23 de maig 2007

La motoaixada

Ha saltat la notícia!
La senyoreta, per partida doble, Pumuky ha fet el gran pas, s'ha decidit i ha pogut superar, amb no poc esforç, el vici del seu partenaire, és a dir, lo xapo. No contenta amb el regal que va obtenir quan li va tocar opositar, ha decidit fer-se ella mateixa un regalasso que li faci compatible l'oci i l'amor. Si, senyors lectors, ha comprat una magnífica motoaixada tal com mostra la instantània adjunta en un confessionari de material agrícol de Miralcamp.

Ja no seran problemàtics els diumenges a la tarda, ni els mals de rinyons unilaterals, ni les excuses vàries... per fi podrà posar-se a l'alçada i ajudar a incrementar la producció del huertito. A tots ens inunda un sentiment de joia i emoció davant del pas que ha donat però... la pregunta clau és... l'hortet en qüestió te... QUARTITO??? Es coneix que altres posseïdors de quartitos han estat víctimes de desitjos irrefrenables amb o sense porta tancada.

Deixem obert aquest fórum per tal que les opinions flueixin!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel·lent la nova estratègia aplicada de acoso-derribo en la relació, resumin: si el Richi Balance no va a la montanya, la montanya (en aquets cas Kilimanjaro Pumuky) va la l'hort (variado refranero del populacho)
veremos cuanto le dura la afición al susodicho Balance para la hortifruticultura amateur-familiar, a vore si ara tirarà cap a l'apicultura i haurem de regalar un traje d'aquells pa que no piquen las vespas i abejas.

Cale carnetese per conduir semejante machine? Como anda de caballos, no se ven ... se puede trucar el motor.... toc toc toc (trucar!). Leaasing o contado?
Per cert, on cullons està l'asiento per conduir i el freno mano en laparato? Es diesel o funciona amb mescla vino-gasosa?
Pasa ITV?, jo el tunejaria per major impacte ... unos spoiler, entradas d'aire ampliadas i llantas alicatadas de 18'

Quartito? haberlo hailo .. para sacar y limpiar el xapo i guardar la nova eina hortelana, a la vegada que es pot donar funció de vestidor ... oohhhh!.

Per supost, caldrà indumèntaria adeqüada per les labors agrícoles o sigui que res de tang's i mitjes foradades tipo sardana. Recorda portar un regalito per la mother del Richie la primera jornada laboral, no sé ... potser ... una caixa Regleros, quedaràs perfecta.

Enhorabona i bona producció agrària, ah! ojito amb los pies que xafa. Ja convidaràs a veure't en acció i a un sopar vegetarià con los frutos frescos de la huerta i un peazo entrecot per acompanyar.

Anònim ha dit...

Ni jo mateixa em puc creure com he pogut passar tants dies sense aquesta màquina, ja os posaré al dia i per cert, si estem en una zona ben empantanegada a veure si també m'he de comprar ara unes botes d'aigua, xq si seguim així segur que l'hort s'inunde......

Anònim ha dit...

ja veureu com triunfeu com la cola lait ! jo me apunto per vigilar les ortalices quan estiguin a pun de collir , per aixo dels lladres ! tambe tinc parches per si punxeu les rodes, ah, vigileu tambe amb el quartito, no se os vagi a acabar la gasolina de la nova adquicicio,

Anònim ha dit...

Que suertuda, els diumenges ja ocupats i no ociossos i aburrits, i bona oportunitat per situar-te a la nova familia Horti-Balance:

Plannig dominical Pumuky:
-8'30 h. Diana y desayuno donuts árdor.
-9'00 h. Ligerita y superficial higiene y unos minutos al trono.
-9'13 h. Vestimenta con la indumentaria acorde: camisa cuadros, botas agua pa sudar los pies, calcelitres lana con bujeros en los dedos, gorro paja Aplec 2004, pantalón pana raida. Sin perder elegancia pero moda rural.
-10'00 h. Traslado a zona agrícola con capazo lleno suministros varios, tapervares densaladilla y mandonguillas rotadoras, xibeca calentita y sandia extragrande 19 kg.
-10'30 h. Encuentro y saludos con el resto de los socios hortícolas, risitas incomodas y falsas, extrema tensión por la usurpación e infliltración por persona ajena de la unión familiar Balance.
-11'00 h. Inicio tareas agrícolas. Cierta madre no deja de cebarse y criticar todas y cada una de las acciones emprendidas por Pumu.
-13'00 h. Aperitivo y turno preguntas impertinentes con ánimo de caldear el ambiente.
14'00 h. Comida. Silencio, se come, se masca (un mal ambiente de cojones, alta tensión que se traduce en malestar estomacal y sensación roteril)
15'00 h. Siesta, bajo arbolito ... eh!!!! separados, cada uno .. un arbolito tirolito.
16'00-18'00 h. Tareas hortelanas, jastoi hasta losgüevos de doblar el espinazo y a más he plantado las pastanagas al revés.
18'00 h. Despedida, besos de Judas y ciere. Te esperamos otro día, eh? .. cuanta falsedad.

