22 de gener 2008

pumuky fa anys!!!

en este engonic dia de gener, ple de boira alta i humitats vàries, permeteu una felisitació del blog rosa a la membre Pumuky, que va començar amb unes discretes aportacions literàries en jornada laboral unicamente i que actualment ostenta la 3ª posició en quant a número de comentaris, i inclús s'atreveix a enviar missatges llargs, no fent-ho gens malamente.

Es per aixòs que des del blog on les faltes ortogràfiques estan permeses i on tot es enyorança i amor, la volem FELICITAR EN EL SEU 35è ANNIVERSARI, tot recordant-li que ja tens una edat pa lo güeno i pa lo malo! des d'aquí continuarem donante canya per a que obris los ulls al conduir amb boira fins al miralcampo!

FELICITATS, PUMUKI
SEGUEIX PARTICIPANT!

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies wapos, te ragó l'anxova tota aquesta sensibilitat dels últims dies és per culpa de l'edat! 35, quina depre, però procurare deixar enrere aquest comentaris plens de sucre que enpalaguen una mica!
Moltes gràcies amics!

Anònim ha dit...

coi, diu deixo enrera tots los comentaris de sucre...i acaba.. moltes graices amics

Anònim ha dit...

FELICITATS DE PART DE L'OMBRA I LES SEUS OMBRETES...

Anònim ha dit...

i el anchova? tant matinar s'ha degut quedar una mica traspuesto al seu zuloficina

Anònim ha dit...

traspuesto no, trasvestido tal vez. Escuche moi Omb, tinc una oferta en ferms ar. de la carrossa moniata carnavalera per participar com a "contramaestres a bordo" evitant la disfrressa de azafata amb tacons i pitrera unflable amb el tema airport de airguaire ....
rebre una trucada proximament, ja diràs el que ... que de que colilla ...

Anònim ha dit...

FELICITATS Pumu, per molts anys que 35 no es res jo jo, gran dia, gran festa, grans regals -ese Balanx lanzaoooo- i grans de menjar coca fraccionada a Benasc Skycity.

Per cert, responsable del colorito, pefavó, me matxaque la vistaaaaa !!

Anònim ha dit...

S'espera la confirmació oficial del ágape diurno/nocturno lechuzo de celebració ortoononumismática pumukiana.

Anònim ha dit...

tinc ganes que sigui la festa
per veureus, us anyorooooo pesats!

Ans i ans
per molts ans
a la una per molts ans
a les dos
superpumuuuuuu

... algo de fuá amb melmelada a poder ser ...

Anònim ha dit...

Bon dia a tots,

Sóc el que anomeneu aproximadament Balans.

Potser o segur, que us sorpendrà la meva aparició però em vaig quedar amb la copla de les vostres converses de les que soc tot oida.

Avui, essent un dia especial, vull fer aparició pública i oficial en aquesta història online desprès de possar-me al dia en els temes tractats i pel que he llegit també he participat amb elevada sorna.

Així i per finalitzar dir-vos que espero veureus a tots en la celebració i aleshores tindreu ocasió de escoltar, si, escoltar, els meus comentaris i opinions, ja veurem si preferieu el "modo silencio" o al ternuliano.

Salutacions

Ritx Balans o quelcom així.

Anònim ha dit...

Ei, aquesta falsicicació de balanç!
Això no si val cadascú que parli per la seva boqueta!

Bé a vore nois en serio si us va bé podem fer soparet dissabte ni i si per nens/s voleu dinar doncs ho deixem per properes setmanes!
Ja em dieu!
Si va bé que no us fa pal per nens podem fer-ho dissabe nit!
Ok!!!!

Anònim ha dit...

Després de parlar personalment amb la família anxova, faig una invitació formal,per proper dissabte dia 26 a chez Pumuky.
Si la resta de convidats, creuen que és millor fer-ho en una altra data i hora, que ho facin saber abans de dijous, i s'ajornarà per properes setmanes.
I ara deixarem estar ja la data, ja informaré si cal portar o no etiqueta per a l'ocasió.

Anònim ha dit...

cagondena, falsificacion burda, anchova, ja te val, per un moment he pensat: "ostias... aviam com arreglem aixo ara, despres de motes, i predicaciones, coi"
pero no mos la fotràs , cobardel!!!

Anònim ha dit...

avui la familia ombra te una assemblea on tots 4 membres tenen veu i vot (bueno, alguna nomes diu aaaagooooooo, pero vol dir "lo ke digui el meu pare") i decidirem si venim o no al tema sabatil... com nosaltres anem els 4, com una familia de las de antes, no com altres que sempre fan faltar un membre que anomenen cansino, quan el pobre no diu gran cosa més que lo k cansa son pare i mare junts... aixinas que ja hu vurem a la nit, pero cal que sigui de nivell, sino ni montem la semblea...

Anònim ha dit...

ombra, si kiegues os cuido a la Gona la nogche del sabagdo junto con el anieletkeguapoklotengo

hi ha congfiansa, no sigueu gucs!

Anònim ha dit...

jojojooj me rio yo mismo...

Anònim ha dit...

