16 de gener 2008

sortida gastroflujohiverturística

bon nit o bon dia segons com i quan i on
darrerament estem fent una sèrie de "ordres del dia" i per tant seguint amb aquesta línia proposaré una per l'excursió que Anchova PoWer I va proposar ahir, i després es va desdir, però ja està dit; per tant, los AMICS DE LA MONTANYA o també anomenats AMICS DEL GRUPO GAFITAS
  1. 8'30 (8'00 pels tardaners) sortida de Lleida rumb a les cerlerianes terres cota Ampriu esmorsats però amb los ulls ben oberts i a la guait per si algun dels retonyets te retorsijons, gomiteres o ploreres d'anyorança versus casa seva. Es ben sabut que l'itinerari es pot variar inclús el destí però cal fer esment que tal com ha nevat no trobarem neu per xafar i jugar tranquilament a una cota més propera a Lleida, tot i que si fós així s'atura el cotxe i ja em arribat, no?

  2. 10'00 aturada tècnica per estirar cames i respirar aire pur amb dia assolejat després de deixar enrera la nostra boira, a la vora d'un embassament sec on podrem avistar fangs i lodassals varis, cosa que no es veia des de fa 300 anys i que ara es veu´rà cada dia que vulguem si no plou

  3. vora les 11'00, xino xano, arribar a terme, es a dir, a la cota 2.500 Ampriu on no caldrà agafar telecadira per pujar a axafar neu. Alguns tindran mono de esquiar, que es diferent a tenir mono de esquí, però avui no és el dia, xics!

  4. des de l'arribada fins a la 1 del migdia, fotos, videos i bolassos de neu seran la tònica general amb més o menys divertimento de tuthom. Alguna altra necessitarà avituallar-se de tant cansat viatge i sagafarà al tetamen qual posesa d'on encara no sabem si sortirà alletetalamama o cubitos de llet qual caldo de pollo Gallina Blanca

  5. decissió conjunta sobre on anar a dinar ja sia a lo poble de benasc o ja sia un pelet més avall al poble de Santaliestra, a uns 65 kms de pistes, i a uns 85 de Lleida. En tot cas no faltaran los tòpics típics d'un dinar montanyenc.

  6. Tornada no sense abans cantar lo cant dels adeus tots agafats de mans fent una rotllana i donant saltirons qual poseso sardanístic, amb acomiadament en ruta per tal que cadascú aparqui a lo garatge de casa seva sense més dilacions

Es recomana roba de tapar, guants vàrios, gorro herència al estilo marinero pel sol utilitzat una sola vegada per una tal Anchovanna a la cota Ampriu, líquids per evitar deshidratació i algo de crema facial protectora de inclemencias del temps. Així mateix cal portar uns vehicles dignes de l'ocasió, res de 4x4 16 que gasten massa tot pujant perfectes carreteres asfaltades, doncs no ens enganyem no farem fora pistes.

Es prega us apunteu amb temps especificant nº de persones que assistiran, nº de boles de neu per cap i qualsevol altra acotació que culgueu dir. Gràcies i endavant les haches!

53 comentaris:

Anònim ha dit...

durante la pausa.juego a cota ampriu es comprovarà lo que val lo qasqajo i lo k val lo tuston...

Anònim ha dit...

Perdoneu, però de quin dia estem parlant del diumenge? dissabte?
Va en serio!
La Maria ja em podrà tornar la bola de neu que li vaig llançar i que em te guardada en la seva retentiva i el seu subconcient?

Anònim ha dit...

És important que poc a poc els traumes de la infància es vagin superant i k la chiqueta tingui la opotunitat de tirar-me la bola de neu en tot el careto.
Un altre alicient per la sortida!

Anònim ha dit...

es pàrla de diumenge
i la bola lastem preparant a casa i ja medeix metro i mig de diàmetre...

Anònim ha dit...

la familia ombra con su nueva churumbela Ona i su churumbelota Maria serà present en tal aconteixement si la situació no varia en quant a virus, mocs, febres i demás família hivernal que en estos dias mos acompanya

grais

Anònim ha dit...

Ja parlarem en un principi no tinc res, però a veure que tal !I ja m'agafare un casco!

Anònim ha dit...

k vol dir a vore k tal?
ke tal estas? pos anyorat...

