08 de febrer 2008

Formes geomètriques

Según el Mº de Sanidad el 40% de las spanish women’s tienen problemas para encontrar su talla de ropa. Veamos, analitzem coi … d’aquest percentatge, segur que un 60% es perquè insisteix en fotres i encaixonar-se dins d’una talla o patró que no li correspon –“em va un pelet arrepretat però bien, no?” alhora que amaga panxa, pateix insuficiència respiratòria i els òrgans interns fan una emigració cap a zones menys comprimides-.

Tras un exhaustivo estudio basado en el escaneado de la silueta entre 1’2 millones de mujeres y tras complicadas, complexas y exhaustivas operaciones matemáticas, estadísticas y gráfismos para determinar la silueta base típica de la mujer peninsular.

El resultat de les noves formes es:

Diábolo. El 39% de la població fémina adopta aquesta forma, a saber, perímetro de pecho y cadera simétricos y cintura más estrecha. Bueno, podríem resumir com la típica ... “NOSTASMAL!!”

Cilindro. El 36%, con mayor simetría entre pecho, cintura y cadera. I les seves subcategories – XXXLtonel, XXLbidón, XLgarrafa i LPotet de mel -

Campana. Un 25%, amb forma pecho y cintura simétricos y mayor perímetro de cadera –sinónim de fertilitat en antigues cultures-

Amb els resultats d’aquest estudi el que es proposa es un canvi en el patronatge en funció de quatre valors: alçada, pitrera –hem afegit un grafisme fotogràfic per a més informació i donada l’importància en aquest particular parametre d’estudi-, cintura i cadera.

Ja sabem que hi haurà mil subformes, ja sabem que es un tema delicat, ja sabem que pot semblar machista, ja sabem que pot donar molta mofa … però, es un estudi oficial, pofesional i serio i ho diu lo Ministerio, així … Y tu, de quien eres??

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Particularment la meva forma geomètrica es dificilment calificable, quedaría fora d'estudi, en el nosabe / no conesta o en el més genèric Otros.

Forçant la màquina, la podria calificar de Campaneta Inversa, si aquella de misa que toquen per genuflexionar-se, m'explic, delgada i estilitzada de baix -correspon al mànec- i redonda i ampla de dalt -la campaneta mismament-.

Que us sembla ... per complejos el Complejo Esportivo Peralta i el Complejo Hospitalario San Millán de la Cogolla no te digo ...

Anònim ha dit...

parleu, o parlaré jo i serà peor.... vos mismas/os. Identifíquense.

Anònim ha dit...

el tema diguessam que se las trae... pero el mon es dels valents i palante

he de dir que diabolo, en italià que domino des dels meus recents viatges de fertilitat comprovada a Venècia en carnevale, vol dir PEONZA

si el nostasmal es tipo peonza, apaga i vamonos a tomar viento fresco, no?

he de trencar una llança en contra dels tipus de definició adoptades pel menisterio del sanidad i la consum... diabolo, celindro i campaneta... cony... pos no seria mes facil altres termes? no vull ser mascliste pero proposo:
nostasmal: conys, cale definir???
normal: cale dir k vol dir?
pleneta: poseso, kilillos de la felicidad de más
torda: irreconciliable i irrecuperable

pero no... els cacho gays de disenyadors espanyols en cooperacio amb lo menisteri pos se sacan del gorrogay unes paraules del tot julais

Anònim ha dit...

per cert... tema subliminal, estudieu les paraules ALÇADA, PITRERA, TINTURA I CADERA... mireu les inicials
A-PE-TE-CE?¿

es a dir, no caliva estudiar tantes dones si al cap i la fi el criteri es el de fa milions danys: si tapetece i te gusta pos alla tú... la roba vull dir!

i responent a la pregunta del missatge Y TU DE QUIEN ERES??? de manolitaaaaa, de joselitoooo... ayyyyy... nos vemos en los bares!!!!



Anònim ha dit...

ignoro si pestanya ha signat lo nitro, pregunteu-li a ell ! la cosa es demora, ho deia per apretar sino haurà divorcis jejeje

Anònim ha dit...

jo tambe proposaria el TIPO TORDO, del qual val per homes, dones, gays i pardalets

la seva definicio es com tothom sap i el k no es k no SABE NAAAAAAAAADA..._:
tipo tordo: cabeza pequeña y culo gordo

Anònim ha dit...

Si noi tens raó, ets com una campana al revés, prim de pota, esas caderitas de locura tuyas, i un descomunal pitram aterciopelado i oblongo del copón bendito, i per batall un cap que sembla una cirereta i em refereixo al mateix color vermell que mostre el teu jeto quan amb desmesura està saturat d'alcohol.....sii!!!el de 96 graus que et lingotes cada matí al arribar a los laboratorios; o es alguna altra suculunte póssima que gastes per untar als cochos quan s'infecten de triquinossis?

Anònim ha dit...

afededeu que m'has deixat servit, elvis.

Anònim ha dit...

aqui el que reparte se lleva la mejor parte, collons com anem eh? i aixo k us teniu apreci i amistat eterna pq sino...

insta por parte anchovetil de un contrataque, describint la magnificiencia escultural del ion gayts...

axo promet ser divertit...

Anònim ha dit...

algo de raó te, no?

Anònim ha dit...

si voleu podem fer una enquesta per saber o bé quin es el tipet preferit tant per nois com per noies o bé per dir en quin segment sus indentifiqueu... k us sembla? si o si? pot ser divertit... invitarem a participar a en Jep Milanès i a Cornorel Palafox... prepareu les catalpes k van k volen!!!

