09 de gener 2008

arguiñano

avui farem un homenatge lloança
fa temps que estem per aquí i sempre he volgut retre un homenatge al mestre Arguiñano; de fet, l'latre dia sentia en una conversa nadalenca que el tal cuiner graba els programes mig pet... he de dir que no ho crec però si així fos, no ho trobo tant malament, tothom ha experimentat l'exaltació de l'amistat primer grado de beodo... al cap i la fi, qui pot veure aquest programa diari de cuina cap al migdia? doncs marujes, dones embarassades, marujos, jubilats/ades... i com normalment consta d'una recepta rica rica i barata barata, i un parell d'acudits molts cops ben guarros, doncs no fa massa mal a ningú, tot i que si cal criticar-lo també es pot fer... clar...
En concret, m'agradaria incidir en la mina d'acudits que aquest home diu sense pensar massa i quasi tots ben verds, com les seves verdures... k cabron! Serveixi aquest post per retre un homenatge a un basc campetxano que fa receptes barates... a la T.V. pq es comenta que al seu restaurant cobra un ou i part de l'altre, tot i que segons ell "los güevos de Arguiñano son güevos de los buenos... con tres yemas!"
ACUDIT: Va un señor a un restaurante con unas ganas increibles de comer caracoles, va, le pregunta al camarero si le queda alguna racion, al q el camarero contesta q le quedan dos raciones, el sr. le pide las dos raciones y empieza a satisfacer su antonjo a caracoles.Cuando ya va acabando, coje un cacarol q tiene una pinta buenisima, empieza a chuparle y nada (imaginar a Karlos haciendo el gesto y el ruido del tio chupando el caracol ), y nada, el tio dale q dale a chupar, (mas ruido y mas gestos) y nada de salir el caracol. El tio muy mosqueado, acerca el ojo al caracol y mira dentro para ver q hay.Esta el caracol en el fondo, espalda contra la pared, manos arriba y con cara de y le dice al tio: - Chupa!! Chupa!!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca Arguiñano, és el millor, i el tio està com una regadera, xo es lo que veus!
Un acudit dels seus:
Un senyor llegeix un anunci
Senyora ensenya Bulgaro!
i el senyor va a la direcció peròsurt dient:
Però el Búlgaro era un idioma!
Visca Arguiñano viejo verde

Anònim ha dit...

- hola, buenas tiene una planta k se llama melametes?
- melametes?
- venga va, haré un esfuerzo

Anònim ha dit...

Particularment el show del Argui el trobo lamentable i penós i es molt posible que vagi mamat d'algo tòxic, no seria estrany vistes -escases vegades- les seves actuacions, els seus càntics, acudits, disfresses, shous en general.

Per acudits, el Eugenio, el
"Saben aquell que diu ..."

Esto es un tio que va al oculista. Le dice el oculista "Caballero, que letra ve usted en la pizarra?" I el tio diuuuu "La A". Diuuu, no se precipite, por favor, fíjese bien, que letra es?". I el tio diuuu "La A". "Está usted muy nervioso y me está poniendo a mi, por última vez, que letra es?" I le tio de nou "La A". Espitxant per lo bajini el oculista se acerca i diu "Coño, pues es la A"

Bon dia. Bona feina.

Anònim ha dit...

Aquest de la planta nostasmal, el posaré en pràctica al Lousiana "men pones un cubata melametes???"

Anònim ha dit...

Si, bona feina ahir, heu fet una mica més del cupo. Enhorabona fraudes -d'hisenda-

Anònim ha dit...

Ep ..., matino perque tenia mono de blog, clar.


I poca son també.

Fins desprès.

Anònim ha dit...

aviam... no trobeu k arriba un moment donat a la vida en que les 6'30 sembla k sigon les 12 del migdia???
primer lo segla a hores impestestives... i ara lo ancho-va a les 6 del matí... després dun llarg viatge a terres castellonenenenenenses... aixo no em quadra... ano ser que ahir et deixessin rendit i fessis alguna migdiadeta per la murallademorella... uhm!

cuideu.-vos pq aixo no es normal eh?...

