28 de gener 2008

los 40

no estem parlant dels lladres d'Alí Babá, no... estem parlant d'un tema que no fa massa dies un dels lectors poc participatius del blog anomenat lodestralerdelasegla va suggerir tractar.

El que primer arribi als 40 és el primer que sabrà quina sensació proporciona allò de la crisi dels 40... que vol dir aquesta crisi? que ens tornem agressius? que donen algun plus de longevitat? això són invencions dels psicoterapeutes i dels argentins per guanyar diners!!!

La veritat és que a alguns encara ens queden uns anys pels 40, però altres membres no declarats del blog ja els estan tocant amb la punteta. Van tocar abans que ningú els 20, després els 30 i ara els 40... i amb noves responsabilitats! D'una part això és el que hi ha i punt, però d'altra no és just... s'emporten la millor part de les celebracions de dècades doncs el regal és sorpresa sorpresa... i sino recordeu el video amateur que es va grabar en honor als 30 anys del pestanya... la resta no fou igual, oi? i alguns no vam tenir ni video, i altres van compartir regal...

Hauríem d'anar pensant com desenvolupem aquesta vegada els anniversaris de la quarentena, però haurien de ser per a tots iguals, sense distinció, seria el més just... m'atrevixo a proposar una reedició de video amateur amb guions estructurats i escrits en les que es parodiï a cadascun dels membres i serveixi de regal conjunt. Aneu repartint els personatges, tots hi tenim cabuda!!!

56 comentaris:

Anònim ha dit...

US HEU ACOLLONIT EH? noimaginaveu que estaveu tant aprop dels 40 eh? ja sentiu les possibles conseqüències, no? flaccidez abdominal i rectal, apatia, antipatia, ludopatia, culopatia... al tanto!!!

Anònim ha dit...

Personalment encara els veig una mica lluny, però alguns dels síntomes dels 40 ja els pateixo, en quant al regalito, estic d'acord, algo especial, però no igual sino per la resta ja no té cap gràcia!

Anònim ha dit...

ei, no tant lluny 35 de 40 eh? que en pensaments o de semblances alguns de 30 sembla que tingon 40 u més vells!!!

Anònim ha dit...

Però home, deixam gaudir d'aquests 5 anys, prou que ho se que els 40 estan aquí " a la vuelta de la esquina", però de moment vivim el dia a dia que es millor!
Però si hem de crear una comissio de festes, la comissió dels 40.

Anònim ha dit...

donats els avantatges informàtics que fa uns anys no podiem ni imaginar, el format VHS (jo no vaig coneixer el betamax ni el 2000, soc mes jove que altris) els deixarem apartat i proposarem DVD que mantenen la qualitat durant més temps...

d'altra banda, cal un compromís ferm i durader... vull dir que qui sigui de la comissió dels 40 haurà de posar-hi hores de reunions i esforç no recompensat per tal de fer una cosa disna... i malgrat tot , cal pensar en unificar un grup heterogeni en aquests moments... així que s'accepten propostes i ràpid... hi haun que els fa a loctubre d'engany, vull dir denguany...

Anònim ha dit...

M'apunto voluntària a aquesta comissió de feestes si es crea

Anònim ha dit...

Encara que no ho sembli estic, millorant bastant en tema informàtic, tractament de fotos, edició de video etc..
O sigui que a treballar,i de seguit si volem fer algo digne

Anònim ha dit...

ei, avui si q veig q hi ha algu.... nom,es volia felicitq
ar a la cuinera i anfitriona del dissabte. tot estava molt bo. i personalment vaig gaudir de la jornada.

Anònim ha dit...

Gràcies Tetabrik, i m'alegro que estiguessiu bé i el que no s'ho hagués passat bé doncs te dues feines, però això és un altre tema que parlarem tranquilament, el que tinc clar es que a casa meva hi haurà més sopars, amb els meus amics i a casa dels altres si em conviden també

Anònim ha dit...

ei teta (deixeume que la tetegi, vull dir tutegi ) com va la cosa? la pidolaira bé? i lo cuñau i pareja? enllestint el tema? havia apartat lo parato formatic pero vec que has pavilat, molt bé...

per cert... la tintoreria? ho dic pq la flaire a burrito encara perdura...

tot molt bó... llastima de nocilla per les tortitas saladas sobrantes... coi!

