06 de febrer 2008

al soci no se li pot enganyar

""!blogizzztezzz, barcelonizztezzz
al zoci no se li pot enganyar!""

aixi resava un conegut president de club de fungol cada cop que havia de denunciar pràctiques subversives i falses que afectaven al seu club.
és per aixòs que nantros des daquesta finestra oberta al món, i tothom sap lo cares que son d'instal·lar les finestres, hem de dir-ho clar i català, alt i fort, gordos i prims, xatos i naripuntigaguts, gallines i gays, a valls i a baix, a sant salvador i a comarruga... ara me liat, pero tanto se vale... aquí es va demanar ajuda per un tema familiar, s'havia dorganitzar acomiadament de soltera, tots vam correr a expressar el nostre desig dajudar, lúnic que es va demanar fou que es fés una entrada general on tothom poguessim "dir" la nostra; què tenim? un stop al blog, tots esperant, alguns foten les matinades del copon, altres expectants, i altres que no han entrat mai ni entraran.

Així doncs, denunciem el tema i proposem que el mal fet al blgo es resarceixi amb escreix i celeritat... volem entrades generals al blog, siguin del color que siguin, si cal parlar de fungol que no em parlat mai, pos se parla... si cale parlar de la selva de los famosos pos se parle, i si cale parlar dels hilillos de la isla de los famosos pues tambien... QUI POT VOLK I QUI VOL POT I QUI PUGUI KAPRETI I KI APRETI OJITO K ESPOT CAGAR!

per remetre missatges
i que es publiquin automàticament
heu de remetre un correu a:

consell redactor

15 comentaris:

Anònim ha dit...

molt encertada lentradeta consell redactor, si señor!!!

Anònim ha dit...

no tinc temps de llegir tants comentaris... pareu!!!!!

Anònim ha dit...

Consell redactor ... d'acord, fantàstic, ok, molt be, dabuten, de collons, hasestaofino, clavat, perfecte, ideal, acertao, bien, colosal, immenso, estratosférico ... però això es com predicar al desert o com la tàctica de ligoteo emprada por cierto blogero consistent en "m'apoyo en la barra foten cara de tigre matxoman i ja vindran ...", en definitiva i ojalata m'equivoqui, no tindrà resposta, ara be, només per tocar els collons demà tindrem 4 entrades, gustosament tocats i acceptades.

Abrazoak

Anònim ha dit...

Molt bona la fotoportada amb motius ecològics ... en record de les ballenes en perill d'extintor "Save the preny's ballenatos".

Cal tenir un sentiment naturalista -i no només el d'anar en boles picades pels jardins-, conservacionista, ecològic en el blog i recicleu cagontot que se'ns mengarà la merda i els nostres hereus que fotran en un mon camí de l'holocaust ??...

Anònim ha dit...

fes una entrada sobre el tema coi

Anònim ha dit...

i el logo es una anchova i l'ombra, pillao?

Anònim ha dit...

Ah! no habia caido, ara me caigo de la butaca ... pruuum onomatopeya o nomatopeya de cop ostras .. quin cop juo juo. Jo pensava que era un joc de diferencies o un blanc i negre -tipica demanda gastroalimentaria d'aquell inmigrat comercialxofer de trucks- o una radiografia de contrast ... ben lograt.

Anònim ha dit...

ei, com hem pillat lo del html entre frases pa resaltar lo important i destacat

Anònim ha dit...

no hem pillat no, has pillat, pq ets un tio intrèpid i busqueta... si jo ja sabia que si texplicava a tu el tema blog aixo tenia garanties dexit no com a altris que no sasmercen en buscar i provar!!!

Anònim ha dit...

Superats els meus problemes informàtics (que no van ser pocs!)puc gaudir de nou sobre aquest el nostre blog, i cal dir a favor vostre, que el que s'habia tornat amb un col.loqui escrit entre 2 ó 3links redundeixan sobre un mateix tema o en el seu defecte sobre un lliurepensament i en el pitxor del casos en una atac continuat fem mofa i escarni a un dels protagronistes del blog, a esdevingut en un esdevenir d'idees i col.laboracions interpersonals que fa a la vegada que sigui més atractiu, més obert al mon del milers de bloguers que circulen per aquest mon virtual de l'escriptura (tampoc crec que s'ens dongui mai un premi per l'interés creat al mon cibernauta)però em vinc a referir que es bo que més que un careo sigui un portal obert a tot i a tots i a totes,als porros i a les porres als mossos i a les mosses, als camioners i a les camionetes, als pares i als nones, als trempats i a les frígides, a les trempades i als impotents a tothom... endevant amb la moció, siguem creatius i oberts de ment i de fres!!!!

Anònim ha dit...

jo jo juo ... me parto Ion me partoooo en milbociiins, de veritat i si, un dia o altre ens donaran un premi, juo juo, tinguis fe homedepocafe .. intentarem sert oberts de ment i de fres(?) ja vorem fins que descubrim que vol dir però també obrirem el fres i possarem oli de fre.s al cotxe ...

Bona tècnica narrativa escola ionística maestro, molt bona.

Anònim ha dit...

mireu, tenint animadors del blog com vantros, no ennnnnns cal res més, treuré els videus de faemino i cansado i us clavaré a vantros...
primer ni ha un k diu k "ens donaran un premi": como "ens"? k vols dir? tinclous? de k? al ion de rues? premi a la puntualitat (jeje pilleu)

i laltre fa el tipic chist de ment i de fres... uyssss... k me se rompe la comisura... ohhh me se rompióooooo

un detall, amic ionet... jojoo ionet... al revés seria "té noi!" jojooj al kanava, un detall... tenim per costum escriure comentaris dakests com a màttttsim dos missatges enrera... es a dir al darrer i al penultim missatge gros, pq sino fededeu i donze k no taguessim trobat, men!

au... malegro k lo del pc fos pasajero... i no pardalero!

saludos en V

Anònim ha dit...

Bona nit! felicitats pel logo Om.
Es molt enbonic, però menos mal que has aclarit que es una anxova perque sino jo no ho sabiba pas.
Us he de dir que amb aquestos literatos i els nous que s'hi afegeixen, una es queda acomplexada, i perplexa no se pas que dir!!

Anònim ha dit...

de ment i de fres .... ja ja ja doncs te gràcia, no havia caigut, ara que es més fàcil caure en las drogas que pillar això

Anònim ha dit...

eso, comentaris darreres 2 entrades màxim. A veure si hi haurà un tou de penya escribint comentaris als post de fa 10 mesos? comprovau-ho-he-hu-is-et'l i em dius el qué.

que de que colilla de mierda

Giveaway of the Day