01 de febrer 2008

lO CarNavaL

Carnavals a Venècia, Brasil, Cádiz, Tenerife, Fraga i Sunadell ... ja superat el Dijous Gras arrenca amb força el CarnavalEstoltes, dates de festa, disbauxa i xerinola per excel·lència i gran oportunitat per fotre el mengo i lo tótil pels carrers aprofitant l’anonimat que dóna una mascara o careta –que a alguns ni els fa falta portar donat el desordre facial -.

Tothom que participa d’aquesta festa pagana, viciosa, corrupta, antimoral i hortera te preferència per alguna mena de disfressa, els qui van dels clàssics de tota la vida ... pistoleros de western, mexicanos, enfermeras del vício, vampiros, bruixes, trogloditas, spidermans pixats, ratolins ... i d’altres , moltes vegades amagant algun trastorn mental, psíquic o social, aprofiten l’ocasió per treure la segona versió d’ells mateixos, l’ amagada, la oculta, la perversa ... són els guarnits de azafatas, de mujer –més aviat com travel·los de peloenpecho-, de Guardias Ceviles, de militars, de gatitas lindas, de prostitutes de 3al4º, de policia dels Bilage Pipol ....

Hem posat unes fotos representatives, però ... CONCURS AMB PREMI ... ens podríeu comentar quina es la disfressa que realment us posaríeu ?? de que us agradaria sortir i no goseu ?? de que disfressaríeu als altres cumpanyeros del blog ??

Bona festa i ens veiem a l’enterrament de la sardina seca …

50 comentaris:

Anònim ha dit...

sisi bona excusa per algun marica del blog per poder expresar-se lliurem. clar conque es carnival tol val.

Anònim ha dit...

carnaval,carnaval.....tot si val , tot si val......

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR ENTRADA CON FOTOS PROPIAS DEL ANCHOVAAAAA!!!!!

carnaval carnaval
carnaval te quiero
papapa papa papá
en el mundo anchoverooooooo!!!

Anònim ha dit...

doncs sent sincer nantros fa molts anys ens vam veure involucrats i encara no sé com amb una disfressa superorganitzada a lestil moniatos, inclús amb tournés per pobles de les rodalies (es cert!) i es va guanyar inclús un premi a quí a lleida per la elaboració del tema... no port``avem carrossa pero no calia... la disfressa fou de HARE KRISNA, túnica taronja, calba a lestil... jojojojo... juro k no ha esta volent anchova jojojojo... aubarques pa los pinreles, i a cara descubiertamandacojones, malgrat la calba disimulava molt el tema.

realment elaborat pero patetics

un altre anys la disfressa molt més amateurvoyeur va ser de zombie! amb cara fosca i desimulada

i altres vegades ja no recordo... tampoc massa eh?

Anònim ha dit...

la darrera disfressa que vaig portar, salvant k cada dia mos disfressem per nar treballar amb lo bé questariem amb boles rotllo naturistavecinadeloxaletarmengol, va ser a lo poble monegrí de poleñin, on per festa major vam ser víctima duna emboscada i va tocar disfressar.se de DALMATA... 5 dalmatas, 3 hembras i 2 machos, tremendo...

aquí no acaba la cosa... PRIMER PREMI colegues, com us ho dic!!! tres ampolles de vi que encara estan per caure, certament... lo trist es que sempre hi ha una trentena de persones que opten per disfressar-se al concurs de la festa major dagost, pero akest any, amb un friokpela reinante, i un cierzo k te congela la patilla, DINGÚ, repetixo, DINGÚ ES VA DISFRESSAR, NOMES LOS 5 DALMATAS... i clar... la vocalista del grupo que tocava aquella nit, doncs... es va veure abocada a reconeixer que erem los millors... que ho erem, pero devaluats, clar... par de besos i roce pa mi primo pegao antonio, besos castos pa mi, i besos apasionados pa las 3 hembras con lo cual se deduce su lesbianismo ! encima eso!

sé que no hauria de explicar aixo pq se que la cosa derivarà més de limaginable, us enriureu, entfotreu, ascollonareu, petareu lo cul real i virtualment... pero penseu que ho farieu molt més si veiessiu alguna de las afotos que han estat sospitosamente retirades de la circulació qual exclusiva de la prensalcorazon!

au... gaudiu i rieu...

Anònim ha dit...

ojo cuidadorrrr, pa un dia que se suelta la melena i hace algo que sale del guion, guevon.....

Anònim ha dit...

lo de guevon era pq rimava. la veritat es que jo tota la vida me disfressat i m'agradava molt, pensar, elaborar i lluir la disfressa, estava bé... si que va haver anys més divertits que altres... pero jo si ens organitzezam continuaria disfressant-me, però mira que hi farem...

