06 de febrer 2008

"Qué te carguen el muerto"

"Qué te carguen el muerto", " Que et carreguin el mort",  i amb anglès encara no ho puc ficar, és una bonica expressió, vol dir, que tens davant teu un marró d'un par de " cojones", moltes vegades et ve donat, sense que t'ho puguis dir res i moltes vegades et ve per boques, em recordo a mi mateixa una tarda d'estiu, comentant: - qui et monta la despedida, sister!, Ah tú, què no t'ho havia dit, és que penso que ho faràs molt bé perquè de les amigues no em fio!
Lleig, molt lleig, de les amigues sempre et pots refiar ( encara que a vegades et deixin penjada a la teva despedida!, però això és un altre tema)
O bé el mort de necessito ajuda i t'encolomen una entrada, que ha de ser imediata i no tenen un moment d'espera ( però això és el món dels tios i també és un altre tema)
Però si he de montar una despedida i confia en mi, però perquè?
Pensa que jo no li portaré un boy que la magregi i li posi les galtes vermelles, pensa que no li posaré una disfressa per  fer-li passar vergonya, pensa  que no li faré passar per proves estúpides, o pensa que no li adornaré el cap amb un pollorro i a més a més luminós!
Doncs, realment és el que pensava, perquè ha de ser així?
Necessito la vostra ajuda, idees per no caure en lo de sempre, la típica polleta saltarina, és que he de pensar que fins aquest moment no ha vist cap? I lo pitjor la resta d'acompanyants tampoc?
Amics ajudeu-me a trobar altres formes de dir a10 a la Soltería.
Gràcies i una mica de por favor!


Tecnología, moda, motor, viajes,.suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última MSN Newsletters

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabeu, s'accepten tota mena de propostes i si potser molt imaginatives.
I no val montar un cap de Setmana a París que aquesta li han fet a aquells amics que vaig a la boda, entre poc i massa eh? Per a riures dels cunvadeumeu?, a Paris! pedazo amics i no como otros que no vamos y nos ponemos malos y no sé qué ( Ara m'ha sortit el "ramalazo" castellà)

Anònim ha dit...

Jo pensava que ja teniau les idees ordenades i que estaveu a punt de contestar però encara veig que necessiteu més temps!

Anònim ha dit...

Un moment poc a poc d'un en un no bloquejeu la web!

Anònim ha dit...

estem preparant un brutal contraofensiva d'idees i contactant amb gent especialitzada en el tema, ens falta orientació de pressupost, si no la cosa va decaient ...
1.- tumejordespedida.com
2.- despedidasfashion.es
3.- despedidasolterasborrachas.com
4.- mohamasvelludosparadespedidas.uk
5.-pestesobacodiosladillasygranosenloshuevos.tk

Estem per feina ...

Anònim ha dit...

Feu-li cas a la pobra xiqueta?

Anònim ha dit...

La última adreça sembla interessant anònimanxova!

Anònim ha dit...

No cal canviar lo classic és el que trionfa, polletes, devantal amb els pits i altres parts del cos a l'aire, el típic calçotet amb trompa de l'elefant per la teva parella que ja voldria omplir, lo classic és lo segur pumu

Anònim ha dit...

Us deixo una mica de temps per avosaltres i els vostres pensaments em vaig a dinar. Qué ningú és faci mal eh?

Anònim ha dit...

sospresa en el ruedo, por fin pumuky es digna a fer la seva entradeta promesa i tardana
com sempre molta fenya encarregada i poc temps, pero anem per parts

en primer lloc vull dir que aqeusta entrada tindrà molt acceptació... a aprt de la comiadament de soltera i entera como manda la santa madre ingle.xia... sa repartit a dojo entre amigues que no despedixen, el mon dels tios k jo pensava kera otra cosa i los cunvadeumeu k jo pensava k eren cumbayadeumeu... ya!!!!!

Anònim ha dit...

tema el "mon dels tios": el mon dels tios es la bocanada setsual de perro ladrador i poco mossegador... coi... al estilo la le´gión o el paleta de turno, i no apretar a alguien k pormete una entrada al blog, brasevisssssto...

no ho puc ceptar, ho haveu llegit lo ka dit???? po mu bien... te kieres callar???

ups momnentooooooo

Anònim ha dit...

ya toi
siguixo...
cunvadeumeu... osti tu... treballar al santannacleto i no saber k es cumbaya deu meu... ostis oticc...

