14 de gener 2008

els 35

el dia 22 de gener del corrent farà anys la benvolguda PUMUKY
per tal raó s'ha dignat, no com altres, a organitzar un dinar, sopar u lo ke surja en su pisitonidocuartoscuro de soltera; des del blog l'animem a dur a terme celebracions on, com tots sabem per altres trobades, corre l'aigua, el vi, l'aire i la fèrum pernilera.

Transcribim un POSSIBLE TIMING DEL ÀGAPE que ens ha remés la susodita amb possibilitat de tenir variacions de darrera hora:
  1. recepció dels invitats a l'hora prevista tot collejant a qui arribi tard per part de iolandapumuky i el seu ... el seu ... del seu richiequilibri balanx predicator in sujeto
  2. assortiment de birra adojo per tallar lo gel inicial donat questem a l'hivern i al pisitonidocuartoscuro només s'hi va al que s'hi va, no? i pa un ratillo no cale gastar gas ni calefacción
  3. salutació inicial de la homanoseada con especial mencion a las nenas i al machotexvaricélico que aviat farà un any i ja toca que camini
  4. pausa sigarro pal qui fumo i pa los que no que los acompanyen per solidaritat amb el consegüent diàleg para sordos
  5. preludi gastronòmic: delicatessen al nivel de foie de pato primogènital i altres plats de la cucine
  6. primer plat: es troba en recerca i captura
  7. segon plat: persegueix al primer plat
  8. caldos de la regió així com mostra de vins de la zona zamorana de la que es oriunda pumuky girl, doncs aqui no podem fallar amb gasosa casera (HOHAVEUVIST???), no hi haurà vins de chumilla, doncs ja chumareu prou amb vins sense cognoms
  9. postres vàrios amb força nata pesonera que sasgotarà si no ara, a l'hora del café i asing evitamos que el susodicho balanx, desmemoriau i despitralaupacdins tras lo patxarana, faci lo saltoltigre con calzon rojo malva ataviado con un sustenidor arrepleto de la susodicha nata pretenent k pumukyrallaenmedio xurrupi fins la varilla del citat sustén
  10. café i espirituales negros cantats per ex-panx i papitopanx a duo o a trio, amb coros de pestanya arrepicant lo terra amb les seves sabates punta plana
  11. risotades i exaltacions de les amistats amb ball de fi de festa obert pels reconeguts ballarinsdanzarins ombranchova, estant a las palmas lo predicatormen i lo pestanyagruñ; klanker no podrà fotre res pq se li haurà juntat lo nas amb la boca de tant riure i tindrà veritables poblemes per amagar les genives durant algun moment
  12. al llarg del tiberi es parlarà del blog amb fotocòpies del mateix per nar llegint, ay no! perdó que alguns no en volen ni sentir a parlar del mateix, serà que no sabem entrar? perdó perdó cadascú k sho llegisca por lo bajini quan vagi al w.c. ben sentadet al trono i si sescau que algú deixi enrera la seva merda de retrenyiment, laigua del proper segre sendurà lo que no s'ha pogut deixar a casa.

la vetllada que serà a l'hora del dinar, bàsicament per a que les little girls puguin aixarramplar-se a sus anchas por tol loft, disposarà de sales de relax i silenci, almohadons no babats, coixins de pluma de pato mariconlesbiànico on les fèmines del event han promés guardonar als seus estimats d'un numerito sin hablar de dar aire con abanicos de plumas d'una durada de 3 hores i escacs, pel que sàpigo jugar (també hi haurà lo tres en ralla)

per últim es farà una fogata amb los marcs de porta i finestres per tal d'encendre al mig del menchador el darrer peta holandés en honor a los caidos, tropezaus, giñaus-a-litros i risitas.

a lhora que mos foti la gana marxarem no sense haver recollit el que ens hajo caigut i no sense assegurar-nos que lo predicator parla a risc d'arruirnar-nos a comprar patxarana i altres liqueurs!

46 comentaris:

Anònim ha dit...

Ombra, estàs lanzao, cuanta extensa creativitat literata despilfarres en aquesta jornada. Avui estàs iluminat i tocat pel dit de la sabiduria, de la redacció i el de rascar el anus.

Anònim ha dit...

Més que iluminat jo diria que el peta d'holanda se la fumat ell sol i en un cuarto hermètic i petit per a que li fes més profit !!
Vaya verborrea que tiene el tio!
Cuanta de labia!!
K no t'han deixat dir res aquest finde u k?


Total en pa cuando el cumple comida o cena?

No se si ho heu dit però es que m'he perdut ombra.

Jo com sempre als cerdos de ubeda!

Anònim ha dit...

K ombra, ja se t'han secat les idees no?
Et tens que saber mesurar, home, no cremis tots els cartutxos en un rato i ara que a la ley seca no...?

