil del video que us presentem i amb l'atuendo típic que ell acostuma a portar

6 comentaris:

Anònim ha dit...

delecteu-vos amb lo tovalló del tio xalecs, su tupé afaminat i su savoir faire al restorant burdel... kin making off, kina fotografia i kins decorats... sublim!

un oscar per la caracterització!

Anònim ha dit...

enfervorizada multitud de comentarios ante el video ionístico... ke planta el tio... i siempre faltando... (bueno, para falton el milanés, i sin excusas ni llamadas alegatorias)

Anònim ha dit...

sembla que no arrastre gaire pubic

Anònim ha dit...

gaire ? gens jajajaja... e sun decrépit... predique amb lexemple... predique? jojojoojo darrerament ni ha k prediquen una mica... jijiji

Anònim ha dit...

on està la muchedumbre? fans i hooligans dels chiquito, cuñaoooo, Dantés i similars ... aquest es la vostra nova Star, actuació stelar humorítico-gastronòmica en el restorant de la pantera rosa que si no preguntas por los caracoles te endosan un triste menú de laboral.

Anònim ha dit...

que alegria no? que desparpajo, que felicidad, que soltura, que! copas de vino o bolas ... chinas?

Giveaway of the Day