DESPEDIDA: adios

Anònim ha dit...

me parto solo
benvolguda, per la despedida de ta germana la vritat es k no sé k aconsellar-te, et puc dir a les que jo hi nat, ke son poques i molt de mateix lloc, on sa sortit, dinat, begut, dormit i rigut rigutttt molt, pero he de dir k erem grups homogenis... bueno, ejem... salvo al jabato_any k no va quadrar massa la cosa...

ben mirat jo li faria una despedida ben sencilla... no ferli res el dia que quedis amb ella... es a dir, li dius, tal dia despedida... i no la feu...

i llavors dies despres per sospresa pues rollo pollitas, dildos, sucedaneos, pollorros, tangas leopardos, picardias, picapicas, pimienta negra... joojojoj... i llavors salir si es vol a la city tenint en compte k sou genteta, no un grupillo de 3 o 4... i aixo costa de moure; si se sopa, pos disli un bon restorant i llavors la porteu a un cutrerio... estilo racó

i llavors, hauries de contactar amb un personatge com p.e. el raulxtrasss per a que amb la seva particular "visió" de les coses (jiji) la seduís... no obstant, no arribarà ni a carregar pistoles, pq es un noi nerviós i se va desfinterbareta ke te giñs... pero ella es faria la ilusio

missatge: ilusionarte para desilusionarte...
esa es mi consejacion...

Anònim ha dit...

Gràcies per la teva aportació amic Ombra, la tindré en compte o no ja veus que agafo el truquillo.
en quant a les altres coses,doncs és que una necessita el seu temps, ja sabeu tots que tinc les meves limitacions!

Anònim ha dit...

Em referia a limitacions tècniques i materials ( no pensaveu en una altra cosa oi?), moltes vegades amb canalla per aquí una no és tan ràpida de ment com voldria ono pot llegir atentament el que escriu o pot estar un ratet pensant, a vore quan arriba internete a casa,encara que de moment és un gasto que em vull estalviar, de moment juguem a aquestes petites errrades que em perdoneu i si no de que parlariau!

Anònim ha dit...

Em referia a limitacions tècniques i materials ( no pensaveu en una altra cosa oi?), moltes vegades amb canalla per aquí una no és tan ràpida de ment com voldria ono pot llegir atentament el que escriu o pot estar un ratet pensant, a vore quan arriba internete a casa,encara que de moment és un gasto que em vull estalviar, de moment juguem a aquestes petites errrades que em perdoneu i si no de que parlariau!

Anònim ha dit...

no hase falta me lo repita, ya habia entendido a la primera. gracias

Anònim ha dit...

mean contratado y mean dentrola taza para despedir una xica, no tengo papela pero tengo sigala grande i bella, mucho bella alrededor negro y risado, no dipilado nunca, que donde se hase y hora despectaculo??

Anònim ha dit...

si, limitacions materials i tecnologiques pq vas deslimitada de mecanografia por lo k se ve

Anònim ha dit...

Mohama, així lo vostre no és un mite, es cert tot el que es diu.

Anònim ha dit...

Però aquestes eren totes les respostes i totes les ajudes!

Anònim ha dit...

Bé arriba l'hora de la desconexió, demà ja llegiré tot el que em voliau dir! i que no heu dit! o el que si heu dit i no pillat.Bai

Anònim ha dit...

NO TE VAYAS PUMU ... hi ha una gran història, quizá una leyenda, que diu que un paio que s’anava a casar al dia següent després de la despedida se’n va anar a dormir tan tranquil i va despertar a Lisboa, sense un duro i vestit de Pantera Rosa …. Això es guapo i li van ver uns ex-amigos clar. Si no li vols fer a la sister pos t'ho guardes per algú altre, no se, tu misma ..

Anònim ha dit...

eso eso... a lisboa en bolas!!!

Anònim ha dit...

digo k... pumuky... no cale disponer de adsl para conectarse, unicamente un omdem, k tu portatil lleva puesto i conectar a la linea telefonica, i por muy poca pasta,mesnos k llamar por tfono puedes conectarte... tambien hay tarifas planas a partir de las 18 horas hasta las 8 de la mañana por 10-12 euros... etc... hay opcion i es poco gasto, gasto por lo consumido pero muy poco...

Anònim ha dit...

Ok, Ombra ja m'informaré, xq ho vull mirar però ja saps 12 d'aquí i 12 d'allà!
Però si, he de mirar!
Bé la idea de Lisboa ja sabem, però clar la novia és la meva germana vulguis que no talla una mica per a les putades groses, però és una opció!
Ja veig que m'esteu dient: Pumi búscate la vida! I carrega amb el mort. I lo fotut és que el temps passa tic-tac!
M'en vaig a anglés! Ara si fins demà

Anònim ha dit...

