18 de maig 2007

SABEMOS LO QUE SUCEDERA ESTE APLEC, FORASTERO
Cervessa, la protagonista de la festa. Aquesta es la cara amable de les primeres 10. Fresca, apetecible, con limón, divertida, social, risillas vienen y van, puntillo gracioso, que risa Marialuisa, que bien que entra, que bien lo pasemos con Isabel, abrazos, exaltación de la amistad, flirteos, piropos, apretades, txapelar ... son variacions dels síntomes que demostren ja que sobrepassem la dotzena de rubias tragades.
Finalment ... i per no perdre la costum, el consum d'espirituossos ha estat més alt del previst i anem a dormir una mica passadets. Jodeerr, el despertador per anar al pasacalles? ja? si m'acabo de tumbar a dormir fa 10 minuts. No ho entenc, qui mal de tarro .. si tampoc no vaig beure tant ...








Lunes laborable. Fatídic dia pel que ha tret profit de la festa i no pot agafar-se dia personal amb qualsevol excusa bananera, ens sentim fisicament fatal, prometem no tornar a beure com si hi fos la fi del mon, ens cal repos per la recuparació de la fauna i flora intestinal, reproducció dels lactobacilus estomacals a base de caldidos i aigua, recerca de les neurones desaparegudes, neteja de les sabates lluides a la festa. Pero que bien que nos lo pasemos!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

vaja vaja, tots a casita descansant de l'aplec, no? .. però si no vau anar al pasacalles???? quels de la paris eren 8 ... que els vaig veure per la tele ...
a vore si em passeu una necropsi del que ha passat ... que aqui el mes ruc de tots a treballar si pero a l'aplec no.

Anònim ha dit...

Hello, anchoa, ke tal? la veritatésque l'aplec sense tú no té colore, la cervesa no tenia el mateix gust i la chispa la van posar altres xò no era el mateix, l'espectacle no va existir. Ei!! amb pasacalles o no avui és treballa, només hi ha un espavilat que es queda a casa recuperant-se.
El pasacalles no sé però altres membres de la teva family si van sortir a la tele i el teu amic ombra tb va xupar una mica de càmara, encara qe d'esquenes, bé, ja parlarem que hem començat a omplir el rebost d'aquella parcela comunitària d'Alpicat,amb un bon pernil!!!!!

Anònim ha dit...

Deu ser una paletilla de tocino triquinític i supurant greix a la tapisseria del cotxe, o sigui que ojito amb els parasits intestinals que van molt be per fer dieta dura.

Pumuky, tu deus estar en algun partit politic, no? tanta bona palabreria, tant ensabonar i tant toquecito en la xepa es altament sospitós .. ah! ja se ... es pel especial Hortícula tallat de socarrel (nunca mejor dicho) eh?? ... tens mala conciència, eh Pumuky .. uff i no vas anar al pasacalles ... mal, eh?

Anònim ha dit...

si ja els vam veure als familiars i amics teus, era el reportatge televisiu sobre els latins king, m'jñetas i altres tribus com les reductores de caps, els jibaros que li van reduir al Milanes el cap i la titola per hobbie.

Anònim ha dit...

pernilet acompanyat de patxaran fresc ... cojonut, aquest divendres inaguració estiuenca del local social, tothom convidat.

Es prega portar algun suministre evitant bosses de cacahuets caducats, fuets barats i llaunes d'olives, tingueu una mica de categoria i "savoir faire".

Anònim ha dit...

i tampoc barres de turró, que ja sabem que son restes del nadal i de la merda del lot d'empresa, i per cert, que hi foten els putos dàtils sempre?

Anònim ha dit...

joojjojojo el tema peloteo sencomana, villllllo ponme una canyita k soy de primer año i mosssu

bueno, vec k se mesta insultant i no com a altres ke els pilotejen brutalment en pumuky? jo avui he currat des de les 8 menus quarto vales? ei, i podent fer festa por la jeta vales????'


i lo de la jhuerga... habla por ti, el njeta se notó ausente en las escapadas mingitorias, res mes... la diversion fue suprema... el plastico, el jamon, el espectaculo de tarde dominical benny gil... pufff pumuky... como sigas asi se recuperaran los temas pendientes i igual pillas jajajaja

con cariño, siempre tuyo

Anònim ha dit...

i si!!!! jo tb me vist a la tele, antena 3 eso si.. brrrrrrrrrr detras justo encima la chepa del Abu... charlotant animadament amb lo moises alpargatas


ke savoir faire... ufff i sin texto, ke

Anònim ha dit...

es veu que l'Abu fa fer una exposició extensa sobre alguna divagació mental de la gen gran, pero se l'enten al parlar?

Anònim ha dit...

a no se quin canal de tv vaig veure entrevista durant el pasacalles a alguns de la Paris, aquell de les ulleres q penso es la parella de la que dius del blog, porritos i fotos. Els de la Paris eren uns 8 i no portaven ni la banderola ..

ombranchova ha dit...

ensastament... 8... el joan escobar, i sus amigos (3), el porritos... i poco mais... pufff , tio si faltes tu no hi ha aplec, nomes petits parxes... torna, anchoveta tornaaaaaaaaaaaaaa

Giveaway of the Day