Anònim ha dit...

estic aki vigilant

Anònim ha dit...

tic pensant... dema, gran redaccio amb larticle ION, PREPARATE ALGO DEPICAR, K VENIM A FER VISITA DE MEDICO

Anònim ha dit...

k? klanker? donant pel gullate i alego adios? amos hombre, ho haveu vist!!! ´brásevisto...

Anònim ha dit...

hello gent del blog. Ja sé que feia molt temps que no apareixia per aquí però la veritat és que estic estic força enfeinada, i lo destraler no em deixa fer res en el meu temps lliure (que és poc).

Anònim ha dit...

REUNIO REUNIO REUNIO!!!
BON DIA DARLING! la teva aparició fulgurant al blog mereix una reunió per analitzart l'reaparició de la persona que al llunyà estiu de 2007 va trasbalsar lo blog junt amb lo seu marit lo segla.

com va tot? enfeinada? ja ho suposem, però a que continuaràs entrant una miqueta cada dia, o cada dos dies... res... per fotre una mica de canya... es que si no... plorem... a més les repes son bonetes, coi, ja quasi van soles i lo segla... lo segla... k vol dir que "no et deixa fer res en el teu temps lliure?" ejem... no volem fer judicis a priori... ejemmmmmmmmmm...

bé... gràcies per reapareixer i nomes demanem que de tant en tant ens facis un missatget, ens alegra de debó!

Anònim ha dit...

HOHAVEUVIST?????????????
KI DEIA NO SE KE DE PROMESES DE CAMPANYA INCOMPLERTES I ALTRES BAJANADES ?????????????????
EXIGEIXO UNA SOLICITUD DE PERDÓ I UNA DECLARACIÓ SIGNADA DIENT QUE EL OMBRA NO PARLA PER PARLAR

I EM PORTARÀS MIL PAGINES COPIADES ABM LO SEGUENT TEXT "anchova xarlatan, ombra sempre envant; visca lo blog, visca el vi, visca lombra qui el va parí"

ja ho saps... HO HAVEU VIS????????????????????????????????????????
TEKIERES CALLAR???????????????????

Anònim ha dit...

UUUUHH!! Fueraaaa ! això és un muntatge propagandístic i publicista estil el tomate, o una casualitat absolutament azarosa de la vida habilment aprofitada o a fet falta una contraprestació ves a saber de quin tipo.

Anònim ha dit...

ei, a mes del kem vas dir em dius mentider? la darling ha escrit per ella mateixa, i encara diré més, akesta no es la persona que jo vaig pensar per a fer una entrad al blog estelar... asing k al dato pq la cosa va de veres... es la darling, truca-la sino, tontet!

i la klanker? encara lasperem ahir nit...

Anònim ha dit...

anchova... andeparas hoy? revisita morellana? no fotem eh? aviam si et fotran un susto al estilo los 40 subnormales jajajajaja... o ta tocat la loteria i estan tapant forats???

no pregunto per pumuky pq encara deu dormir...

Anònim ha dit...

Jelou, bon jour Ombra, estic per ací com sempre.
A tapar forats vindràs tu i tot el klan ombruno quan comencin les reformes i a fer la mudança, i a posar el reg, i a penjar quadres, i a llaurar l'hort -aqui demanaré consell a lo balanx, paio experimentat tinc entés, i potser fins i tot un dia a dinar -sardinitas en aceite que porten molt ferro .. de la misma llauna ensi.-

Anònim ha dit...

Agradable sorpresón la salutació nocturna de Yesmydarling, patriarca i cap visible i responsable dels bronzellats.

Benvinguda un altre cop i no facis com lo tirano de bergerac de lodestraler apareixent menos que lo Guadiana en època de sequera.

Esperem contar amb la vostra presència on-line, busqueu un foradet dins l'atapeïda jornada per nosaltres.

Una abraçada a tota la family.

Anònim ha dit...

ho haveu vist??????????????

lo anchova fent la pilota!!!!

Anònim ha dit...

Ei,estic entusaiamada dues entrades on sóc prota en menys de quinze dies!
Gràcies, i ja anirem informant sobre l'evento en questió!
I si Ombra quina capacitat i verborrea tens gastes! Bé avui toca reunió, osigui que fins d'aquí una estona llarga!

Anònim ha dit...

sempre fent reunionetes, que sospitos tos tos, les feu al cuartitoscuro que diu l'Omb i allí en la foscor succeïx de tot lo del pervers mon? aayys los cuartitos ..

Anònim ha dit...

claustre en quarto oscuro????????? esto merece una entradita suculenta, sera la tercera vez en 15 dies que seras prota!!!

us enyorooooooo

Anònim ha dit...

anchova... m'enyores?

Anònim ha dit...

flojeras i catxo monyes

Anònim ha dit...

aqui fa falta alguna entrada tècnica i complexa que em permeti explaiar-me i recrear la meva basta cultura general. Volem un tema actual, novedós i que permeti desenvolupar i profunditzar des de diferents òptiques i punts de vista per cegatos.

