20 de desembre 2007

Vuelve a casa por Navidad (?)

Pareix que va ser l’altre dia i ja han passat unes llargues setmanes, els jerifaltes de la estimada família de bronzejats i les repetides veia la llum encisadora de “este nuestro blog” –tras cultural-social y mayormente gastronòmica jornada- sota i bastos la direcció fatídica de lo Ombra i lo liante Anchoa.

Desprès d'unes setmanes de llarga absència avui tenim una bona notícia, lo reconocido catador de sobrenombre singular lodestralerdelasegla -“lodestraler” pa los amigos i per abreviar- ens ha dedicat unes paraules, curtes, molt curtes, escuetes diria, però plenes de contingut i caliu emocional que sabem interpretar.

El resultat de la desaparició al triángulo dels Vermut’s dels DestraYesing’s va ser preocupant, aborronador i entristidor, han passat moltes entrades sense la seva participació, però ací estem i continuem, sempre en el record i en la memòria les vostres aportacions.

Bé xiquets/etes i amanerats, ara que la “canícula” consumista i nadalenca sembla i pareix que definitivament es queda amb nosaltres i que les comilones s’allarguen més que una Quaresma de 50 dies, ha arribat el moment –se le supone- de refrescar les publicacions del blog amb la vostra participació.

P.D.- Es prega la col·laboració de tots; vinga, fan falta noves aportacions literates i fotogràfiques, per substituir els redactors exprimits i faltos d’idees brillants –qual calvorota friccionada-, de recursos i de caracter Whits Laibels.

Vuelven a casa por Navidad …? el temps dirà ... i inescrutablemente pasará.

Vuelveeee a casa vuelveeeee por navidá! Sniff ..

25 comentaris:

Anònim ha dit...

sembla que lo nadal ha reblandecío el corason del segla... ke perduri akest estat i que comenti sovintet, k lo trobem a faltar... i encar no entenem el pq de la seva absencia... ni de la dalinr wifing...

petons

Anònim ha dit...

Les dates de nadal son dates de retrovament i a vegades, cops, moments, patacs, estones també d'exaltación, acalorament, efervescencia -qual sal de fruta eno via nasal-, marejada, excitación, entusiasmo, arrebat, júbilo, regocijo, embriaguez -amormente considerada- no alcoholica-, ensalzamiento, ardor de la amistad.

Que perduri aquest moment de pau, armonia, armònica, piano, violí, viola, violonchel, carabanchel, contrabaix, bateria, mesclador del DJ Mortadela, amor i bona voluntat.

Pax a la vinya del Senyor i bons caldos pel gaznate de la susodicha vinya ... amb caragols a poder ser.

Anònim ha dit...

Molt ben dit Apower, que vocablos, qui sintaxix, que discurso, que prosopopeya, que construcció linguistica, que de todo en oferta i tot a 100 de xinos mandarinos, tu si ets un paio trempat, al menos quan tenies 20 anys, ara ja lo dudo.

Anònim ha dit...

que numeros, que estadistica, que pobabilidades, que azahhar, que suerte, que sorteo, que loteria ... Dioooos, que me toque y men voy donde no haya cobertura a internet, oh! que gente lechuza.

Anònim ha dit...

Per a ser franc o dictador, jo desapareixeria com un Guadinana cualquiera, sin más, ni menos, ni explicació, ni papeles.

Anònim ha dit...

ni alegación aleación o alegato ninguno

Anònim ha dit...

y se marchó ...

Anònim ha dit...

y a su barco

Anònim ha dit...

libertaat

Anònim ha dit...

Hola tambè!
No he marxat tant com el segla però... jo tinc excusa de cansament i feina molta feina i moltes ganes de fer vacances els proxims dies (espero).
I quiero y debo prometer que quant les meves obligacions (lease anchoanna i anchodanielet) m'ho permetin entrarè.
Als que no vegi BON NADAL de debó!!!