Anònim ha dit...

ei pumu, podem fer un monografic sobre mencuentromal... si vols fem una entradeta carregada danonimos i li dones ladreça del blog... pot ser aspavila... BONA NIT!

Anònim ha dit...

Guateeeee Pumu andaleeee con el sopar tex-mex de celebració, burritos a dojo en mesa i otrosment sentats ben replenats de chile paraguaio i guacamole. Fríjole rotador -altrament conegut com a monjeta brozellada- i cervecita suave con limón cortadedos.

Festival postrívor a càrrec dels Pestanya y sus clásicos de Pons -engruditéee au xocolat katcher -com les màquines a pressió- and otramassuaveee xocolataeee, bueno bueno.

El meu estòmag i aparato -digestiu en concret- ja no està preparat per aquestes agressions culinàries externes, la propera a mi una verdureta bullida saltejada i un cochinillo al forn amb acompanyament i una tona baguette per sucar. Un pel de fartera.

Com alternativa al tequila vas fer be en proveir-nos d'algo més tendre com la patxarana digestiva navaressa.

Bona festa bon prufit.

Anònim ha dit...

Es que es una mica panoli, però penso que poc a poc ell mateix es donara compte de les coses i si no doncs li haure de fer veure, el cas nois és que quan estem sols, no ésaixí i m'agrada,i molt,l'estimo, però també veig que no es pot ser així i dir que és la teva manera de ser, ja som grans per controlar-nos una mica.
Però el que tinc clar que el queté el problem és ell i haurà de pedalar una mica si m'estima com diu que fa.

Anònim ha dit...

ostras si, nocilla amb las tortitas restantes, jooo olvido grave eeeeh??, sempre va be una mica de dolç ... HOHAVEUSENTIT !!!! nocilla desprès de 2 tajos de pastissos xocolateeee, HOHAVEUSENTIIIIT !!! emvaparí xocolater, cucs a l'annus.

Anònim ha dit...

Ja ho diu el refrán "a los 40 ni te cases ni te embarques en cayuco"

Anònim ha dit...

Bom dia a tots de nou ... como està el patio –i no el del cole-... tranquilitat, cal marge de maniobra –com el d’un trailer 12 ejes-, tot arribarà ... està en adaptación i cal reconèixer que sou un grupet gafitas i montanyés dificil .. jo encara no he us ho hi agafat lo tranquillo i ja porto una temporada, casi 2 decades ...

Bueno, al tema, que sempre marxem por los cerros de Ubeda província de Jaen...
Caldrà crear 2 grups per començar a marginar i discriminar algú, òbviament jo estaré en els dos grups per coordinar, planificar, gestionar i fotre la cullerada sopera i la llesca pa pagès, però més que res i sobretot controlar-vos perquè ja sou prou destralers i cal un cap despejat -nuncamejordicho- superior para orden, gestión y protocolo social.

Me cale algunes dades i datos: Qui es el personal que ronda les 4 dècades prodigioses i qui considerem a marge de maniobra per formar part del grup jove hormonal. Aclaracions plis i justificacions de las 4 pe’s –porqué, para que, por fidio i altra que ara no recordo.

Anònim ha dit...

ostics, laheveullegit a la pumuky??? laveullegit??? mos vol amariconar un altre cop lo blog coi coi... diu astimo sense pudor... pero com pot ser... hohaveullegit???? hohaveupaït??? lo sopar vui dir... feu un blog particular si voleu estimarvos coi, aki no samanera la cosa tant facilment... cagondena predicator sofing... la fenya k mos done a treure color rosa del blog...

Anònim ha dit...

ole el arte del zinyó anchova... juro que no he pescat res del que ha dit... ole ole i ole

Anònim ha dit...

Un video -cd's- commemoratiu per tots, parodiant a cada membre i vulva estaria de webs.

Anònim ha dit...

es un missatge en clau ... tens la clau? i no la de la bustia ustia nil descodificador pirata pirata!

Anònim ha dit...

pero aixo treuria el efecto sorpresa, stoy amb lo que diu pumuky... i clar, els qui simpliquin molt, com sempre, a lhora que els hi toqui a ells doncs k?
cal pensar...

