06 de febrer 2008

pal del pp

benvolgut lector i comentarista oportú
mos astem expressant correctament des del dia 27 dabril de 2007
si més no alguna palabra amb faltes ortogràfiques buscades o alguna expressió de lleida o de torre, així que si no manténs mu tornes a dir, cagondem! i si manténs doncs malegro per tu i per tots... aquí no mos fiquem amb res ni amb dingú, per ara!
au, visca la terra i força al canut
HOHASENTÉS????????

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben dit, cadascu s'expressa com vol (Tomo VIII, Art. 356/06 punt 7 B 4 bis 6º 2ª puerta B dels Estatuts de "este nuestro blog" que reza sobre la llibertat d'expressió) però hi ha una clausula on si volem els webmasters podem actuar de censuradors a tijeretazo limpio i aqui es fot les faltes ortografiques que un vol i pot.

Apoyo la moción.


eso, força aspiració al canut holandés "ques flojo de cojones" dijo cierto sabio previa flojera de piernas.

Anònim ha dit...

en our house is the flojeces canutation

Anònim ha dit...

hi ha un missatge congratulador d'un tal ior ? penso deu ser de l'ion en "no es pot enganyar al sozi", lease porfaplis

Anònim ha dit...

lacabo de llegir anchova, no el culpem, avui hi ha molta producció eh? deunidos i tres...

Anònim ha dit...

Us demano per favo que no deixeu tant lliures les mentsperverses creatives, que se m'acumula la feina entre llegir, entendreu (que ja se sap que hem costa) i pensar que us he de contestar, se'm fa l'hora del copon!

Anònim ha dit...

del copon bendito, fotos de pitarque, morella .. a que em sona tot aixos?

Guapes fotos, a lo kiamilana li caurien les llagrimes i els llagrimals obstruits es netejarien de veure com baixa l'aigua pel riu, de fet no poden arribar per culpa del caudal a la zona mismament del naixement que brolla per sota una enorme montanya de roca des de on intrepidos inconcientes saltaban a las gélidas aguas i que a certa cunyada se le ponian los pezones como escarpias. O eso se decía...

Anònim ha dit...

que nooo, que era jo, lo anchoa però es igual, no cal dir-ho no se per quins set ous sempre sabeu quan soc jo l'anonim.

Anònim ha dit...

jo ho he desxifrat i sense ajuda... quina fletxa!!!

Anònim ha dit...

jo dic lo que em rote i ho fico com em pasa per allí. i si cal fotre alguna catalpa aviseu alanxova que en sap molt. LO As HENTENDIDO?

Anònim ha dit...

jo si que le desxifrat!!!
home no,,, le escrit jo
ja ens agrada que hagim tornat al cami encertat pero ion estarás amb mi que costa un futimé crear algo cada dia... es com la tira de humor del ermengol al segre o del balasch, te molt mèrit, si mes no ens ho xupem el ancohva i jo... aviam... sin conyas!!!! ho fem entre els dos!!! tornahiiiiiiiiiii....

osea k cal k foteu entrades tots, maveusentit???????????

gracies...

Anònim ha dit...

bon dia
buenos dias
egun on
gutten haven
good morning
bos dias

cagondena colla de passarells!

Anònim ha dit...

k? salensio????

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, el realment important es que cadascú escrigui el que vulgui i en l'idioma que vulgui, però clar que el puguem entendre, i això a vegades és una mica difícil!

Anònim ha dit...

Restem a la espera de la teva conclusió envers la despedida .. hem satisfet les teves espectatives? hem estat d'ajuda? de confusió? ens hem limpiat les mans? NOOOO, la nostra aportació t'ha servit de algo? vols que vinguem el dia de autos i us fem recolçament com animadors? pots extreure conclusions i fer-nes-les-ho-ha-hu-hi saber ...
Thanks perri match.

Anònim ha dit...

es vritat, cal una valoració final de les aprotacions de este nuetro blogssss

pumuky habla!!!!


per cert, he fet un menatge pel meu encunyau pestanya i el seu nou cotxe dodge nitro, feliciteu-lo davantmà... colora negro zaphiro, la xorva japonesa del salon de tokio no se la volgut kedar, diu k comia mucho i k ell ja no te edat

feliciteu feliciteu joys joys...

Anònim ha dit...

ja vuras tu...

Anònim ha dit...

per cert, san detectat dualitats de nicks inclus trialitats, no nomes en qui sempre les feia combinant amb encert los anonims i el seu porpi power nick, sino també en certs personatges com el tal ION i altra bloggista que me callo... es prega congruencia, doncs alguns aventatjats poden ferse la p... un lio...

Anònim ha dit...

quien sepa lo que dice el mensaje
que ponga el dedo aqui
kikirikí


pumu? ion? klanker? segla? altris?

de momento ancho_va i tetabrik han estat hàbils

això forma part del curs que organitza el blpg per perdre la por a la informàtica titulat "INFORMATICA PARA USUARIOS ABIENTAJADOS modulo I"

Anònim ha dit...

Ui, vaig una mica retrasada aquesta setmana, moltes gràcies per les vostres aportacions, ja anire informant.
En quant al missatge....

Anònim ha dit...

ni noticies del tal pepero-ni, faras lo fotudo favor de hablar y treurer lo pecho, amico?

aviamos si no nos llevaremos bien eh? tanto ladrar para aluego no hacer mencion de dingún dato idiomatico... costruye país, hombre ja! novale de quedarse muto i a la gàpia!

Anònim ha dit...

Quien calla otorga no?
Pues eso.

Anònim ha dit...

Ombra si aixo del blog te que ser un etsamen cada dia, fare més piles de les que faig! No hem compliquis amb una cosa que hem te que servir de distracció perque sino jo m'estreso!
HOHAVEUSENTIT?

Anònim ha dit...

klanker, tens un expert a casa
esos deditos tecleando hacen magia
no digo k la hagan siempre
ni siempre kiere
ki pot vol
o algo aixins...
no serias tu ladelpp???

Anònim ha dit...

Es de veri? lo pestaña s'ha cascat un Nitro?
Ara ho vec clar, m'hauré de canviar la moto aviat, la continua i nova aportació de material motoril, léase amotos bemeuvils, 4 X 2 Qasqueros, i altres locomotors farien endarrerir a qualsevol en aquesta cursa imparable de crédits a bajo costte!

Ahí va una Streettriple, i a joderse vivo!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

a que no hay cojones de cambiarla con dos cojones, hombre que no hay lo que hay que tener, cojones, con un par de huevos y cojones... aiva pachi!!! saaaaaaaaaaaaaa spidtripel de los cojones, ositas, la puta cojonera, va parir, con dos o mas cojones!

Giveaway of the Day