13 de desembre 2007

Els Àpats Nadalencs!

Seguint amb les tradicions Nadalenques arriba el desitjat sopar d'empresa!
Si aquell sopar al que tothom es veu obligat a anar sino ja pensen que ets un bitxo raro! i que no et vols relacionar amb els companys y companyes, però al cap i a la fi, sempre et queda el recurs d'empetar-te de bon començat, ja amb l'aperitiu i que la resta pensi, coi que simpàtic aquest pai@.

Però l'àpat familiar, moltes vegades és el més feixuc!
Si cada any, els mateixos comentaris, el cunyat graciós que fa els mateixos acudits any rera any i fins i tot el mateix menú!
I clar no pots dir que no i no pots agafar un pet com un cistell davant de pares, germans,sogres, i demés familia....

I sempre el mateix comentari, uf quina fartera, això no potser mengem massa, hauríem de fer verdureta, però tots vinga fartets de torrons i de cava, i penses va que més dona!!!!!!

I així durant dues setmanes!!!

Aparespireu profundament i feu durant aquesta setamna una dieta molt lleugera on les verdures i les fruites siguen les protagonistes, que arriben les setmanes de la fartera i de l'acudit fàcil!

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, jo ja em veig sentada a taula, escoltant, uf com a pujat la vida, això quants graus té? oh quin vi més bo! on l'has comprat!!!

Anònim ha dit...

Pos una conversa normal ... es que la vida a pujat molt i cal comentar-ho i que tothom sapigui el que ja sap ... que la llet pels nuvols, quel pa el kopón, que la gasolina pascuala i l'electricitat enrrampa.

El vi? hombreeee, absolutament necesari comentar la graduació etílica i alabar alabarem alabarem la qualitat i el bouquet de la botella replenada d'un brik.

Que seria de les festes familiars sense aquestes parts de tertulia ... ah! i fot un fred que pela els ous d'un tocino però, ojo, ja no fa el fred d'abans ni les bories d'enrrera ... tema canvi climàtic ...

Anims, i el 22 a cal l'Ombre's, que quins bous més rebons, que quines navalles mès afilades, que quin vi més astupendo ...i porta gasosa weys, que rebonic le rocodrom de la pescina decorat de nadal, que qui guanyarà el premi Merry Crismas a la decoració més rococó dels diferents jardins, que pareu de saltar al sofà, cony -dirigit a les dues que ja sabem-, que ....

Bones paciències ...

Anònim ha dit...

Si i sense oblidar, el partit de futbol! i els petards de la victòria (blaugrana, clar) després i semblarà la festa de cap d'any!
Fins i tot potser algun veí atrevit es llancarà a la piscina per celebrar.ho

Anònim ha dit...

Lo cistell lo pots gafá prefectamen y si pot ser mescla de beures, soltá cuatre bajanades a taul y un xiste pornografic fora de tot contexte, fotre la teva porcio de taula com una pocilga molles, taques vi y empastres de sopa galets, lo tovallo per terra amb una bonyiga de entrecot mastegada a dins, trencá la copa cava al aná palmant sobre la taula y despues a ronkar aun sofa cualquiera. De categoria. En familia.

Anònim ha dit...

Potser si ja se sap! la confiança fa fàstc! i entre la family es perdona tot! Però després sempre t'ho tiren en cara: Qué cabró, cabrona, quina merda vas agafar etc.... I això sempre surt a la llum en el moment més inoportú!

Anònim ha dit...

Pos mira, pals que recorden tan, dis-lis-is-is
A palabras necias lingotazo que me pego, gluuups!

Anònim ha dit...

I una pregunta, que llanço als meus amics , consellers! Pel nadal ja se sap cada ovella al seu Corral! Però seria el moment d'aportar una ovella nova al corral!
Potser amb un soparet amb els meu gemans, aquest any ja faríem! No vull que l'agafi un infart!

Anònim ha dit...

Potser ara no és elmoment Elena Francis! Però mira m'ha sortirt la pregunta!

Anònim ha dit...

Escolta, no m'ho esperava, encantat de la vida de ser ovella nova, gràcies per la invitació ... quin dia he de venir al susodicho corral, per nochebuena? quin menú teniu preparat? pasa'm datos per portar el vinacho adequat i uns dolços ... ja vestiré adecuadament, per això not preocupis.

Suposo que l'Ombra ovella negra desapareguda també acceptarà la invitació formal que acabes de fer-nos.