Anònim ha dit...

personal que a priori entra en el tema 40:
pestanya 39
ion de rues 39
papito supermaxipeonz 38
milanesiaregalesia (?)38
anchovapower 37
ombra 36
tetabrik 36
klanker 36
pumuky 35

on cal parlar de membres virtuals no adscrits pero bloggistes com segla, sistoletes, darling, etc etc...

Anònim ha dit...

Gràcies Anxova, per dedicar temps i esforç, però el paio tb, ha d'apoginar,I perdoneu el meu toc rosa però era un petit encís però com tu dius no marxem del tema!
ja tens clar, qui s'apropa als 40, tacos, jo tinc clar que sóc la última ja,ja, això també té un perill, que ja estareu fins al monyo de festes i els que pillen el mateix any també ho tenen una mica magre, o sigui que organització!

Anònim ha dit...

eso eso organitzacio, aviam si sera com akell ke havia dos ties i 20 ties i lavien donat pel cul tres vegades... ORGANITZACIÓ!!!

Anònim ha dit...

Ving doncs, necesitem un cap visible que dugui a terme la logística i ajudants, que s'encarreguin de fer una mica la feina de camp,recollida de dades, pluja d'idees, i una data per començar a treballar amb el primer candidat, que sembla és el doctor Pestanya

Anònim ha dit...

Ja veig tots a dinar!
Perdoneu família anxova no he preguntat com se troba el hereu de casa vostra, com pora la febre, està millor?

Anònim ha dit...

Jo ja tinc un nom per aquesta operació 40 years: "No em toqueu el collons"

Anònim ha dit...

prenc nota del titol de l'operacio pero ladaptaré una mica a lo tarannà i accent del que la predica:
"NOM TOQUEU LOS COLLONS!"

GRÀCIES PER LES VOSTRES APORTACIONS(dineraries no anirien malamente)

Anònim ha dit...

Tú ets l'economista, fes números, perquè treure dues ruses d'un pastís, que es el que ell voldria ha de costar una pasta no??????????????

Anònim ha dit...

On sou ? Després dieu que teniu son i tots fent la migdiada segur!

Anònim ha dit...

Be fins demà quasi quarentons, us heu parat a pensar en la parauleta, quarentons! a10

Anònim ha dit...

eis... parla per altres eh? aixo es prepararho amb temps, pero encara falta eh? k daki 4 ni ha k tindran quasi 8... manda eggs

Anònim ha dit...

Si k esteu sosos, jo que esperava un món de comentaris i res tots a, muditos, que us voleu semblar a un que jo conec!!!!

Anònim ha dit...

joojjojo... a kest noi li cauen per tot arreu pero es k... CRONICA DEL ENCUENTRO en el camp de fungol caspont... on fins i tot el currante anchova va recollir taula quan es va aixecar al rebufo motoril del predicator... semblava que avançava cap a cuina pero no!!! kiebro con maestria huesil i el sofabanquillo mespera, i tonses anchova desidido a fumar en galeria, desmarcado cuan pocos alanteros se vió obligado a cargar con tazas i vasosssssssssssss por toda la banda cual carrilero marcador sin posibilidad de remate maradoniano con la manoooooooo... al poste i minuto 90.... se masca la derrota... hay k decir que al árbitrocuervonegrorafanomejodas ni se le saludó al llegar al centro campo culinario con canalla en brazos con lo cual se amonestó no verbalmente sino en su agenda apuntadoraalaseñovasssss... anem sumant... final de partit , derrota del visitant com era de preveure, li va pugue la pressió o la velocitat del equip femení que sinocorrevola, i anchova convertit en mitja punta recogedor destacat del partit con patxarana en boca, afrutado i avinagradocaracter... pestanya lesionat va tocar banqueta per cobrir la carencia del predicator i k no es notés tant... a la banqueta femeninna li van torcer la tv cojín i a partir daki un estrictis pijamil fins anar a parar a la piltra mes fulgurantementeee... i aresulta k en roda prensa petit comité la cosa cambia i nos descosemos a largar... sera la patxa...o sera lo patxo? o potser serà larbitre... miakemisió

Anònim ha dit...

