16 de maig 2007

properes trobades gastrofamiliars

la junta permanent organitzadora d'events gastro-lúdics-familiars amb vi i gaseosa te prevista l'organització propera de diferents events per tal de mantenir la munió fraternal dels seus membres i adjacents. Per això es sotmet a opinió les següents concentracions, al mateix temps que es demana un manifest d'adhesió a la que cadascú vulgui o pugui assistir:

.- Dinar gastrofamiliar a La Colomina a base de remolc ple de macarrons, granja de pollastres al forn amb guarnició variada i nevera de gelats. Bodega àmplia i variada amb caldos mimats. Gaseosa de la bona. El preu es molt econòmic, doncs no es troba dins de cap guia campsa, repsol o petronor, i al mateix temps es situa on Jesucrist va perdre l'aubarca. S'ha de consensuar la data de celebració que es podria fraguar cap a finals de juny. Imprescindible portar conductor abstemi de retorn.

.- Assistència motorista a la IIIª Cursa Ciclista Internacional Junior "Terres de Lleida" els dies 23, 24 i 25 de juny. Els assistents, imprescindible portar la moto, gaudiran de 3 jornades esportivomotoristes amb carreteres tallades, banderins grocs a conjunt de les ulleres, pitos ensordidors i mossos obrint el pas qual Emilio Almazora qualsevol. Recordeu que als mossos se'ls passa per la dreta!

.- Dinar en honor a Sant Joan Queralt màrtir: a la partida de les torres de sanuy es celebrarà per 74è any consecutiu el dinar de germanor en honor al sr. joan queralt, pare al qual tot el món mundial es pot apuntar sense haver fet reserva prèvia doncs la casa es gran i no repara en "gastos". Aquest any com a primícia hi haurà actuacions en directe (el grup "los peineta" i el seu disc "la cintal pelo me tapa el kiriki", l'artista Star amb els seus performance i el poeta Carlos Queralt amb el seu llibre "mi hija tiene un novio megafashion"). S'espera que els pets i borratxeres es gestionin correctament al camp annexe, com a matèria orgànica rica en nutrients.

.- durant tot l'estiu, bàsicament els divendres o dissabtes i/o festes de guardar, la junta organitzarà sense previa avís piscolabis-sopars a la nova terrassa coberta per toldo del local conjunt d'Alpicat. El nou mobiliari ikeístic reclama un ús intensiu malgrat que el congelador ha quedat una mica coix, per la qual cosa els socis seran convocats a una reunió per establir una derrama i poder sufragar les despeses extraordinàries inesperades. El sopar serà variat, estant previst establir uns menús temàtics per cada trobada. En quant a la bodega, la junta ha negociat la compra de vi de la Vilella Baixa procedent de raïm varietat garnatxa-no-te-taquis que servit amb la temperatura adient permet una digestió tranquila.

si algun dels membres creu poder convocar altres events es prega comunicació urgent a la junta

6 comentaris:

Anònim ha dit...

si no agrada aquest misateg pues lo esborro i punto eh?????'

Anònim ha dit...

Després de la meva inquisició a un tema (que sé, prometia....)he de dir-vos que si que cal reunió de junta, omplir el congelador i estrenar aquests mobles tan enbonics de l'iKea, i disfrutar de tardes d'estiu a la terrassa d'aquest complex en comó d'Alpicat

Anònim ha dit...

la inquisició ha mogut els seus tentacles !!!!! i preten imposar-nos l'alcohol a les nostres trobades pisco-ludicas en la terraza de verano... abajo la inquisición, k se retracte, ke traiga tomatas i melonessssss !!!

Anònim ha dit...

i si hi ha reunió es tractar+à com a primer punt de l'ordre del dia l'admissió de nous membres hortalístics

Anònim ha dit...

Deixant de banda i també de costat el tema dictatorial i inquisitiu de limitar el temari d'aquest blog lliure, independent, gratuït i actual per part d'algu i que no citaré per no donar pistes, diré:

1- Bona idea lo de SOPARS A LA FRESCA, endavant aquesta interessant proposta i ja urgeix la primera reunió de Junta al nostre nou local social alpicantenc, que hi hagi algo per picar allò dels fideus al wop, o wob, o uob (cuina japonessa) i vi blanc fresc.
Es pot marcar el nom amb ganivet al nou sofa de jardí? al stil "Anchoa loVe Borroso"

2.- Falta datar l'Aplec lleidatanomanresà, proposo fer-lo a House Joseph, per quedar de putapena i que no tornin a venir pensant-se que som els misseries essent un local de renom (per a més informació culinaria consultar "Una gran jornada gastronòmica", encara que el Jesus ,paio dur on n'hi hagi, no farie fastigs al especial mariscada.

3 ja continuaré altre ratet, eh questoy enfermo.

Anònim ha dit...

Cartas al Webmaster:
aquest blog no te criteri, ni ideals, ni autoestima, ni res ... si es diu de fer l'especial Tal es fa i fiat punto.

Giveaway of the Day