Anònim ha dit...

ola teta... tetabrik... brik teta... k dic k... ays me posat nerviós jajaja... k tonto... de k et disfressaràs demà?

Anònim ha dit...

si tens algun desig per complir mo dius, ja saps que tus deseos son ordenes para mi. segons quin sigui tel reserves i mo dius a casa ok!!!!

Anònim ha dit...

pumu on estas?????

Anònim ha dit...

I la anchovaana com la tenim, deu meu quin panorama... crec que necisseteu posarvos en mans de professionals, lo vostres es per estudiar...

Anònim ha dit...

professionals??? mira tetabrik... si el anchova power es posa en mans de pofesionals si que se li passarà lo sanglot pero segur segur segurrrrrrrrrr que li peguen algo, algun exema, fonema, morfema , fisilis, sensilis, pardillas, llordillas... etc pq es un pupas, a la que veu febre allà va i si es celebra algo pues mejor!!!! res de pofesionals... k mengi a casa i celebri la quarentena del daniel... per cert, ara farà ja lany no? doncs ara ja se tacaba la quarentena noi! mes val assegurar....

Anònim ha dit...

avui lliurem de ombraria??? o era dem'a, tetabrik? jejeje

Anònim ha dit...

MASSENTIT?????????????

Anònim ha dit...

es demà pero et molesta per fer alguna cosa en concret????
Jo cre que si que es fiquin en mans de professionals perque ja veus que la cosa cada vez se complica i se pone mas xunga..... i lo de formentera quedara en nada depues de hacerme de nuevo alusiones... ja que el dia antes se daran de baja .

Anònim ha dit...

entro poc al blog, pero es causualitat o pura coincidencia que els ombres no hi son mai quan jo escric... mesteu fent un quiebro o una marginació amb totes les de la llei?...
OMbra si vols ens tornem a trucar per telefon, ja quees tarem mes intims i continuarem estan sols. HOHAVEUSENTIT???????????????????????????

Anònim ha dit...

si, es millor lo telefon pero ja saps que tinc un dinar de negocis amb vip people, i pa un que en tinc, dic jo pos dejame aprovechar i ferme limportant no?

ja te truco despres i concretem lo nostre, i aviam si em foten un supercàrrec a la cheneralitat o asing, i us colococo a tots


una cordial salutació

ombra webmaster ligón con tete

Anònim ha dit...

no et fan lo buit, estan bocabadats de tan subtils comentaris pq deunidó com tira la tia eh? ja us la calmo, no passa res... tranquils... jauuuu... lo k tu diguis, clar

Anònim ha dit...

Escolteu parella .. això és un abús, aqui dale que te pego al palique escrit ... a veure si aneu a intimar verbalment (escrit millor dit) a un altre blog de tactos contactos, messenger o eso, sus truqueu, a més, a veure si pujant el to acabarem com una línea bloggoeròtica d'aquelles de pago i acabarem forrant-nos les butxaques.

Yo también os quiero ... je je

comença el culebrón rosa al blog i com sempre del tema d'entrada RES, pa que exprimir lo celebro?

Anònim ha dit...

si ves ves a dinars, sopars i lo que convingo que algun dia et fotran la porta als morros

Anònim ha dit...

ALGO PASA CON PUMU???? el meu subconcient inconcient m'ho dicta ... feu indagacions per tranquilitat del fans de la guionista del culebron rosa blog mics de la montanya ...

Anònim ha dit...

Ah! ja ho entenc, esteu fent una parodia escrita disfressats dels de la tele ... en plan aquell cony de 3 parelles a Tele5 la churrutera que discuteixen continuament ... es estooo?
es sobre el tema de la entrada però online?

Anònim ha dit...

HOHAVEUSENTIT ??? si, ara desapareixen, hombre jastabé o mal

Anònim ha dit...

Un dinar vip amb billage people?? ostraaaas quina ombra més in, amb lo diábolo de Tasmania, la Carmen de Mairena i la Pantoja de Puertourraco?? quina categoria, enveja diosmio, qaprofiti doncs

Anònim ha dit...

si, i deixa les claus dintre abandonahogars -per lo de laporta als moros, digo morros-

Anònim ha dit...

Hola a tots/es!
Tetabrik, t'he tucat a casa dels teus jefes i no hi ha ningún, es per dir-te que potser si que podiam vindre a sopar si era possible un lloc, ja que l'anchovaanna no ha tingut febre de moment! Si ha de ser molt lio deixau estar de veritat! Ja ens direm alguna cosa.

