07 de gener 2008

Pumuky return’s

Arranca de nou el curs escolar tras las breves vacaciones segons els educadors i el portero, i eteeernes, llaaaargues i agotadoooOores per la majoria dels mortals i de la població (alumnes, pares, tiets, cosins, padrines, germans, amics, veïns, monitores del cucalocum, babysisters, el tio que recull les fitxes de la fireta de la plaça sant joan, el contacontes i fins hi tot lo gos –ja sabem que tot es según los ojos que miren, el color con que se mire, que para colores el arco iris y los peces de colores-

La labor del maestro/a de parvulario es ocuparse de los ñiños en edad preescolar, vigilar su seguridad y desarrollar su personalidad, intereses y habilidades, en jardines del colegio, patios de recreo, en parques, etc. con las herramientas: juguetes, libros, utensilios de dibujo y escritura, equipo de video y audio, y sobre todo, la comunicación oral.

La labor del maestro/a de secundaria (o aquellos que ya tienen más de 14 tacos) es lidiar con toda una variada y compleja manada de garrulos granullossos con 2 dedos de frente y 4 dedos el pantalón caído, amb descontrolades hormones i multitud de pajáros en la cabesa, con los que hay que pelear y intentar salir indemne psicológicamente de las j.aulas –tristemente muchos no logran superar el fenómeno y para botón una muestra: Sisquereee, Mn. Nati Spot, Miranda o Il Predicador son ejemplos de afectamiento personal de los sufridos docentes-.

Aixina amics blogistes, ara restem a l’espera de recuperar la nostra especial docent Pumu per al blog dessitjant-li no faci moltes reunions, tutories i que no li toqui desmuntar lo pessebre i les estrelletes de tol lo pasillo. I al Predicador la recomanació és que s’apunti a classes de Capoeira per mantenir-los a ratlla i crear el pànic entre l’alumnat rebotat per rebrotar el respecte i l’educació perdudes.
Que tornin les bofetades, les garrotades, els cops al cap del anillo con sello, les amenaçes, les vengançes acadèmiques, las leyendas del terror, els insults disimulats, la vejación pública ... si no o heu viscut aquestes experiències ... a quin col·legi de mariposons heu anat?

He dicho … y denuncio.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Pumu, digans la veritat no tens ganes de tornar ? Jo crec que si però nomès per tornar al blog no?
Venga dona una mica d'esforç.

Anònim ha dit...

Un especial de benvinguda a Pumu?
privilegios no? andevaparar ...

Avui no entrarà al blog pq estarà maximegasuperplusliada intentant adivinar de qui es cada joguina que els de primaria hauran portat a classe.

Anònim ha dit...

Il predicator també, intentant descobrir de qui es la navalla, els burxacos, la recortada, la rotativa de panfletos de festes ilegals i la granada de fragmentació del armari dels planos.

Anònim ha dit...

Santa inonència aquest segons, no així els primers primaris, autèntics Freedy Crugers de la solidaritat, el respecte i la amistat.

Anònim ha dit...

OMBRA
1ª AMONESTACIO !!

ja saps perqué ....

Anònim ha dit...

Ei he de dir-vos que estic super-emocionada i contentísima no de tornar a treballar com diu la Klanker si no de tornara esntrar al blog i saludar-vos!
Teniu raó en tot, he tret pressebre, estrelletes i reunió de claustre!
Todo en uno per començar setmana.
Però quina ilu, us "ho juro pel blog" expressió que vaig sentir al cine l'altre dia i que em va fer molta gràcia, com canvien els temps nois!
Ptns!!!!

Anònim ha dit...

Com sempre desapareixem a l'hora de dinar o bé esteu tots de rebaixes!!!!

Anònim ha dit...

Hola Pumu, hola, eehhh ?? ningú més.

Demà estaré ausent -fisicament vull dir, no de sentiment-, així doncs delego en vosaltres la responsabilitat de fer al menos uns 3 comentaris ... ja serà deficil lasunto.

Ens veiem ...

Anònim ha dit...

Hola a tots/es.
Anchova, jo per si de cas demà no puc entrar la faig avui la publi ok?
Ara tinc un ratet de feina al pc a veure sino hem fa marxar a patades!!
Si que esta poc concurrit aixo del blog?
Ombra t'has perdio... tinc un detall de esther & connor per valtros bé crec que pel tamany es per l'ona a no ser que el règim estigui funcionant de meravella!!
adeu.

Anònim ha dit...

ufff. uno se ausenta i com sempre,. el que no està PILLA!!!!

aniré per parts... la primera es el regim... klank... ostias... ens ho fot per la cara o k? anchova posala en vereda coi...k se testa desmadrant i damunt mos diu gordos i k "ella no ho nesecita" serà possible?

dos... pumuky has returning... congratulations... pero no sabiem lod e la nova feina al convent. Com parles del claustre i no se kines osties mes...

tres... il predicatore... sin palabras

quatre... on pares anchova? fa temps k et reclamen a morella i tu sense anarhi... prometo avui estar a l'alçada, vales?

cinc... por el c... te la hinc...

Anònim ha dit...

ostics.. us ho juro pel blog.... jojojo... moltttttt bona

Anònim ha dit...

jo vaig flirtejar amb lensenyament de adolescents en academies i clases privades i he de dir que la cosa tufejava... si, efectivament a sobaco del copón... aprat de ser uns mimats i bordes

Anònim ha dit...

anchova tres comentaris i aquest 4,,, voy bien?= encara son les 9... i tinc una son, per no dir de la expanx que avui ha pegat un ull només... la ona va i bé, i com san germana li agrada "apopetalammaamma" un ou

Anònim ha dit...

Ja veig uns tornen i uns altres s'ausenten!
L'anxva posant deures a veure qui es el profe!
Us deixo que tinc una mica de feina!
Primer comentari

Anònim ha dit...

feina? que has de recollir avui? les caques del caganer? i el claustre? i las monjitas? i no poso deures, els mano

Anònim ha dit...

firma: el mestre atro

Anònim ha dit...

No la recollida de caques a mi no em toca, però he de dir que després de tres setmanes de tocar-me la panxa, tinc una mica de feina endarrerida, si si encara que no ho sembli treballem....
I sr. Mestre, això de manar ja no s'estila es tracta de pactar i consensuar,( I clar així nos va...)
Be segon comentari, sr. Mestre.

Anònim ha dit...

nas tardes... jo ja he fet el cupo per avui , a mes de fotrehi un nou post... supereu-lo!!!!

Anònim ha dit...

mestreatro???? segla???

Giveaway of the Day