02 de gener 2008

lo dificil de redactar un post

bona tarda quasi nit i per fi plou, AIGUA A L'ORDI!! o AGUA PAL PANIZOOOOO!... oblidem la frase BON ANY i posem-nos a crear que es el que s'ha de fer per mantenir aquest blog i guanyar quartets amb los jualis k lo lean... jojojo

gromes apart... vantros os heu palntejat mai com de dificil es escriure algo amb sentit tenint al damunt un kilos de més? no, no penseu que parlo de greix i gordures, sino que parlo de tenir damunt a un energúmeno de menos de 4 anys, donant calor, voletn tocar totes i cadascuna de les tecles del teclat i perseguint al mouse com si fos un caramel, per cert, tinc al mouse esfarait cada cop que veu ke arriba la susodicha nergúmena informatica

pero anem mes enllà... com toquen les tecles... (no maria, no cal k les toquis araaaaaaaaa) com cliquen el mousse... ja porten un gen programat per això, segur... jo al principi amb tot lo cuidado pos quasi no gosses... ara no... ara van a l'ample i sense dilacions... i ho foten bé, tu! k ha kedat dakell escirure a makina amb un dit... coi, es k han fet un cursillo mecarapid en el utero materno? per no parlar del mando a distancia per fer zapping... acollonant l'habilitat que manifesten només tocar-lo... val a dir que algun adult també ha tingut molta traça i ara es el rei del zapping, mes ben dit, el recordman de cambiar mas canales en un minuto...

(pera k ja acabo, maria) bueno... acabant pq mapreten molt i molt... volen dibuixar i veure los tres cerditos... no val a badar, en dos dies ens caldrà demanar torn per poder clicar o teclejar al blog des de casa, i si no (ja vaaaaaaaaaaaaaaa) al temps... com a mostra us faig una imatge de la meva situacio actual, la meva pantalla on puc teclejar aixo, i a la vegada veure los "Three Little Pigs"

17 comentaris:

Anònim ha dit...

pardi, que es veu la contrasenyaaaaa del bloooooog

Anònim ha dit...

Ombre Hombra, doble pantalla, ja em diràs com es fa pq una vegada al intertar-ho em va desaparèixer la principal cap un lateral -amagada fora de la pantalla- i no havia manera d'arreglar-ho, no em preguntis com, ni res que encara no ho sé.

Anònim ha dit...

Doncs no pateixis ja que aviat seràs desbancat de la cadira de l'ordenata amb tota seguretat. En el meu cas ja no pinto res, quant apareix l'anchoana per la porta comença a amplicar la seva tàctica ... es la "Toma posesión del ordenador"

Pasos:
1- Acercamiento y posicionamiento: es situa al meu costat preguntant, en el fons sense el més mínim interés, que faig ...

2- Toma de posición: Estrategia consistente en ascender sin miramientos y con la fuerza necesaria sobre las piernas del posicionado, o sigui s'asseu a les meves cames fotent el cap davant la pantalla ... paciència, res a fer, ja ets pellejo seco.

3.- Medidas coercitivas. Sota la pressió continua a base de torturosa insistència acompanyada de teatralitat accedeix a la pàgina del seu interés.

4.- Abandono de la plaza. Una vegada acosseguits els objetius, la victima abandona la posició sense més opció.

Així és com desarrolla la seva tàctica per si et serveix d'ajuda en la teva defensa de la posició dominadora informàtica.

Anònim ha dit...

Per tant tenim dos opcions:
1.- Prohibir atançar-se a l'ordenador ja de ben petits, lease anchovadanielet o ombOna, alegant radioactivitat o algo així. (almenys només ens caldrà lidiar a un frente´).

2.- Comprar tres ordinadors més, un per anchovaanna, un altre per anchovadanielet i un altre per mi, ja que l'anchova power quant s´hi posa i està inspirat no hay quien le eche!!

Anònim ha dit...

ostic... despres de fer dinternauta en serio entro de nou al blog i vec k la epidemia sextén... los canijos mos kieren echar de nuestros lugares de asueto... jo la hi fet fora dient k calia recollir les barbies...a lo qualo ella ma dit k li agrada mes jugar k recollir i k se nanava a sopar... jolinsssssssssss

jo, internauta serio he comprat el meu priemr llibre per internet... 1 unidad de 'Manual del Nuevo Plan General Contable al CEF,,, jajaj k triste... i alego he connectat la meva cam per vore ma prima i marido de osca i la caparra ho ha olorat i pam... passso 1,2 i 3 del manual anchova sobre asalto al enemigo ... ke hi farem... plego pues... tingueu un bone nuit i muito obrigado. dema més... si cale. un saludo a todos los ausentes del blog

Anònim ha dit...

Booooones, good day for yours ...

Obro la sesió, se admiten propuestas -sobre temario se entiende-

Vale, 1ª que m'apunti a inglish pitinglish.

Demà divendres .... faves tendres.

Anònim ha dit...

Hola a tothom ! Bon dia, poc laborable per alguns no?
Jo entre pediatres i churumbels porto una mica d'escaqueo jejeje
A casa dels anchova torna la quarentena, i quina casualitat quasi desprès d'un any torna... VARICELA ZOSTER... ataca de nuevo, s'ha cebat sobre anchovadanielet, si es que... de tal palo tal astilla... virus que pasa, virus que s'agafa.

Anònim ha dit...

pues a veure si agafa també, com qui no vol la cosa, un parell de cupons, boletos, décims de qualsevol quiniela, once, bonoloto, euromillón, primitiva, 6/49 o fins hi tot de la QH hiiiaaaaa .... diuen que porten un pan sota el brazo pues afededeu que aquests chovetans se'l van jalar abans.

Anònim ha dit...

collons, quarentena tope ... ja podrien agafar alguna chorva monumental en llooc de viruses... cagondem. pues nada i pa quanto es? otro mes i medio??? no fotem eh?

per cert, klanker, el xaperitic anchova la pasau la varicelas? pq ja mel vec amb una calva plena de costres qual poseso leproso...

Anònim ha dit...

je je, a mi els grans em surten a un altra zona ... no vegis, mismament que el vietnam tras les bombes de napalm ... sin vegetacion i plena de cràters, panorama unic, ja t'ensenyaré ... i de cerca.

Anònim ha dit...

Bueno, a lo serie, demà cabalgata -de reis-, ja donare'm el parte de altas, bajas i floripondios.

Anònim ha dit...

Bueno, a lo serio ... voliba dir.

Anònim ha dit...

fotrem una escampada de Vzoster a la rua que van a flipar, pandemia de zoter i puntes estadístiques tosferiniques. Putes enfermetats tropicals segur que les porten les iguanes.

Anònim ha dit...

fotrem una escampada de Vzoster a la rua que van a flipar, pandemia de zoter i puntes estadístiques tosferiniques. Putes enfermetats tropicals segur que les porten les iguanes.

Anònim ha dit...

No si raros ja son ja, finshitot per agafar malalties ... pa cuando ens toque paperas?

Anònim ha dit...

fotrem una escampada de Vzoster a la rua que van a flipar, pandemia de zoter i puntes estadístiques tosferiniques. Putes enfermetats tropicals, segur que les porten les iguanes.

Per si no ho havia dit ...

Anònim ha dit...

fotrem una escampada de Vzoster a la rua que van a flipar, pandemia de zoter i puntes estadístiques tosferiniques. Putes enfermetats tropicals, segur que les porten les iguanes.

Per si no ho havia dit ...

Giveaway of the Day