21 de maig 2007

Festival aplequero: caragols vs. pernil


aquí estem, puntualment, tal com vam prometre, el dilluns post aplec, el dia triple R (reflexió(no bec mai més), recuperació (el cos ja no recupera com abans) i ressaca (hip, brupppt)). La festa, malgrat les absències destacades, va anar com s'esperava, amb estones de diversió espontània, estones de somnolència i estones de peloteo global (léase villo i sus alabanzas)

Comentar que per part dels anunciats absents família anchoveta, es van presentar 3 dels 4 membres... el diguessam membre viril, que a priori semblava que tenia tots els números per assistir a l'event i divorciar-se de casa seva, restava al llit amb unes angines adolescents i febre alta. Per contra, i malgrat no tastar l'alcohol, els altres membres van deixar el llistó alt... sobretot la nova adquisició que es va portar com un home gran sense plors ni caques destacables. La part fémina adulta va endur-se xiulits a l'arribar a la penya a l'haver fet una dura campanya electoral anti-aplec, i a la postre assistir com una membre més, fotent-se uns tips de ca l'ample i xuclant els caragols picants com si fossin fruites del jardí prohibit.
La família conde va patir una lleugera indisposició sabatina a causa duns bunyols de vent que més que vent tenien ventositats; per tot el demés, gaudir de la festa.
La miembro inquisidora en la seva línia, és a dir, amagant al seu hortelà per a que no li provoquem un sentiment de rebuig i repulsa.
La família webmaster ombra dividida entre aigües-llimonada i birres-cubates... bufff! com costa recuperar.

Com a fet destacable, i després de les presentacions, comentar que s'ha produït un fet històric en la banda... on saturday night, vam ser mereixedors d'un premi tombolero al estilo PAN, JAMON, XORIÇO I VINO doncs amb un 8 de bastos la membre embarassada va obtenir un pernil bèric i verídic al qual se li donarà curs en la terrassa estival d'alpicat durant tot l'estiu per decisió unànim dels membres presents. Caldrà posar-lo a la serena i dotar-se d'armament de corte per deixar-lo tremolant. La resta va transcórrer entre firetes, sortides excursionistes als mingitoris dels voltants, visites al pavelló on concertava el desconegut per alguns, conegut per altre, Conrad Son i sus girls (anchova haguessis flipat), comidas de germanor, passacalles amb només 8 membres penyils i algo de pluja.
Consti en aquesta entrada que alguns membres van ofertar fer un blog per l'any que ve, a la qual cosa el webmaster ombra va mostrar la seva conformitat sempre i quan no es faci la pilota ni al cuiner, ni als nous membres (ohh eren tots mossos? ohhh no et multaran si els hi fas la pilota? no es fotran la pilota al cul si te pones borde???), ni a l'arbre que fa ombra. Si aquestes condicions no es donen, es farà un blog alternatiu.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Aqui falta molt detall i detallets d'aquells que a mi m'agrada escoltar, eh? ja parlarem ....

La naturalessa es sabia, tots ho sabem però una vegada més demostra ser molt sabia o potser massa resabia i ho explicaré .... Durant les darreres setmanes preaplec i ja sabeu les dures negociacions que he tingut, tiras y aflojas, tiras y lo recoges sino allisequeda, la llauna al complert d'anchoas (lease mi family) havia concluit no fer gaire acte de presència a l'aplec, potser un dinar? ... la natura molt sabia decideix enfermar-me i postrar-me uns dies a la fi d'evitar conflictes, discussions, enfrontaments o fuges nocturnes, entre la resta de la Monjfamily i jo, i alhora per sincronia els germans Queralts Sicilian Mafia i jo. Doncs eix aqui el problema ... jo pringat al llit o casa amb traqueotomia a la gola per poder empassar un glop i la resta ... alaa ... por ahi ... aprofitant l'aplec. Però si era jo el que tenia que anar ....

Ese pernil bellotero espero ... le daremos el corte de gracia però no pot durar tot l'estiu .. a lo sumo aguantará 3 viajes.

Anònim ha dit...

estic amb tu anchoa ... ets un martir i un flojeras

Anònim ha dit...

jo de tu em separava sense cap dubte ... fora la tirania i la falsetat.

Anònim ha dit...

Deu sinyor.... quina creu deus tenir en la teva parella .. en lloc de quedar-se a vetllar-te ... de parranda .. manda güevos.
Anchoa independitzat

Anònim ha dit...

