29 de desembre 2007

Tuning neeeng !!!

L'art del tuning és la decoració dels vehicles com camions, cotxes, camionetes i motos, amb la finalitat de personalitzar el vehicle tant interior com exteriorment, dotar-los d'equips d'audio i visió acollonidors, il·luminació ... D'un temps cap ací està molt de moda sobretot entre la fauna un pèl poligonal i d'estètica similar -xandalico, rapadet, arrecades, musica disco, jove, bueno l'exemple és el “que pasaaaaa neeeeng!”-. Hi ha altres menos agosserats que unicament es tinten la cristalera del darrera el vehicle en plan Don Vito Corleone.

Endevé quel tema tuneo no es tant recent i per a mostra un botón i una foto del vehicle més famós de la història del Anchoa, el reconegut Citroën Visa 1000 Pistas, una exquisitessa de disseny, sobrasada potència del motor, els acabats blaus electrics interiors, la angulositat del palier, el spoiler trasero, la abundància d'indicadors del quadre de comandaments, en fi, una verdadera màquina de la carretera, conegut com la béstia del asfalto, res comparable amb els flojos R-7, R-12, Fiatas Uno, 124 i 127 dels Seat.

El tuneao ja es portava fa anys, no us equivoqueu, perque qui no ha vist algun cop o más jodido encara, qui no ha dut aquelles flames adhesives als baixos, l'empunyadura de calavera al canvi, la tapiceria cuero-skay marrón tonalidad mierda, la cua de zorra penjada del retrovisor, un alerón més gran que una taula planxar, segurament i no podeu negar-ho com a minim l'adhesiu del aditiu Wins.

Així doncs, per a que pugueu participar i fotre alguna cosa gandulitos, expreseu la vostra preferència envers el vostre estil: 1- Tuning 2- Patatatuning 3- MaxiKillotuning, dicese aquel que le ha pegado todo lo que había en la sección de automóviles del Carrefour.

Vinga neeengs! Bon tuneo i bon cap d'any ....

20 comentaris:

Anònim ha dit...

I que men dieu de la pegatina que casi tot deu porta igual que borreghos, la floreta blanca-groga o encara més, aquella en vermell o groc que hi posa ITV, que deu ser algun cony de discotteque per Yessis i Vanessas ... lamerequelsvaparí

Anònim ha dit...

Per algo es comença de moment, una pudiente familia d'alpijat ja s'ha tintat les lunes negres, en un amago timit tunejador!! Aquest Tucson aviat semblarà una fireta comparable a la fragoneta "Recojo Chatarra con alegria"

Tiempo al tiempo...

Anònim ha dit...

A mi sempre m'ha fet molta ilusió aixó del tunning, però anchova pater en quant tenia el disseny del Punto fet super maquejat, per no pasar vergonya (ara que en te), va decidir canviar el vehicle familiar.

Anònim ha dit...

Bones èpoques les del tunning del anchova amb el Visa 1000 pistas, sino us en recordeu demaneu una descripció exhaustiva de la seva manera de vestir, acorde con el coche, chaqueta Lorenzo Lamas, portada d'Argentina directament.... TERRORIFIC NENGS!!!

Anònim ha dit...

Desprès ja de més grandet, va intentar tunejar el Nissan Wagon... en Patera!! ESPECTACULAR!!

Anònim ha dit...

De totes maneres us imagino per la vostra super residència sent comidilla de tota la comunitat (per enveja es clar) amb la música a tot volum i a l'expanx tota vestida de leopardo, les nenes a conjunt vostre per descomptat!!
A la Ombramaria l'esperarà algún company amb la moto meg meg...
Esper que no ens deixeu de parlar quant estigueu en aquest nivell...

Anònim ha dit...

Klanker, ens vols donar a entendre això?

El Clan Ombra matí de domingo circulant amb la musica a tope distorsió segur dels Camela, finestres avall, el Patriarca collar daurat i nomenolvides tipo cadena de oruga i la cholla kanko ombruna a l'aire per ventilar-la del fum de la cheral menjador i la parienta con el chandalico rosa, la blusa leopardo-dorados, bolso imitación txavacana del osito Tous i sabatetes retaloneres de charol. Mare meva ... impactant.

Si, no? això ens vols expresar.

Anònim ha dit...

De totes maneres, el que s'està tunnejant ell mateix es el anchova pater, però està fent unes formes poc aerodinàmiques, molt arrodonides i nomès en una part del seu cos... LA PANXA!!!
A algunos se les notan las Navidades perpetuas!

Anònim ha dit...

fectivament i s'anomena pez globo tunning, pasa quelcom?

Anònim ha dit...

Recordo que hi havia un que portava un R-7 amarillo canario con diarrea platano amb protectors tunings metalics al davant, en plan toterreny i que l'unic que feien era sobrepés al vehiculo.

Anònim ha dit...

Confeseu txapers... quants de vosaltres el vostre pare portava aquella tireta penjant al darrera amb un reflectoret amb fama de "treure la electricitat electroestáticatermica" tant perillossa ... pardillos madre ...

Anònim ha dit...

i lo volant forrat amb aquell pellejo forro polar de nutria o zenutrio? flipant tio, que pasoteee .. s'havia de tenir estomac i nula classe per anar pel mon amb això.

Anònim ha dit...

i la guantera repleta de cassettessess comprats a les gasolineres amb Los 4 de mexico, lo Manolo Escobar i l'especial dels Pimpinela "Canto a la violencia de género" volumen II

Anònim ha dit...

I les afotos grapades al panier amb els sogres, l'esposa i els xurumbels sota la literatura "no corras papá" ... no correré, no si es pa ir donde astais ... no te jodé ..

Anònim ha dit...

hoeusentit ...!!! que va, ni Dios. lameresqueosvaparí .. HOGAR DEL SORDOOOOOO sonotoneeeeeeeees

Anònim ha dit...

S'acaba l'aaaaaany ... HOHAVEUSENTIIIIT ?????

SORDOOOOOS!

Anònim ha dit...

laveuvista a la klanker????????????laveuvista a la klanker????????????laveuvista a la klanker????????????laveuvista a la klanker????????????

amvaparí!!!!!!!!!!!

ja mu dira a lestiu amb les seves cutreparasols del osito k dejan pasar hasta la mano del sol pa saludar, los dos churumbeles anchovas fregidets disn de lauto color fosc... tia k no has tingut mai un vehicle fosc i te vas a giñar!!!!!!!!!!!!!

tintate el pelo ouoooooo i el sujetadorrrrrrr... era així? mmm...

Anònim ha dit...

de moment... no es per dir pero una familia de jutges i banquers han copiat el disseny del vehicle passant dun fiesta (ostia un fiesta=?????? predicador fiesta????) a un tucson identic gasofa tintat ke el de mi partenaire... vales???? creticons...

Anònim ha dit...

klanker valenta, riuten de la jutge, venga guapita... no hay vuevos en copaga a reirte della... i de su voz de pito i de sus piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip siliconadas... cagondem

Anònim ha dit...

suscribo tema del r7 i del forroo volante i afotos familiares, pero tb recordo el perrico con cabeza oscilante i el pomo con fondo marino en el cambio marchas... ays k times... i yo kera el terror del volante con mi 124 capota negra, sobrecarga de parachoques i peste a humo de mi tio k fumaba un vuevo i parte de lotor.... asy... mi auto nuevo segunda mano... HU9817C

Giveaway of the Day