Buenas tardes a los hombres de Dios y Viva España.

Anònim ha dit...

¿No podrían Ustedes expresarse en una lengua inteligible en todo el Reino Español y no en este dialecto minoritario del valenciano?

Anònim ha dit...

Viva España y los españoles

Anònim ha dit...

ahi estamos, tono de voz al estilo VALLISOLETANO... mencanta verte, apañero, utilitzarem el llenguatge de signes... i fare una entradeta nova, amb signes, i a desxifrar toca, vale?
mas entendido pues?
malegro normemente
busca la nueva entrada, lodelpp

Anònim ha dit...

En mi humilde opinión, el millor que es pot fer es intentar passar una vetllada agradable, còmoda i divertida entre totes, reconec que es difícil, no sé ... fer un soparet majo en un bon restaurant on tingueu un reservat unicament per vosaltres, una sobretaula amena, portar preparat algun discurset per la núvia –amb agraïments, anècdotes divertides-, fotos antigues a poder ser que surti la resta de la gent convidada per rememorar vells temps, donar uns regals que no caiguin en el chavaquisme i la vulgaritat simple i ramplona però clar amb certa gràcia i to picantó com la ocasió mereix, anar a fer uns bailoteos en algun local apropiat, ... tot el demés acaba essent tant artificial i tant forçat que al final resulta un veritable “coñazo”

Anònim ha dit...

Clar, que tot depèn de la gent amb qui t’ajuntis i tingui previst assistir-hi, del plan general o idea global de la despedida, de la actitud que porti cadascuna, de la manera de ser, dels gustos en general i del que esperen en concret de la despedida, sobretot aquesta darrera, clar, suposem .. imaginem ... pensem ... que una de les convidades espera una festassa apoteòsica limítrofe a una bacanal, xumar fins perdre el coneixement, fotre el bèstia i l’espectacle pels carrers, ensenyar la tanga als semàfors, escotar-se fins al melic –en cas de que no quedi tapat per alguna lorza-, ligotejar amb qualsevol favot que li barri el pas i com a fi de festa tocar un enorme pollardo, capullar-lo i descapullar-lo amb moviments frenètics, ràpids i contínuos alhora que li magreja la güevera amb la ma lliure –després d’abandonar el 6è cubata de licor 43 amb cacaolat a qualsevol racó- a un paio contractat i professional, de bon veure, guapot, tors musculat, marcades abdominals, atlètiques cames, fibrat, depiladet de tot arreu, amb magnífiques natges i suat igual que un verraco en plena monta natural o acte copulatori a pel, doncs segurament, acabarà molt decepcionada de la despedida.

Simplement una petita aportació per a que ho tinguis en compte ... I eso, sobretot molt compte i també de cuidado.

Anònim ha dit...

subscric a lo anchova, d efet ho hem redactat junts el uqe passa es que signa, ell
es com un discurs institucional del blog

aplaudiu
aplaudan (peldelpp)

Anònim ha dit...

como men gusta kagi mes chenteta per ací
ara parlo valencià, fotet!

Anònim ha dit...

pel dotats de la informàtica, avui a les 8 del mati estava sentada a lordinador i la puta maquina sa revelat contra meu, menprenyat i le tingut de pantalla a la paret fins ara. No us preocupeu, penseu que sempre ni ha de mes negats que vosaltres.

Anònim ha dit...

Pel que fa a lacomiadament de la teva germana pumu, jo optaria per ferli un regal que mai oblidara i això ha de ser quelcom, no material sino vivencial... comprens? es a dir complir un somni, uns ilusió... ja se que anar a paris queda gran i de guais, pero potser a la teva germana li agradaria fer submarinisme, o volar en avioneta, o anar a un spa o balneair.... entens? sense deixar de banda i lligant-ho amb una mica de gresca i un bon sopar en algun localeguapo... no se ami magues agradat!

Anònim ha dit...

es molt bona idea, si si estic dacord

Anònim ha dit...

EI! jo mi apunto!!!

Anònim ha dit...

El que realment es important es poder compartir aquest moment amb els teus amics i esesrs estimats..

Anònim ha dit...

si, a compartir con un pedazo jambo en tanga untado de aceite y con un buen paquetón tambien

Giveaway of the Day