Ah! oblidava, nosaltres vindrem entre 8 i 18, que tinc els cuñaos pendents de confirmar i un gos pelut que hem adoptat.

Repetixo, merci. Quina il·lusió més gran, avui m'has alegrat el dia i el desembre. Bieeeeen, a dinar a casa la Pumu .... també portaré pandereta i una zambomba ... per les nadales.

Aaaa betleeem men vuuuui ana (bis)
vols venir tu bacallaaaa
vols venir tu bacallá

Anònim ha dit...

Home, lo dels cunyaos ho trobo una mica de morro, però per la familia Anxova sempre un o dos plats a taula hi haurà! Per la familia Ombra també no cal dir!
En qaunt al vi, penso que has de baixar a la Vinicoteca que tens a sota de casa i agafar la caixa més cara del vi que tinguin! A casa meva amb una caixa de 12 ens arreglem!
I ja veig que això de la Elena Francis ha passat a la història!

Anònim ha dit...

Ah! perdona, és una caixa de blanc i una altra de negre i també el cava clar!
És que a casa nostra posem carn i peix!
Què no es el mateix que agradar-te tant el peix com la carn! No ens equivoquem!

Anònim ha dit...

Com un o dos plats? si som 4 ancho's amb un saque que nil Peter Sambras, lo veo escueto i de regim aquest suposat menu ... casi que no vindre'm i no portaré cap dels palets de vins i caves que volia descarregar al portal de belen de casa teva.

Anònim ha dit...

Y los godiva's de alta selección me los zampo yo i l'anchovana que li graden molt, i ara descobreix ques un godiva, venga, pal buscador.

Anònim ha dit...

Godiva? què és això? En portaràs el dia del sopar? Pensa Nadal, s'ha de compartir!
On és l'Ombra avui ha desaparegut, ens ha deixat en aquest cara a cara!
o més bé mensajito a mensajito!

Anònim ha dit...

Ja veig que has sortit corrents a compar! Tranquil home que encara queda una setmana!

Anònim ha dit...

L'Ombra ja va pejar el stoi invisible per anunciar-nos la seva desaparició momentanea mentre fa la seva aparició d'angelet del portal, si, aquell pobret que sempre el penjen d'una corda als pessebres i baixa de cap a la menjadora de les bèsties.

Bona tardaaaaa

eoooo

Me vi a comer un mantecao i un polvorón, ale

Anònim ha dit...

voto per a que el nuevo ( si viene... es decir si vol venir i si li deixem de venir) es llanso en plan carpa a la pecina, si tiene huevos... pq si no se lanza lo lanzamos i punto, k otr@s ahn tenido k hacerlo i ver nuestros anus ... horribilis por cierto... i peludilis...

Anònim ha dit...

honestametn... i amb franquesa... no vec al predicator preparat para tal evento hermanstral.. en serio... jo no el forçaria, no el vec corredor... diguem pesimista! pero ... i no vull fotrem on no me demanen eh? tu mateixas...gheixas

Anònim ha dit...

ben vist lo de toi invisible... arf arf... avui bocata seco pa comer en mesa despacho... i alego direis...

Anònim ha dit...

per cert, proposo un migo envisible de menos de 3 auros pel dia del cena en ombras jaus barsa festival? k? ja se k el chova dira k no pero es lu k ay!!

Anònim ha dit...

ostic i sento haverme perdut aquesta conversa bisabis kau tingut... dema no ho tinc massa be per serhi pero bueno... intentaré, iinclus amb nou comment... nadalenc no doi more pistas de esqui

Anònim ha dit...

CONSELL: es el moment de fotre el pernil du berraco al menu nadalenc, pumuky!

Anònim ha dit...

ah, per cert, graices per invitarnos, jo pensava k invitaves al tal predicator fiesta horatlício balanx... pero vec k no...
si et repenses i finalment linvites i ell accepta casi obligau.. pensa k massa tema no te, entre vergonya propia i ajena, i facilidad de palabra... pues... no le culpes... dile k habrá Castanyades millors...

pobre tio... un calces com tots!
au, nanit

Anònim ha dit...

tothom dormmmmm?????

Anònim ha dit...

presto.. bueno ciocolato li godiva
arrivederci...

Anònim ha dit...

buen dia, bambini... aki acaba mi 4ª imaginaria i comença la jornada laboral, bé de fet, s'han entrecabalgat, diguessam machihembrat... heu machihembrat avui vosaltres??? morning vietnam!!!!!

Anònim ha dit...

cony era jo

Giveaway of the Day