18 de desembre 2007

reeditem un post: "fábula - mi amigo el del golf"


érase que se era una ves, en una calle adyacent a lo passeig de rondal, sito en un adifisi dels joves anys 60 que vivia des del seu naixement un nadó que crusà els estudis de F.P. (formació puritana). Aquest va viure la seva joventut de badalona entre litrones, camises de quadros amb xalequets i amics depravats arrancasenyalsdidentitat... a casa seva s'auloraven que l'alcohol que prenia no era de marca i per això en més d'una ocasió son pare d'ell el va sentenciar al estil alasko... aquells dies eren una disgauxa contínua...
el temps passà, va estar moltes vegades en la franja límit de la legalitat, a punt de ser esposat per tota la seva existència, a punt de convertir-se en un ludopata del solitari en hores de fenya relaxades... però va canviar, de cop i volta... va arribar el repartidor de paqueteria urgent i es va fugar amb ell, va saltar els Ponts que tocaven i va fugir envant.
Va canviar de fenya, de xicota, de gallumbos que ja tocava pq quasi dormien drets com si fos un imaginaria de la P.M., d'ordinador, de finestres de casa, de cotxe, de jobis... i es va endinsar en una vida diferent, una vida plena, plena, plena de pilotes de golf... efectivament la seva moto deixà de ser el motiu de l'existència i son les seves pilotes les que guien el seu devenir diari... amb un únic objectiu: el GOLF.
Malgrat tot, no ha trobat lo company de joc adient al seu nivell de joc, aquell nivell de joc que combina golf, trekking i submarinisme. Sí, submarinisme, sí, en els tolls d'aigua dels múltiples estanyols dels camps de golf de la contrada en busca de la pilota perduda. Alguns del presents vam voler provar... però això de fotre las boooooooooooooolas en un forat, las booooooooooolas... pues... no sé... Només es fa acompanyar pel seu cadi folsbaguen golf TDI FSI TIKITÍ KGA-T per tal de no haver de patir mai cap daltabaix que el retirés del circuit...
Però ell es feliç, sus pelotas estan segures i el seu xaleco també... que aisí sigo fins que decideixo traspassar tot lo seu conaixement a un retoñet efepet.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

tremendo post recuperado, bona fenya!!

Anònim ha dit...

tremendo post recuperado, bona fenya!!

Anònim ha dit...

Del tot segur que a la carta que ha escrit als reis magics, al papa noel, al santa claus, al que pasa tronc, pel seu aniversari proper ha demanat coses del stil ...

Me he portat molt be aquest any i vull que em porteu ...

- un txalec de marca amb moltes butxaques, raconets i tiretes soltes.

- un karaoke amb cançons de l'Elvis Presleys i rockabilly en general -per lo del tupé-

- Pel golf, un pantalon de cuadros impermeable, unes ulleres d'inmersió per retrovar las boooolas extraviades meves i dels de tot cristo.

- Un amic nou, que es sapigui comportar a taula en restorants de kalité i no foti lo xou rentant-se les mans a la copa l'aigua sota la mirada d'una fina camarera.

- una samarreta dels Simple Minds gira tour 1990 ... alalan ki kiiiiii

- La discografia complerta dels Ñu i un poster per l'habitació de 300x300

- Retrovar-me amb la meva amiga del local aquell del carrer Vallcalent per rememorar vells temps.

Espero tinguis sort en les esmentades demandes.

Una abraçada Ion

Anònim ha dit...

Pumu, Te has difuminado en la immensidad universal espacial???

Anònim ha dit...

Ei doncs quasi que si. Tinc molta feina, fent decoracions nadalenques, àlbums, informes i totes aquestes coses que fan les senyoretes!
Però nois s'atansa el gran dia del sopar!
Ei comencem a pensar que fem!
Organització!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

beure comprat... algo de vino raimadet (4), gasosia, patxaran, cola light i cola normal par de alitros, birres a dojo!!!



el cava lo pongo yo

Anònim ha dit...

aguanteu aixo val? pq vai un pel de cul.. i a casa no tinc conetsion cagondem!!!!!!

Anònim ha dit...

Por Dios tratar de aguantarlo, por Dios trata de aguantarlo!!!!!!

Anònim ha dit...

Ok, tema beguta solucionat, però queda la resta, estarem en contacte!

Anònim ha dit...

Jo portaré tovallons ... de paper ... pero oxo pepino decorats amb motius nadalencs i de la revolució francesa.

Vive le Sharkocí, menudo vividor que s'agenciat a la Charla Blunni.

Anònim ha dit...

ke cabron el resucitador de la amiga del local de vallcalent... jojojo ... punyalada tripera... per no dir dels esmorsadors amb lamiga de vallcalent i su amiga de vida libre... dando esquinazo a los conejos i sus croissants zampados de un bocado anchovetico... cagondena tin amics per aixons...

Anònim ha dit...

ei, na tarda tutonc... com va la cosa nengs? kalnker, una questio... el tema I.Society estoooo ejem... parlem si?
jeje dema te truco o at night...

ja neu pensant en els menus nadalencs? ni ha de variats, i depen de cada lloc, jo me se dun lloc ke foten catalpes guarnides i salsa cagaleramuerte

bons preus jojojo

Anònim ha dit...

Anirem a fer un dinarillo de nadal a Can Pantera Rosa? a veure si ens ofereix caragolillos i que no calgui demanar més vi cullons "que quan vegi que a la botella quede mig pam, pues pam otra, ombra ya!".

Anònim ha dit...

i la gasosa ... gasosa-vi vi-gasosa sempre doblat, dual, par, gemelar, com a parella de fet, vi-gasosa gasosa-vi, ombra ja!

Anònim ha dit...

Om que pasa pueees???, que vas mes liat quel canut amsterdamític

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom!!
Si ombra tens tota la rago I.S. s'acaba el dia 20 si de cas demà el faig o ja ens diem algo.
Respecte al tema del 22, jo aprovo i provo tot el que feu i prometo no criticar, però es que no tinc ganes de pensar que fem, ni d'anar a comprar es que tinc una mica de cansancio ok?
Moralment estic amb tots vosaltres!!

Anònim ha dit...

moralment? pos k sapigos k la moral esta molt baixa i decaiguda asing k mes val k li foteu a la zambonba el dia de autos o la cosa entre predicadores mudos i paresnoelspestanyas en paro... puffff!
ah, i no tinc playesteishion... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

ja ens posaràs el famós i repetitiu video del caponato? si, aquell de bcn, d'uns pares que fan festival x la canalla disfressats de bichos varios.

No ens fallis.
Piltrafilla

Giveaway of the Day