Anònim ha dit...

Que calladet teniau tema disfraç eh?
Ombra que tu ets un tio conegut (aixo es el que diu sempre l'anxova) i no pots anar fent el gosillo por ahi home!
Tetabrik, només t'he de dir que discrepo del teu gust per disfressarte, no només no m'agrada a mi, sino que sento verguenza ajena!! (crec que tampoc no hauria de ser aixi, però no hi puc fer res)

Anònim ha dit...

Ombra, no se amb qui dines avui però bon profit i si la oferta es bona compta amb mi (no m'aniria malament un altra feineta al cuerpo de funcionarios)

Anònim ha dit...

el dinar "entre pecho i espada" ja sa cabat... he recollit un parell de frases fetes de les que parlavem laltre dia pq, jo , a diferencia de altres parlo del missatge k sescriu, anchova; por ej. avui he parlat, lunic k ho ha fet , del missatge, vale? rectifica ya!

laltra frase dita que a la meva vera sa dit a estat "aquesta tia fa mes hores que un molí"... tremendoooooooooooooo... ah posike?

bueno... de moment he dinat i tinc feina per rato aixina k... sus deixo k tinc coses fer i no em pot judar dingú pq no hi ha dingú...


Anònim ha dit...

klank truca a lo mobil a la tetebrik

Anònim ha dit...

pumu, where are you????? come on and talk!!!!

Anònim ha dit...

poca activitat de tarda divendredil que vec, aki es on actors invitats haurien de fer acte de presència coi... gent que malgrat tenir jornada laboral poden i saben k poden entrar i fer la parida, pero que hi farem, ja se sap... la letra con sangre entra, pero no cale arribar a esto , no?

ves lo kels hi costaria , cagondenes

Anònim ha dit...

aixo malgrat pensar que aquest blog no val per a res i es una cutrada... queda dit! ;))))

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jojojoo lo kay descobert!!!! soc lo puto amo!!!!

Anònim ha dit...

quilloooo no queremo sensura osease que no sen vale borrá mensages mamone

Anònim ha dit...

coño amomim soi er canijo mamone me vi caga en vusotro cabrone comose pone el aspellido donde jode

Anònim ha dit...

Be, ja que ningú respon a les preguntes del concurs ho faré jo i segons l'ordre ..

- De metge, expert investigador i doctorat en pediatría.

- Del conegut actor Rocco Sifredi acompanyat d'una dotzena de les habituals actrius ... luces, camaras y acción ... xap xap xop ummm ooohh aaaaaaaah

- Per generalitzar i no personalitzar ... de cheerleaders del Pitarque Club de Remo

Per suposat que el premi es per moi. Mercibeaucoup.

Sr. Canijo, creo recordar que Ud participó conjuntamente conmigo en el concurso de redacción y ortografía de la CocaCola en otrahora años mozos. Lo que no tengo en memoria es en que posición finalizó y si superó la fase. Un saludo pues.

Anònim ha dit...

canijo? jojooj... aviam, es un personatge made in anchovation central de recursos o no se ki es jojojooj... ni se lanten una m...

Anònim ha dit...

la censura era una prova... res mes... no soc partidari pero si algun dia cale pues... esta ahí, no anchova?

Anònim ha dit...

Nois/es/castratis, on sou?

Anònim ha dit...

claro

Anònim ha dit...

a la panxa del bouuu

Anònim ha dit...

ei artisteeee, has tardat pero has sabut ferho, no esperava mensy de tu....

Anònim ha dit...

aki hi ha penya que domina langles una passada... proposo k es disfresson de willy fog o de tore big ben... o de reina madre joojojoj

Anònim ha dit...

n'hi ha un que practica el francés amb gran afició ... i no digo más per no liar-la...



... que?

... no m'estireu de la llengua ...

.. que parlo eh? ..

com?

pos ara m'he xivo ...

Anònim ha dit...

uys ke graciossssssssssssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

bon dia... akestes son hores, pozi

Anònim ha dit...

veterinaria? que has operat de catarates alguna formiga? o enguixat una dotzena de potes a un centpeus? a que dedicas el tiempo libreeee ... y como es él? porqué me ha robado un trozo de la vallaaaaa ... me lo ha robado tooooodoooooo ... mangui.

Bon dia, ja dissabte hora d'aperitiu ... hora 12'45 al Ribiera d'Alpistrat ... us esperem.

Anònim ha dit...

proposo el canvi de nom del blog... serem el BLOG DE LHORARI LABORAL... si mes no, en blog del dia laboral... pq en cap de setmana nai de nanai!!!

Giveaway of the Day