Ex: Atur, dolar vs. euro, inmigració, canvi generacional, poesia o narrativa, prosopopeia cultural, drogues, tendències consumistes, taxa intelectual, canvis geopolítics, politica comunitaria, el tercer món, energies alternatives, nuclear el futuro? ...

Anònim ha dit...

... rebajar el vino con gaseosa; menestra verdura o macarrones boloñesa;
4x4 o matados con 4x2;
decir sandeces -anchova- o mantener el silencio -balanx-;
cuartoscuro o luzencendida;
técnicas de toma temperatura -anal vs. sobaquera- análisis IFO puntos fuertes puntos débiles, rotura de hemo;
Alamus, restorant Pantera Rosa vs. Gasolinera aroma txera ...

Anònim ha dit...

yin yan
zipi zape
tubodescape

Anònim ha dit...

nostoy pa temas serios pero me sacude parlar de l'ipc que ha estat un 4'2% i la pujada de les despeses de la cistella daliments... i també dels lloguers !!!

Anònim ha dit...

I continua pujant! Al dinar potser que vingueu amb un taper cadascú (ple eh!!!)

Anònim ha dit...

TAPER? langles no laproves si no estudies força eh?
tupper ware, repit please!
tupper ware

Anònim ha dit...

ja sacabat lo quartito oscuro? el anchova en te un a la platja sense pany ni osties... k te lansenyi si vol...

Anònim ha dit...

Nois/es, lo finde ens el venen com amb bona temperatura dentroloquecabe i sol solet vinem a veure vinem a veure ... Per que no dissenyem una logística facilona per una sortideta a xafar algo de neu humida estilo pixapins?

Com teniu l'agenda? segurament encara per treure la funda ... vinga totils, movem lo cul i fem una activitat a Cerler, Lake Caspe, ascensión al Kilimanjaro Restorant o un guateque al quartito.

Anònim ha dit...

HOHAVEUSENTIT !!!! ..emvaparí ....
una activitat socio-ludico-gastronomica-esportiva-ditxaratxera

Anònim ha dit...

Més datos per sortida plis

Anònim ha dit...

eso, mes datos
se esquiara?
de dia?
de nit?
dinar on?
esmorsar?
i els mes peques?
i las otras?
i kien?
pa mi kencara fotrà un fred del carajo
jo vaig proposar al març
alego no digueu
forfait i tot?
de temporada¿
portaras lo mono?
i la mona?
dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades dades

Anònim ha dit...

He regardejat l'agenda i tinc un compromís innnnneludible ... penjar un quadre, ho sento no estaré disponible.

Anònim ha dit...

escurriendo el bulto, digamos

Anònim ha dit...

tirando tierra, vamos

Anònim ha dit...

PREMI 35 anniversari pumukial i 35 comentari fet.

Anònim ha dit...

jambo no es pot ficar la mel als llavis i no lleparmela eh? asing k si la cosa sa de hacer sace i sino pos se calla... eso si... nantros tenim una de dos mesos i un dia, cual condena (pobreta santa) que no sabem que fotre ... pq a sota gero 6 hores pasando ke vas delirando... sacaleches? pan con leche? tepegoleche?

Anònim ha dit...

anchova... una pregunta... a tu et costa molt escurrir el "bulto"?

Anònim ha dit...

ya mos hem nat... cagondem kin personal... darling are you there???

Anònim ha dit...

ja he perdut 100 g ...


... de mortadela olives que per mi que s'ha quedat al super, emvaparí mangantes.

Anònim ha dit...

quis vol apuntar a una competició internacional de caniques i no val a portar boles xines, juo juo juo

Anònim ha dit...

pilleu?

boles xines, jo jo jo ... hi havia unes caniques que se'n deien xines
boles=caniques

panolis, marededeu ... personal

Anònim ha dit...

ja ja jaaaaaaa, boles xines juo juo, me parto, uumm i tampoc no val portar-les posades malalts jo jo jo
Viciooooooo

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom, en especial a la yesmydarling.
Avui he estat fora de servei durant tota la migdiada. Estaba a l'oficina i no he pogut dir-vos ni hola es gener i s'atança el 21 i el 30...

Anònim ha dit...

M'he perdut i no se que tinc que dir-vos però crec que la sortida comentada més amunt o 1 de 2 es fa un cap de setmana ben fet o es fa xafar neu una estoneta i de cara a la ludico-grastronomica-dixaraxera, es a dir dos bolazos de nieve en la cara i cap al refugi (lease restaurant) a dinar.
Pero crec que valdria la pena montar-ho una mica més be no creieu?

Anònim ha dit...

a yo ma mastá bé sortir amb dos bolasos nieve i un restorant calentic...

Anònim ha dit...

SALENSIO I A DORMIR, COI...

Giveaway of the Day