HOHAVEUVIST???? LAMAREMKEMVAPARÍ!!!

Anònim ha dit...

anchova pater and anchova family respireu coi... ke aki sestà gestant una de bona!!!

Anònim ha dit...

JODER!!
A vore nois/es, desprès d'estar 12 hores seguides a l'oficina fent numeros (i no ha sigut mai lo meu, pq jo soc de lletres) m'heu fotut una feinada de por, i los bo del cas es que no m'he enterat de res HOHAVEUSENTIT???? De res!!
Sol se que la pumu i el predicador s'estimen en la intimidad però el chico es vergonzoso y no lo demuestra ni por asomo!!

Anònim ha dit...

Pumu, per cert malgrat tot el que tu puguis dir el sopar tot molt bó de veritat!

Anònim ha dit...

Parte médico del anchovadanielet, alta médica per incorporarse inmediatament a la feina, ja està bé d'escaquejar sopars i eventos!!
(este se la sabe más larga que su padre)

Anònim ha dit...

Respecte a la comisió de festes dels 40, jo m'hi apunto, no se a que perque no ho entès però m'hi apunto, tant sols per fotre el nas a tot arreu com el meu colega anchovapater.

Anònim ha dit...

Pum,nomès un missatge pel predicator man, de part de l'anchovaanna: CON LAS COSAS DE LA KITY NO SE JUEGA!! (no li va fer gens de gracia que el richie balance li intentès pendre la motxilla) Que no sap aquest noi que els nens no entenen de gromes!!

Anònim ha dit...

eeooo

Anònim ha dit...

holas, nanits... com va la cosa??? trempada????

Anònim ha dit...

ostics, akest paio no sap amb qui se la jugue... un dia el pestanya va fer unmalgesto k va pillar lannanchova i encara li te en compte... ostic! predicador no trobaràs desert on amargar-te , churat per santanna (toma subliminal!!!!)

Anònim ha dit...

ostras cert, amb lo rencorosa roedora que es ... li recordarà de per vida, no hay perdón para el ladrón de la mochila helo kiti. Suors li costarà a the predicator guanyer-se la confiança de l'afectada, a més estic plantejant la posibilitat de querellar-me ....
ja vorem.

Anònim ha dit...

a per cert, bona nit companys. Anem a vore si sopem algoquelcom, que_com? pos bocadill de sardinillas al guacamole.

Anònim ha dit...

ei nois, veig que sus aborriu ah!!!. JO penso que es molt bona idea tot això dels 40, però podriam sortir de lo habitual, fer quelcom diferent... complir un somni que la persona homenajeada en concret li faci ilus.sió. ho haveu entés???? tenint en compte sigui quelcome accecible oK?

Anònim ha dit...

tambe estic disposada en formar part de la comissió però amb tasques ben concretes i ben repartides, ja que al final siempre pringan los mismos....

Anònim ha dit...

Em sembla bé que la pumu expressi els seus sentiments...pe`ro el que malegra i tranquilitza és que el predicator en la intimitat no tingui res a veure amb el predicator public...de fet es amb la pumu amb qui ha destar i estar be... però xico espavila un poquito.......

Anònim ha dit...

Hola teta i ombra, jo estic disposada a fer coses pels 40, però els somnis de la chent son dificils de complau-re, es més crec que alguns dels nascuts sobre el 71 que som 3! ens tindrem que conformar amb un soparer lleuger!

Anònim ha dit...

Per la iniciativa de la resta ho dic!

Anònim ha dit...

Un dia que us contesto fent un esforç a les 22.36 no hi sou!
Pues me las piro vampiros!!
Bona nuite!

Anònim ha dit...

aki estem llegint lo lalrg dels teus missatges, racanilla, ia ra et contestem i jano hi ets... nantros sempre engeguem lo mesenger por si un caso pero no sou practicants... i lameva crònica futbolera k? si no agrada lasborro i point




:)


Anònim ha dit...

jo ja se qui pringa... i vantros?

Anònim ha dit...

ves k hi farem!!! tamé mos ho pasem bé foten coses no?

Anònim ha dit...

Ollantant!

Giveaway of the Day