27 de desembre 2007

sant esteve: el gran oblidat!

bon dia... un sms rebut no fa gaires hores m'ha fet reflexionar sobre el lema d'aquests dies "bon nadal!"
el sms deia així:
"Venga doncs!
Bon Nadal i bon Sant Esteve,
que per algo el celebrem! Petons, S.i R. "
val a dir que el sms era la resposta a un sms previ remés per mi mateix a l'interlocutor. I val a dir que no importa qui sigui aquest interlocutor, sinó el sentit del seu sms. Aquesta persona, com altris, deu estar tipa de tant bon nadal i apela a Sant Esteve, el gran oblidat, doncs per culpa d'aquest senyor i sant també tenim un dia de festa a CATalunya. Però no, tothom dient bon nadal i bones festes i es queden tant amples...
Altra cosa seria que el tal Sant Esteve, no fos mereixedor de festa, que amb aixó no m'hi fico; com és festa l'hem de lloar i punt, i això és el que expressa aquest simple sms amb claredat.
bon nadal (glups!)
volia dir gora sant esteve!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

jojojo hola soc en papa noël, ja que heu fet la fenya per mi, es a dir, no ma calgut moure ni un puto ren del matzaguem de rens doncs sou los pares els que feu la fenya per moi, permeteu-me fer-vos una acepció a lentrada davui... no conec a sant esteve pero es de justicia que la cosa fou bon nadal i sant esteve... al cesar lo kes del cesar... au, au revoire k dijo voltaire i aneu fent amb los mags de lorient travelo, que ells tenen la fama i es carden a la llana i a la llanera , i els pares torneu a pringar i a pagar...

Anònim ha dit...

Moi també vaig rebre aquesta felicitació personal i instransfesrisbles via sms remitit dels d'inicials SiR i li vaig respondre amb una d'aquestes felicitacions llaaarges, recarregaaades i rococoooós tant de moda en estes dates i que son d'una horterada i julandronada destacable, rezaba +o- -en estos dias de amor y felicidad, donde los amigos son más que eso y la gloria de Jesus i lalala i cuacua cua i fumfumfum i el trabuco de Curro Jiménez ..- dessitjant-li un Sant Esteve Sesrovires molto feliç i una gran fartera de canalons.

Anònim ha dit...

I visca Sant Esteve, i Sant Barios i Sant P...envinagre.

Anònim ha dit...

El darrer cabeza d'any vaig rebre al meu terminal de 6ªgeneració dels 60 un parell de missatges remesos per algun graciosillo i catxondo alicatat de vino espumoso i sidra el Gai.tero i que els enviava des de el telefonillo de son pare o son germà, per no identificar-lo, filicitint-mi l'any nou. I el texte dictava +o-... "todas la chicas del Farolillo Rojo deseamos a nuestros clientes un feliz año nuevo" o "Las chicas del Monte de Venus deseamos un próspero año 2007 a nuestros mejores clientes. Te esperamos con todo caliente, menos el champán" ... sou la monda, que dicharacheros, sublimes, partolpecho, el sumum ... especialment quan Pinochet Klanker interfirió la información. Ara que s'apropa l'anniversari i encara ara dono justificacions vull recordar al anoniOm quels va enviar que pot abstindres de espumoso i mensajetes de felicitació, si voleu em ttruqueu.

Anònim ha dit...

HOHEUSENTIT HOHEUSENTIT!!!!
lamarequelsvaparí .....

Anònim ha dit...

mecagüen sanpetesburg
mecagüen sebastopol

Anònim ha dit...

ostia quanto de cabrong eh? jo tb els vaig rebre i els vaig tornar... pobre xiquetes de lo farolillo rojo , sho mereixen no anchova???

Anònim ha dit...

bon dia gent de pau... aqui arriba l'ombra, que amb aquest dia de boira no te massa sentit doncs no sen fa dombra, k pilleu? hohaveusentit???? lamarekemvaparirrrrrrrrrrrrrrrr

tinc un mica de fenya... no obstant us llegeixo, no com altres i altras que prometen prometen i no la meten... la comentario eh?

Anònim ha dit...

Hola a tothom, el sector ensenyament de vacances, i jo també. Però que faig jo el primer dia de vacances, pues agafar als meus churumbelets que son una fàbrica de mocs i anem un ratet al pediatra que desprès de dos dies de festa no hi havia gent no....

Anònim ha dit...

Diagnòstic... pues eso que deixin de fabricar mocs... que no entenc que tant petits i en puguin fer tants. Per la resta tot en ordre.

Anònim ha dit...

mocs???? coi, nantros ja comencem a estudiar i sabernos akest tema, inclus laONbrA que porta una mocarrada verda gespa k ni te cuento... si cal apostar o mesurar dalguna forma qui moqueja més pues se hace, em sembla k al putaloccum hi ha una atraccio dakestes de plenar un recipient 50 litros de moc com abans milllor... el k guanya obté un premi de tres b alndiblús, un paketeclinex i una targeta del ICS for life... ahposike?

Anònim ha dit...

pels uqe no teniu canalla: ho sento... es el tema hivernal del moment, el moco i su historia

Anònim ha dit...

folleu més i si el presevativation la caga pues tindreu una canalla i ho sabreu, ahhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

Sant Esteve, internacionalment conegut com a "Canalon Day".

Lingotazos de sidra achampañada per aguantar semejante humor ...

Anònim ha dit...

Ummm, se sospecha que la sopa llevaba cebolla ...





I?

Anònim ha dit...

Como I?








La cosa está clara ....

Anònim ha dit...

Ah, posí, clara de noche?

Anònim ha dit...

clara de huevo?

Anònim ha dit...

o mejor nos lo aclaras ...

Anònim ha dit...

eso, aclaras bien el champú de huevo

Anònim ha dit...

anonimchova... estas fatal...

Giveaway of the Day