Anònim ha dit...

se conoce que la familia ancho-va està fent una reunió urgent de darrera hora amb un unic punt a tractar a saber:
1.- anchova pater, cale portar lo mono colorines a un dia de xafar neu? home... te collons!

de moment son 3 contra 1, doncs el paio senyora un munt de lepoca mono coloritos i de lepoca orion con cadenas de bolas de respaldo i vol rememorar tal situació. la resta de família han mirat docupar lloc a altres vehicles camuflats del pater, pero davant la impossibilitat de fer-ho fletaran un manolovolumen amb vidres tintats i ulleres de sol a lo mosca per assistir-hi

seguirem informant!

Anònim ha dit...

la familia ampliable del dr pestanya no expressen ni expressaran el seu parer via blog, i si apreteu pues via oral tampoc, pesats!

Anònim ha dit...

fe de 10 on sou?

Anònim ha dit...

menosmal

Anònim ha dit...

eii, apuntad 20 q nosotros tb venimos!!!!!!

Anònim ha dit...

sólo??????????????????

Anònim ha dit...

On sou tots avui, l'Anxova a l'Unipreus segur que fan rebaixes!
A mirat armari i no sabrà que posar-se diumenge!

Anònim ha dit...

Casi solo que me voy a comerrrrrrr!

Anònim ha dit...

jojoojjooj... pumuky moltes vegades te llevas el comentario con sorna, pero avui, ara, aqui... una matricula d'honor per al teu comentari sobre lanchova, lunipreus i lo ke es posarà el diumenches jojojoojjojo


boooooooooooooooooooooooooooó

Anònim ha dit...

Gràcies, gracies!!!
Però facilón ha sigut facilón!
tothom dinant no?
Fins després

Anònim ha dit...

Ola (de mar salada), he tingut un matí de lo més liat, reunions -al quartoscuro-, trucades -a linees eròtiques-, visites -de pofesionals suqui suqui-, càlculs -escandalls- i café copa i puro.

Cony, ara torno .....

Anònim ha dit...

Ja! k tal el migdia a l'Unipreus es compra bé a quin has anat?
Unipreus Oportunitat!
Unipreus Caparrella o bé Unipreus Carrefur!
On es compra millor amic anxova!

Anònim ha dit...

I si realment has tingut dinaret, cafê, copa i puro? Aquest ara torno que significa un apretón amic Anxova, un momento Allbran,
Oh, es que se t'ha quedat enganxada la cremallera del teu nou mono d'esquiar mestres t'ho estas provant?

Anònim ha dit...

amiga pumuky, el amic anchova es el rei de los paretujones post-lifares... i no veguis com corre eh? un dia va fer el tram des de plaça europa al costat del australià fins a casa seva, en total segons la guia campsa 725 metres en menys de minut i mig... i alego espera el ascensor, illavors sembla k ja cau ja cauuuuu... pero no, lesfinter te una forsa descomunal, i alego fot les claus al pany i alego lallum, la braagueta... el calsutet gallumbo shorts... i pam!!!

per tant daki uns 3 minuts estara de tornada doncs haura anat a casa a giñar, tambe tenint en compte k es l'amo i fot el que li rota que pa eso manda, ostia!

Anònim ha dit...

paretujones = apretujones, perdon!

Anònim ha dit...

ei pollastres, deixeu-me respirar que semblo el monigote dels catxondeos i la rialla del blog, que jo sóc un paio conegut -malament però conegut- i podeu ferir la meva sensibilitat i el meu honor -d'experimentat esquiador-.

A mi no em cal anar al Varispreus a buscar res, tinc un fondo d'armari i a més d'un frente i 2 laterals i més, un parell de portes amb una cosa dorada que serveix per estirar la porta amb comoditat sense necesitat de deixer-te les ungles.

He de reconeixer quel comentari pumukià al respecte ha estat agud tirant a esdrújulo... per cert, te vas anterar, uuy uuy a partir d'ara .... jo jo juo .. pánico mononucleosic anchovetà.

Ja torno, one moment.

Anònim ha dit...

pero tu ke fots? treballes en una centraleta o k? tan recolocat a porter? de fungolín me referixo clar...

Anònim ha dit...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz...

Anònim ha dit...

he notat un descens de missatges i posts al blog amic on vam iniciar la nostra andadura blogista, no? anchova?

Anònim ha dit...

ei companys, que tal esteu?

jo també estic amb la grip, pero vec que no he sigut el primer del blog.

bueno espero participar en aquest blog entre febrada i febrada.

adeu.siau

Anònim ha dit...

Que més voldría que estar a la centraleta, acabo de descarregar un camión, portava una caixeta de justet 1 kg per nosaltres, estic fins al capdamunt d'aquesta explotació laboral, on son els sindicats? ah no, que jo he de ser més simpatitzant de la CEOE, manda webs.

