22 de maig 2007

Benny Hill


Davant l'allau de peticions i comments de les darreres novetats de l'aplec, ens hem vist obligats a ampliar la notícia amb que obríem el dilluns postaplequero.

Dins dels actes lúdics de l'aplec del garagol d'aquet any, la parella de còmics de l'absurd Peremino i Luinsado van oferir espontàniament i totalment gratis un show monumental en el venidoamenos Palacio de la Risa de Benny Hill. La comissió organitzadora va premiar amb un boleto 2 x 1 d'entrades a les atraccions de les firetes i la parella còmica va aprofitar per fer una performance magistral.

El públic es va situar just davant, al costat de les escopetes de perdigons, per gaudir de l'event. La parella va "patir" tota una sèrie d'aventures consecutives oferint un humor graciós, espontani i embirrat. Van ser carn de vidres despistadors, de miralls deformadors dels seus cossos esculturals, de terra relliscador i de rajoles balladores... també van ser víctimes de la barra vaivén o sodomitzadora, tot un espectacle pels sentits, i també del tub rodolador on ambdós van oferir volteretes històriques per acabar amb la rampa resbalizaculos i el escupevent levantafaldillas. En resum 8 minuts de riure sense parar per un públic que, malgrat tot, no va oferir ni un aplaudiment.

Al més pur estil absurd van excusar al tercer membre no viril que es trobava en una performance privada en un pis d'alterne de príncep de viana.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pena, jo hagués pogut fer el paper del abuelito catxondo i calvete al que sempre li palmotege la calva el Benny Hill però no estava pel tema.

Per cert, imagino que el pavam acostumbrat acompanyant del B.H. es va caracteritzar per la seva absència ja que estaven totes al pis d'alterne citat prodigan cuidados al malalt.

Anònim ha dit...

encara hi ha atraccions de benigil? .. una mica desfasat ja?
Quebranta ... vas actuar contra la teva parella artística a l'estil .. oi que me caigo .. i crack ... hueso quasqao.

Anònim ha dit...

como debieron correr las cervezitas ... cachis.

Anònim ha dit...

Encara que pugui semblar piloteo, només puc dir que sense paraules, va ser tot un espectacle i com admiradora, només demano una mica més d'aquest humor, ja espero les properes festes de tardor on el vostre club de fans cadira en mano,esperarà la nova actuació si les angines respecten al tercer membre, volem veure noves incorporacions a aquest duo!!!!!!

Anònim ha dit...

por puntos...
.el peloteo pumukial es ya extremo eh?
.las birras corrieron
.las chorvas son las legalizadas bajo ceremonia religiosa, tontet; si fueran otras chorvas, como siempre, actuaria el anillo de 50 metros de seguridad que ja saps k generem sense saber perquè
. no havia pensat lo del calvito jojojo
. no vaig fracturar res, pero se sentia de fons la cançó del JOJOJO JOJO enga enga enga engaaaaa un india apache estaba jojojojojo encima de un torito... jeje

Anònim ha dit...

- no vau fer cap intent de bloquejar el pas de la gent en plan pantano en algun passadís?

- el efecte paranormal aquest que tenim i de eficacia brutal i demostrada que fa que on estem ombrim un hueco de cal deu ... es va produir o sense mi perdeu eficacia?

- aquest Pumuky es una mica com el de la neu eh? li haurem d'explicar ....

Anònim ha dit...

pumu ... si vols espectacle paga el beure i algo de picar i voras ...

Anònim ha dit...

Peter
A veure si aprenem ja a posar comentaris, vingaaaaaa!!!

i donan's la teva versió del espectacle del que participes Benny Hill.

Anònim ha dit...

Milanés, te han visto por el Aplec, boina y garrote en mano, piropeando sin descanso y sin conocimiento a tort i a dret.
Cuentanos que hay de cierto ..

Anònim ha dit...

milanés: tienes algo que ver con el bujarra que nos ofreció setso por una birra en una de nuestras salidas a mear?

Anònim ha dit...

milanes, se comenta por el barrio que andas mucho por los lavabos de la Renfe y no se que de unas rodilleras.
Explícate porque quien calla otorga.

Anònim ha dit...

Peter, records de la peluquera per tu ... tu sabrás de que va el tema.

Anònim ha dit...

En un foro s'insinua clarament que la colla Paris es de tendències homosexuals, particularment sempre m'he ho ha semblat.

Anònim ha dit...

