25 de maig 2007

convocatòria

es convoca als membres de la penya "amics de la muntanya" a la Iª FAMILYTROBADA ESTIU 2007
localització: residència multipropietat d'alpicat
hora: 20'30 hores
motiu: refrigeri pre-estival amb plantejament de temes d'oci diversos
vestimenta: etiqueta (qui porti les etiquetes retallades a l'estil farruquito, se l'assignarà la funció de vigilància del veïnat contigu)
aparcament: plena calle (observeu les pre pintades per instal·lar un pas elevat just al costat de la residència; tot sigui per millorar la seguretat)
aportacions: ni monetàries ni en espècie, doncs disposem d'un virginal triquinòsic pernil; la resta corre a càrrec dels actuals usuaris de la multipropietat

ordre del dia:
1.- vacances 2007
2.- reunió lleidatanomanresana
3.- agromecanització de la parella yolanda-richi balance
4.- precs a Deu i la Verge del Pilar i preguntes sense resposta especialitat Anchova
5.-Silenci

25 comentaris:

Anònim ha dit...

he respòs però no se que cullons ha pasat i està al Motoaixada o sigui que allí està, eiin?

Anònim ha dit...

mecagüen Sanpetesburg i mecagüen Sebastopol

Anònim ha dit...

malo eres coionx

Anònim ha dit...

(dixit copiat de motoanxova, tot al seu lloc, gracies)


Podeu contar amb l'Anchoa i tota la ristra de personal que comporta la llauna, en total 3 pax i 1 que no menja pernil, però vindrà un de molt sediento.

El paso elevado, sácatelo de delante la puerta, sino el cloc cloc i soroll dels vehicles et faran alló que fans els gays i altres malats i pervertits.. donar pel c....

Segons l'imatge penjada, no sabia que t'havien entrat a robar, no van deixar ni tant sols la barana ni la gespa, fino trabajito xorecil. Hasta la pintura de la paret o es que quien ya sabemos s'ha intentat depilar con sus acostumbradas graves consecuencias en forma de devastador socarramiento del local.

Recomano, per completar la convocatòria, comunicar també per altra via, Smsms, grito, telèfon, tam tam, humo porril ... o no s'enterarán.

Portaré el triquinoscopi per veure com està d'ous de triquina el pernilet de cerda de desvieje i de pas la mosca del vino dels caldos de selecció que ens oferiràs, seguritat alimèntaria davant tot.

Se ruega mantener a la vecindad y sus lindos retoños en la distancia para no dar calor, o sigui que solda la porta del jardí ja i prepara el sofà nou pel descans i repós del O'rei Anchoa.

Ordre de la jornada, d'acord.

Anònim ha dit...

benvolgut anchova... com has pogut veure la convocatòria, amb horari no fixat, es a dir, es pot accedir al recinte abans, s'ha fet quan el sol no calenta per a que no t'assequis. Pel que fa al sofaret te molta demanda... tot el veïnat seu el seu cul algun rato o altre aixi que com jo arribaré cap a les 5 post-escolabressol pues et faré una reserva pq sino no tassentes fijo

el tema del saltito frenador de vehículos desbocaus es la unica forma que al davant de casa la gent vagi a poc a poc... preferixo aixo a arriscar-me a plorar desconsoladament... i lo de donar pel cul no ho crec pq no es dels de soroll, es de l'estil pas elevat llarg... me la pela, en resum mentres el facin

la convocatòria ha estat justeta de temps pero com demà tenieu algun problema d'actes al meteix temps... tot i així la família armengol aroca causa baja segons man comunicat fa una estona per problemes d'agenda

així doncs tot esperant la presència sedienta, macomiado

Anònim ha dit...

avuiavuiavuiavuiavuiavuiavavuiuiavvauiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavavuiavuiavuiaviuavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavvuiauiavvuiaavuiavuiavuiavuivauiavuiaviuavuivauiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuiavuivaiuvauiavuiavuiavuiavuiavuiavuivaui

Anònim ha dit...

No sé si podreé assistir a l'event, us confirmo a la tarda. Pumuky pensa que te al Pau aquesta tarda i potser m'he de quedar amb ell.

Anònim ha dit...

ah, ara es diu Richie Pau Balance .. entesos, va benne avisar. Potser li direm Richar Pablo Fernando de Balance Veleta.

Anònim ha dit...

tonces? pumuky, reina gafitas y consorte ... agendes ocupades? cullons éxito convocatòria no? estem davant la coneguda enfermetat denominada Lavativ Fp's que està extenense tal que una diarrea líquida de fruita i iogurt.

Anònim ha dit...

cal preparar un especial 2000 visitas? o realment és un 10%.
Reparto de premis: Una medalla de xocolate pa los 3 usuarios i un lacasito pel milanés. Esos todo amigos ...

Anònim ha dit...

Y un pedrolo colgado los güevos del Fp y Peter por su nula aportación bajo excusas y justificaciones sin fundamento

Anònim ha dit...

jo no fa gaire a una boda vaig veure un paio amb l'etiqueta de la marca cosida a la màniga de l'americana, espatarrant, eso si de marca ... Vitorino & Luccio posae, igual quels mohameds a les fires internacionals .