Anònim ha dit...

ostias un griposo mas... ara kestas a caseta calentet i enfebradet, doncs... practica el blog , company, si?¿ per cert, i akell pitarquense pitarqués que treballa amb tu, k es de la seva vida? encara pixa de costat? encara seixuga la gota amb un ditet i alego el llepa????

cuida't

Anònim ha dit...

Efectivament, i això que la miro poquísim, en serio, però la pasada setmana o l'altra vaig donar un vistazo i realment un notori bajón.
Això si, no seré jo qui torni a fotrel nas allí, s'oxidin sols.

Anònim ha dit...

CEOE... confederasió de empresaris o emparentats

Anònim ha dit...

jastá lodestrales pel mig canviant de tema

Anònim ha dit...

eso, se jodan sols, kanirás a la carrosa del carnaval? ja et vec, tot unfladet amb un traju shaketa... uhmmmm, per cert, la teva family on para? zona pre-cerdera?

Anònim ha dit...

ostia kina activitat en 4 minuts 6 missatges amb cos i ànima

Anònim ha dit...

Destraler, es rumoreja que va volar un traste gros d'aquestos que veneu del parking poligonal.

Que hi ha de cert?
Van trobar huelles d'algun cernícalo?
Van trobar un DNI meu?
Es sospitós el pitarquenyo?
Tens algo a vere? ni que fos deixar les claus al pany?
Confesa.

Anònim ha dit...

si o que? no fotis? es k es coneix que hi ha bandes de rumanos... si home, de esos de roma... que ho foten tot... al anchova un dia li van perdre mitja virginitat i de poc que laltra mitja...

Anònim ha dit...

Ostras Destraler, un paio fornit com tu tumbat per una manada de virus canijos, on anirem a parar.

Recorda on pendre la temperatura per major aproximació.

Cuida't i sobretot que et cuidin.

Anònim ha dit...

Pal Ombra,
La family crec que volta per les pistes baixes de la urbe.

Anònim ha dit...

ostic... em reclamen, workkkk

Anònim ha dit...

jo també estic amb la Grip, la Jessica i la Amalia, no te cuento más, que fiesta.

Anònim ha dit...

Destraler, com va la febrada? .. ja estàs per damunt de 458º farengitics. Si no dónes senyals de vida ens tindràs preocupats, de nou.

Anònim ha dit...

Pel diumenge ja tinc una mena de botes per xafar neu i el restorant.
Per lo demés, xaqueteta, camisa i pantalón de pinzes. Barret encara no gosso.

Anònim ha dit...

gosso pepino

Anònim ha dit...

Que diu el darrer parte metge sobre l'Ion apostolar? li han dona't l'alta? o suero martinigingerale amb agulla doble.

Anònim ha dit...

I l'eficaç "pit a pit"

Vease anterior entrada. Per cert, molto oportuna vista l'incidència gripal entre els dèbils i baixos de defenses centrals, suposo.

Anònim ha dit...

I el Oh! Balancé balancé .. que vida ah! don josé, com el tenim? està lidiant amb la muchedumbre acnítica de granullossos projectes d'estudiants?

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom!
Avui he tornat a estar fora de joc tot el dia fins ara.
De casa l'anxova si tot va com a d'anar = q. a casa de l'ombra vindrem 4. A l'anchovadanielet per aixo de l'estrena de neu crec que veurà de seguida que no es poden menjar i amb dos o tres boles en tindrà prou i per l'anchovaanna tot dependrà del dia que tingui es imprevisible como el anchovapater...

Anònim ha dit...

Family ombra-expanx no m'he comunicat avui amb valtros perque com sempre se m'ha complicat la tarda, ja us truco.

Anònim ha dit...

De totes maneres quant tingueu un moment li doneu les gracies a la valle sino dirà que soc una impresentable!

Anònim ha dit...

Jo al predicatore no le veu un dia en la nieve... rodejat de canalla i tot el que comporta...

Anònim ha dit...

Ombra et guarden el millor lloc a la carrossa de carnestoltes, juntament amb l'anchova crec que feu de sobrecargos.!!

Anònim ha dit...

ostia esa carrossa k envidia... conlas hostessas del maracas foten lo beure por doquier... sniffffff

Anònim ha dit...

il predicatore no li veo nada bono in the innival park... anchovapater deixali lo mono pq com ni a tu ni a mi ens entra pos k laprofito ell i triunfi, coi...

Giveaway of the Day