Anònim ha dit...

va comencem el dia amb bon humor, otro xistecico darguiñano...

"De Nápoles al cielo
El avión empieza a dar tumbos en el aire, cada vez más fuertes, aparece el piloto por la puerta de la cabina con cara de angustia y pregunta:

- ¿Conocen ustedes la frase "ver Nápoles y después morir"? Pues asómense por las ventanillas. Ahí está Nápoles..."

Anònim ha dit...

I ara una historia real de los años mozos en colegios de pago pagados por los padres i mal aprofitados por los hijos...

- ¿Qué tal en el cole, Jaimito?
- He hecho una redacción que ha conmovido al profe.
- ¿Ah, sí?
- Sí, me ha dicho que daba pena.

Anònim ha dit...

per cert, ta surtit l'acné juvenil del anchovanielet? pq tu... como lo pillas todo i en tu empresa te dan manga ancha pa las bajas laborables... pues... a la que vegos un gra tel petes i k surto l'efluvi per tot lo cos i lo lloc on siguis... ves a esmorsar amb lo chepetomilanés i lo fpionescipión, jeje...

Anònim ha dit...

Estic fort com un roble, des del darrer constipat de fa una setmana no he pillat res, ara bé, diuen que s'apropa per la propera setmana una pandemia gripal ... reposo más agradecido se avecina vecinacañónquetengoenfrententoplessenlaventanaaaaa ...


es bromaaaaa .... tal vez.

Bom dia de nou a tots.

Anònim ha dit...

Es broma en serio, no feu ara tot el matí elucubracions mentals i busqueu excuses -com sopars i/o dinars- a mai house.

Anònim ha dit...

ei... pos hagase un esmorsar que sera cuando la toplessera estigui pletórica no? venga dismen dia i hora... de 6 a 10 minim no? es per planificar lagenda...

ah i no es un elugubraciong...

Anònim ha dit...

i una altra cosa la pandemia gripal-catarral esperada para la setmana qui ve , ha arribat aquest, no es broma, ho trec duna informació facilitada pel colegi de farmaceutics... en serio... aixi k si no las pillada pues... date por sastifecho...

Anònim ha dit...

es que hi ha gent que son molt adelantats i precipiten els aconteixements sense esperar el mogollón. Jo esperaré a que arribi oficialment la grip, la propera setmana no estaré operatiu, estaré fent-me alt al llit, ja que diuen que al dormir es creix encara que la ciencia diu que al relaxar-se els ossos de la columna s'estiren, però molt poquet, en resum, que tots aquests dichos populares no tenen majorment base científica i si molta tonteria, que també està be ja que es la salsa barbacoa de la vida, que ja fa falta i salsa fina i suau no com uns famosos spaguetti au engrud que cert arginyà amateur practica o millor cuina o intenta.

Jastá ...

Anònim ha dit...

fdo: anchova?

Anònim ha dit...

No es el meu estil ... jo em decanto de canto cap el Ion apostolar.

Anònim ha dit...

ja mu via semblat pero a esas horas? no estaria pegando 5 polvos el tio, i entre polvo i polssim pues a profitat per divagar sobre tema libre?

Anònim ha dit...

Es posible que tregués el polvo d'algun armari, pegarlo a eses hores ja lo pongo en duda.

Anònim ha dit...

La prèctica de gravar mamat no es un invent de arguiñano, us recordo que ni va haver uns que pel famòs video d'aniversari del Dr. Pestanya, pelin mamaos ibamos no ?... Per tant res de nou l'argui!

Anònim ha dit...

Como mamats? nosaltres potenciavam la xispa interpretativa.

Anònim ha dit...

akest diumenge em fare amb el cvideo objeto del deseo i el vurem, k vos sembla??? reunio!!!

Anònim ha dit...

REUNIO ! SINCRONICEMOS NUESTROS RELOJES .... EL DEL MICROOOOONDAS )))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))

Giveaway of the Day