14 de maig 2007

Aplec del Caragol 2007


Informem que aquest proper cap de setmana del mes de maig de 2007, en concret els dies 18 nit, 19 i 20 es celebra a la ciutat de Lleida l'Aplec del Caragol. Aquest any s'inaugurarà la zona ex-gitana Tarradelles com a centre de capbusament-refresquera de peus i/o mingitador, així com un discret racó vomitador.
Davant de tant nomenada i multitudinària festa lúdico-gastronòmica es fa saber a tots els interessats que aquest any, donades les circumstàncies personals i familiars d'alguns dels històrics membres d'aquesta festa lleidatana, hi ha baixes més que importants. Tot fent un repàs tenim membres destacats que, de moment, neguen la participació:
- D.M.F., alias el sin freno, anchoveta o el costilla quebrada, causa baixa per recent paternitat no reconeguda. Fonts alternatives comenten que algú l'ha frenat, no sabem si el metge, la doctoramor o la seva "costella", el cert és que l'aplec perdrà un dels seus animadors nocturns i les firetes, en concret el tan lloat Toro Mecánico, notarà la baixada de recaptació i perillaran els pressupostos dels firaires. No obstant, ja cal que aNEU amb compte, en un dels seus girs, es pot presentar en qualsevol moment dins d'un pla de visites furtives i pot arreglar-vos la nit, o acabar-la d'espatllar; vigileu si hi ha escalonets per entrepussar o birra sense comprometre.
- N.Q.C., alias la secre o la hermanísima, causa baixa per recent maternitat reconeguda fins que no es demostri el contrari. Les fonts alternatives comenten que ha tingut ofertes d'altres penyes, rebudes per ella com a BOCAnades d'are fresc, per tal de girar els rebuts pel banc donada la seva maestria i savoir-faire per cobrar els rebuts de 100 € i que ningú els retorni.

- M.A.G.M., alias milanés frenos de 320 mm o el frenau o el limitau. La seva baixa és des de sempre, no ha assistit mai a l'event i en això s'excusa quan se li qüestiona la seva participació. Es un ESTEreotipus DOLORós típic de l'espanya turolense vingut a menys després d'anys de festivals, fires i assemblees de clubs; pot ser ara que és pare s'ho repensa, i li pregunta a la seva partenaire si pot venir una estoneta amb el tacógraf a cero.
- R.E.B., alias es descapotau o el soniajero o el ex-ex-ex-ex-ex penya jove cambrassier. La seva absència radica en dues causes per tots conegudes. D'una banda no hi ha pressupost per aquesta partida aquest any d'eleccions i d'altra no hi ha una perspectiva, com altres anys, de que el seu PATRImoni hi assisteixi. L'aplec no notarà tant sentida absència doncs restarà en les nostres begudes espirituals.

En principi, i a menys que a darrera hora hi hagi novetats, la resta d'integrants assitiran en més o menys a l'acte. Cal dir que J.L.G.B. i O.A.N. parteixen amb desavantatge pel seu estat hormonoparental, el pasacalles es fa difícil i la nit... ens confón... tot i així l'assitència a les cites gastronomicovinogaseoseras està garantida. Pel que fa a P.A.N. (al pan, pan i al vino, gasosa) i G.A.S. (ostia... gas? gas mostaza? o gas pet-tic?), alias presidenta del grupo gafitas, prometen assistir a tots els events amb una mica de retard, pot ser aquest any hi seran presents al pasacalles com a representació donat que cap dels demés hi anirà. En quant a Y.V.B. garantida l'assistència malgrat no acompanyar-se del sinyó interrogante (?) alias Richie Balans, el rei de las pistas.
Les membres infantils garanteixen l'assistència per tal d'anar-se preparant per un futur pletòric en tant celebrada festa, ple d'escapades, fugides, balls, brevatges, fumetejades i flirtejos lluny de la mirada vigilant dels seus enyorats-del-passat pares. El membre D.M.Q. pregunta on pot pixar.
Continuarem informant (vigileu la informació subliminal)
Redacció

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Per la meva part només puc dir que encara pateixo le conseqüencies d'una fractura complerta de costelles varies que arrastro des de fa uns anys i que limiten la meva movilitat i que es la base- consequència del meu estat fisic
catalogat de minusvalia severa per qualsevol activitat familiar (fregarplats, pols, carregar cotxets, baixar basura i similars)

PERO ... diré, una vegada més, que més mal que el físic, es el mal psicològic que vaig patir i mateixo actualment ... encara no he rebut (4 anys o 5 anys despres) una disculpa ni indemnizació en forma de sopar al Carballeida per part de l'interfecte causant de l'agressió.... per que si, va ser una agressió en tota regla (tomatito), ja que es va deixar caure damunt meu qual lluitador enmascarado y alc0holizado de pressigKatchs.

Anònim ha dit...

En referència a la meva participació i de la meva, ja, extensa familia (a mi em sembla que ja som al menys 5 o 6) dir pubicament el següent:

Que jo ja he fet els intents oportunts per l'assistència justificant i argumentant: la pèrdua de la nostra antiguitat a la penya, que la samarreta el proper any ja no em cabrà, que no beuré Massa (ji ji .. hi ha alguna beguda ques digui Massa? tonces? no voy a mentir, no?), que nos criticaran sense pietat si no anem,
que qui durà peluca i ulleres del xaval de la peca, que que será de nosaltres sense resaca dilluns...

Les negociacions continuen obertes però en situació crítica. A lo gordo de sumo farem posiblement el dinar de diumenge i que jo mismamente faré extensible a pasacalles i esmorzar.

