10 de gener 2008

Llums, il·luminats i enlluernats

A les nostres contrades la boira és un fet climàtic relativament freqüent, estamos?. Als nostres carrers i carreteres circulem habitualment amb vehicles a motor, valen?. I quan es produeix el fet dual de boira i cotxes? ... ep! jovenalla, aquí comença el show, la majoria de conductors connecten els antiboires a la primera de canvi –amb la fumera d’un purito, zaaas! antiboira enchufat-, ja hi pot haver una boirada de cal collons com una boirina fina per culpa de portar les ulleres brutes, els antiboira en marxa. I clar, a poder ser els de davant i el foco vermell d’alta intensitat trasero, hi ha cotxes que a falta de 1 ni duen 2.

La majoria dins la ciutat continuen circulant amb tota la potència lumínica disponible en asemejo a la nave del ET, ja pot haver-hi escassa boira, visibilitat suficient, caravana, cues al semàfor .. allí estàs tu, enfocat i enlluernat d’un vermell agresivo-intents i més cegato que un topo a un solarium. Però bueno, que pasa? que estan a metroimig penseu que no se us veu prou???

Hi ha un grup numerós d’aletargats mentals que 2 dies desprès de la boira encara circulen amb el muntatge lumínico-boiro-nadalenc i això que la majoria es deuen preguntar “ escolta ... que deu ser aquesta llumeta encesa al tablier??”

I ojo, amb espessa boira diurna sempre, i dic sempre, hi ha un cap de cony, un paranormal, una bonyiga vestida que circula -cualo cotxe envisible- sense cap mena de llum i per a més inri amb cotxe blanc. Flipant, digne d’estudi i de presó.

Per cert, la multa per portar els llums antiboira sense boira –ostrastu, más claro ?...- es només de 150 ebrillos. Reglamento de Circulación «Artículo 106-3: Llevar encendida la luz de niebla sin existir condiciones meteorológicas o ambientales especialmente desfavorables, produciendo deslumbramiento: 150 euros.».
En la meva opinió, un regal, falten punts i de sutura.

Luces, nebulosas y sOmbra’s

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ostras tu... publiquem a la vegada??? caldrà esmersar-se no? a doble carrillo, dale neng!!!!

Anònim ha dit...

Otras el, casualitat, reserva una entrada per un altre dia, fes tu la gestió.

Anònim ha dit...

vols dir? no cal coi, anem a dos bandes que tambe mola jajaja.. tens tota la ragó sobretot jodeunvuevo el tema luces rojas posteriores qual fireta a 5000 watios... cagondena!

Anònim ha dit...

HOHEUSENTIT!!!! tanqueu els antiboires iluminats !!

Anònim ha dit...

A veure nois... per parts, no publiqueu els dos alhora que se'ns acumula la fenia, respecte al tema antibories fàcil, jo en el qasqai no se com es posen per tant no puc conectar-les!

Anònim ha dit...

Fantàstic i pràctic, un menos circulant amb els antiboires a ple agost.

Anònim ha dit...

Encara recordo quan els cotxes no els portaven de serie. Els que els duien eren com un accesori extra sempre cutre comprats a les cases de recanvis. Aquells focos de color groc clavats al paraxocs del davant i que per protegir-los a l'estiu hi havia com una tapeta, jo juo juo, cuanta miseria i cutró.

Anònim ha dit...

Tildà algu de "bonyiga vestida", que dur.

Anònim ha dit...

jojoj... al fiat uno, k era un modelo mas nuevo kel de klankeretion... anaien de la fabrica i quedaven nikelaus.. en seriosamente...

Anònim ha dit...

nikelaus? potser la teva opinió nos prou objectiva i menos parlant del teu Uno al qui tenies txaperitic apreci i aixo que tenia forta tendencia a crusar-se i derrapar a qualsevol minima curva -al estirar aquell ferro entre seient i seient del davant-

Anònim ha dit...

ostic, po run dia k maté un perro me ñaman matacanes... kin paio, memorion pa todo jolin!!!!

kedaven perfectes chaval, ja vuras fotos ya!!

caldria fer una recopilacio de fotos de vehicles de personal del blog, el teu orion, el uno, el 7, el otro uno... pot ser? jo en tinc del meu... resto a lespera...

per cert, lo segla no a paregut... sera julai...

Anònim ha dit...

tas resacoso chova?

Giveaway of the Day