FP, a la vinícola hi ha una oferta de Aromes de Montserrat, compra una botella i et regalen un manual per posar cadenes de neu, 3 caixes dels aromes i un aplaudiment al mig del carrer per tot el personal de la botiga, l'altre dia a un que va agafar la oferta el van treure a hombros i el van espetegar al mig de Viana, acollonant. No te la perdis, es la teva.

Anònim ha dit...

Ombra, que hi de cert en que presentes candidatura for president de la colla Paris Hilton en la qual participes anualment.
Tens equip, programa, canvi de logo i color, inclou 50% descompte a les xavales de bon veure i beure i jo et voto ... hop.

Anònim ha dit...

efectivament anonimchoveta em presento per la candidatura de la Hilton Paris Colla... farem una campanya a l'estil Ciutadans, es a dir, en boles picades que amb el nostre físic pelut serà impactant... estic pensant en cobrir-me els meus membres amb un gorro mexicà per anular lantiga candidatura, ket sembla? pensa que estic buscant gent per formar la candidatura... necessitaré gent per la barra, gent per montar taules, un cuinyer i sobretot algu que faci la pilota... ostic... es complicat tot això... la que passa els rebuts la tinc agullada i tras bona oferta de no pagar quota per un soparet la tinc compromesa segur... k maconselles?

Anònim ha dit...

Pumuki, es comenta pel món de la pagesia que t'han vist compran una aixada i un manual hortícola titulat "Regar el huerto, la herramienta y su manejo" a la ferreteria faro un i al seschop de Boleda l'altre, que en saps? pots confirmar-ho?

Anònim ha dit...

Només puc dir: Son rumore, son rumore, encara que potser el que em va veure al carrer Boleda potser et donarà més detalls, val a dir que sempre com ja sabeu he sigut una mica patosa i vull canviar! he decidit treballar molt més i potenciar les meves habilitats manuals!!!

Anònim ha dit...

jjojojojo noticia bomba... esto no digais k no merece un mensaje aparte eh???? ak si anchoveta??? con imagenes i todo... rollito google earth jojojojo

la noticia bomba de la dedicacion manual de pumyky al rollo hortalísio convulsionará las ultimas horas de la camapaña de las elecciones municipales...

seguiremos in--formando

Anònim ha dit...

Acabo d'eintrar per primera vegada avui, que passa quin muntó de comentaris, i qui escriu els anònims ... jo no he estat, es el Peter Strogoff potser..

Anònim ha dit...

Vale Ombra, formaré part de la teva candidatura i bona idea lo de contratacar en plan guate Mexico, jo em posaré el típic poncho i així em taparà el físic, que no vull distreure les votants femenines amb la meva espectacularitat física digna d'un adonis escultural i d'alt standing.

Pumuky, està be que et dediquis a l'agricultura com a hobbie però que feies per la festa major disfressada de pagesa catalana per Sant joan a l'ofrena floral con tus reminiscencias zamoranas detectables pel botijo que portaes ple de birreta i els xoliços bajolbrazo?, això m'ho va comentar l'Ombra, fijo.

Anònim ha dit...

Hi ha un llibre molt interessant
"Herramientas agrícolas: El gran olvidado: El mango su manejo, cuidados y atenciones", el recomano.

Anònim ha dit...

Anchoa, jo també en vull de les pastilles que tu te fots.

Anònim ha dit...

ombra, entra al foro moniatil, tens un missatge del escarabajo pelotero, estic flipant.

Anònim ha dit...

Ei! ombreta, a vore que passe x akí x desgràcia a les festes, no vaig poder passejar vestida de catalaneta que em va tocar anar al "pueblo" a treballar.
Aquestes informacions si no son fiables no les esbonbis, o ja saps m'hauré de querellarssss!!!!!!
A per l'anònim, gràcies per la referència literària!!!!!

Anònim ha dit...

ei ei ei parando el carro-mato; jo no dije na de na. anchova inventa mais k ronaldinho en buena forma...

Anònim ha dit...

ui, ui, l'ombra que lianteeee ...
menudo pajáro, la sombra alargada.

Anònim ha dit...

osti ccccccc... k julai el tio njeta... liante la ombra?? yo desdel anonimato dic ke liante no es la ombra, o hem de dir el ombra?

Anònim ha dit...

la o el, no et podem ajudar, això es algo que has de descobrir tu mateix o sigui defineix-te ja.

Anònim ha dit...

hi ha confusió, molts anònims no son meus, afirmo.

ombranchova ha dit...

hi ha nou missatge, fotli canya a lasunto
abajo la censura

Giveaway of the Day