Anònim ha dit...

excusas burdas... has pillat els subliminals majúsculos???
jojojojo

seguirem informant

Anònim ha dit...

i por lo bajini diré .. que nom toquin el que no sona que, ojito que me conozco i pago el forfait penyero i me casco un aplec de fantasia conjuntament amb els companis JLGB alias el fracturador, PAN i vino, Richi Ballan i el ques posi per davant.
Ea, Bocamoll

Anònim ha dit...

Webmaster ... volem un especial Richie Balance y su huerto.

Anònim ha dit...

vegila anchoveta quete pegan una frenada que rechinan hasta las gomas del primer polvo... tu a callar i obeir, com tots... lçéase casos de frenaus i limitaus adjuntos jeje

a más tens infiltrats en la penya al estilo mafia brothers i multitud de mossosdescaire que et fracturen el ós de la poll... en menys que cante un GILguero...

Anònim ha dit...

escolti Quebrantahuesos ... en les meves negociacions amb la patronal familiar vaig tenir sobre la taula el contracte liquidatiu on podia anar a l'aplec lliure de carregues i gravamenes familiars i econòmics pero no ho vaig considerar equestre i equitatiu, continuem tractant el tema, la patronal també te interessos en l'assumpte de debat i ganes no ni falten.

Un sindicalista Marx-itat

Anònim ha dit...

ese hortelano en capilla .....

Anònim ha dit...

no calen explicacions personals en akests fulls... la cosa es k som dos i ens em de divertir. Saps i sé perfectament que si no pot ser pos no pot ser, i yastá... lunic k em fot beure sol, k els pets solitaris son molt tristos jejeje

amb amor

Anònim ha dit...

i se k la patronal apreta i fuerte

Anònim ha dit...

Hola aki Pumuky, desprérse d'uns quants intents aquesta que li van regalar les opos os deixa un mnensajito.
Aquest membre recent d'una penya on tots els seus membres,són tant de la broma i alguns tenen una chispa que ni la de la Coca-Cola, intentarem assistir a tots els actes, encara que al pasacalles sense els membres històrics no podré assistir l'emoció i els records no em deixaríen baixar pels carrers cridan aigua!!!!
En quant a l'hortet, deixeu-lo pobre Richi amb les seves plantetes, que el noi és molt sensible i a veure si aquest cap de setmana d'aplec ens deixa bocabadats amb els seus moviments de cadera. Pumuky

Anònim ha dit...

Avui ens em sentat per noves negociacions amb la patronal .... bones notícies ... hi ha un principi d'acord no vinculant i definitiu .... amb algunes limitacions tècniques, de personal alternatiu i especialment horaries ...ara cal trasladar-ho a la junta penyera i tractar de negociar les partides de sanuy pressupostàries.

S'acaba el termini de negociació ...

Anònim ha dit...

Hola Pumuki .... benvinguda, vec que lo prometido es deuda, doncs em deus ....
Comor? no hi haurà pasacalles? feiem bona parella ... a cap dels dos ens mullaven el cabell.

Aportans més dades pel especial en redacció "Richie Balance: Manual del hortelano imaginario & The Patxarán liquour"

Anònim ha dit...

GOOD PATXARAN LIQUOUR, GOOD, VERY GOOD!!
(*) frase mítica del cantante amerihuerto Richie Balance

Anònim ha dit...

GOOD PATXARAN LIQUOUR, GOOD, VERY GOOD!!
(*) frase mítica del cantante amerihuerto Richie Balance

Anònim ha dit...

webmaster... Urge cursillo acelerao de poner comments i xorradas.

Anònim ha dit...

que bestia, la patronal de D.M.F., todavia es tan ilusa que cree que no se derramara una gota de alcohol por esa garganta reseca de cafes y tabaco, si lo que estas esperando es que la patronal te deje abierto un pequeño convenio, para tu, como hacen todos los trabajadores, pasartelo por el forro de los...., jejjee, menos mal que ya te conocemos y siempre habra alguien que te pueda acompañar a casa, o en ultima instancia advertirte de tu violacion del dicho convenio con la patronal, ala que os den, el que todavia es virgen el aplec,jejeje

Anònim ha dit...

Anuncio:
Peñista en peligro busca coartada seria y demostrable para acudir destrangis al Aplec.

Anònim ha dit...

fets historics al blog: descomptant els anònims no anònims del anchoveta DMF estem davant de l'eclosió dakest blog... hi ha dos memebres no virils nous, la tal pumuky con ese pelo k ni el agua ardiente moja i ese milanés amarrau cual moto con freno dalante 1ª marcha i gas fondo sacando humo por albergar una esperanza de desvirgarse con anchova power en el aplec... las patronales veran lo k hacen pero yo los metia en casa el jueves, mas vale prevenir, i hastal lunes matin no les soltaba...

hay k ser marica, ostia!!! jojoojoj

Anònim ha dit...

Efectivament Ombra ... el blog ha eclosionat qual grano inmenso de pus infectado y purulento ... amb les aportacions dels dos nous especiments dels que esperem regularitat en les seves aportacions i em incrementat un 100% els comentadors ... brutal.
Quedem divendres per sopar i celebrar-ho?

Anònim ha dit...

1300 vesites al blgo es mereixen celebraru... fale... an kin garito i/o penya kedem? pq tu si no apokinas i no hay registro bancario actualizado y constancia del hecho, te vas a kedar fuera, al ladito de la verja madera, con tus primos gitanicos los "uñas negras", pidiendo rostar la planchamugrienta de la penya parís.

i alego? sen prepara resopón? la ocasion lo merece no? tu estas dencarregat de barra? jeje

seguim en con tacte

Giveaway of the Day