06 de maig 2007

Se busca chaleco

URGENTE URGENTE
perdido chaleco estilo Indiana Co Jones, como el de la foto anexa, personaje 4 por la izquierda, el único retocado en la imagen, se compone de múltiples buchacas pa meter nosequé, de color ocre mugriento reusado (aunque si el que lo ha encontrado lo ha lavado puede haber recuperado su color beig clarito), botones de chec! negros supermugre, olor a gasolina barata y sobaco semicalvo, puede llevar adjunta alguna pegatina al estilo "chumariazurro", "soniajero" o "no a las concentraciones" pues el dueño de tal prenda museística era un pelín sentimental con lo suyo. La última vez que se le vió con tan preciada prenda se estaba duchando (por fin) en casa de un amigo casado. Se gratificará sobradamente al que dé alguna pista.

nota: la camisa cuadros del figurante no va adjunta ni pegada al chaleco, no se confundan! a pesar de ser prendas que son como hermanas y tampoco se fíen del aspecto del figurante pues ha cambiado... digamos que a pesar de su tupé rockero los años pasan...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No jodas .. sha perdidoooo????
Jo tinc variades versions:

Per mi que algú l'ha robat per demanar un rescat al propietari ...a l'estil "secuestro chalequil express" ... ja que te gran història, valor sentimental i multitud de roña ai! records a la seva esquena ja revellida pel us i disfrut de la prenda.

També i el més probable, el que ha pasat es que algú el va veure i el va tirar a la paperera pensant que era un drapot de fegrar vidres.

En va dir un veí, fa temps, que hi dormia un gos pelut i un gat sifilític i que cada vegada que el necessitava hi havia una bronca de cal Deu entre les bestioles que dormitaen i el machine del 1er.

Anònim ha dit...

Aquest xaleco el duia possat en la foto de portada del Cd piratejat aquell que cantava.. el baile del pañuelo .. el baile del pañuelo ...
un tal Leonardo Dantés (versió original de UE (ultima parada de la estación... ji ji)

Sabem que tu (FP i altres tb) sempre t'has basat i seguit les passes de gent amb un pes especific, determinant i important en la nostra societat.

Esperem et retrobis el més aviat possible amb la teva estimada armilla.

Anònim ha dit...

darreres notícies:
resulta que per equivocació al polígamo mecanova san confós i han remés via seur 10 el citat chaleco sense mànigues a la misión del padre crivillé sita en la selva virgen i pura de Kenia.
Se conoce que el citado nergúmeno confundió la prenda con un piazo trapo rastañoso, y lo puso pa puntalar un palet con ayuda manitària

el dueño y señor de tal chaleco ha resultado muy afectado, incluso perjuró que hasta no encontrarlo no jugaría más al solitario, ni al del ordenador ni al del lavabo

seguiremos informando...

redacción de noticias

Anònim ha dit...

amas sin xaleco no hay golf, ande sa visto un golfo jugando sin xaleco? aunque caiga un lorenzo de dospares ... el xaleco puesto ... y sin cal sin camisacuadros debajo.
Mirem d'ajudar-lo en la recerca del drapleco, posarem un anunci a la secció de contactos de la revista de Seur i buscarem entre els draps de mirar l'oli dels tallers mecànics de tota la província.

Anònim ha dit...

El xaleco, la camisa i el texà del personatge difuminat de la foto estan expossats al Museu Tèxtil d'Igualada A Dos com a exemple de conjunció i ordenació de peces tèxtils, equilibri de colors, caiguda i estil de patronatge, durada i resistència del material tèxtil utilitzat, perfecció en els cosits, brodats i pegats ... tota una demostració de BON FER.

Atentament, Associació Igualadina per a la promoció de la rotació anual de la vestimenta.

Anònim ha dit...

jojojojojojo bonisssssssim anchovetaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

per cert, es prega als integrants del dinar de dissabte 5 de maig al Joseph House Restaurant que incloguin comentaris sobre tant voluptuosa notícia que marcarà el ser i no ser de tant distingit i veleta membre.

tot i això si cal que accelereu el vostre pas per tal de fer algun comentari, no cal que així sigui, agafeu una marxeta p.e. 10 km/hora i aneu fent... i quan us quedin 100 metres o quan vingui un altre element de cara, foteu accelerada, aneu a "cuchillo" i accelereu com si un nardoconsolador us perseguís...

gràcies

Giveaway of the Day