Això si son diumenges autèntics, on en puc apuntar ...

Anònim ha dit...

que bonic regalo pel Richie, esto va en seriooooooo, bodorrio a la vista? yepaaa!

Anònim ha dit...

falta la bota colgada del manillar del motocultor i plena patxaran para refrescar el gaznate. quiaa!

Richie trabaja con boina?

Anònim ha dit...

motocultors, horts, Mira'lcamp .. la Pumuky sestá apueblerinando, ja sols falta l'accent (soc de poble jo), dejar-se bigotito i poster Paco Martinez Soria en el coche.

Anònim ha dit...

anonimos de los cojones

Anònim ha dit...

Estic emocionada! quina capacitat d'organitzacióOmbra em quedo parada veig que coneixes el mon de la pagesia de ben a prop, tú tb, has passat diumenges campestres? Encara que llegint bé m'agafe com una sofoquina, una mena de depre quins diumenges més aborrits!!!!hauré de buscar-me una alternativa, intentar descobrir una altra mena de cultius, pensar en obtenir pastanagues sense tenir que doblegar l'esquena!!!!

Anònim ha dit...

jo alucino amb el verbo del anchoveta.. coi , fes unes entrades dignes ... literato

Anònim ha dit...

que pasa wey?, no estic a l'alçada, maestro? tinc una neurona cansada i l'altra li toca vacances.

Anònim ha dit...

per cert, el nonim de la cola lait .. a que te refieres? profunditza plis.

Anònim ha dit...

aquesta es la confirmació de la meva teoria del agronoviazgo... es a dir... en situacion la cosa iría asi: chumoteo pacharan que es de endrinas salvajes hasta ir ciegato... lo paso en grande...o eso creo... empiezo a balbucejar... olé mi arte... exalto mi amistad con los partenaires de la agronovia y ZASSSS! les abro las puertas de la house para que yo pueda sacar el anxolet a pasear i anxoletear tranquilo...
Resultado: cambio del líquido de frenos... pero OJO!!!! ojito al liquido frenos, pq a la que lanxoletista balanx descuida el mantenimiento, PAMMMMMM!!! la marcha atràs no entra y entonces podemos ampliar plantilla. No olvidarse de la funda protectora del anxolet mecànico pq vale pa mucho.

El tema del cavallaje no creo k sea problema, pues la potencia del anxolet mecànico o motoaixada es suficiente... si se quisiera penetrar en mas de una incisión se había de acoplar un parato auxiliar que ayude para tal tarea, llamado vibraixolet.

La 1ª consulta es gratiuta pues se trata de diagnóstico

Anònim ha dit...

Doctor Ombra, la seva especialitat mèdica quina es? doctorado en agro-sexología, con master del universo en psicología i pscifactoría .. menudo diagnóstico, es catastròfic

Anònim ha dit...

amic meu anonim... es real... eso pasó
jojo

Anònim ha dit...

s'han esgotat les possibilitats de resposta d'aquest missatge???

Anònim ha dit...

el tema s'ha quedat sec com el patacó d'una abuela 80 años

Anònim ha dit...

hi ha mes messages...

Anònim ha dit...

Podeu contar amb l'Anchoa i tota la ristra de personal que comporta la llauna, en total 3 pax i 1 que no menja pernil, però vindrà un de molt sediento.

El paso elevado, sácatelo de delante la puerta, sino el cloc cloc i soroll dels vehicles et faran alló que fans els gays i altres malats i pervertits.. donar pel c....

Segons l'imatge penjada, no sabia que t'havien entrat a robar, no van deixar ni tant sols la barana ni la gespa, fino trabajito xorecil. Hasta la pintura de la paret o es que quien ya sabemos s'ha intentat depilar con sus acostumbradas graves consecuencias en forma de devastador socarramiento del local.

Recomano, per completar la convocatòria, comunicar també per altra via, Smsms, grito, telèfon, tam tam, humo porril ... o no s'enterarán.

Portaré el triquinoscopi per veure com està d'ous de triquina el pernilet de cerda de desvieje i de pas la mosca del vino dels caldos de selecció que ens oferiràs, seguritat alimèntaria davant tot.

Se ruega mantener a la vecindad y sus lindos retoños en la distancia para no dar calor, o sigui que solda la porta del jardí ja i prepara el sofà nou pel descans i repós del O'rei Anchoa.

Ordre de la jornada, d'acord.

Giveaway of the Day