Anònim ha dit...

per cert... em congratulo disposar dun usuari mas o menos asiduo a sumar a pumukys, klankers, tetabriks, anchovas i ombras com es el senyor ion de rues des de la fenya a rues

cale mantenirho companys i simpatitzants... capteu a qui pugueu!!!

Anònim ha dit...

Benvingut a la Secta Ion,
hare crisna
hare hare
hare crisna
haré si te vi partir la crisma

Anònim ha dit...

Propera situació en botiga de moda .... dependenta diceeee
"que la tenim la talla per aquesta clienta? es tipo cilindro" (juo juo, cilindro)
i l'encarregada la boutique diuuuu
"però cilindro, cilindro cilindro o camió cuba?"

Ojo al dat

Anònim ha dit...

se dice, se comenta en la red mundial que hay un estudio de asimile tanto para hombres como mujeres... pero con redefinicion de concetos por vocablos ampliamente aceptados por la plebe, léase:

diabolo : cachitas

cilindro: tronco

campana : cencerro

ahhhhhhh se siente

Anònim ha dit...

pumuky?

Anònim ha dit...

Ja us pensaveu que el sector femení del blog, no opinava, que no seria valent, doncs mireu jo estic astupenda, amb un tipo entre campana i cilindre, però astupenda! Que coi abans no deien la gordura es hermosura, doncs visquin les camapanes i els cilindris!

Anònim ha dit...

He llegit la paraula Gay, ja se que ara no és el tema, però he llegit gay i no puc evitare fer el comentari la meva germana m'ha donat la llista per laseva despedida i figuren el nom de dos tios, i dic ei nena que te colas i em diu no són más locas que nosaotras!
Jo perdoneu però no estic preparada, ho sento!

Anònim ha dit...

Las peras con las peras y las manzanas con las manzanas

Anònim ha dit...

jo em donaria de baixa d'aquesta despedida, en serio.

Anònim ha dit...

cony, el pepe del pp, por Tutatis que no soc jo tot i la coincidència horaria. Cert. Sr.Cert

Anònim ha dit...

No us queixareu de l'actualitat que toquem en aquest blog, anem per davant la noticia, la toquem de forma veraç, sensible i real. Avui a tots els canals televisius i als noticiaris estant tocant aquest tema.

Asi son las cosas y así se las hemos contado. Vamos por delante ... aunque damos por atrás.

Anònim ha dit...

És que no se us escape res! esteu sempre a la recerca de la notícia!
Bé he de dir-vos fins dilluns!

Anònim ha dit...

Adeu bon capdeset, i tens deures pendents, conclusions estretes respecte al suport informatiu rebut del tema despedida, et recordo i no oblidem facilment.

Anònim ha dit...

ei, bloggers.. com va? aki at home fent cosetes as always, k em passa? soc angles? o soc ruc?

bueno... lo dels gays sa de fer un monografic, gays a la despedida duna tia... I UNA MERDA!!! infiltrados cabrones hijos de la gran madre que os matriculó... segur k volen veure com sels tiren a damunt... se les saben totesssssssssssss

son tios, dona!!!

Anònim ha dit...

dicen que el ombra y el chova van esta noche a realizar la ronda norte de lleida para continuar con el estudio geometrico que hoy les ocupa. empezaran cenando en los alamus, y sera su punto de partida para un largo recorrido atraves de la citada ronda.

1ª parada de estudio. rontonda daliendo de los alamuses (
2º parada. un clásico ido a menos, torreserona
3ª parada, (yo creo que tienen entrada gratis, barra libre no, que hay uno que ya se la dieron una vez y metieron una suspension de pagos) Torrefarrera.
4º parada. límite de provincia.

5ª si el cuerpo lo aguanta volviendo por la nacional de toda la vida, Alcarras

6º entrada en lleida. (cuidado que no os confunda la noche y el alcohol, que la forma cilindrica corresponde a travelos.

esperamos vuestros estudios. por favor no grabeis mas videos de tios contando chistes en cierto estado etilico.

Anònim ha dit...

anonim... la forma dexpresarse, les expresions... els videos... aixo redueix la recerca a dos persones, màtsim tres
ion
segla
pestanya

identificate o saldràs al propero vidio, mentecato, caballerete!

Anònim ha dit...

noto cierta preocupacion.¿o es nerviosismo?

Anònim ha dit...

¿el orden corresponde al grado de sospecha?

Anònim ha dit...

chova. piensa en esto:

donde las dan, las toman.

Anònim ha dit...

Bon diaaaaa,

Nova actuació del avenocturno o avematinera a espectaculars hores, qui per cert em dedica una frase feta que intento meditar i descifrar .... Destraler, em pots ajudar???

Anònim ha dit...

Nula preocupación, nerviosismo eso si, en com sucaré a la llet aquest pedazo de coca crema i pinyons que tinc per esmorzar.

Ala pues.

Anònim ha dit...

preocupacion? jjojoojjo
ni una pisca neng...
de nuevo matinada, k per la meva opinio a les 5 mdel mati ja es bona putada jojojojojo
tu tho perds (lo llit)

bon dia

Anònim ha dit...

VEREDICTO: segla!

Anònim ha dit...

tecnologia segla 100%

Anònim ha dit...

has caido en la trampa champiñon nocturno i encara no saps perqué ni com, eh? bueno, el dia que vulguis fas una entrada explicativa, tu mismo men.

Anònim ha dit...

cayó el avefenix madrugador del pedestal, tenia o no ragó???? - ja saps-

Anònim ha dit...

si tuvieses tan segura la loteria..........................

Anònim ha dit...

ay que hambre pasarias..........................................

Anònim ha dit...

no som de molt menjar, preferim la qualitat

Anònim ha dit...

ostics... coincidim? com ets? alt? baix?

Giveaway of the Day