10 de gener 2008

memorandum

Seguim innovant en el nové mes del blog... si fos un embaràs la cosa estaria a punt de caramel... pero en aquest cas va néixer tímidament i es manté malgrat els fixatges fracassats, les estrelles mediàtiques que es desunflen, els nacionalitzats, els amanerats, els assimilats, els obscurs fenòmens i les promeses quasisempre incomplertes.
Fa temps ens balla pel cap l'opció
COLECCIONABLE, o millor dir MEMORANDUM
; amb això volem dir poder disposar d'una recopilació dels millors moments i comentaris, que són tots, molesta modèstia apart. Encara està pendent la possibilitat de dotar al sistema informàtic bloguístic d'una eina que ens permeti reunir cadascun dels posts o missatges amb les seves respostes o comentaris, incloent el àlgum fotogràfic adjunt. D'un temps ençà, s'estan duent a terme reunions setmanals per establir un marc general que permeti tenir mensualment, amb possible avís al vostre correu personal, aquest memoràndum recopilatori. Les reunions s'estan fent al pub Maracas de Lleida, els dijous cap a les 9 de la nit i fins a les 11. Si esteu disposats en aportar el vostre granet varicèl·lic de sorra feu-mo-s'ho (toma ya!) tant al webmaster anchova power o a mi que som els que anem elaborant el tema cada dijous nit.
Qualsevol aportació positiva es tindrà en compte, i ja sabem que el que ens agrada a tots, a uns més que a altres (destroyerspestanyísticos o ionisticos inclosos), es arremeter contra el que mostra debilitat, és a dir les aportacions negatives o mofes. Feu un esforç, no gaire gran perquè sinó algun o alguna de vosaltres es pot arribar a cagar per la manca de costum, i ja sabem que les cagarrades més brutals són les que van patir les terres holandeses.
Gràcies i esperem la vostra col·laboració tant via missatges com a les reunions birra-en-mano al pub maracas on dijous night! per cert, l'amic Santi Bisbal Maracas promet oferir una birra gratis per cada comentari que es faci al blog a partir d'avui.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

acabo de fer una invitació al blog que pot donar molts fruits... i hastaki puc llegir

Anònim ha dit...

avui tinc bula horaria i puc arribar a casa a les 11'35 h. Fins ara ...

Anònim ha dit...

val, jo meni vaig ja... ja en s veiem, demana el k primer arribi... total si sacalenta la birra tatnto se vale, ara fa fred

Anònim ha dit...

pot ser ve la expanx

Anònim ha dit...

A vore ombra... me lo explique en lenguaje llano y coloquial que es aixo de "dotar al sistema informàtic bloguístic d'una eina que ens permeti reunir cadascun dels posts o missatges amb les seves respostes o comentaris, incloent el àlgum fotogràfic adjunt."
Tant sols he entes birra gratis al maracas per cada comentari valen tots? Perque no hem cansarè de dir-vos hola cada minut del dia... per una birra es fa tot.
De tots modos hi ha algu que fa tard a la cita perque aqui a la meva vera tinc al sr. anchova, i crec que amb poques intencions de largarse!

Anònim ha dit...

No era jo Klank ... era un monigote amb el meu pijama i la calva que va servir per interpretar-me al video que em vau fer fa anys -com el del Pestanya però II part-. Veus com ni em mires ni detectes la meva no presència, los hechos te delatan.

Anònim ha dit...

Lo Bisbal Santiago birra gratis per comentari? jo lo arruino en un Santi-amen.

Anònim ha dit...

bona nit, perdoneu la abasencia
ara estava instalant lo adsl làmbric i k si vols arrós catalina... cagondem... bueno, dema espero tenir i llegir lo comentari setmanal de lamic segla... a k si noi? poseso ,nanit!

Anònim ha dit...

per cer,t klanker unas gafitas si k kalen... pq ahir el chova i jo ens vam birrotejar mitja capsa de sant maikel pel gasnate mas seco kel chiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dela nardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asing k al dato... ki era el k et menjava lorella??? i el ke et menjava ... los restos??? ays ays...

Anònim ha dit...

tanco i obro? coi... bon dia dormilons!!!

Anònim ha dit...

ombra diurna, 11:45 hora de l'aperitiu casi siesta

Anònim ha dit...

Ja fa hores que hi som eh!
Pero s'han apoderat del pc i no hem dit res.
Ara marxem.
Fins despres o dema q avui tenim soparillo! Visca l'olor a fregit i vi de batea a dojo!

Anònim ha dit...

cabrons soparillo amb vinobatea? ojito ke no us batei lostomac!!!!
vajo bé
ja faig guardia jo

Anònim ha dit...