Lo que no els hi passi als Abus per l'aplec .... sempre algo. ...

Anònim ha dit...

alguna xorba espatarrant va venir a la penya preguntant per mi ??

Anònim ha dit...

No puc estar més putejat ... sense aplec i ara a currar i tb divendres tarda, sense estar 100% ... soc un gamerús.

Anònim ha dit...

se me explique lo del blog que xarlotejes al final ... nontiendo.

Anònim ha dit...

ositc... capullo mavia emocionat amb 8 missatges i tots son el mateix gammmmarús... jajajaja
el blog? si, la tia akella k fa fotos cada any... la bob marley... deunido com li fot al peta, entre plat i plat .. peta i risita... pues akesta volen fer un blog i el nando montoy etc... es la guerraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

detalls? pufff monjeta ke el cuerpo recupera lento i mal... ja tens ragó, ja... el tema detallao se dara en reuniones venideras con jamon a mano i cuchillo jamonero 1€de la vanguardia que te toca traer pq jo no tinc una arma fidedigna para tal evento... sen promete birra fresca a dojo... i trucaré al chicano por si sobró algo de picar jojojojo

Anònim ha dit...

no se qui sou però considero que us ho passeu molt bé i sanament

seguiu així

Anònim ha dit...

Ei! anxoveta val a dir que se ta trobao a faltar!!! L'aplec sense tú no era la mateixa i les chorvetes com que van olorar-se que no hi eres ja no can apareixer, x mi com a representant femenina ho agraeixo!!!!, encara que la secció chorvets tampoc era per morir-se.
Val a dir que et vas perdre un espectacle lúdico festiu el divendres nit on el teu amic ombreta va ser com sempre el cap pensant i que va animar als membres ja de capa a "caida " de la nostra penya. Al voltant del pernil i esos vinicos continuarem recordant els moments irrepetibles d'aqquest aplec.

Anònim ha dit...

que casualidad... sempre que jo no estic ho passeu de collons ... que ho feu expres u queee??

Ombra wey, dile a tu compadre el chicaaano que me guarde algo de los restos del dinar i alguna botella oli o mejor de Zaquiqueee, guate!. I para de posar anònims dien que passem molt be i sanament ... que si ho passeu be quan jo no hi soc i lo de sano, si tot ligh i sense colesterol.

Anònim ha dit...

Ombra lunera ... que vas fer divendres??? Canta o vindrem a buscar-te ....

Anònim ha dit...

divendres fou apoteòsic... es pot titular "el plàstic o divagacions aplequeres sobre la possiblitat de manipular la societat"

sa dexplicar en persona, però amb una video camara ara riuríem tres dies seguits... el k fa lalcohol...

Anònim ha dit...

T'magino, t'imagino, el deu quem va fotre .... i jo pringat, mecachis tot ja hombre.

Anònim ha dit...

pasa nada hombre, veo ke estmos conectaos a la vez...fue el papoteosis pero bueno... de fet tothom en parla. jajaja mig aplec va saltar un puñetero plastic jajajaaj tremendoooooo
i el numerito benny gil, puffff ni texplico

Anònim ha dit...

estas millor o k?

Anònim ha dit...

si tio millor, ara .... pa que ... pa sudar en el zulo ..

Ja, que vas posar una mena de valla plàstica pq tothom tingues que saltar-la al pasillo amagant alguna boñiga de cavall artítric.

Benny Gil? qui era el benny.

Anònim ha dit...

benni hill = preguntali a la queralt

Anònim ha dit...

una mica més de cachondeíto i el propietari de la fireta os corre a guarrazos ...

Anònim ha dit...

Pumuky ... confirma o desmenteix, si ho vas veure, totes aquestes explicacions de la llarga ombra, que també podria ser que l'alcochol li donés una versió ficticia i augmentada de les coses.

Anònim ha dit...

Anxoveta elque et vas perdre!!! realment els teus amics van estar sembrats, l'idea de la cinta al terra va ser memorable i el Benny Hill sense paraules, encara ric ara.
No exageren ni una mica, penso que el toro mecànic (degut també a l'edat) ja podem anar-lo deixant i fer un recorregut pel Benny Hill, això si potser haurem de pensar en anar-lo gravant i treure unes pelilles...

Anònim ha dit...

benvolguts faig una nova entrada titolada BENNY HILL, pq l'ocasió ho mereix, no?

Giveaway of the Day