Espero la vostra sentència, però el tema no es no venir es canvi pla, ok pater democràtic!

Anònim ha dit...

hohaveullegit? juo juo juo, gucs

Anònim ha dit...

star i star-a

Anònim ha dit...

El Klan Anchoa's assistirà amb tota la il·lusió i alegria a fer jolgori, festa i xerinola a la vetllada opípara de celebració ...


... portarem els sprays graffiteros per la jovenalla, les guitarres i el karaoke portatil, montarem lo tablao, cantarem saetes a viva voz, zarzueles a capela i tocarem palmes fins a la madrugada del dilluns, serà una festa per tot lo alt ... de volum i berbena forta.

Estem ansiossos per començar ...

Anònim ha dit...

HOHABEUSENTIT !!
LA VAMOS A LIAR ....

Anònim ha dit...

sopar ???? emvaparí ...

Anònim ha dit...

dinar ???? emvaparí ...

Anònim ha dit...

si volem no venim... si no va anchovanielet no venim... maria dixit i jo signo, pq es el mes simpatic de la familia... i se peina!

Anònim ha dit...

ombgra no sigos guc , deixamg la ogna a casa nogstra , peguntali la nena si no li cuidemg bé lo daniel, millog ddit... a la nena li deixemg al nielet algung gato

Anònim ha dit...

merendola i grup folkloric regional

Anònim ha dit...

drojas setso i r'n'r

Anònim ha dit...

per cert, ahir la expanx va misatjar... gracies!ª

Anònim ha dit...

sense nick = ex panx

Anònim ha dit...

per fi han desaparegut les influències de la pantera rosa i del grup colonial fino's fondo vaselina sur. menosmal.

Anònim ha dit...

tanyoro!

Anònim ha dit...

Hola a tots! Havent felicitat ja a pumuki personalmet, i acollonint-me per moments mentres llegia els vostres comentaris del dia (en relacio al balance balance), pasarè a opinar sobre el tema anchvanielet si - anchovanielet no: Una vegada consultat l'interessat a dit "feu el que us roti dinar o sopar, que jo farè el que voldrè", per tant no ens a aclarit res i no sabem el que farem !!

Anònim ha dit...

De totes maneres avui el anchovadanielet ha moquejat una mica aquest matí, i pensaba que la Magui aniria a preparar papers per quedar-se amb la custodia, al.legant que desprès de l'excursió del diumenge l'haviam costipat, menos mal que ha sigut un conato!!
(He amenaçat al nielet que com a minim set dies per costipar-se o tindre jaleiu)

Anònim ha dit...

Per tant no us fieu de deixar-li a ombrona ni que sigui per unes hores, que a la mes minima se la queden!!

Anònim ha dit...

Ombra, no se si l'star t'ha trucat pel tema carnestoltes, però ahir hem va dir he de trucar a l'ombra (jo no li he dit el teu nit ho prometo, pero no com a contramaestres de a bordo no, crec que us volen com a pilots (perque desde la cabina de l'avió se us veura més desde baix) total a la rua només hi asisteixen pel cap baix unes 15.000 persones en tot el recorregut, serà mol que algu us conegui!

Anònim ha dit...

ei bones nits!!!...encara que tard arribo a felicitar a la pumu, moltes congratulationsi que siguin molts més.Una abraçada ben forta i un petonet de xocolata.

Anònim ha dit...

crec que es molt bona idea aquesta participació de la part masculina de aquest el nostre bloc a la carrosa dels stars i companyia.... però crec que no hi haurà nassos d'anar-hi. Jo us animo i us ho peermeto gratament.

Anònim ha dit...

pel que fa al tema anchovaniel,no es sentirà mai partticep dels amics de la montanya si no el deixeu venir als aconteixement... i teniu en compte que es bo que s'acostumi a veure als seus progenitors en estat de gran alegria i jolgori després de dos birres i un lingotasso de vi. Ja que si no ho veuen de petit després de grans s'els hi fa estrany.
Parlo en nom del xoveta: Vull venir, ho haveu sentit...qui ho va parir... Cabrons....

Anònim ha dit...

Nena no li facis cas!

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom! Obro el blog, hi no l'he obert abans perque m'ha fet pal!
Torno a dir en cap moment no he dit que'l chovetanielet no vingui! No sap el que tindrà ganes de fer ell decideix per ell mateix, depende del dia!
Respecte al tema carnestoltes proposa una porra jo aposto un sopar/dinar a la nostra house que no tenen valor d'anar-hi.!!
Si el premi no es prou interessant podeu canviar-lo (mai ebros que no ni ha jejeje!

Anònim ha dit...

També es mala sort m'axeco aviat per a fer la compra al plusi, i no va la web!!
M'en vaig a despertar al anchovapater i a casa nostra comença l'espectacle (de dutxes i vestir-se mal pensats)

Anònim ha dit...

el espectacle a casa vostra sembla k sigui les 24 hores del dia... coi, a ki si li acut escriure a les 6 del mati,?

ara k sianeu a dormir a les 10'30 pos ja es normal ja...

Giveaway of the Day