Booooooon dia,
Matí alegre i feliç com un anís del mono. Anchovetano petit en 2ª residencia. Quin plan hi ha per avui? fa solet.

Quedem al Gran Sol per l'aperitiu? i veure un partit de funbol?

Avui dia oficial de la neteja de cotxes i del enbonito chandalico -espiritu cutredomingero-

Anònim ha dit...

bon dia... aki tb fa sol... no rigueu pq alguns dies aki fa sol i la urbe fa goira..o a linreves alreves... avui toca engegada oficial temporada 2008 de la amoto... i si aixo no tingués exit, trucada aa amic anchovetano i pestanyica. (quest ki es_?) per tal dempujarme carrer abajo sin pendiente... dicho keda i keda costansia pa que naide pueda negarse; si el motor sangchega pos vermut pagao en gran sol con partit en diferit per TV· que es segura del barçaq - barakaldo... bar a caldo que teniem k haver deixat akell dia en k no van pagar el partit de fungol del plus, cabronsssss!!!!

Anònim ha dit...

per cert, ion amb grip i sense ordinador, me cachis les condicions no actuen al seu favor ostia!!!

Anònim ha dit...

em toca guardia tot el finde, no? pues mu dieu, hohaveuseentit????????????????????????

lamarekemvaparí!!!!

te quieres callar????????????'

Anònim ha dit...

tot el dia aki mes sol k la una... la family fora i jo per deure i deber del blog aki firmes ferms i turgents guaradian de lhonor del blog... la 1ª imaginaria tb crec que sera meua... pero la 2ª k la foti algu altre, segla k men dius? (i dic jo k pa ke le pregunto si no entra mai dels mais)

nanit... FERMS!

Anònim ha dit...

1ª 2ª 3ª i 4ª imaginaria... ke vus sembla? ostic, veniu a rellevar-me coi, ja se k plou i kel fangar de cal mater ha de ser tremendo pero jutges i pijesballartianesnostasmal deixeu passar a lo qasqajo que ha de rellevar-me, al menys per nas a dutxarme i asicalarme... vale si?

Anònim ha dit...

ei situacion real:

progrmaa españa directo (te kagas)
"- i vd en que se gastará el dinero que le ha tocadoo (loteria)? que agujeros tapará?
- pos... miré a benaldamena (es benalmadena pero es traba la llengua i diu alog aixins) i luego... ... pa putas! que ví a cer?!"

tremndo doc grafico !

Anònim ha dit...

jo jo jo, es un pogramazo de la España profunda en directo. Per la tele, tajat i dient en directo a toda espanya que sen va de putes, un crack el profundo aquest. Això si, a tapar gujeros ...

Anònim ha dit...

Bon dia si,
Menuda labor solidaria i solitaria la feta al blog el capdesemaine. No he estat a l'alçada, les resaques foten estragos, ji ji ji.

L'Ion apostolar està engripau?, croac croac, ja me l'imagino amb el pot del vichvaporum restregant-se la pitrera i altres recondits lugares de cuyo nombre no quiero nombrar -Quevedo, no?-

Anònim ha dit...

Caldrà fer quelque chose o a la ONbrA ja la veurem caminant cap a la nevera a buscar una coke. I a més l'anchovanna diu tenir ganes de veure a certa otra de su misma edat que coneix fa dies. A veure que serà això.

Saludos i a trevallar ...

Anònim ha dit...

avore k fotrem eh? hohaveuvist?????????? lanna pregunta per la maria!!!!!!!!!!!!
ara, k com tu vas dir, millro entre elles a k vagin agafadetes de la ma amb un momi!!!! jojoojjo


per cert, k vol dir "Caldrà fer quelque chose" ?

Anònim ha dit...

"quelque chose" .. ah, bueno, es que jo soc un paio de mon multicultural i a vegades no sé en quin dioma escric. Es franchute's i vol dir que caldrà fer alguna cosa ... un dinar, un sopar, un peritiu, una sortideta, un pont, un paseo, una bicicletada, una tallada de gespa, un alicatado de pared, demolición de hogar, una tarda de diumenge sin xandall i amb la voiture -cotxe en french- neta, ... Queda explicat i dit.

Anònim ha dit...

has estrenat el qasqajo? jeje... vull dir tal com has pensat jojojoojjojo

Anònim ha dit...

pos fem quelque chose o choses quelques o chochos quelcos, o concos choses... lo k vulgos! hohaveuvist? te kieres callar? eh?

Anònim ha dit...

Many thanks.

Giveaway of the Day