Anònim ha dit...

Kapi? me copias?

Anònim ha dit...

Zona aJardinada .. mes cuchas?

Anònim ha dit...

Milanes ... andestas? deleitanos con tu elucubraciones y gramática extrema. gracias.

Anònim ha dit...

por cierto, milanesadeautomoción, tengo en mi poder para el finde un Patrol GR corto (como ese amigo en común que teníamos que solo tiene un pequeño tupé de pelo actualmente y que tiene más limitaciones que un Panda 4x4) para ver si esta vez lo volcamos en Alfés .. te acuerdas, la otra vez, que intercambio de piloto en plena caida en picado, juo juo

Dile a tu primo el triunfador que tiene aquí en el blog un sitio para comunicarse con nosotros, otra cosa será que le respondamos, pero eso ya es agua de otro berenjenal.

Un abrazo. a10. Unas ráfagas ... de viento

Anònim ha dit...

Ombraaaaa .. stoy seco, te vi a dejar la nevera vacia quintos i sextos, sin conocimiento.

Anònim ha dit...

i ays si pillo un canapé delicatessen sobrasada despistat
endevé con el mechero ...

Anònim ha dit...

La adversa climatològica no va ser impediment, encara que ens va obligar a fer-ho sota cobert, per la ja celebrada Iª familytrobada 2007, en tercera convocatòria el nombre d'assistens fou baix però d'alt status, especial referència a 2 minipersonatges un pelín pesadetes i de regular comportament a pesar dels constants advertiments.

Se dió buena cuenta de un pernilete net d'ous triquinítics i molt correcte en su presentación y corte gràcies al maestro cortador Ombra conegut en els locals d'ambient perniler com "the boss killer of the pernils",

Referente a los caldos, en la seva coneguda faceta de gran somelier el convocador de la trobada va triar de la seva extensa bodega d'alta qualitat i vins de renom una i sols una ampolla d'un ví que va omplir de sensacions, gustos i aromes florals els paladars dels comensals que van fruir com mai, en part gràcies a la excel·lent gasosa que el va acompanyar.

Només cal un gràcies per la vetllada.

Anònim ha dit...

Bona nit, maricas, como siempre desaparecido en bcn, viendo al puto ronaldinho, como lo expulsan del campo, si yo el futbol que me interesaba menos que la bartolome en su epoca, pero habia que aprobechar los carneteses que habia gorreado. En lo referente a mi primo intentare redireccionarlo hacia aqui, pero sabeis que tiene muchas inquietudes, sobre todo a la hora de ir al lavabo,jejeje,"refierase a regalitos que va dejando cuando le invitan a su casa", bueno se esta tramando otra lujosa comida en la zona de Huesca,con conductor suplente, se podria hacer una intentona el dia 10 de junio, como lo veis ??????? sera casi imposible hacer coincidir tan ocupadas agendas,pero bueno lo probamos.
Que verborrea que teneis en estos blogger, que bestia, casi ni os conozco, se da algun gordo que debe sudar para tanta invencion, como sudaba el dia del patrol GR en alfes,jejejej, que bajada.
Bueno estamos encontactooo. Adeu

Anònim ha dit...

buen dia
hay mucho que hablar... por lo pronte dir que el dia 10 vaserkeno... pues fallaríamos quasi todos... el 16-17 la familia gil no vapoderser por estar en trobada de primos i adyacentes, el 24 es sant juan queralt (ya sabes lo ke pasa milanesch) asing que como muy aviat el 1 de julio dumingo... copón que agendas tan complicadas i eso que el fp no viene ajajaj o si? jajajaaj

ya torno alego

Anònim ha dit...

Jam pezamos con las agenditas ocupadas, així no anem a cap banda i menys a cap dinar, si ja ho vaig dir ... epidemia agenditis fp's ... va, fijemos el 1 julio despues ya lo cambiaremos, como vamos a sudar en ese restorant en julio y el fuego a tierra encencido socarrándonos la chepa.

Tio, gordo .. tu al futbol? la última vez que te ví en un partido fue conmigo a ver al Lleida-Rayo Vallecano, creo recordar una copa de rey que claro, nos eliminaron, pero si me acuerdo cascaba un frio de perros de cojones grandes y colgado con los pieses amoratados pese a la bota vino que nos ventilamos ... desto hace ya lo menos una decada. Tu ivas loco por la capdevila que se te notaba un poco, que lujo ... que gusto .. que savoir fair el tuyo.

Besitos pa todos panda gays

Anònim ha dit...

ombra, per que el 10 no pot anar casi ningú?? pregunto pq jo no tinc agenda i no se que pasa el 10.

Anònim ha dit...

manresa pot ser? parla amb la teva partenaire, osticsssssss

Anònim ha dit...

es que .... no tinc agenda, ni memòria, ni ram's i a més, la marihuana provoca amnesia y otras cosas que no recuerdo.

Giveaway of the Day