Anònim ha dit...

klanker... sempre la feina i el cansameent??? pos que foten los mineros eh???? no ens keixem , no ens keixemmmmmmmmmmmmmmm, alegriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

buen dia a los hombres i mujeres de güena voluntad por la mañana de los viernes que resulta siendo el mejor dia laborable de la semana currela... hoy vacaciones para el sector de lensenyament con lo cual la pumuky nos deja estar unos dias i lo trankila k estará pq sino diu k la fotem canya... ays... y los demés a fer com si fossin vacances jojojo... pero el dilluns a sirgar, k no? i el dichous i lo divendres, pero eso si... sin conduccion matinal pro-escoles ni nervis de vestimentas joys joys... bien visto que llueeva que llueva la virgen de la cueva los parajitos cantan las nubes sen levantan ke si ke no ke caiga un xaparrón k sen rompan los encristales de lastacion, los tuyos si y los mios nooooooooooooooo

Anònim ha dit...

buen dia!

Anònim ha dit...

destralerdelscollons on ets? cal anarte al darrera cual perrita en celos, hombre no jodamos, sera ke a lescanias no sus dejan vivir pq laltre dia el milanesi ni aparecio en dinar de nadal i eso ke len deijimos ke lo segla tb assist´´is , i susposem k tampoc podies o desconeixies... etxigim explicacions ya!!!

Anònim ha dit...

goya bé?

Anònim ha dit...

bon dia

Anònim ha dit...

Perfavó no ens desbordis d'informació, lanzateeeee.

Anònim ha dit...

Bon dia mismament a tothom, ara si que huelo a mitjesvacances turronenques.

Goya? pues con sus pinturas de pincelada suelta y gorda .. la Maja desnuda, La Maja vestida, la maja en tanga .... la misma genuflexionada, a 4 potes, en 54+15 ... maestro y genio.

Anònim ha dit...

Ombra, si cal ja faré jo la propera entrada que et noto una mica sssstresat laboralment, no t'alarmis, et cubreixo les espatlles ... que jas dificil juo, juo juooo

espaldes-hombros-hom-om-ombra-brasier-brasilenyes (depil)

Anònim ha dit...

ha costat 16803 visites al blog per a que lanchova power ranger hagi relacionat ombra i hombros, sinhomb... tremendo poder de reaccion, un avispau de la ciencia, una mente inhumana, un avanzau a su tiempo a destiempo, una luz en la oscuridad anal, una malgama de sebo en una bassa doli homosexual, un ... (uff, voy pasao de vueltas,no?)

Anònim ha dit...

i segona part, si, cubreixme el tema pq vaig una mica de cul, a lestil klanker, i a mes a casa no tinc conexio pq no tinc taula, no em llogaries al teva? o sabries on puc aconseguir una pero pelin mas pekeña

joojjooj

jingle bells

Anònim ha dit...

i el p. ion? sera cation anion... otro segla... treuen lo capet i tornen a magarse... estan giñats... no saben que aki no tenim nivell de comentaris i necessitem sava nova... aysss

Anònim ha dit...

segons les meves informacions -gens contrastades- i cabales mentals determino que la multitud de transfuges tenen un blog propi de disseny creat per lo pestanya i amb moltes activitats extras i erotisme cochino. S'han desvinculat d'aqui i creat competencia deslleal i traicionera. He dit ... perque m'han dit ...

Anònim ha dit...

big dick big dick bik dig wisky dic

Anònim ha dit...

Anonim, no lo creo, lo dudo molt. Alucines! deixa el que prens ilegal o pren el que diu lo doctor.

Omb, Portada ... menuda foto no? comprometedora total, Venezia, parejita, melenitas, oooh! manita en rodilla, eh? caras de felicidad, risillas, piñata nicotinica, que fort que fuerte.
Menos mal que us coneixem i sabem de quin peu calceu i que patineu sense patins ni gel que si no ...

eiiiiii, a esta aceraaaaaa .... a la de los manoloooooos

Giveaway of the Day