29 de maig 2007

Pumuky sale del armario


Segons fonts filedignes consultades per la redacció d'aquest blog, la persona que actúa d'incósnit amb un pseudònim anomenat PUMUKY ha decidit sortir de l'armari... ep! de l'armari de l'anonimat!
No contenta amb aquesta decissió ha decidit donar una empenta al blog intentant buscar amics que intervinguin al mateix. Segons comenta ho fa sense voler res a canvi, només vol ser agraïda per un regal que va rebre fa un temps, quan estudiava per unes posicions. Acceptarem nicks de totes mides i colors, ella mateixa comenta que "no serem racistes ara, tenint en compte el que tenim com a comentaristes per aquí, en concret, una anchova i una ombra que més semblen el duo dinámico gay o los pecos graciosos (pq mira que son graciosos eh?)"
Com a primera mesura pretén fer un ban a lo seu poble de fenya, lo Miralcamp, per a que pagesos i pageses s'animon i entron al blog. "L'important es que es relacionon i parlon" comenta Pumuky. Posteriorment, a lo seu barri natal i vital, lo Cap-Pont, farà mitings i reunions, ara que ja no som en campanya, per tal que la gent prengui consciència. També ha promés comentar-li a lo Mossén pa que ho escampo.
Inclús es fa acompanyar per un jove aixoleter ilerdenc que disposa de terrenys per si calgués organitzar alguna jam session o groove parade entre lo jovent de la contrada.
Des de la direcciówebmaster del blog animem a Pumuky per a que aconseguixo lo seu repte, que serà el nostre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Val a dir que estic super emocionada, amb aquest nou repte que " se me presente" i des d'aquí animo a tothom a participar activament del blog, si amics i amigues feu les vostres aportacions i animeu aquest espai!!!!

Anònim ha dit...

Comor?? estos todo??? aquesta es la gran campanya de rellançament del blog? qui escoltarà aquest missatge de participació? no se van terar ni l'abuela ... quin poc marketing publicitari que tenim, no? Quines eines de promoció son aquestes?? Preveeixo, muy a mi pesar, un absolut fracás d'aquesta campanya de captació de comentaristes pitxor que la campanya de captació de socis de l'UE Lleida.
No sé ... ofereix alguna contrapartida o estímul al personal ... uns premis com uns Kitkats caducats, un commodore 74, un jerro xino enorme, un pase per veure ópera .. i cal buscar un lema promocional ... tal que asín ... "Al blog Anchovas, Ombras i demés comentarás y bocata chopep degustarás" .. vinga, esa neuronita, hay que ejercitarla que viene el verano, asucar, weah!.

Anònim ha dit...

Estic asOMBRAt de la capacitat inventiva, creativa i literata del nostre webmaster salvatoris, continua així no canvïs mai (toma ya, la típica frase que alguns solten i es queden tan amples i n'hi hauria per correls a gorrazos)

Anònim ha dit...

bon dia
totalment d'acord amb l'anchova i amb el quejoso... pero que collons es això? sabíem quels conceptes pels quals vas opositar els portaves molt ben apresos pero de marteking lo ke es marteking el teu coneixement es NULO... akesta campanya esta feta per fracassar, acàs vols enfonsar el blog? com a meitat de webmaster casi casi esborro l'entrada... bufff... ja podriem fer la valoració de la campanya... lecturas 3 nuevos miembros 0 (gero) nota 0 (gero) ......... conclusión... pumuky es una blanda!!

puffff quanta fenya que queda...

Anònim ha dit...

aquesta entrada no genera commentaris?????

Anònim ha dit...

Si pot generar quelcom però es repetitiu, el que pasa es que la Pumuky està escorrint el bulto martekinià i no té a punt la campanya d'impacte promocional que havia compromés, ni tan sols un esbozo de la campanya, ni un lema, naaaada. Potser m'equivoco i està estudiant un projecte de llançament i li fan falta proves i estudis estadístics, punt febles i punts dussos ... seguramente necesitará más pruebas que a un cohete de la Nasa per fer la campanya i demanarà un pressupost desorbitat al webmaster.

Giveaway of the Day